-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
kid εν μερει συμφωνω μαζι σου, αλλα και στο Βουνο, σε μια δυσκολη φαση, μπορει να κληθεις να διαλεξεις συμφωνα με το γνωστο 'Μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα'Σίγουρα αλλά είναι μικρότερες πιστεύω οι πιθανότητες λόγω της μικρής ροής των αυτοκινήτων και δεδομένου ότι δεν πας με την ταυτότητα στο στόμα (αντίθετο ρεύμα, να τρέχεις σε άγνωστο δρόμο κτλ κτλ).
-
Δηλαδη αγαπητε εν φορουμ αδερφε Κιντακο μας λες οτι τα 160 χλμ/ωρα σε σημεια που μπορεις να το πατησεις ειναι πολλα ?
Η ρισκαρεις την ζωη σου αν πηγαινεις με αυτα τα χλμ ?Αναφερομαι παντα σε ιδανικες συνθηκες κινησης(δεν χρειαζεται να αναφερω ποιες,τις εχουμε συζητησει ουκ ολιγες φορες)
-
οχι παλι!!!
-
Το θέμα είναι ότι οι 'ιδανικές συνθήκες' είναι διαφορετικές για τον καθένα μας.
Πολλά δεν είναι αλλά αντίστοιχα δεν είναι και λίγα. Την ρισκάρεις περισσότερο την ζωή σου με 160 από το να πηγαίνεις με 120.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
:slap: οχι παλι!!!1ον η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως....
2ον σε περιμενει ο Ποπολαρος στο topic με τα aygo,c1Κιντακο ασφαλως κ οι ιδανικες συνθηκες δεν ειναι ιδιες για τον καθενα.Οφειλει ο καθε οδηγος να αξιολογει τις εκαστοτε συνθηκες κ αναλογως να πραττει...Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ταχυτητα δεν σκοτωνει...Η βλακεια ομως ναι.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ταχυτητα δεν σκοτωνει...Η βλακεια ομως ναι.....Σίγουρα, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Απλά ο συνδυασμός των δύο είναι χειρότερος από ΄τι ένας από τους δύο παράγοντες μόνος του.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:slap: οχι παλι!!!
1ον η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως....
2ον σε περιμενει ο Ποπολαρος στο topic με τα aygo,c1Κιντακο ασφαλως κ οι ιδανικες συνθηκες δεν ειναι ιδιες για τον καθενα.Οφειλει ο καθε οδηγος να αξιολογει τις εκαστοτε συνθηκες κ αναλογως να πραττει...Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ταχυτητα δεν σκοτωνει...Η βλακεια ομως ναι.....
Σωστος και στα 2!
-
Το έγραψα λίγο πριν το κλείδωμα του άλλου θέματος, στα τεχνικά. Το μεταφέρω εδώ:
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
καλησπερα σε ολους.θελω να μαθω αν τα αντιρανταρ εντοπιζουν και τις σταθερες καμερες.ξερω οτι εντοπιζουν τα ρανταρ που κρατανε οι 'φιλτατοι' αστηνομικοι.αν σε σταματισουν για ελεγχο και το δουν τι προστημο υπαρχει?κανει πραγματικα δουλεια αυτο το μαραφετι?και κατι τελευταιο,αν βγαλεις την πισω πινακιδα για να μην σε πιανουν οι σταθερες καμερες τι προστημο εχει αν σε σταματησουν?ευχαριστω!
edit [kouk] Νομίζω οτι μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα, με σωστό τρόπο και να πετύχεις να περάσεις το 'μήνυμά' σου χωρίς να προσβάλεις Νάσο!:(
Ας το αλλάξουν οι mods, δεν με πειράζει! Εκφράζομαι έτσι με πλήρη συνείδηση!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
edit [kouk] Νομίζω οτι μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα, με σωστό τρόπο και να πετύχεις να περάσεις το 'μήνυμά' σου χωρίς να προσβάλεις Νάσο!:(Όχι Νίκο μου! Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ! Η αλητεία από ένα σημείο και μετά, δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη!
