-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ειναι όλες οι πορτες σε αυτο το νουμερα.... Πρωτο φυσικα το 4θυρο (γιατι ειναι νο1 στην επαρχια). να φανταστητε καποτε ηταν και νο1 εταιρια στη Λαρισα πχ... το 1999 νομιζω.
Αυτο το αμαξι πουλαει περισσοτερο και απο την corola την 4θυρη!!!!
Όντως και εδώ στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλά 4θυρα. Είναι όμορφο αυτοκίνητο για αυτό μάλλον. Τα περισσότερα μάλιστα είναι και χαμηλωμένα με ζάντες κ.λ.π.
Βασικα ειναι γιαπωνεζικο.
τα αλλα ειναι αγγλικα και εχει και ηλιοροφη στο στανταρ στα 1600. το 5 θυρο ειναι ομως πιο ψαγμενο...
αλλα η κουρσα κουρσα... -
Για εργένη, 147. Φινέτσα, οδηγική απόλαυση, γκομενοπαγίδα (για πάντα εργένης θα είναι ο άνθρωπος? )
Για εργένη Civic 4d? Καλό, χρυσό, 7ψυχο κλπ. Για συνταξιούχο εργένη όμως!
Για εργένη που κάνει χιλιόμετρα, 3. Ο καλύτερος συνδυασμός των άλλων δύο.
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Για εργένη, 147. Φινέτσα, οδηγική απόλαυση, γκομενοπαγίδα (για πάντα εργένης θα είναι ο άνθρωπος? )Για εργένη Civic 4d? Καλό, χρυσό, 7ψυχο κλπ. Για συνταξιούχο εργένη όμως!
Δηλ με την 147 ο εργένης ΔΕΝ θα κάνει πολλά χλμ...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για εργένη, 147. Φινέτσα, οδηγική απόλαυση, γκομενοπαγίδα (για πάντα εργένης θα είναι ο άνθρωπος? )
Για εργένη Civic 4d? Καλό, χρυσό, 7ψυχο κλπ. Για συνταξιούχο εργένη όμως!
Με τόσο σκίσιμο που θα της ρίχνει, δεν θα προλάβει
(καλά ένα αστείο γράψαμε )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με τόσο σκίσιμο που θα της ρίχνει, δεν θα προλάβει
(καλά ένα αστείο γράψαμε )
Το πιάσατε το υποννοούμενο, έτσιιι???
-
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ RALLYE (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...).
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ CIVIC ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.
ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΨΥΧΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ MAZDA ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ...Ο χρήστης GFON έγραψε:
Λοιπον εχουμε και λεμε .....ενας συναδελφος στο γραφειο εχει καταληξει μεταξυ των τριών αυτοκινητων **αποκλειστικά ** στα 1600cc και με τιμες κατα αντιστοιχια 19500 -21000-19000.Εγω του προτεινα σαν πιο ολοκληρωμενοι προταση μεταξυ των τριών το Mazda 3.
Τι λετε εσεις πια θα ηταν πιο 'σωστή' αγορά??
ΥΣ. Λαμβανουμε υπόψιν οτι ειναι εργενης, και επίσης κανει αρκετα ταξιδια.
-
Την παθητική ασφάλεια της Alfa την τσεκάρατε τελευταία (ή και παλιότερα); ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!
Ψηφίζω **Civic **(συμφωνώ για το Sport) για τα γνωστά (**αξιοπιστία,κινητήρα-κιβώτιο,χώρους,εγγύηση,βελτιωμένη εμφάνιση facelift **κτλ) -
Ο χρήστης chkolon έγραψε:
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ RALLYE (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...).
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ CIVIC ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.
ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΨΥΧΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ MAZDA ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ...Γιατί σπαστικό το τιμόνι? Το οδήγησες? Τι ακριβώς δε σου άρεσε?
-
Ο χρήστης Thief έγραψε:
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ MAZDA ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ...Γιατί σπαστικό το τιμόνι? Το οδήγησες? Τι ακριβώς δε σου άρεσε?
no feeling
-
Λοιπον καποιος με το ιδιο ακριβως προβλημα. Αφου τα ειδα ολα τελικα αποφασισα........ALFA 147 Distinctive.
