-
Το 1993 το σύστημα ήταν τριζονικό (όπως το έλεγαν). Για τον στρατο ξηράς (ΔΒ) που ήμουν εγώ, ήταν 15, 17, 19 μήνες. Έκανα 15 και όλη μου την θητεία σε παραμεθώριο (Λήμνος).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 1993 το σύστημα ήταν τριζονικό (όπως το έλεγαν). Για τον στρατο ξηράς (ΔΒ) που ήμουν εγώ, ήταν 15, 17, 19 μήνες. Έκανα 15 και όλη μου την θητεία σε παραμεθώριο (Λήμνος).Η τελευταία ΕΣΟ που υπηρέτησε κανονικά ήταν η δική μου (90 ΣΤ)
Οταν η 91 Α ήθελε δέκα μέρες να απολυθεί (οι δεκαπεντάμηνοι),η δική μου σειρά μετρούσε σαρανταπέντε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ε θα περιμένεις μέχρι να γυρίσεις, και θα ψηφίσεις τότε.
ναι αλλα δε θα'ναι ενδιαφερον να δουμε και ποσοι δεν εχουμε παει ακομα;
και αλλο ενα που να λεει 'δε θα παω'Επειδή θα μας τα πρήξει ο μικρός, παρακαλώ τους moderators όπως μεριμνήσουν επί του θέματος (να φτιάξουν την ψηφοφορία, όχι να τον ban/άρουν, αν και ακούγεται σαν καλή ιδέα)...
Edit: αν και η κατηγορία των 'δε θα πάω/δεν πήγα' εμπίπτει στην τελευταία επιλογή.
-
1 ερωτηση: για να μπω στρατο τον Μαιο, ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε θα περιμένεις μέχρι να γυρίσεις, και θα ψηφίσεις τότε.
ναι αλλα δε θα'ναι ενδιαφερον να δουμε και ποσοι δεν εχουμε παει ακομα;
και αλλο ενα που να λεει 'δε θα παω'Επειδή θα μας τα πρήξει ο μικρός, παρακαλώ τους moderators όπως μεριμνήσουν επί του θέματος (να φτιάξουν την ψηφοφορία, όχι να τον ban/άρουν, αν και ακούγεται σαν καλή ιδέα)...
αφου θελω να ψηφισω κανεις δε με καταλαβαινει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το 1993 το σύστημα ήταν τριζονικό (όπως το έλεγαν). Για τον στρατο ξηράς (ΔΒ) που ήμουν εγώ, ήταν 15, 17, 19 μήνες. Έκανα 15 και όλη μου την θητεία σε παραμεθώριο (Λήμνος).
Η τελευταία ΕΣΟ που υπηρέτησε κανονικά ήταν η δική μου (90 ΣΤ)
Οταν η 91 Α ήθελε δέκα μέρες να απολυθεί (οι δεκαπεντάμηνοι),η δική μου σειρά μετρούσε σαρανταπέντε
Δεν σε πιάνω, τι θες να πεις? δλδ πιο ήταν το κανονικό μέχρι την 90ΣΤ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η τελευταία ΕΣΟ που υπηρέτησε κανονικά ήταν η δική μου (90 ΣΤ)
Δεν σε πιάνω, τι θες να πεις? δλδ πιο ήταν το κανονικό μέχρι την 90ΣΤ?
18μηνο νομίζω
-
Σημερα το πρωι εφαγα κληση απο ναυτονομια.
Εμεινε λιγο βλακας ο ναυτονομος απο την σταση μου (απα8ης, ευγενικος, ευχαριστω, καλη συνεχεια κυριοι) αλλα δεν πειραζει.Εdit: Τωρα ειδα την ψηφοφορια. 12μηνη κανονικη 8ητεια παει στο Ε μαλλον ε?
Edit 2: Ελπιζω να τελειωσει καλα η 8ητεια μου γιατι δεν τα παμε κ πολυ καλα με το ναυαρχο τελευταια.. Λεπτομερειες αφου απολυ8ω.
-
μα και εγώ 18μηνο έκανα 99ΣΤ
xtkz πρέπει να είσαι πολύ κάφρος για να σε γράψουν οι ναυτονόμοι!
-
Οσο καφρος ημουν κ με την Boxster στα Μεγαρα.
Απλα δε φορουσα ληγαδουρα.Βtw ενω εφευγα απο πενταγωνο ειδα α3ιωματικο της αεροποριας με λευκη 944.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
1 ερωτηση: για να μπω στρατο τον Μαιο, ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη?Για να μπω ναυτικο τον Φεβρουαριο εκοψα την αναβολη στις 25 Οκτωβριου. Το 'deadline' ηταν 31 Οκτωβριου.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
1 ερωτηση: για να μπω στρατο τον Μαιο, ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη?Έχω την εντύπωση ότι το deadline είναι το τέλος του μήνα που προηγείται της προηγούμενης σειράς. Δηλαδή μέχρι 31 Ιανουαρίου για να μπεις Μάιο (Φεβρουάριο είναι η προηγούμενη σειρά).
Υ.Γ.: Κι εγώ Μάιο σκοπεύω να παρουσιαστώ.
-
+1...
Όταν την έκοψα εγώ αυτό ακριβώς μου είχαν πει...(Ιούλιο έγινε διακοπή και μπήκα Νοέμβριο)
-
http://www.omhroi.gr
τρελλες ιστοριες για το στρατο.και πολλες πληροφοριες βεβαια.γενικα εχει πολυ γελιο. -
Εγώ έκανα 12 μηνο αλλά όχι λόγω του ότι ήταν καρπερός ο πατέρας αλλά επειδή ήμουν ορφανός απο πατέρα και προστάτης της οικογένειας.
243(96Δ) -
thanks...
-
Ο ψαρακας-ποντικας πριν απο λιγες ωρες ορκιστηκε να φυλαττει πιστη στην πατριδα. Αρα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι, σας φυλαω εγω !!!
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Ο ψαρακας-ποντικας πριν απο λιγες ωρες ορκιστηκε να φυλαττει πιστη στην πατριδα. Αρα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι, σας φυλαω εγω !!!Εδώ είμαστε ήσυχοι όταν μας φύλαγε ο Ρουβάς, με εσένα θα ανησυχούμε.
Καλός πολίτης, αρούρι.
-
εγώ έκανα 18μηνο (99στ).
Την μεγαλύτερη θητεία από όλους σας...μια...χιλιετία θητεία -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ έκανα 18μηνο (99στ).
Την μεγαλύτερη θητεία από όλους σας...μια...χιλιετία θητεία18άμηνο μόνο.
Θητεία? Ωχωχωχ...