-
.
Κατά πρώτον θα έλεγα να μη τα ισοπεδώνετε όλα .
Ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα το κάνατε μπάχαλο , ποιος κάνει καλύτερο χρόνο στην εκάστοτε ειδική , απειλές για δικαστήρια (μας τρόμαξες πινόκιο) και άλλα πολλά .
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ! !!!!
Λωρη , για να είμαστε κύριοι των λόγων μας μιλάμε για πράγματα που είμαστε σίγουροι και γνωρίζουμε με αποδείξεις και όχι για λόγια που ακούστηκαν σε πηγαδάκια , δεν ....... πρώτα κάποιον και μετά των ρωτάς αν είναι ........ ???
Θα πρέπει να επανέλθεις άμεσα , γιατί δεν είναι αντρίκιο να εκθέτουμε ανθρώπους
για τόσο σοβαρά ζητήματα χωρίς αποδείξεις , ή να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με δυο πρόσωπα .Φιλικά Στράτος Ορφανός
-
Στράτο, γεια
αφαίρεσε σε παρακαλώ από το κειμενό σου το πήδημα και τον ομοφυλόφιλο
Δεν λέει. Δεν σου ταιριάζει
να είμαστε καλά
Στρ -
βρε μικρούλη... νομικίστικο τερτίπι είναι. Ετσι λέει πρέπει να γίνει ώστε η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαοσύνης.
Λόγω τιμής δεν ξέρω ακριβώς τι τρέχει. Πάντως για να πάει ο Μανώλης στον ανακριτή υπάρχει θέμα δικαιοσύνης και σίγουρα δεν ενεπλάκει αυτεπάγγελτα.
Ας περιμένουμε το Φάνη να τοποθετηθεί. Το ήθος που τον διακρίνει εξασφαλίζει το ότι θα τοποθετηθεί και θα ξεκαθαρίσει. Μέχρι τότε ας μείνουνμε ψύχραιμοι...
Σ -
(Επειδή μου έχει συμβεί) Οταν κάποιος εξαιτίας ατυχήματος τραυματιστεί, ο αστυνομικός που διενεργεί την προανάκριση τον ρωτάει αν επιθυμεί τη δίωξη του υπεύθυνου. Αυτό διότι οι σωματικές βλάβες δεν διώκονται αυτεπάγγελτα αλλά κατόπιν έγκλησης. Αν απαντήσει 'όχι' τότε κλείνει η υπόθεση. Αν απαντήσει 'ναι' τότε η υπόθεση πάει σε ανακριτή κτλ. κτλ.
-
aaa
(Ο γνωστός ανώνυμος γελωτοποιός που αυτή τη φορά αδυνατεί να βρει αστεία πλευρά.)[/quote]ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ααα ΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ pm ΣΗΜΕΡΑ , ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ< ΠΙΑΝΟΥΝ >ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ .!
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Τούλάχιστον τώρα, υπάρχει λίγο καλύτερη εικόνα -ή έστω εντυπώσεις- για γεγονότα και ανθρώπους.
Κάτι είναι και αυτό.Δηλαδη , τωρα η εικονα ειναι καλυτερη για τον λογο οτι αλληλοδιαψευδοντε συνοδηγοι-συναδελφοι-οδηγοι , και δημιουργουν εντυπωσεις ?
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΑΡΗ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ (PM) ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΦΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ/ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.Ενω εσύ τους χρόνους αυτούς τους πιάνεις;
Ξύπνιος ή κοιμώμενος;Μάλλον το δεύτερο, μιας και Έλλην αγωνιζόμενος ΝΑΣΕΝΑ δεν υπάρχει!
-
ΕΘΕΑ με δηλώσεις που προκαλούν την κοινή νοημοσύνη και πιθανότατα καλύπτουν συμφέροντα
Εξέχοντα στελέχη του χώρου να θέτουν βαριές κατηγορίες που συγκλονίζουν
Αγωνιζόμενοι που βγάζουν τα μάτια τους στο όνομα της τεχνικής της οδήγησης
Αγωνιζόμενοι που προφανώς και εμφανώς καλύπτουν συμφέροντα
Ανώνυμοι που μπερδεύουν την ικανότητα οδήγησης με την ικανότητα γραφής και κρίσης
Ανώνυμοι που βωμολοχούν
Ανώνυμοι που γράφουν πολύ μεγάλες αλήθειες και μικρά ψέματα
Αγωνιζόμενοι που επιδιώκουν θώκους
Ατυχείς που δεν είχαν καταλάβει τη δύναμη του Διαδικτύου
Administrators και Moderators που προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα και να καλύψουν φίλους και θιγόμενους, κομψά ή άκομψα
Αλεξιπτωτιστές που απειλούν με μηνύσεις γιατί ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ φοβούνται αποκαλύψειςΗ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΟΥΣ. Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.