To 3 καλο αλλα κατι δεν
Το Civic (κοιταζα το 1,6 Sport δηλαδη look Type-R) αλλα περα απο την εγγθηση δεν ειδα κατι αλλο. Σαλονι χαλια (δηλαδη πριν το facelift πως ηταν) και ουσιαστικα γυμνο. Μονο ABS και κλιματισμος που δουλευει προσεγγιστικα!!!
Ενημερωσε μας για την καταληξη της αναζητησης... -
Alfa: Για την ασφαλεια της Alfa θα ελεγα αλλα με προλαβε ο Νεκταριος. Απο αξιοπιστια τι γινεται; Τι χρονιας μοντελο ειναι;
Civic: Απο οδικη συμπεριφορα τι λεει; Πλαισιο, αναρτηση... Για το τιμονι του Civic αναφερεις popol@ros γιατι μπερδευτηκα; Εγινε facelift στο Civic; Τι χρονιας ειναι το μοντελο που κυκλοφορει;
Mazda 3: Αυτο ψηφισα σαν πιο ολοκληρωμενο και εγω(οδικη συμπεριφορα, αξιπιστια, καλος 1600αρης, χωροι, εμφανιση)Παντως μια ματια στο focus δε θα ηταν ασχημη
-
Nεότερα απο το μετωπο......
Η Alfa μαλλον αποκλειστικε στα ημιτελικα, λογο Ιταλικης καταγωγης και κακης φημης που τη συνοδευει στο θεμα της αξιοπιστιας, και τον χωρων, αν και εκανα φιλοτιμες προσπαθειες τονιζοντας του τα θετικα στοιχεια της ..
Το civic επαιζε αλλα χλωμό το κοβω να καταληγει εκει... κατι δεν του αρεσει!!!
Το 3 ειναι παιζει δυνατά και μαλλον παει τελικό, αξιοκρατικά ,αλλα με ποιο??? εδω εινα ιη εκπληξη , με το focus!!!
Aρα εχουμε τελικό μεταξυ 3-focus , δεν εχει ακομη αποφασισει διοτι δεν εχει ερθει ακομη στις αντιπροσωπειες και δεν εχει τιμες, αλλα τον βλεπω πολυ ζεστό και αν τιμη του ειναι , με πλουσιο εξοπλισμό, μεχρι 19000ε τον βλεπω να γερνει προς το focus.
Παντως να πω την αληθεια ειναι διλλημα μεταξυ τον 2 με πολυ μικρες διαφορες προς τα που θα γυρει η πλαστιγγα.
-
& gam() τα αυτοκινητα θα παρει τελικα.
Αυτα που χαρακτηριζω εγω ως μπακουροαμαξα κυριος λογο ελλειψης οποιουδηποτε χαρακτηρα. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αυτα που χαρακτηριζω εγω ως μπακουροαμαξα κυριος λογο ελλειψης οποιουδηποτε χαρακτηρα.Συγνώμη, αλλά το λογικό είναι η 147 να είναι το μπακουροάμαξο, ένας οικογενειάρχης (και άρα εξ ορισμού όχι μπάκουρας) είναι πιθανότερο να προτιμήσει ένα από τα 3, focus..
Και τι να κάνουμε φίλε μου, δεν μπορούμε όλοι να έχουμε αυτοκίνητα σαν της υπογραφής σου..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Αυτα που χαρακτηριζω εγω ως μπακουροαμαξα κυριος λογο ελλειψης οποιουδηποτε χαρακτηρα.Συγνώμη, αλλά το λογικό είναι η 147 να είναι το μπακουροάμαξο, ένας οικογενειάρχης (και άρα εξ ορισμού όχι μπάκουρας) είναι πιθανότερο να προτιμήσει ένα από τα 3, focus..
Και τι να κάνουμε φίλε μου, δεν μπορούμε όλοι να έχουμε αυτοκίνητα σαν της υπογραφής σου..
Kαι πώς να τα έχουμε όταν μία αξιοπρεπής 147 (1.6 120hp-Distinctive) κοστίζει 20.200 ευρώ...
3πορτο 1600άρι...έτσι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
3πορτο 1600άρι...έτσι?Με ...της παναγιάς τα μάτια από εξοπλισμό όμως. Αν πάρεις ένα από τα δημοφιλή μοντέλα (Focus, Corolla, C4 κτλ) με επίπεδο εξοπλισμού ανάλογο της 1.6 Veloce Distinctive δεν θα είναι καθόλου μακριά στην τιμή.
