-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτος ο Xronometris τι κανει αραγε?βρηκε αξιο αντικαταστατη.
τωρα το ερωτημα ειναι με τι ονομα θα ξαναγραφτει ο DUDαρας [καλο Theo] ομως ακομα και ετσι θα ειναι δυστυχης αφου δεν θα μπορει να υπερηφανευτει για το ''κτηνος'' του.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Αυτος ο Xronometris τι κανει αραγε?
βρηκε αξιο αντικαταστατη.
τωρα το ερωτημα ειναι με τι ονομα θα ξαναγραφτει ο DUDαρας [καλο Theo] ομως ακομα και ετσι θα ειναι δυστυχης αφου δεν θα μπορει να υπερηφανευτει για το ''κτηνος'' του.
Θα πει ότι έχει άλλο κτήνος, κανά hummer πχ και θα ψάχνει να βρει κινητήρα από F16 να το νιτριάσει και να βγάζει 800000 αλόγατα, να βγει στην Κηφισίας να σπάσει το φράγμα του ήχου,να τσακιστεί να ησυχάσει και αυτός να ησυχάσουμε και εμείς με τις πα...ριες του!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
α, ρε κομπλεξαρες ολοι σας!Φιλε μην ακους κανεναν! Κανε οτι γουσταρεις στο οχημα (η στα οχηματα που διαθετεις στα γκαραζ σου) ετσι για να σπας πλακα!!!
Κι' οπως ειπα και πιο πριν, βγαλε το καθισμα απο το θηριο που διαθετεις, κοτσαρε του 4 ροδιτσες και βαλε κινητηρα απο jet μαζι με νιτρο, just for laughs (πολυ μ' αρεσουν αυτες οι αγγλικες εκφρασεις!!)! Εναλλακτικα, θα μπορουσες να εργαστεις ενα λεπτο και να αγορασεις ενα μπακετ sparco απο κεβλαρ (ανθεκτικο κι ελαφρυ)! (φανταζομαι η τιμη του αναλογει σε ενα λεπτο εργασιας σου!)
Εκει κι αν θα 'χεις καλυτερη αναλογικα κιλων/ιππο απο τα διαφορα σαξοραλα, για να μη σου πω τι ταχυτητα θα εχεις για σλαλομ! Θα προτεινα μαλιστα, να το δωσεις στους 4Τ για να του βαλουν V-box, για να μαθει ο κοσμος τι μπορει να πετυχει κανεις αν εχει μερακι!
Αν δε σου φτανουν τα νουμερα και θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να στριβει, θα προτεινα να βαλεις και τιμονι!! Δεν το συζητω! Υστερα απ' αυτο θα εισαι Knight Rider!!!Κι επειδη σε συμπαθησα, θα σου δωσω αλλη μια φιλικη - παντα - συμβουλη:
Αξιζει πραγματικα να εργασθεις για 10 ημερες και να αγορασεις καμμια Ferrari, οχι για να την οδηγεις, γιατι δεν πιανει μια στα υπερ-οπλα που διαθετεις ηδη, αλλα ετσι για να την εχεις και να τη χαζευεις ή να της κανεις spray paint
Προς Roadrunner_gr:
Μηπως υπαρχει κανενας ρολος για τον φιλαρακι μας εδω?? μιλαμε για πραγματικο διαμαντι! ή και για να χρησιμοποιησω μια ακομα αγγλικη εκφραση 'a diamond in the rough'!
αυτό φεύγει για 'τα καλυτερα του φόρουμ' πάραυτα
-
ντροπη σας ρεμαλια, τωρα με ποιον θα γελαμε????
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
:lol:
Τι καλωσόρισμα ήταν αυτό!!!! Αστε το παιδί να εκφραστεί ελευθερα!!! Εξάλλου ο γιατρός του είπε να του λέμε πάντα ναι!!!!
εκανα μια βολτα στο tfrc μετα απο μηνες που ειχα να μπω και ειδα την ιδια ερωτηση για την ''βελτιωση'' με νιτρο απο τις 10 του μηνος να την εχει δημοσιευσει και κανεις δεν του εχει δωσει σημασια.
