-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατί δέν προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνίσουμε μέ επιχερήματα/αντεπιχειρήματα;
File Hunter to prspathisame apeires fores. Alla einai san na eimai egw px kollimenos anti hondakias kai na mpainw sto redliners kai na lew pws i alfa mou strofarei pio poly apto typer.Me tin idia logiki(?) kai to 3 exei kalytero timoni apo tin 147. Stou koufou tin porta.......
-
Ο χρήστης Alfa 156 GTA έγραψε:
Γιατί δέν προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνίσουμε μέ επιχερήματα/αντεπιχειρήματα;
File Hunter to prspathisame apeires fores. Alla einai san na eimai egw px kollimenos anti hondakias kai na mpainw sto redliners kai na lew pws i alfa mou strofarei pio poly apto typer.Me tin idia logiki(?) kai to 3 exei kalytero timoni apo tin 147. Stou koufou tin porta.......
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι το 4TF δεν είναι Φορουμ για κάποια συγκεκριμένη μάρκα!
Εχουμε όλων των ειδών τα αυτοκίνητα!Αλλά αν κάποιος πει 'Τα Ιταλικά/Γερμανικά/Αγγλικά είναι για τα μπάζα' (αφορισμός και γενίκευση) είναι λογικό να του την 'πέσουν' όλοι!
Στο κάτω κάτω της γραφής όλοι έχουν μια γνωμη!
Αν δεν συμφωνεί με την δικιά σου δεν σημαίνει ότι είναι και λάθος!
Γιατι π.χ. να δεχθώ εγω τις απόψεις σου ή ακόμα του red army 7 που είναι και ιδιαίτερα εριστικός!? -
Εγω την αποψη μου λεω και δεν προσβαλλω κανενα. Δεν θα πω ασχετο αυτον που λεει κατι καλο για τις αλφα . Απλα τα πραγματα. Αν καποιος δεν το καταλαβαινει δεν φταιω εγω. Συνεχιστε ομως το παιχνιδακι της ειρωνιας και της προσβολλης. Μπορω να το παιξω ανετα.
Α και κατι αλλο. Οχι μονο η 147 εχει αθλιο τιμονι,αλλα και αθλια φρενα και αθλιο κινητηρα που χαλαει συνεχως και της πλακας ηλεκτρικα και γενικα ειναι ενα σαραβαλο. -
Egw den apaitisa kanenas na dextei tin gnwmi mou. Alla kserontws pws milaw me anthrwpous pou exoun nohmosynh kai exoun odhghsei kapoia aytokinhta oxi mono diavazw ayta pou lene alla tha mathw kiolas mias kai egw den exw odhghsei px to tade aytokinhto.
OMWS o filos redarmy mi exontas odighsei ta sygekrimena aytokinhta, vgazei apofasi diavazontas kapou,genika kai aorista...ayto den einai logikh. Stamataw edw mias k o filos redarmy erikse para poly xamila to epipedo.
Filika.
-
Δεν σου λεει τιποτα το γεγονος οτι το περιοδικο ''car'' υποστηριζει οτι το τιμονι ειναι πολυ ελαφρυ και στα πολλα χμ αισθανεσαι καπως αβολα?
Επισης δεν ριχνω το επιπεδο της συζητησης. Ειμαι 2 χρονια εδω και εχω γραψει ελαχιστα posts. Δεν θελω να δημιουργω εντασεις αλλα δυστυχως η αποψη μου το κανει. Οποτε ειναι η τελευταια φορα που στελνω post. Απλα θα παρακολουθω απο δω και στο εξης.
Υ.Γ Μπορει καποιες φορες να ημουν καπως εριστικος αλλα το εκανα γιατι ετσι ειμαι.Δεν ηθελα να προσβαλλω κανενα. Τα λεμε.[/img] -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν σου λεει τιποτα το γεγονος οτι το περιοδικο ''car'' υποστηριζει οτι το τιμονι ειναι πολυ ελαφρυ και στα πολλα χμ αισθανεσαι καπως αβολα?