-
To νεο Focus απ'οτι εμαθα στην παρουσιαση που εγινε το Δεκεμβριο θα κοστιζει περιπου 20Κ (1,6 με 115ΗΡ) με κλιματισμο. Κατι παιζει με τα επιπεδα εξοπλισμου και θα πρεπει να τον παραγγειλει ως εξτρα (αλλιως θα πρεπει να παει στο πιο ακριβο επιπεδο, νομιζω οτι λεγεται Titanium). Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να περιμενει κατι παραπανω.
Σημειωση: Πισω θα εχει ταμπουρα !!!!!!!!!
Αξιοπιστια ALFA: Ρωτησα γνωστους και φιλους που την εχουν και δεν εχουν αντιμετωπισει τιποτα ιδιαιτερο εως τωρα (ολοι εχουν μοντελα 2002 +). Το μονο μειονεκτημα ειναι τα τρια αστερια σε δοκιμες προσκρουσης και οι χωροι αν και σε σχεση με το Mazda 3 που εχει ο κολλητος μου εδω και 2 μηνες δεν βλεπω πια και την τρελη διαφορα. Μεχρι τωρα ολα καλα με το αμαξι του αν και ειναι ακομα πολυ νωρις.
Η 147 εαν προλαβεις εχει τρομερη χρηματοδοτηση και δωρεαν δερμα (Connoly). Υπαρχει σε περιορισμενα χρωματα (ασημι, ασημογαλαζιο και κατι λιγα απο τα υπολοιπα) ομως. -
To νεο Focus απ'οτι εμαθα στην παρουσιαση που εγινε το Δεκεμβριο θα κοστιζει περιπου 19Κ+ (1,6 με 115ΗΡ) με κλιματισμο. Κατι παιζει με τα επιπεδα εξοπλισμου και θα πρεπει να τον παραγγειλει ως εξτρα (αλλιως θα πρεπει να παει στο πιο ακριβο επιπεδο, νομιζω οτι λεγεται Titanium). Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να περιμενει κατι παραπανω.
Σημειωση: Πισω θα εχει ταμπουρα !!!!!!!!!
Αξιοπιστια ALFA: Ρωτησα γνωστους και φιλους που την εχουν και δεν εχουν αντιμετωπισει τιποτα ιδιαιτερο εως τωρα (ολοι εχουν μοντελα 2002 +). Το μονο μειονεκτημα ειναι τα τρια αστερια σε δοκιμες προσκρουσης και οι χωροι αν και σε σχεση με το Mazda 3 που εχει ο κολλητος μου εδω και 2 μηνες δεν βλεπω πια και την τρελη διαφορα. Μεχρι τωρα ολα καλα με το αμαξι του αν και ειναι ακομα πολυ νωρις.
Η 147 εαν προλαβεις εχει τρομερη χρηματοδοτηση και δωρεαν δερμα (Connoly). Υπαρχει σε περιορισμενα χρωματα (ασημι, ασημογαλαζιο και κατι λιγα απο τα υπολοιπα) ομως. -
Ο χρήστης seagull έγραψε:
To νεο Focus απ'οτι εμαθα στην παρουσιαση που εγινε το Δεκεμβριο θα κοστιζει περιπου 20Κ (1,6 με 115ΗΡ) με κλιματισμο. Κατι παιζει με τα επιπεδα εξοπλισμου και θα πρεπει να τον παραγγειλει ως εξτρα (αλλιως θα πρεπει να παει στο πιο ακριβο επιπεδο, νομιζω οτι λεγεται Titanium). Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να περιμενει κατι παραπανω.
Σημειωση: Πισω θα εχει ταμπουρα !!!!!!!!!Πως είναι δυνατόν το 1.6 Focus να ανέβει παραπάνω από το 1.8 Μοndeo με κλιματισμό και δίσκους ?
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Σημειωση: Πισω θα εχει ταμπουρα !!!!!!!!!Πως είναι δυνατόν το 1.6 Focus να ανέβει παραπάνω από το 1.8 Μοndeo με κλιματισμό και δίσκους ?
Το Mondeo είναι σε προσφορά άρα έπεται κάποια στιγμή και η ανανέωση νομίζω
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3