-
Έκαιγε λαδια. Το ψυγείο έσταζε και είχε δύο πόρτες αλλαγμενες. Ο μηχανικός μου είπε ότι ήταν αρκετά ταλαιπωρημενο.
-
Τώρα ξέρεις για το επόμενο, τί περίπου να κοιτάξεις από μόνος σου. Πάντως, σε αμάξια δεκαετίας+ πάνω από 150k, σκέψου ότι ο έμπορος του το παίρνει σε τιμή 'χώμα' οπότε κάπου ανάλογα κινείσαι στο παζάρεμα και εσύ. ΥΓ1. για 3 μέρες μου έδωσε το service ένα Micra K12C μοντέλο του 2011, με 80 χιλ. χλμ. Σπιρτόζικο, ευέλικτο και οικονομικό μεν, αλλά το τιμόνι του υστερούσε λιγάκι, σε σχέση με ένα Corsa C που έχουμε στην οικογένεια. Το κατάλαβε μέχρι και η κόρη μου που είναι νέα οδηγός. ΥΓ2. Αν θα έπαιρνα εγώ ένα Micra? Ναι, για την αλλαγή, αλλά μέχρι να το συνηθίσω, θα αναπολούσα που λέει ο λόγος το τιμόνι του μικρού ευρωπαΐκού...
-
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Περιμένεις να σου πούμε ότι θα είναι αξιόπιστο;;;
Αν ξερεις το ιστορικό του τότε μειώνεις το ρίσκο.......για ποσά €€€ μιλάμε;;;Όχι φίλε μου δεν ρωτάω αυτό. Εννοείται ότι παίζει μεγάλο ρόλο η καλή συντήρηση. Γενικά αν τα micra βγάζουν αρκετά χιλιόμετρα και δεν είναι στα τελευταία τους εκεί στα 200. 3400 το έδινε. Το πήγα σε δικό μου μηχανικό και μου το έβγαλε ότι έχει πολλά θέματα. Δεν θα το πάρω. Αλλά συνεχίζω να ψάχνω micra.
Κ12 θα δεις μετά το 2005-6 το facelift μοντέλο.
Με αυτόν τον προφυλακτηρα.Και σε αυτά τα λεφτά.
Αυτό που είδες με τέτοιες βλάβες πρέπει να ήταν κακοποιημενο και Ασυντηρητο.
Ο 1.2 είναι αξιόπιστος.
Προσοχή ομως στο car.gr γιατί τα περισσότερα είναι πρώην νοικιαρικα. Όπου βλέπεις έκδοση 'Motiva' σε 5θυρα με μαύρους καθρέφτες και εξωτερικές χειρολαβες (εξωτερικα χαρακτηριστικά της έκδοσης) μεγάλη πιθανότητα να είναι νοικιαρικα. Σαν ΙΧ έπαιρναν πλουσιότερες εκδόσεις. -
Καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ ενός μεταχειρισμένου micra από σήμερα.
viewtopic.php?f=15&t=60386&start=15
Θέλω να του αλλάξω το ραδιο cd, σκέφτομαι κάτι τέτοιο:
https://www.skroutz.gr/s/9845164/Felix-FX-385BT.html γιατί θέλω να έχει bluetooth και να παίζει μουσική και απο usb.
Θα ταιριάζει στην τοποθέτηση ή πρέπει να πάρω κάτι συγκεκριμμένο; (όπως καταλαβαίνεται είμαι άσχετος)
Το ραδιο cd του είναι κάπως έτσι: -
Νια, σαν μέγεθος κάνει αλλά θα πρέπει να πας σε μαγαζί με ηχοσυστήματα για να στο συνδέσει αν δεν ξέρεις.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Νια, σαν μέγεθος κάνει αλλά θα πρέπει να πας σε μαγαζί με ηχοσυστήματα για να στο συνδέσει αν δεν ξέρεις.Ναι εννοείται αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Απ' οτι φαινεται, η πηγη που εχεις τωρα σε σχεση με αυτη που θελεις να βαλεις εχουν το ιδιο μεγεθος, δηλαδη 1din.
-
Θερσιτη, στεφανη τιμονιου αλλαξε πρωτα απ ολα, δε το ακουμπαγα αυτο το πραγμα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θερσιτη, στεφανη τιμονιου αλλαξε πρωτα απ ολα, δε το ακουμπαγα αυτο το πραγμα...Έβαλα κάλυμα.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Απ' οτι φαινεται, η πηγη που εχεις τωρα σε σχεση με αυτη που θελεις να βαλεις εχουν το ιδιο μεγεθος, δηλαδη 1din.το άλλαξα το ραδιο. Μια χαρά ταίριαξε
-
Ξέρουμε αν τρέχει κάποια προσφορά στη nissan και συγκεκριμένα για το qashqai?
-
εχω την αισθηση οτι γενικως δεν γινονται προσφορες αλλα και εκπτωσεις στις αντιπροσωπειες νισσαν
ειτε ενδιαφερεσαι για αυτοκινητο των 10,000 ειτε των 30,000
μπορει και να κανω λαθος. ετσι ηταν παντα η τακτικη; -
-4000 euros σε ετοιμοπαράδοτα j11a (προ facelift)
-
να πω την αληθεια καπου το πηρε το ματι μου για το κασκαι
προφανως ειναι ξεστοκαρισμα παλαιων μοντελων
αναφερομουνα σε νεα μοντελα και γενικως σε καποια μικρη εκπτωση στα πλαισια προσελκυσης και καλης θελησης -
για το qashqai που πήρα προσφορά (σε μια μόνο αντιπροσωπεία) δεν είδα κάποια τέτοια διάθεση
-
Δεν έχουν περιθώρια για εκπτώσεις ή πολλά δώρα. Μόνο πολύ μεγάλοι dealers σαν το Σφακιανακη μπορούν ίσως κάτι καλύτερο λόγω όγκου πωλήσεων. Θυμάμαι εμένα είχε περιθώριο δώρων 500 ευρώ.
Είναι τέτοια η πολιτική της εισαγωγικής. -
https://www.car.gr/12057760-nissan-qash ... n-connecta
Εδώ αναφέρει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αρα ειναι γενικο φαινομενο - τακτικη
δεν ετυχε απλα σε εμενα μονο... -
Γνωρίζουμε μήπως κανένα συνεργείο/ηλεκτρολόγο Nissan στην Θεσσαλονίκη, για να μου περάσει κάτι φώτα ομίχλης που έχω αγοράσει στο Qashqai;
-
Axel χρόνια πολλά!
Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με τον Γιάννη τον Παρτουλα στη Τούμπα. Σίγουρα ξέρει καλύτερα.Ψιλομανούρα η διαδικασία. Το 2000 είχα βάλει στο Megane μου νομίζοντας ότι είναι απλό. Έξτρα ασφάλειες, νέο μοχλοδιακοπτη, καλώδια κλπ θυμάμαι. Και να μην λειτουργούν με την μεγάλη σκάλα γιατί ήθελε κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι!
NISSAN FORUM