Επισης δεν ριχνω το επιπεδο της συζητησης. Ειμαι 2 χρονια εδω και εχω γραψει ελαχιστα posts. Δεν θελω να δημιουργω εντασεις αλλα δυστυχως η αποψη μου το κανει. Οποτε ειναι η τελευταια φορα που στελνω post. Απλα θα παρακολουθω απο δω και στο εξης.
Υ.Γ Μπορει καποιες φορες να ημουν καπως εριστικος αλλα το εκανα γιατι ετσι ειμαι.Δεν ηθελα να προσβαλλω κανενα. Τα λεμε.[/img]File moy to periodiko Car einai ena aggliko periodiko kai kata tin gnwmi mou oudepote yphrkse antikeimenino.Epeidh spoudazw stin agglia kai kserw pws vlepoun oi aggloi ta italika aytokinhta, proteimw na apexw apo tetoiou eidous periodika. Giayto to logo den to diavazw.
Erikses to epipedo legontas pws i 147 einai saravalo ktl ktl, kai eimai sigouros pws den pisteyeis kati tetoio,apla to eipes gia spasimo neyrwn.
Dhmiourgises entaseis me ayta pou eipes. Kai sorry an paraferomai kathoti sxetika neos kai oxi sto klima pou epikratei sto forum(ennow pws den exw tin antidrasi px tou filou sado kathwti den eimai sto klima) K gw parakolouthw to forum arketous mines( 1.5 xrono)kai opws vlepeis den grafw katholou syxna. -
Eδώ θα διαφωνήσω με τον φίλτατο 156.
όλα τα περιοδικά ανή κουν κάπου. Γιατί να δεχτώ ότι τα ιταλικά είναι αξιόπιστα αλλά δεν είναι τα Γερμανικά-Γαλλικά-Αγγλικά.
Γνώμη μπορεί να σχηματίσεις διαβάζοντας πάνω από 1 περιοδικά όπου πλέον με κρίση μπορεί να καταλάβεις που είναι η αλήθεια , βασιζόμενος και στην εμπειρία σου αλλά και πάνω σε προηγούμενα άρθρα συγκεκριμένου δημοσιογράφου-περιοδικου.
ΑΠό κει και πέρα το να κατηγορήσεις το τιμόνι της 147 και να είσαι και δημοσιογράφος μάλλον πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα.
-
Εγω την αποψη μου λεω και δεν προσβαλλω κανενα. Δεν θα πω ασχετο αυτον που λεει κατι καλο για τις αλφα . Απλα τα πραγματα. Αν καποιος δεν το καταλαβαινει δεν φταιω εγω. Συνεχιστε ομως το παιχνιδακι της ειρωνιας και της προσβολλης. Μπορω να το παιξω ανετα.
Α και κατι αλλο. Οχι μονο η 147 εχει **αθλιο **τιμονι,αλλα και **αθλια **φρενα και **αθλιο **κινητηρα που χαλαει συνεχως και της πλακας ηλεκτρικα και γενικα ειναι ενα σαραβαλο.Τί αυτοκίνητο θα αγόραζ...χμ..θα έκλεβε σήμερα αν ζούσε ο Γιάννης Αγιάννης;Μια άλφα ρομέο 147 φυσικά
Υ.Γ:Κι ο γάιδαρος πετάει...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Eδώ θα διαφωνήσω με τον φίλτατο 156.όλα τα περιοδικά ανή κουν κάπου. Γιατί να δεχτώ ότι τα ιταλικά είναι αξιόπιστα αλλά δεν είναι τα Γερμανικά-Γαλλικά-Αγγλικά.
