-
-
funky Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες .Εισαι /ουν κατοχος;
Υπαρχει καποιο φορουμ που θα μπορουσα να παρω πληροφορίες;ο γουγλης δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτερο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Από την στιγμή που πρόκειται για αγορά με συναίσθημα παρά με άλλα δεδομένα, τίποτα άλλο απο το να το χαρείς και να το προσέξεις.
Είναι απο τα λίγα αμάξια που βρίσκω ακόμα και τώρα όμορφα και ξεχωριστά και η Tbar οροφή παραπέμπει σε δικό μου απωθημένο το 300ΖΧ.Ξεχωριστο ναι,ομορφο ομως
Περι ορεξεως ο λογοςΣτο προφίλ του είναι ακόμα και τώρα ένα συμπαθητικό μικρό κουπέ. Στην πρόσοψη ίσως λίγο να δημιουργεί κάποια αισθητική 'αντίδραση' αλλά και τώρα υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν κολακεύονται απο την πρόσοψη αλλά σχεδιαστικά είναι όμορφα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από την στιγμή που πρόκειται για αγορά με συναίσθημα παρά με άλλα δεδομένα, τίποτα άλλο απο το να το χαρείς και να το προσέξεις.
Είναι απο τα λίγα αμάξια που βρίσκω ακόμα και τώρα όμορφα και ξεχωριστά και η Tbar οροφή παραπέμπει σε δικό μου απωθημένο το 300ΖΧ.Ξεχωριστο ναι,ομορφο ομως
Περι ορεξεως ο λογοςΣτο προφίλ του είναι ακόμα και τώρα ένα συμπαθητικό μικρό κουπέ. Στην πρόσοψη ίσως λίγο να δημιουργεί κάποια αισθητική 'αντίδραση' αλλά και τώρα υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν κολακεύονται απο την πρόσοψη αλλά σχεδιαστικά είναι όμορφα.
Το 100ΝΧ ποτε δεν το συμπαθησα,κυκλοφορουσε για χρονια ενα λευκο 1,6 εδω οποτε το εβλεπα συχνα.Απο θεμα αισθητικης και μονο ,αλλωστε δεν το εχει οδηγησει για να εχω γνωμη για τα υπολοιπα.Ισως να μην το κολακευε το χρωμα; Η πιο μεγαλη μου ενσταση θα ελεγα οτι ηταν αυτα τα χωνευτα μπροστινα φωτα
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nissan-NX.jpg
Αλλα οπως ειπα και πριν 'περι ο ορεξεως....τυροπιτα'Για το 300ΖΧ ομως που ειδα μια φορα
-
Ο χρήστης jaxws έγραψε:
funky Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες .Εισαι /ουν κατοχος;
Υπαρχει καποιο φορουμ που θα μπορουσα να παρω πληροφορίες;ο γουγλης δεν εδειξε τιποτα ιδιαιτεροΌχι φίλε μου. Απλώς ο συγκεκριμένος κινητήρας πέρασε από τα χέρια μου φορεμένος σε Primera '91, όπως και 5 Νισσάν συνολικά από την οικογένεια. Σαν φτηνό αυτοκίνητο χαβαλέ (t-bar, ωραίο σχήμα, λίγο χαμηλότερο από τα Σάνι, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση για τους τυπολάτρες ) ή σαν βάση για βελτίωση (βλέπε 2λιτρο, Sunny GTi-R) είναι καλή φάση. Θα γνωρίσεις για τα καλά τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά πάντως, έχει πολλάααα χρόνια που σταμάτησε και δεν είναι πλην μηχανικών όλα ίδια με τα Sunny.
Νομίζω ότι η σειρά NX έχει φόρουμ του εξωτερικού. Αν προτιμάς ελληνικά, υπάρχουν αυτά που ξέρω:
http://www.nissanownersclub.gr
http://www.nissanclub.gr/forum/cmps_index.php -
Καλοταξιδο,και μενα μου αρεσει αρκετα(αδυναμια τα targa).Οταν το παρεις πες και τι σημαζεμα του χεις κανει.
-
Παραλαμβανω με το νεο ετος και θα αναφερω. Χρονια Πολλά -Καλη Χρονια.
-
Να τι χρειάζεται ένα πραγματικό premium Nissan!!!
Μόνο με 125 δολάρια!!!Καλή χρονιά στους κατόχους!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να τι χρειάζεται ένα πραγματικό premium Nissan!!!
Μόνο με 125 δολάρια!!!Καλή χρονιά στους κατόχους!
Που είσαι Ντίνο να θαυμάσεις προσιτή πολυτέλεια...
-
Θα προτιμούσα βέβαια κάτι τέτοιο (και ακριβότερο):
αλλά δεν ξέρω αν ένας απλός συναγερμός μπορεί να το διαφυλάξει! -
Έκλεισε ένας γνωστός βελτιωτής σε μερικούς Θεσσαλονικιούς SunNissanisti.