τελικα μαλλον εκεινοι ειναι πιο σοβαροι απο εμας και μυριζονται τα λαμογια βαζοντας τα στο περιθωριο.
α στο προφιλ του δινει ημερομηνια γεννησης ιανουαριο του 82 αρα αν και δηλωνει 25 μολις σε λιγες μερες κλεινει τα 23........οποτε μπορειτε να καταλαβετε τι αλλα φιδια πεταει..........φανταζεστε αντι για τα ''βορεια προαστεια'' που δηλωνει οτι κατοικει [ετσι για να ψαρωνουμε ορισμενοι φτωχοι] να μενει στο Ζεφυρι και να οδηγει απο πεζω 2 εως και lada χωρις προφυλακτηρες
καιρο ειχε να πεσει τετοιο ''φρουτο'' ετσι να σπασει και λιγο η μονοτονια αφου με τετοιο καιρο δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε κυριακατικα.
ας δουμε και την θετικη πλευρα του ζητηματος......την ψυχαγωγια που μας παρεχει!!
(Που) φαινεται η ημερομηνια στο προφιλ(ασχετο );
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
[
(Που) φαινεται η ημερομηνια στο προφιλ(ασχετο );απο το tfrc οπου φροντισε να καταχωρησει στο προφιλ του και την ημερομηνια γεννησης του........
κανω ενα copy/paste στο προφιλ του αφου το ''εσωσα'' σαν αρχειο κειμενου
TFRC
Top Fuel Racing Club Help Search Members Calendar TFRC -> Viewing Profile The_Dude Find all posts by this member · Add to contact list Active Stats Total Cumulative Posts9 ( 0.04% of total forum posts ) Posts per day0.2 Joined30-November 04 Most active inΑυτοκίνητο : Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις 6 posts in this forum ( 67% of this member's active posts ) User's local timeJan 17 2005, 00:18 Communicate EmailClick Here Integrity MessengerNo Information AIM NameNo Information ICQ NumberNo Information Yahoo IdentityNo Information MSN IdentityNo Information Personal MessageClick Here Information Home PageNo Information Birthday21 January 1982 LocationNo Information InterestsNo Information Μάρκα ΑυτοκινήτουCHRYSLER Κυβικά2000+ Ίπποι230 ΕξάτμισηΧειροποίητη ΖάντεςKosei Posting Details Member GroupMembers Member TitleNo Information Avatar Signature
-
Παιδιά να 'στε καλά (και εσύ 'Dude'), κόντεψα να κλάψω από τα γέλια!
Απίστευτη συζήτηση... Τα εύσημα και στους mods που δεν το κλείδωσαν, νοιώθω τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερος!! -
Απίστευτα γέλια...... οι σελίδες 7, 8 και 9 του thread είναι απλά ασύγκριτες! Παρακαλώ να μεταφερθούν αυτούσιες στο 'Πιο αστείο post του 4Τ forum'!
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Αυτος ο Xronometris τι κανει αραγε?
βρηκε αξιο αντικαταστατη.
Θα πει ότι έχει άλλο κτήνος, κανά hummer πχ και θα ψάχνει να βρει κινητήρα από F16 να το νιτριάσει και να βγάζει 800000 αλόγατα, να βγει στην Κηφισίας να σπάσει το φράγμα του ήχου,να τσακιστεί να ησυχάσει και αυτός να ησυχάσουμε και εμείς με τις πα...ριες του!
αλλο ενα ποστ υποψηφιο για τα πιο αστεια!!!!
-
πάντως παιδιά από τότε τον είχαμε καταλάβει τι είναι εγώ και ο predator και μέχρι τώρα παραμύθιαζε το φορουμ κανονικότατα.
έλα όμως που ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
να δούμε τώρα με τι ψευδόνυμο θα μπει.
και δυστυχώς είναι πολλά άτομα σαν τον The_Dude και είναι πολύ δύσκολο να τους καταλάβεις όταν κρύβονται πίσω απο μία οθόνη. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Παιδιά να 'στε καλά (και εσύ 'Dude'), κόντεψα να κλάψω από τα γέλια!