Γνώμη μπορεί να σχηματίσεις διαβάζοντας πάνω από 1 περιοδικά όπου πλέον με κρίση μπορεί να καταλάβεις που είναι η αλήθεια , βασιζόμενος και στην εμπειρία σου αλλά και πάνω σε προηγούμενα άρθρα συγκεκριμένου δημοσιογράφου-περιοδικου.
ΑΠό κει και πέρα το να κατηγορήσεις το τιμόνι της 147 και να είσαι και δημοσιογράφος μάλλον πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα.
File Babbi den eipa pws diavazw(kai oxi ksefyllizw) ena periodiko. Apla apofeygw ta perissotera agglika epeidh den einai antikeimenika. Den vlepw to shmeio pou diafwneis mazi mou.
-
Kαλά έχω πέσει κάτω απο τα γέλια!!!!
Το topic αυτό είναι μακράν απο τα καλύτερα που βγάζουν γέλιο!!!
red_army7: PLS μη σταματήσεις!!!!
-
Stavro makari na mporousa k gw na gelasw..alla i katastasi einai mallon gia klamata
-
Τα πιο αθλια αμαξια ειναι τα ιταλικα.Συμφωνώ μαζί σου, αλλά άκουσε και την άλλη πλευρά.
Φίλη μου, που αγοράζει μόνο lancia, κοιτάει το σιβικ μου σαν να είναι σαγιονάρα από τη λαϊκή.
Δεν λέει τίποτα αλλά από το ύφος της είναι προφανές ότι φρικάρει μόνο κοιτώντας το. Μία μόνο φορά που πάτησα το γκάζι (και κατέβασα ταχύτητα) φώναξε ΜΗΗΗ. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από τα αυτοκίνητά τους.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φίλη μου, που αγοράζει μόνο lancia, κοιτάει το σιβικ μου σαν να είναι σαγιονάρα από τη λαϊκή.Nα σταματησεις να την κάνεις παρέα
-
BILL33 γιατι σε ενδιαφερει αν πηρα το st η οχι? Μηπως να αρχιζω να ψαχνω τα ποστ σου και εγω για να δω αν πηρες το ταδε αμαξι η οχι ή αν ειπες ''εκεινο'' η το ''αλλο''. Σοβαρευτειτε επιτελους και απαντηστε με επιχειρηματα και αφηστε τις κουτοπονηριεςΑπλη περιεργεια!Αφου το ειχες παινεψει τοσο πολυ υπεθεσα οτι το αγορασες.
Και τις συμβουλες σου οχι σε εμενα 'φιλε' μου -
red army εισαι και γαυρος ρε γμτ...
φτου γμτ...δεν κάνει...!! -
Α και κατι αλλο. Οχι μονο η 147 εχει αθλιο τιμονι,αλλα και αθλια φρενα και αθλιο κινητηρα που χαλαει συνεχως και της πλακας ηλεκτρικα και γενικα ειναι ενα σαραβαλο.Ξέχασες το 'νιάαααα-νια, νια νιάααααα-νια'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α και κατι αλλο. Οχι μονο η 147 εχει αθλιο τιμονι,αλλα και αθλια φρενα και αθλιο κινητηρα που χαλαει συνεχως και της πλακας ηλεκτρικα και γενικα ειναι ενα σαραβαλο.Ξέχασες το 'νιάαααα-νια, νια νιάααααα-νια'.
( )
...και...και ο μπαμπας μου ειναι πιο δυνατός απο τον δικο σου και εχει και καλύτερο αμάξι...
(δεν είπες κατι για το τασακι, σου αρέσει??)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φίλη μου, που αγοράζει μόνο lancia, κοιτάει το σιβικ μου σαν να είναι σαγιονάρα από τη λαϊκή.
Έγραψεςςςςςς
-
εγω θα παιρνα αλφα και βουρ για συνεργειο να την επισκευασω!
-
Οποιος θεωρει ,οτι το τιμονι του μαζντα ειναι καλυτερο απο της αλφα ειναι ασχετος?τελείως!
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3