-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εστάλη
το modul το βρήκα σε ένα συρτάρι στη δουλειά και λέω αφού κανείς δεν το θέλει...χρωστάω να μάθω τιμή σ'εσένα και στον ΒΑΣΙΛΗ.
Μπορείς να το βγάλεις μια φωτό να δω πώς περίπου είναι...;
-
θα βγάλω το συντομότερο. Προς το παρόν φαντάσου ένα μπλε-μαύρο κουτάκι 6x3x3 εκατοστά με κλιπάκι ζώνης.
-
θα βγάλω το συντομότερο. Προς το παρόν φαντάσου ένα μπλε-μαύρο κουτάκι 6x3x3 εκατοστά με κλιπάκι ζώνης.Να ενα παραδειγμα
http://www.expansys.com.gr/zoompic.asp?type=item&code=112532 -
Εστάλη
το modul το βρήκα σε ένα συρτάρι στη δουλειά και λέω αφού κανείς δεν το θέλει...χρωστάω να μάθω τιμή σ'εσένα και στον ΒΑΣΙΛΗ.
Και σε μένα...και σε μένα!Θέλω σεμινάριο!!!
-
λοιπόν το δικό μου είναι ακριβώς αυτό:
αλλά το βγάζει και άλλη εταιρεία προφανώς, αφού βρήκα και αυτό:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εστάλη
Και σε μένα...και σε μένα!Θέλω σεμινάριο!!!
info για το module εννοείς ή θέλεις το πρόγραμμα για το 6600 σου?
-
Το πρόγραμμα το έχω και με έχει σώσει πολλές φορές (όταν ψάχνω διευθύνσεις!!)..το module το module!!!
-
Και σου κανε κάτι χέρια Σπύρο !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πρόγραμμα το έχω και με έχει σώσει πολλές φορές (όταν ψάχνω διευθύνσεις!!)..το module το module!!!Λοιπόν public, γιατί έχω τρελαθεί να γράφω pm.
Το πραγματάκι αυτό παίρνει σήμα από δορυφόρο (δορυφόρους για την ακρίβεια, το δικό μου έχει δει μέχρι 9) και το στέλνει μέσω bluetooth σε οποιαδήποτε bluetooth enabled συσκευή, όπως είναι το κινητό σου. Με το πρόγραμμα Route66 περασμένο συνεργάζεται άψογα. Έχεις realtime πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά! Ταυτόχρονα, βλέπεις το σημείο που βρίσκεσαι, τους δρόμους με άσπρο χρώμα, την προτεινόμενη διαδρομή με μωβ και τα σημεία στροφής με πράσινο βέλος. Όσο αυξάνεται η ταχύτητα, κάνει zoom out στο χάρτη για να προλαβαίνεις να τα βλέπεις (καλό!). Εννοείται ότι αν δεν στρίψεις κάπου, κάνει αυτόματα επανα-υπολογισμό της σωστής πορείας.
Λειτουργεί με μπαταρία, επαναφορτιζόμενη από μπρίζα σπιτιού ή τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
Να σημειωθεί ότι για να δει δορυφόρους πρέπει να έχει οπτική επαφή με τον ουρανό, δεν πιάνει ας πούμε σε υπόγειο γκαράζ. Αν τους δει τελικά, δεν τους χάνει εύκολα πάντως, δηλαδή κάτω από γέφυρες κλπ. Η ιδανική θέση μάλλον είναι πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου, το κάτω μέρος του δε είναι φτιαγμένος από ελαστικό υλικό για να μην γλιστράει εύκολα.
Δυστυχώς το ταμπλό του Γιάρις δεν έχει πουθενά επίπεδη επιφάνεια που να μπορείς να ακουμπήσεις κάτι, και έτσι το πιάνω με το κλιπ ζώνης στο μάνταλο για το ντουλαπάκι του συνοδηγού (patent pending )
Το ανοίγεις, δίνεις προορισμό (όνομα δρόμου) και... βουρρρ!
Μειονεκτήματα:
-
δολοφονεί κυριολεκτικά την μπαταρία του κινητού, αφού δουλεύει συνεχώς το bluetooth και ο φωτισμός της οθόνης.
-
τις πρώτες φορές, ψαρώνεις τόσο άσχημα που κινδυνεύεις να τρακάρεις
ό,τι άλλο θυμηθώ θα επανέλθω.
-
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Και σου κανε κάτι χέρια Σπύρο !!!δεν είναι δικό μου αυτό το χέρι, στο νετ την βρήκα!
-
Και σου κανε κάτι χέρια Σπύρο !!!
δεν είναι δικό μου αυτό το χέρι, στο νετ την βρήκα!
Λέω κι εγώ ....
-
. Με το πρόγραμμα Route66 περασμένο συνεργάζεται άψογα. Έχεις realtime πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά! .Τώρα το είδα ...
Ενας συνάδελφος το έχει σε Ελληνικά .... το άκουσα είμαι σίγουρος.
Να κοιτάξω μήπως το πάρω ;; -
το δικό μου μιλάει κάμποσες γλώσσες, όχι ελληνικά όμως. Προσωπικά δεν το χρειάζομαι, αν το θέλει κάποιος σε ελληνικά όμως, ίσως μπορούσες να βοηθήσεις
-
ΟΚ .... θα το κοιτάξω από βδομάδα
-
το δικό μου μιλάει κάμποσες γλώσσες, όχι ελληνικά όμως. Προσωπικά δεν το χρειάζομαι, αν το θέλει κάποιος σε ελληνικά όμως, ίσως μπορούσες να βοηθήσειςειναι απλο: kaneis rename to folder british se british2 και μετα κανεις rename ton greek se british και ακους πλεον τις εντολες στα Ελληνικα!!!!
επισης επιλεγεις να μενει σβηστη η οθονη του κινητου, βαζεις και το hands free και τα ακους ολα χωρις να κοιτας πλεον την οθονη του κινητου!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι απλο: kaneis rename to folder british se british2 και μετα κανεις rename ton greek se british και ακους πλεον τις εντολες στα Ελληνικα!!!!ωραίος!
-
πες μου ομως αν εχουμε τη δυνατοτητα να δουμε την ταχυτητα που κινουμαστε???
ετσι ακουσα οτι γινεται, οταν βγουμε απο την 'εμβελεια' του χαρτη
-
λογικά πρέπει να γίνεται, ακόμα και πριν βγούμε από την εμβέλεια του χάρτη. Θα το τσεκάρω.
-
λογικά πρέπει να γίνεται, ακόμα και πριν βγούμε από την εμβέλεια του χάρτη. Θα το τσεκάρω.αν γινεται και αυτο, ειμαστε αψογοι!!!
-
για οσους ενδιαφερονται για το gps module να πω οτι οι τιμες τους ξεκινουν απο 100ε και φθανουν μεχρι τα 220ε για τη δουλεια που το θελουμε. Με 150-200ε παιρνεις ενα πολυ καλο, χωρις παραχωρησεις σε δυνατοτητες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]