ΦΥΣΙΚΑ, νομίζω ότι αυτό το τόπικ, όπως και το ΕΝΟΧΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ είναι τα ΠΙΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ από κάθε άλλο θέμα αυτού του φόρουμ και για εμένα αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ενασχόλησης μου με το Διαδίκτυο που πραγματικά αδημονώ να παρακολουθώ κάτι σε πραγματικό χρόνο.
ΔΩΣΤΕ ΔΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΕΘΕΑ με δηλώσεις που προκαλούν την κοινή νοημοσύνη και πιθανότατα καλύπτουν συμφέροντα
Εξέχοντα στελέχη του χώρου να θέτουν βαριές κατηγορίες που συγκλονίζουν
Αγωνιζόμενοι που βγάζουν τα μάτια τους στο όνομα της τεχνικής της οδήγησης
Αγωνιζόμενοι που προφανώς και εμφανώς καλύπτουν συμφέροντα
Ανώνυμοι που μπερδεύουν την ικανότητα οδήγησης με την ικανότητα γραφής και κρίσης
Ανώνυμοι που βωμολοχούν
Ανώνυμοι που γράφουν πολύ μεγάλες αλήθειες και μικρά ψέματα
Αγωνιζόμενοι που επιδιώκουν θώκους
Ατυχείς που δεν είχαν καταλάβει τη δύναμη του Διαδικτύου
Administrators και Moderators που προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα και να καλύψουν φίλους και θιγόμενους, κομψά ή άκομψα
Αλεξιπτωτιστές που απειλούν με μηνύσεις γιατί ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ φοβούνται αποκαλύψειςΗ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΟΥΣ. Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.
ΦΥΣΙΚΑ, νομίζω ότι αυτό το τόπικ, όπως και το ΕΝΟΧΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ είναι τα ΠΙΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ από κάθε άλλο θέμα αυτού του φόρουμ και για εμένα αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ενασχόλησης μου με το Διαδίκτυο που πραγματικά αδημονώ να παρακολουθώ κάτι σε πραγματικό χρόνο.
ΔΩΣΤΕ ΔΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ...καλά τα λες φίλε
Συμπέρασμα????
μόνο μια ιταλική λέξη που παραπέμπει σε σπίτι με κόκκινο φωτάκι μου έρχεται στον νου
ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί τα διαβάζω όλα αυτά και δεν σταματάω να ασχολούμαι αφού με πειράζουν
η απάντηση είναι πως όλοι ξέρουμε ότι το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά την υγεία οι καπνιστές το ξέρουν καλύτερα και παρ΄όλα αυτά συνεχίζουν αλλά το κυριότερο είναι πως το ξέρουν αυτό και οι καπνοβιομήχανοι και εκμεταλλεύονται το πάθος των άλλων -
Το Forum αυτοκτονεί.
Οι αγωνιζόμενοι αυτοκτονούν.
Οι αγώνες αυτοκτόνησαν.
Τον ΣΟΑΑ τον αυτοκτόνησαν.
Οι ζωντανοί προσπαθούν να αυτοκτονήσουν.
Η ΕΛΠΑ ΖΕΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙΙΙΙ.
Και εγώ τελευταία αισθάνομαι καλύτερα.
Λέτε να τρελάθηκα;
Μάλλον με τρελάνατε.
Ας το κλείσουμε το μαγαζί να τελειώνουμε.
Μας αξίζει καλύτερος θάνατος από την αυτοκτονία.
Δεν αρμόζει σε έναν οδηγό αγώνων αυτοκινήτου που δοκιμάζεται σε κάθε είδους οριακές καταστάσεις να αυτοκτονεί. Αυτό είναι γιά τους δηλούς που αφήνουν χώρο σε επίδοξους σωτήρες γιά να αλωνίζουν στον γνώριμο γι' αυτούς κάθε φορά χώρο.
Λυπάμαι.
Lev -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ?
