-
Έχετε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του GTI από την Τρίπολη όπου μαθαίνει να φωνάζει δυνατά το ονομά του...
-
Το ίδιο θα κάνει κι ο enginekiller...
Με το καλό να απολυθείτε όλοι σας. Φροντίστε να μαζέψετε εμπειρίες γιατί είναι το μόνο που θα σας μείνει από το στρατό.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχετε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του GTI από την Τρίπολη όπου μαθαίνει να φωνάζει δυνατά το ονομά του...οχι ρε πηρανε το βαζελακο μου φανταρο και δε μιλαει κανεις;
καλος πολιτης πεστονα απο skye
-
Τώρα βέβαια τελείως off topic αλλά θεωρώ ότι το σύστημα στην Ελλάδα είναι τελείως φασιστικό και αιδειοκρατικό (κατά το φαλοκρατικό).
Κανονικά θα πρεπε να πηγαίνουμε όλοι (όλοι=αγοράκια+κοριτσάκια) στρατό ωσάν τους Εβραίους αλλά 6μηνο και αμέσως μετά το Λύκειο.
Τα κοριτσάκια θα κάναν τις δουλειές γραφείου και όλα τα καθιστικά που κάνουν τώρα οι βυσματούχοι και τα αγοράκια τις πιο αγγαρείες ας πούμε. Είναι απίστευτη αδικία κατά των ανδρών αυτό το σύστημα σε ότι αφορά την αγορά εργασίας. Με το που τελειώνουμε τη σχολή και έχουμε μια κάποια επαφή τσουπ μας μαντρώνουν σε ωραιότατα στρατοπεδάκια για μαλακίες και πίπες μπλέ και τα κοριτσάκια το παίζουν working girls. -
και τα αγορια να μοιραζονται με τα κοριτσια τον ιδιο θαλαμο
-
Θα του το πω αν και δεν ξέρω αν θα με ακούσει. Λέει ότι πάει ο εκπαιδευτής δίπλα στο αυτί και αρχίζει και του φωνάζει...
Βέβαια στους θαλάμους τους μιμούνται και έχουν γ@μηθεί να γελάνε. Καλά αυτοί οι εκπαιδευτές δεν έχουν πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια γίνονται θέαμα; Πάντως το καμάρι μου μου είπε ότι έβγαλε όλο το στίβο μάχης στο τρέξιμο κλπ. Σε 20 μέρες που γυρνάει θα σας τα πει. -
EDDIE_147
καλα εγω πιστευω οτι πρεπει να καταργηθει η υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια (και οχι να πηγαινουν και οι γυναικες) ή τουλαχιστον να μπορεις να απαλλαγεις πολυ ευκολα αλλα τεσπα..
μεγαλη κουβεντα.. -
Αγωνιστικους χαιρετισμους απο τον 296 Vatanen που μετα απο 3 μηνες σε Ναυπλιο και Σπαρτη για τους προσεχεις 5 μηνες θα σκοπαρει στην Ξανθη...που θα παει θα περασει...
-
Γεια σου Βατάνεν μάγειρα!
Σειρά 297 εδώ, από ΚΕΜΧ Ναύπλιο.
Κοίτα να κάνεις καλό φαί, έτσι;
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
και τα αγορια να μοιραζονται με τα κοριτσια τον ιδιο θαλαμο'Θεέ μου να γινότανε ακόμα ένα θαύμα
εκπαιδευτής να ήμουνα σε γυναικείο τάγμα'Πέραν της πλάκας, απ' ότι μου έλεγε μια (παληά...) Αρχιλοχιίνα, όταν εκπαίδευε νεοσύλλεκτα κοριτσάκια για να γίνουν συνάδελφοί της, είχε ξελαρυγγιαστεί η γυναίκα να τους λέει 'ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!'
-
Έχει επιτραπεί το μούσι και η γενειάδα στο ναυτικό ; Χθες είδα οδηγό ανωτάτου Αξιωματικού με γενειάδα έξω από την Μητρόπολη και σήμερα έξω από το ΓΕΣ είδα ανώτερο Αξιωματικό με μουσάκι και μουστάκι.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Έχει επιτραπεί το μούσι και η γενειάδα στο ναυτικό ; Χθες είδα οδηγό ανωτάτου Αξιωματικού με γενειάδα έξω από την Μητρόπολη και σήμερα έξω από το ΓΕΣ είδα ανώτερο Αξιωματικό με μουσάκι και μουστάκι.To μουσι επιτρεπόταν από την ..... εποχη μου. Αρκει να παρουσιαστεις με αυτο.
(Εποχη μου=95Β ΕΣΣΟ)
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Έχει επιτραπεί το μούσι και η γενειάδα στο ναυτικό ; Χθες είδα οδηγό ανωτάτου Αξιωματικού με γενειάδα έξω από την Μητρόπολη και σήμερα έξω από το ΓΕΣ είδα ανώτερο Αξιωματικό με μουσάκι και μουστάκι.
To μουσι επιτρεπόταν από την ..... εποχη μου. Αρκει να παρουσιαστεις με αυτο.
... ΚΑΙ να απολυθείς με αυτό. Δεν επιτρέπεται να ξυριστεις 'μέσα', αν η φωτό σου στην ταυτότητα είναι με μούσι.
-
Νόμιζα ότι επιτρεπόταν μόνο στα ταξίδια. Δεν γνώριζα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Νόμιζα ότι επιτρεπόταν μόνο στα ταξίδια. Δεν γνώριζα.Δεν πειραζει!
Μην κοιτας που 'πεταχτηκα' εγω ο παλιογερος κι ο άλλος ο ναυτης του Αιγαιου ο mod.Y.Γ. ασε που αμα δεις το αβαταρ του, θα καταλαβεις οτι το κρατησε και μετα την απόλυση το μουσι!!!
-
Δεν είμαι εγώ στο άβαταρ, αν και φέρνει λίγο η μύτη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν είμαι εγώ στο άβαταρ, αν και φέρνει λίγο η μύτηελα τωρααααα....
σταματα να κρυβεσαι βρε Krus.....
ξερουμε ότι εισαι σεμνος, αλλά ενταξει. Εμεις το θεωρουμε τιμη μας, ενας αστερας του βεληνεκους σου να κανει moderating στο ταπεινο αυτο forum. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν είμαι εγώ στο άβαταρ, αν και φέρνει λίγο η μύτηΔεν είσαι ; Πως είχα την εντύπωση ότι σε είχα δει στα στενά της Καστέλλας ;
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Γεια σου Βατάνεν μάγειρα!Σειρά 297 εδώ, από ΚΕΜΧ Ναύπλιο.
Κοίτα να κάνεις καλό φαί, έτσι;
Ρε το μαχημι του Μηχανικου μαγειρας...???
ΥΚΟΑ ψαρα...Ετοιμαζομαι οσονουπω και για ΛΥΒ!
Νευροκοπι...Ωχωχωχωχ! -
Μόλις μίλησα στον τηλέφωνο με τον GTI. Είναι σε απομακρυσμένο φυλάκιο στην Τρίπολη και φυλάει τα πάτρια εδάφη από κάτι γύφτους σε παρακείμενο καταυλισμό...
Είναι η μοναδική σκοπιά που θα κάνει με όπλο... αυτή η μαλακία που τους την πέφτουν και ρωτάνε συνθήματα μλκίες κλπ.
Εννοείται άδειος γεμιστήρας γιατί πέρσυ μου είπε ότι κάποιος είχε αυτοκτονήσει...
Θητεία? Ωχωχωχ...