-
Αν και βολευτηκαν με γνήσια ... 'απ' ότι μου είπαν', είναι μεγάλη η απώλεια για την πόλη μας !!!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! -
Ακόμα δεν έχει γίνει η προώθηση του GT-R ξεχωριστό μάθημα στα τμήματα marketing και διαφήμισης; Ο Ghosn έχει δώσει ρέστα, αλλά πρέπει να δώσει είτε το Urge είτε τον αντικαταστάτη του 200SX-Silvia κάποια στιγμή...
-
απίστευτη ιδέα
-
Και στο παρμπριζ των Panamera αν έβαζαν τα 'οπίσθια' του Tiida τα ίδια αποτελεσματα θα είχαν?
Εξυπνο πάντως!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απίστευτη ιδέαΑπίστευτη !
-
-
Το σουξέ του forum έχει γίνει το ξυδάκι
-
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπεία για άλλο λόγο αλλά είπα να ρίξω και μια ματιά στην έκθεση. Είχε και το νέο Μίκρα. Η συνολική εικόνα που μου άφησε ήταν οτι πρόκειται για 'φτηνό' αμάξι και σίγουρα δεν έμοιαζε για μοντέλο 2011. Σκληρά πλαστικά κτλ κτλ. Ένα Κ12 που είχαν στο πάρκινγκ έμοιαζε σαν το νέο μοντέλο μπροστά στο Κ13. Η οροφή του αρκετά περίεργη και ανάγλυφη, το τιμονάκι του με ευχάριστη αφή, οι εξωτερικοί καθρέφτες τεράστιοι. Σαν πρώτο αμάξι για καμιά κοπελίτσα πάντως πρέπει να είναι καλή περίπτωση. Με κάτι Πίξο, Τιίντα, Νόουτ δεν ασχολήθηκα καθόλου και πήγα απ'ευθείας στο Κασκάι και στο Τζουκ. Το πρώτο θα ήταν το μόνο που θα αγόραζα από Νισάν σήμερα. Ωραίο ταμπλό, ταπετσαρίες, χώροι, όμορφο μέσα-έξω, οτιδήποτε δηλαδή έχει ειπωθεί ήδη από τους ιδιοκτήτες. Το δε Τζουκ μου φάνηκε εντελώς εξωγήινο και πολύ άσχημο...Θετική εντύπωση μου έκανε οτι τα Κασκάι-Τζουκ φοράνε πλέον ContiPremiumContact 2 και όχι τίποτα λαστιχάκια της πλάκας που φοράγανε τα παλιά Νισάν από την μάνα τους και αρνητική η απουσία ενός Πριμέρα από την γκάμα της εταιρίας.
-
Ο χρήστης GA14DE έγραψε:
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπεία για άλλο λόγο αλλά είπα να ρίξω και μια ματιά στην έκθεση. Είχε και το νέο Μίκρα. Η συνολική εικόνα που μου άφησε ήταν οτι πρόκειται για 'φτηνό' αμάξι και σίγουρα δεν έμοιαζε για μοντέλο 2011. Σκληρά πλαστικά κτλ κτλ. Ένα Κ12 που είχαν στο πάρκινγκ έμοιαζε σαν το νέο μοντέλο μπροστά στο Κ13. Η οροφή του αρκετά περίεργη και ανάγλυφη, το τιμονάκι του με ευχάριστη αφή, οι εξωτερικοί καθρέφτες τεράστιοι. Σαν πρώτο αμάξι για καμιά κοπελίτσα πάντως πρέπει να είναι καλή περίπτωση.Συμφωνώ. Και σε μένα αυτή την εικόνα μου έδωσαν. Μόνο στην έκδοση με την γυάλινη οροφή το νέο Micra δείχνει κάπως να ξεχωρίζει. Εσωτερικά είναι αρκετά ψηλοτάβανο και με την γυάλινη οροφή έδειχνε σαν να μην έχει. Εξωτερικά η 2χρωμία της οροφής (σκούρο τζάμι και ανοιχτόχρωμο αμάξωμα) το δείχνει πιο μοντέρνο.
Στα υπόλοιπα...
Ολα τα Nissan (ελληνικά και αγγλικά) δικά μου και της οικογένειας μου είχαν τουλάχιστον επώνυμα ελαστικά. Τα παλιά είχαν Goodyear που ήταν απαραδεκτα ποιοτικά και μετά Continental που έως τωρα βγήκαν πολύ καλά.
To Qashqai αντικατέστησε το Primera. Αν και μου άρεσε πολύ η τελευταία γενιά απέτυχε και ο 'διαφορετικός' αντικαταστάτης δεν τους βγήκε καθόλου σε κακό.
NISSAN FORUM