Η ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Τ'ΑΥΤΙ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΚΑΙ ΝΑ ..ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ?ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΦΑΝΗΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙ ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , Η ΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ .
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ , Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ .
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΟΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ κ.τ.λ.
Ε.... ΚΑΙ ?
.
ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΕΤΕ, ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΣΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ !ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ kpsiq και DAN , ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ , ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΩΝ , ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ , ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ .
ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΛΕΒΑΣΑΝ , ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .
ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ κ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ,κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ , κ. ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ , ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕ, ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΟΣΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ .
ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΡΙΤΩΝ , ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ κ.α. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
ΝΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ,ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ , ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙ .ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ π.χ. ,ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ .
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΑΝ ΣΥΝΗΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΘΕΑ , ΑΛΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ? ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ? ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ?
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ? -
Βλέπω αίσχη να γραφοντε απο κάποιους ανωνυμους ανεγκέφαλους για πράγματα εκτός θεματος.Βλέπω εναν ΣΧ να γράφει συνέχεια προσπαθώντας να ηρεμίσει τα πνευματα και μπράβο στην υπομονή του.Βλέπω απειλές για μυνήσεις αβάσιμες.βλέπω αγανακτησμένους οδηγούς που σήμερα ορίοντε και αυριο θα πληρώσουν στην ελπα τα υπεραυξημένα για φέτος παραβολα για να λάβουνε την ιδια κοροιδία.Μόνο την ελπα δεν βλέπω η καποιον οργανωτή να πέρνει θέση και είμαι σίγουρος πως πάντα αυτοί θα περνανε καλα και θα τρώνε καλά απο την αρώστια την δικιά μας.κορακας κορακου ματι δεν βγάζει.Μόνο εμείς οι αρωστοι τα δικά μας.
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Βλέπω αίσχη να γραφοντε απο κάποιους ανωνυμους ανεγκέφαλους για πράγματα εκτός θεματος.Βλέπω εναν ΣΧ να γράφει συνέχεια προσπαθώντας να ηρεμίσει τα πνευματα και μπράβο στην υπομονή του.Βλέπω απειλές για μυνήσεις αβάσιμες.βλέπω αγανακτησμένους οδηγούς που σήμερα ορίοντε και αυριο θα πληρώσουν στην ελπα τα υπεραυξημένα για φέτος παραβολα για να λάβουνε την ιδια κοροιδία.Μόνο την ελπα δεν βλέπω η καποιον οργανωτή να πέρνει θέση και είμαι σίγουρος πως πάντα αυτοί θα περνανε καλα και θα τρώνε καλά απο την αρώστια την δικιά μας.κορακας κορακου ματι δεν βγάζει.Μόνο εμείς οι αρωστοι τα δικά μας.Φίλε oikonomou_racing : 'τον μικρό, ο μικρός τον τρώει'.
Αυτό το θέμα θα έπρεπε να μην έχει ούτε μια απάντηση, ούτε ένα σχόλιο. Άλλο τι θέλουμε να ξέρουμε κι άλλο αν πρέπει να το μάθουμε.καλημέρα
Υ.Γ : και καλά μυαλά σε κάποιους. Τα χρειάζονται.
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΚΛΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ: OTAN ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ -ΑΤΤΙΚΟ- ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΝΑΣΕΝΑ και ΝΑΜΕΝΑ η και όπως αλλιώς θέλεις να λέγεσαι ΣΙΓΟΥΡΑ εσύ ξέρεις να ''ΣΤΡΙΒΕΙΣ' καλύτερα όχι μόνο από τον Κώστα αλλά και από τον καθένα μας εδώ μέσα. Άλλωστε μας το δείχνεις με την ανωνυμία σου. Ο Κώστας και κάθε Κώστας που είναι πολύ νέος και άπειρος συγκρινόμενος με σένα όπως λές, έχει όλο το χρόνο μπροστά του να μάθει κάτι που όπως φαίνεται δεν έμαθες εσύ ποτέ......