Δεν ήταν κείμενο εν βρασμό ψυχής, ήμουν απόλυτα ψύχραιμος και θα το ξαναέγραφα!
Θεωρώ τέτοιες πράξεις τουλάχιστον ηλίθιες και αυθάδεις! Επίσης, θεωρώ το να έρχεται να μας το παίζει μάγκας εδώ μέσα, απόδειξη αλητείας!
Και επειδή βλέπω κάθε μέρα παρόμοιους βλάκες με πλαστικά στις πινακίδες που δεν τις βλέπεις ούτε κολλημένος από πίσω τους να είσαι, τρελαίνομαι όταν τέτοια αλητάκια έρχονται και μας το παίζουν μάγκες!!! Και εύχομαι να πέσει σε περίπτωση που ένας παρόμοιος κρετίνος που έχει βγάλει ή καταστήσει με άλλο τρόπο μη αναγνώσιμη την πίσω πινακίδα του, θα τον βλάψει, για να μάθει τη γλύκα από πρώτο χέρι!!!
Και συγγνώμη δηλαδή, εσύ κι εγώ είμαστε μαλάκες, που όταν επιλέξουμε να τρέξουμε, δεχόμαστε τις συνέπειες των πράξεών μας και ρισκάρουμε να πληρώσουμε ή να πάμε δικαστήριο; Εμείς μαλάκες και οι άλλοι μάγκες;
Κάπως έτσι γίνεται και με τα σκουπίδια, και με τα αυθαίρετα, και με τη φοροδιαφυγή και με ένα κάρο άλλα πράγματα! Εσύ κι εγώ οι μαλάκες και οι άλλοι οι μάγκες που τη βγάζουν καθαρή!
Πολύ τη γουστάρω αυτή τη νοοτροπία ρε γαμώ το! Πάρα πολύ!!!
-
Νάσο, βγάζεις συμπεράσματα από μια δημοσίευση. Βιάζεσαι. Περίμενε.
Σε κάθε περίπτωση η βιαιη αντιμετώπιση δεν βοηθάει, και το ξέρεις! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νάσο, βγάζεις συμπεράσματα από μια δημοσίευση. Βιάζεσαι. Περίμενε.
Σε κάθε περίπτωση η βιαιη αντιμετώπιση δεν βοηθάει, και το ξέρεις!Ok, ας περιμένουμε να δούμε... Αλλά ξέρεις καλύτερα από εμένα πού καταλήγουν τέτοια ξεκινήματα... Στο παρελθόν έχουμε δει παρόμοιους χρήστες.
-
Ήρεμα παρακαλώ. Εδώ έχουμε κοτζάμ σφηναδόρους και γκαζοφονιάδες να μας κάνουν διάλεξη περί...τροχαίας, μια δημοσίευση μας διαόλισε;
-
Σιγά βρε Νάσο, easy Tiger ....γιατί κι εγώ θελω να ρωτήσω αν 20 gr ποντικοφάρμακο σκοτώνουν άνθρωπο Ελπίζω να μη με πιάσεις από τα μούτρα και με θεωρήσεις φονιά...
Κατά δεύτερον εσύ αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου (λες) όταν τρέχεις ή όταν κάνεις κάποιες άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ...Ε κι αυτός αυτό κάνει, αναλαμβάνει τις δικές του παίρνοντας το ρίσκο να τον πιάσουν κυκλοφορώντας χωρίς πινακίδα...Το επιχείρημά σου λοιπόν δεν είναι στέρεο : κι εσύ παραβιάζεις τον ΚΟΚ, οπότε ο μπαμπάς μου θα μπορούσε να σου πει εγώ μ@λ@κ@ς είμαι που τηρώ τα όρια? εσύ γιατί τρέχεις?
