-
το εβαλα το προγραμμα, αλλα προς το παρον δεν παιζει, νοκια ειναι αρα αναμενομενο!
συνεχιζω τις προσπαθειες παντως!
-
ποιο Νόκια έχεις? Τα έκανες όλα όπως λέει το text?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ποιο Νόκια έχεις? Τα έκανες όλα όπως λέει το text?to 6600, ναι τα εκανα, απλα φοβαμαι μηπως εχω αντιγραψει καποιο αρχειο σε λαθος καταλογο
-
τσεκάρισέ το, θα παίξει δεν μπορεί!
-
Για πες μου αν ειναι σωστη η δομη των καταλογων:
στον Ε: υπαρχει ενας κατ/γος ROUTE66 o οποιος εχει μεσα τους εξης:
help
lang
maps
res
speechκαι μεσα στο E:/systems/apps/route66 υπαρχουν τα:
route66.app
kai to directory system που εχει μεσα ταdir apps/route66---->route66.aif & route66.app & route66.rsc &route66_caption.rsc
dir favorites
ετσι πρεπει να ειναι??
-
τι να πω, σωστό φαίνεται
-
το E:\ROUTE66\ROUTE66..... ειναι σωστο??? γιατι μου φιανεται οτι πρεπει να ειναι απλα E:\ROUTE66.....
-
Θα το ήθελα κι εγώ αν είναι εύκολο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα το ήθελα κι εγώ αν είναι εύκολο.
emmanouil ΠΑΠΑΚΙ gmail ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ
Ευχαριστώ.στο στελνω τωρα
-
Μάνο μου το έστειλε πίσω το gmail
-
Χμμ, μου έχει τύχει κι εμένα με διεύθυνση του gmail φίλου.
ΟΚ, σου στέλνω το 'καλό'. -
εστάλη
-
δυστυχως οτι και να δοκιμασα δεν παζει!
μεχρι και χωρο αδειασα στην καρτα, αλλα τιποτα!
-
το .sis το έτρεξες (αστεία ερώτηση αλλά λέμε...)???
όταν λες δεν τρέχει, τι μήνυμα βγάζει? -
Eπανέρεχομαι στα Spyware, μια και που μόλις την έπαθα...
Το Microsoft δουλεύει σωστά μα δεν βρίσκει πολλά. Και δυστυχώς απαιτεί IE6.
Εγώ κατέβασα πολλά για δοκιμή. Τελικά προτίμησα το Spyware Doctor. όμως το δωρεάν δεν καθαρίζει παρά μόνον βρίσκει, μπήκα με το χέρι και έσβησα όλα τα Registry Entries και τα αρχεία που μου επισήμανε.
Τώρα περιμένω να κατέβει και της Lavasoft, μα είναι πολύ αργό το download. Επειδή όμως τρέχω 2000 Server, μάλλον δεν θα δουλεύει το τζάμπα (όπως και με το AVG Free)... -
το .sis το έτρεξες (αστεία ερώτηση αλλά λέμε...)???
όταν λες δεν τρέχει, τι μήνυμα βγάζει?τελικα τα καταφερα, αστα να πανε, ειχε φτιαξει αλλο καταλογο με το σπασμενο αρχειο και δεν το ειχε κανει overwrite στο 'γνησιο' που εχει η εφορμογη!!!!
τελος καλο ολα καλα!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Eπανέρεχομαι στα Spyware, μια και που μόλις την έπαθα...
Το Microsoft δουλεύει σωστά μα δεν βρίσκει πολλά. Και δυστυχώς απαιτεί IE6.
Εγώ κατέβασα πολλά για δοκιμή. Τελικά προτίμησα το Spyware Doctor. όμως το δωρεάν δεν καθαρίζει παρά μόνον βρίσκει, μπήκα με το χέρι και έσβησα όλα τα Registry Entries και τα αρχεία που μου επισήμανε.
Τώρα περιμένω να κατέβει και της Lavasoft, μα είναι πολύ αργό το download. Επειδή όμως τρέχω 2000 Server, μάλλον δεν θα δουλεύει το τζάμπα (όπως και με το AVG Free)...Κατέβασε και το SpySweeper(Webroot) που είναι για 30 μέρες(μετά δεν κατεβάζει definitions αλλά δουλέυει κατά τα άλλα κανονικά)κάνει και real time προστασία.
Επίσης και το SpywareBlaster που 'φυλάει' και τον FireFox εκτός απο ΙΕ...δεν κάνει scan αλλά αποτρέπει καθώς το τρέχεις να μπαίνουν διάφορα.
-
αρχικές οδηγίες:βάλτε και τα δύο αρχεία σε ένα φάκελο. Το ένα είναι .zip και το άλλο έχει μια περίεργη κατάληξη .z01 (ΔΕΝ την πειράζουμε)
με δεξί και 'extract to....' στο .zip αρχείο, η δουλειά έχει γίνει.
κατόπιν, διαβάστε το .txt αρχείο και όλα θα πάνε καλά
να σημειωθεί ότι χωρίς το bluetooth-GPS modulάκι το πρόγραμμα θα δουλεύει απλώς σαν χάρτης και δεν θα κάνει navigation. ΜΕ αυτό, ΑΛΛΑ κόλπα!
!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! : κίνδυνος τρακαρίσματος! εγώ δύο φορές σήμερα έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει την οθόνη του κινητού σε επικίνδυνο βαθμό! (με ένα παλιοGPS έτσι? απορώ πώς οδηγούν κάποιοι και βλέπουν DVD ταυτόχρονα ):oops:
Σπύρο έχουμε ίδιο κινητό...δώσε πληροφορίες για το GPS modul και τον χάρτη..!!!
από που αγόρασες το modul και πόσο;Στείλε μου και το χάρτη ...σου στέλνω pm!
ΠΩ ΠΩ κορυφαία πράγματα...
-
Εστάλη
το modul το βρήκα σε ένα συρτάρι στη δουλειά και λέω αφού κανείς δεν το θέλει...χρωστάω να μάθω τιμή σ'εσένα και στον ΒΑΣΙΛΗ.
-
Εστάλη
το modul το βρήκα σε ένα συρτάρι στη δουλειά και λέω αφού κανείς δεν το θέλει...χρωστάω να μάθω τιμή σ'εσένα και στον ΒΑΣΙΛΗ.
μπορεις να δεις την ταχυτητα που κινεισαι με αυτο το GPS???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]