-
150 με 200
-
[quote='elteo']150 με 200
-
Σπύρο το λέω με την λογική ότι για το mobile έδωσα 390
-
Μου φαίνεται πως κόλλησε ιό το 6260 μου!
Σάββααααααααααααααααααααααααααααααααααα
@#$%^#$&%^^!:$^%^*$^@^@ bluetooth @#$%$^$&^@
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου φαίνεται πως κόλλησε ιό το 6260 μου!Σάββααααααααααααααααααααααααααααααααααα
@#$%^#$&%^^!:$^%^*$^@^@ bluetooth @#$%$^$&^@
ελαααααααα τι έγινε;
-
άνοιξα για ΜΙΑ στιγμή μόνο το b/t σε καφετέρια για να λάβω μια φωτό. Εννοείται ότι η συσκευή 'είδε' τουλάχιστον δέκα με ανοιχτό b/t.
από εκείνη την ώρα άρχισε τα τρελά. Για να ανοίξει την φωτό καλεί το IR remote (γιατί???), μου κατέβασε την ένδειξη της μπαταρίας στο μισό και από την ώρα που απεγκατέστησα το IR remote, σε κάθε restart βγάζει μήνυμα 'Σφάλμα εφαρμογής (-12)'
έχεις καμιά ιδέα?
-
Ωχ δεν κάνουν τέτοια λάθη...δεν είμαι σίγουρος εάν είναι ιός γιατί για να μολυνθείς πρέπει να εκτελέσεις κάποιο αρχείο!
Ισως κάποιο conflict των εφαρμογών που έχεις μέσα...εάν δεν δεις προκοπή η λύση είναι μία
RESET!
-
τι reset? Master reset?
γιατί reboot έκανα με το τσουβάλι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τι reset? Master reset?γιατί reboot έκανα με το τσουβάλι...
Ελπίζω να έχεις κάνει Βackup!!!
-
Oui...
Σόρι Σπύρο i'm out, καληνύχτα!
*ρώτα και τους ντοκτοράδες στο myphone γιατί μην νομίζεις όσα ξέρεις ξέρω...
-
τηλεφωνικό κατάλογο, φωτό, βίντεο και τέτοια? ΔΕΝ έχω κάνει ο μλκς
με ρησέτ χάνονται όλα ε?
-
http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,118834,00.asp
Να υποθέσω όμως ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα πλέον, έτσι; Δοκίμασε να μεταφέρεις τουλάχιστον τις επαφές σου στο PC. -
Backups και πάλι backups παίδες! Ποτέ δεν ξέρεις απο που και πότε μπορεί να σου κάτσει στραβή!
Χτες βράδυ έχασα περί τα 30GB downloads όταν ο ένας απο τους δύο δίσκους που έχω σε RAID 0 array στο PC μου τα φτυσε. Ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει.
Γ*** τους IBM DeskStar (ή μάλλον DeathStar) μου γ***! Μακράν οι πιο αναξιόπιστοι δίσκοι όπως βρήκα και μετα απο μικρή έρευνα στο ιντερνετ.
-
υπάρχει κάποιο αρχείο για download στη σελίδα που έδωσες?
-
Οι IBM χτυπάνε συχνά, ειδικά οι πιο πρόσφατοι άνω των 120 GB. Επίσης ευπαθείς, ειδικά στην ασταθή τάση του ρεύματος, είναι οι Maxtor. Εμένα μου έχει χτυπήσει ένας αρχαίος Seagate (3,2) και πολύ πρόσφατα ένας WD 40 GB (τετραετίας). Ευτυχώς ήταν αποκλειστικά για backup και οι δύο, έτσι δεν έπαθα τραμπάκουλο.
Krusestern: όχι, ενημερωτικό είναι, αλλά σίγουρα υπάρχουν αλλού .
Τζίφος στα torrent. Βρήκα όμως αυτό (έχει για το 6260 αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί - αν είναι όμως απλώς χρονικά περιορισμένη η χρήση, σου κάνει):
http://mobile.f-secure.com/fsc/retail/
http://mobile.f-secure.com/fsc/retail/a ... sc_os7.sis -
Εγώ είχα στο array δύο ΙΒΜ 60ρηδες. Και οι δύο ανήκουν στο περιβόητο batch IC35L, για το οποίο η IBM έχει δεχτεί άπειρες μυνήσεις. Πρόκειται για σχεδιαστικό λάθος (μηχανικό) το οποίο προσπαθήσαν να αντισταθμίσουν με firmware upgrade (!) αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Προσέχτε αν έχετε τέτοιους δίσκους!
Το πάθημα μου έγινε μάθημα πάντως! Πήγα σήμερα και πήρα δύο 80άρηδες Western Digital και μαζί και καμια 15αριά DVD-R!
-
DVD και πάλι DVD. Στην 50άδα από την Disc Impex έρχεται το ένα DVD+R 4,35 GB μόλις 0,24
-
κανενα νεο σχετικα με το αν το GPS με το route66 δειχνει και πραγματικη ταχυτητα???
-
παιδια υπαρχει ενα προγραμμα που απευθυνεται σε μηχανικους ,και εχει μεσα τα τεχνικα στοιχεια και τεχνικες συμβουλες στα ελληνικα με φωτο και σχεδια για ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν.
ειναι το workshop cd 2004-1 της vivid .
ειναι σε trial version 30 ημερων . δεν αντιγραφεται δεν κανει σωσιμο ουτε τυπωνεται. δεν υπαρχει crack.
καμμια ιδεα για σπασιμο. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
παιδια υπαρχει ενα προγραμμα που απευθυνεται σε μηχανικους ,και εχει μεσα τα τεχνικα στοιχεια και τεχνικες συμβουλες στα ελληνικα με φωτο και σχεδια για ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν.
ειναι το workshop cd 2004-1 της vivid .
ειναι σε trial version 30 ημερων . δεν αντιγραφεται δεν κανει σωσιμο ουτε τυπωνεται. δεν υπαρχει crack.
καμμια ιδεα για σπασιμο.Δοκίμασε να το αντιγράψεις με το Alcohol 120%
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]