Αυτό που είναι η προσωπική σου εκτίμηση (επειδή είναι μόνο αυτό) καλό θα ήταν να μην παίρνει τόσο βίαια μορφή.. -
Μπορούμε να καταλάβουμε και εμείς που δεν είμαστε στο φόρουμ 24 ώρες το 24ωρο;
Εσένα λέω [edit kouk] kouk!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid το ξερω οτι ακουγεται τραβηγμενο,αλλα εχω πορωση με την ταχυτητα,σε λογικα πλαισια.δεν σου λεω να πηγαινω και 220 αλλα δεν μπορεις να οδηγεις στα ορια που σου επιβαλλουν οι πινακιδες(μιλαω παντα για εθνικη οδο)
Αν και νέος οδηγός και εγώ - τον Μάρτη έβγαλα το δίπλωμα - και με αντίστοιχη με σένα πόρωση για την ταχύτητα, ζήτημα είναι να έχω περάσει πάνω από 6-7 φορές το όριο στην εθνική οδό και όποτε το έκανα ήταν στην ΑΟ. Όταν θέλω να πάω γρήγορα, πάω στο βουνό και ξεδίνω. Και πίστεψε με, το χαίρομαι περισσότερο το βουνό με τα 60χλμ/ώρα παρά την ΑΟ με 160χλμ/ώρα..
Μόνο 60 στο βουνό? Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο έχεις?
-
off topic:
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
με ολο το σεβασμο, γουστα ειναι αυτα.εγω τρεμω και μονο στην ιδεα να βρεθω σε ενα βουνο,να τρεχω και στο τελος της στροφης να ερχεται καποιος πατητος κι εγω να πρεπει να διαλεξω μπαρες (αν εχει) ή το αλλο αυτοκινητο για να σταματησω.και μην μου πεις οτι στην εθνικη δεν ειναι πιο ασφαλες.Σε καμμία περίπτωση μην επιλέξεις την μετωπική. Χιλιες φορές στο βουνό ή στη μπαριέρα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
off topic:με ολο το σεβασμο, γουστα ειναι αυτα.εγω τρεμω και μονο στην ιδεα να βρεθω σε ενα βουνο,να τρεχω και στο τελος της στροφης να ερχεται καποιος πατητος κι εγω να πρεπει να διαλεξω μπαρες (αν εχει) ή το αλλο αυτοκινητο για να σταματησω.και μην μου πεις οτι στην εθνικη δεν ειναι πιο ασφαλες.
Σε καμμία περίπτωση μην επιλέξεις την μετωπική. Χιλιες φορές στο βουνό ή στη μπαριέρα
Το βουνο δεν παραμορφωνεται, η μπαριερα (στην ελλαδα) πιθανοτατα δεν θα κανει την δουλεια της και θα καταληξεις στον γκρεμο απο τον οποιο πρεπει να σε προστατεψει. Οποτε καλυτερα μετωπικη...Και για να μιλησουμε λιγο σοβαρα:
nasos79
Τι σε εκανε να βγεις απο τα ρουχα σου? Το αντιρανταρ, η συμβουλη να κυκλοφορει χωρις πινακιδα (που δινω και εγω και θα κανω μολις περασει ο νεος ΚΟΚ), ή εχασα καποιο επεισοδιο? -
Ο Νέος ΚΟΚ νομίζω ισχέι εδω και λίγες μέρες
-
μα ειναι βαρετα στην εθνικη και με 160 --τρεχουμε γιατι βιαζομαστε να παμε στο βουνο
καλα δε θα ψηφιζοταν πρωτα?ποτε προλαβαν(κοκ)
ναι αλλα αμα ερχεται ο αλλος απενατνι η συγκρουση δε θα γινει με διπλασια ταχυτητα?
-
Εσυ το πηρες στα σοβαρα? Τεσπα, εχχμμμ, ναι ο αλλος ερχεται με ταχυτητα ενω ο βραχος ειναι ακινητος, οποτε πρεπει να συγκρινουμε διπλασια ταχυτητα vs ικανοτητας παραμορφωσης για να βρουμε σε τι μας συμφερει καλυτερα να σκασουμε πανω...
ANTIRADAR TΡOXAIAΣ