Απίστευτη συζήτηση... Τα εύσημα και στους mods που δεν το κλείδωσαν, νοιώθω τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερος!!αν και δεν ειμαι βεβαιος μαλλον θα κλειδωθει μονο και μονο για να σταματησει ο χαβαλες που ολοι λιγοτερο ή περισσοτερο καναμε αφου βρηκαμε το καταλληλο εδαφος γι'αυτο και εκτονωθηκαμε λιγακι.
θα ειναι βεβαια αυτο ενα μαθημα για το τα ορια που θα πρεπει να βαζει κανεις σε οτι γραφει σε ενα φορουμ που δεν ειναι εκ των πραγματων και ελευθερο βημα προβολης της καθε χαζομαρας που μπορει να του κατεβει στο μυαλο.
βεβαια τιποτα δεν διασφαλιζει οτι και στο μελλον δεν θα εχουμε αναλογα περιστατικα τα οποια ομως ας τα δουμε με ψυχαγωγικη διαθεση ετσι για να σπαει λιγο ή μονοτονια.
-
Δε βλεπω κανενα λογο για να κλειδωθει το θεμα!
Αντιθετα, ας ειναι ενα μαθημα για καποιους.
-
ΠΩΠΩΠΩ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩς ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΓΕΛΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το θεμα δεν το παρακολουθησα καθολου, μεχρι που ο Σπυρος το εβαλε στα 'καλυτερα ποστ ' του φορουμ.
Χριστε μου και Παναγια μου τι ηταν αυτο που με χτυπησε... ΤΣΟΥΝΑΜΙ;Σπυρο πες μου τι υψος εχεις να σου αναψω μια λαμπαδα δυο φορες το υψος σου να σε φωτιζει!!!
-
Κι εγώ είχα καιρό να διασκεδάσω τόσο πολύ με θέμα του φόρουμ! Να'σαι καλά ρε συ 'τυπάκο' που μας έκανες και γελάσαμε πάλι!
Αααα, και πού'σαι; Μου έλεγε τις προάλλες ο ΒΑΣΙΛΗΣ ότι τους περίσσεψε ένας τουρμποφάν από ένα A340 στο αεροδρόμιο. Μήπως ενδιαφέρεσαι;
-
Ήταν μια ευχάριστη φορουμο-Κυριακή
φίλτατε Megane (δεν ξέρω και τ'όνομά σου να πάρει...), 178 είμαι. Ευτυχώς που δεν το έβαλε στα 'καλύτερα' ο sado, γιατί θα χάλαγες όλα σου τα λεφτά σε λαμπάδα.... (2,06x2=4,12 μέτρα)
PS: έχω κι εγώ πληροφορίες για ένα after-burner από F16 block 52+. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και οδηγίες εγκατάστασης σε Τσερόκι, απευθυνθείτε στο Γ.Ε.Α.
-
Μανο με λενε.
...ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!!
-
Του την 'πέσαμε' του παιδιού και μας έφυγε!
Να δω τώρα τι θα κάνουμε χωρίς 'Τον Μάγκα' ανάμεσά μας
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΠΩΠΩΠΩ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩς ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΓΕΛΟΥΣΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για κλάμματα είναι αυτά που διάβασα εδώ, αλλά τέλος πάντων...
Τι να πει κανείς για τον κάλο στον εγκέφαλο του κάθενός...Σπύρο, Μάνολης (Μάνος) είναι το όνομα του Megane98hp.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ήταν μια ευχάριστη φορουμο-Κυριακή..............:
καθησα χθες μεχρι τις 1+30 μετα τα μεσανυχτα και γελαγα μονος μου διαβαζοντας αυτες τις πραγματικα πολυ χιουμοριστικες δημοσιευσεις σε σημειο που απο τα γελια δακρυσαν τα ματια μου και πιαστηκε το σαγονι μου ενω ταυτοχρονα προσπαθουσα να μην ξυπνησω την γυναικα μου και την κορη μου που κοιμουνταν ευτυχως σε αλλα δωματια.
-
Τελικα με κατι τετοιους τυπους ισχυει το ... 'θελει η πουτ@να να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει'!!!!!
Οτι και να κανουν, καποια στιγμη φανερονονται!!
NITRO...