Άντε Γειά....... -
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Βλέπω αίσχη να γραφοντε απο κάποιους ανωνυμους ανεγκέφαλους για πράγματα εκτός θεματος.Βλέπω εναν ΣΧ να γράφει συνέχεια προσπαθώντας να ηρεμίσει τα πνευματα και μπράβο στην υπομονή του.Βλέπω απειλές για μυνήσεις αβάσιμες.βλέπω αγανακτησμένους οδηγούς που σήμερα ορίοντε και αυριο θα πληρώσουν στην ελπα τα υπεραυξημένα για φέτος παραβολα για να λάβουνε την ιδια κοροιδία.Μόνο την ελπα δεν βλέπω η καποιον οργανωτή να πέρνει θέση και είμαι σίγουρος πως πάντα αυτοί θα περνανε καλα και θα τρώνε καλά απο την αρώστια την δικιά μας.κορακας κορακου ματι δεν βγάζει.Μόνο εμείς οι αρωστοι τα δικά μας.Με όλο το σέβας, κάτι ακόμα που δεν βλέπετε είναι τα γουρλωμένα μάτια και το ανοιχτό στόμα του απλού άσχετου αναγνώστη που διαβάζει 'ελληνικούς αγώνες'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με όλο το σέβας, κάτι ακόμα που δεν βλέπετε είναι τα γουρλωμένα μάτια και το ανοιχτό στόμα του απλού άσχετου αναγνώστη που διαβάζει 'ελληνικούς αγώνες'Για αυτό φίλε 'Krusenstern' καλύτερα να μην ανακατευόμαστε εμείς και ας ελπίσουμε να τα βρούνε μόνοι τους...
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Τούλάχιστον τώρα, υπάρχει λίγο καλύτερη εικόνα -ή έστω εντυπώσεις- για γεγονότα και ανθρώπους.
Κάτι είναι και αυτό.Δηλαδη , τωρα η εικονα ειναι καλυτερη για τον λογο οτι αλληλοδιαψευδοντε συνοδηγοι-συναδελφοι-οδηγοι , και δημιουργουν εντυπωσεις ?
Ναι, αν το σκεφτείς καλύτερα, η εικόνα είναι όντως καλύτερη, γιατί ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του, κρίνοντας από τις αντιδράσεις και τα γραφόμενα. Ιδιαίτερα οι άσχετοι όπως εγώ, που το μόνο που ξέρω είναι πως μου αρέσουν οι αγώνες και θα ήθελα κάποια στιγμή να έχω και πιο ενεργή συμμετοχή (με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο η οδήγηση για την οποία μάλλον έχω χάσει το τρένο).
Έτσι, ακόμα και με τις αλληλοδιαψέυσεις που λες και εσύ Whogamihicup -αλήθεια, από που βγαίνει αυτό;- προκύπτουν διάφορα συμπεράσματα. Ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας για να πράξει αναλόγως στο μέλλον. Έτσι είναι ο κόσμος. Take it or leave it. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω.
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ?
Αν εννοείς τα παράβολα γιά την αγωνιστική άδεια και τις συμμετοχής που έχω πληρώσει πολλά μα πάρα πολλά χρόνια τώρα, θα συμφωνήσω απόλυτα ότι έχω συμβάλλει και με το παραπάνω στην διαιώνηση του είδους που λέγεται ΕΛΠΑ.
Από εκεί και πέρα λίαν επιεικώς γιά τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς και περισσότερο αυτά που υπονοείς, θα σου έλεγα ότι κάνεις λάθος. Ποτέ δεν είχα μέχρι σήμερα την παραμικρή σχέση με την ΕΛΠΑ, πέρα από αυτή του θύματος, όπως οι περισσότεροι από εμάς και ειδικά οι ερασιτέχνες οδηγοί αγώνων, αυτοί που δεν κάνουμε πρωταθλητισμό και ούτε λίγο ούτε πολύ μας έχουνε στο φτύσιμο όλοι, ακόμη και συνάδελφοι.Έτσι καλό θα είναι να προστατεύεις τον εαυτό σου και να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς εκφράσεις τύπου 'κάτι παλικάρια σαν και σένα' όταν το επίπεδο αυτού προς τον οποίο απαντάς δεν δείχνει ότι μπορεί να κατέβει έτσι χαμηλά και ακόμη περισσότερο όταν το γενικό επίπεδο αυτού που γράφει στέκεται αρκετά πιό πάνω. Ο αθλητής πρέπει πάνω από όλα να έχει το στοιχείο του σεβασμού.
Προσωπικά το κλείνω εδώ, ενοχλημένος αλλά χωρίς παλικαρισμούς αγαπητέ Ορφανέ.
Lev
Φανης Χασιωτης 28 rally ελπα