-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Όλοι βισματίες. Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα Ρωμανό Λήμνου. Τάγμα ανεπιθυμήτων...
Kαι με την θέληση μου! Ενώ είχα μέσον δεν θέλησα να το χρησιμοποιήσω!
Ουστ ΨΑΡΑΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....
ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗ
ΗΜΙΑΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ Ο ΕΝ Ο
ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΡΑΚΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
227 ή 93ΣΤ μετά από 7 χρόνια αναβολήΛοχίας Διαβιβάσεων, Πολυδιαυλικά συστήματα και ΕΡΜΗΣ.
5 μήνες στο Χαϊδάρι και 10 μήνες αρχιφύλακας και κλεισμένος σε φυλάκιο στη Λήμνο. Σύνολο 15 (ήμουν τότε με το τριζωνικό σύστημα 15-17-19). Έκανα και χρέη μάγειρα εκεί.Εντάξει Μπιλ...
Λήμνο που;
Εγώ Ρωμανό. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κατασκηνωση 'Τα Γλαρακια', Σουνιο. Ομαδαρχης Γλαρακιων.
Απο Ναυτικό είνια σίγουρα πιο σκληρή η θητεία στα Γλαράκια
σιγουρα. πρωινο ξυπνημα, καθημερινη γυμναστικη, καθαριοτητες, μαγειρεια. σαν ομαδαρχης/κοινοταρχης εχεις απειρα μπασταρδακια να σου ζαλιζουν το πουλι και εχεις και την ευθυνη τους.
παρ'ολα αυτα, οποιος δεν εχει παει κατασκηνωση μπορει ωραιοτατα να παει να αυτοκτονησει -δεν ξερει τι χανει-. Αντιστοιχα, οποιος δεν εχει στειλει τα παιδια του κατασκηνωση, παλι μπορει να αυτοκτονησει και δεν ξερει τι χανει: σεβαστο διαστημα χωρις μπασταρδακια στα ποδια σου. Ηρεμια, ησυχια.
Σαν ομαδαρχης δεν πολυλεει, μπολικη ευθυνη για σκατα λεφτα. Μινι στρατιωτικη θητεια. Πλεον νομιζω παιρνουν μονο απο γυμναστικη ακαδημια ομαδαρχες.Δικος μου εισαι εσυ..5 χρονια κατασκηνωτης και 3 ομαδαρχης στη golden horse..Ολα στα @@ καμια σχεση με το στρατιωτιλικι που περιεγραψες..Χαβαλες και κοριτσακια αντε και καμια υπηρεσια στη πισινα μη πνιγει κανενα..
Ηταν να παω φετος αλλα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35903&start=5280
Συγγνωμη για το
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Όλοι βισματίες. Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα Ρωμανό Λήμνου. Τάγμα ανεπιθυμήτων...
Kαι με την θέληση μου! Ενώ είχα μέσον δεν θέλησα να το χρησιμοποιήσω!
Ουστ ΨΑΡΑΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....
ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗ
ΗΜΙΑΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝ Ο ΕΝ Ο
ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΡΑΚΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤάγμα Τεθωρακισμένων; Νέα εφεύρεση;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μια ακόμα ανασκαφή...
2008 Γ΄ΕΣΣΟ (304)
Καλαμάτα -> Πύργος -> Καβύλη Ορεστιάδας -> Πεντάγωνο
Να και η σειρά μου!
2008 Γ' ΕΣΣΟ (304)
...
ΚΕΔΒ, Καλαμάτα4ος λόχος
2ος λόχος, με διμοιρίτη τον ανθυπολοχαγό με το αυστραλέζικο γκολφ
-
252 98Α
πολυβολητης
καλαματα 9ΣΠ
κως 543 ΤΕ
λιτοχωρο 647 ΜΤΠ
καστορια συνορα φυλακιο ενα μηνα στο χωριο Πευκο.αν και κολλημενος πασοκος δεν ειχα βυσμα
-
194 88Γ (με πολλη καθυστερηση επρεπε να ειχα παει το 81 αλλα ειχα κολησει στην αλλη μερια του Ατλαντικου )
ΚΕΔΒ Χαιδαρι, Μυτιληνη, ξανα ΚΕΔΒ για υπαξιωματικος (Λοχιας), Μυτιληνη και ΓΕΣ.
Κρυπτογραφος.
Νικος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
cmarin εσύ που υπηρέτησες;
Ή είχες βίσμα...;Δεν εχεις διαβασει το θεμα;
Κάνεις φάκελο?
-
2008 Δ ΕΣΣΟ
2/39 Μεσολογγι->ΚΕΕΜ Σπαρτη (για εκπαιδευση οδηγος) ->643 ΤΕ ΧΙΟΣ -
2008 Γ' ΕΣΣΟ (304)
Πολεμικη Αεροπορια
124ΠΒΕ (εκπαιδευση) και μετα μεταθεση COMMΖ(S) στο στρατοπεδο Κοδρα στην Σοφουλη! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
2008 Γ' ΕΣΣΟ (304)
Πολεμικη Αεροπορια
124ΠΒΕ (εκπαιδευση) και μετα μεταθεση COMMΖ(S) στο στρατοπεδο Κοδρα στην Σοφουλη!Έλα ρε! Εμπλοκή δλδ...Πόσες στάσεις αστικού απ το σπίτι σου δλδ?
-
2004 B' EΣΣΟ - σειρά 287
Θήβα, ΚΕΠΒ - 3η Μοίρα, Α' Πυροβολαρχία
148 ΤΕ, Πυλί, Κως - Πυροβολαρχία Διοικήσεως
61 ΜΕ, ΦάρσαλαΕιδικότητα:
- Γραφέας
- Aναλυτής-προγραμματιστής Η/Υ
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
2008 Γ' ΕΣΣΟ (304)
Πολεμικη Αεροπορια
124ΠΒΕ (εκπαιδευση) και μετα μεταθεση COMMΖ(S) στο στρατοπεδο Κοδρα στην Σοφουλη!Έλα ρε! Εμπλοκή δλδ...Πόσες στάσεις αστικού απ το σπίτι σου δλδ?
Μια! (μενω στην Σοφουλη!)
-
Μια;
-
Αντε να ηταν δυο το πολυ...
Με το αμαξι εκανα σπιτι-στρατοπεδο σε 1 λεπτο περιπου!
Γενικα ο στρατος μου φερθηκε πολυ καλα... -
Πήξατε όλοι βλέπω, παλιοβύσματα
86Ε ΕΣΣΟ, 186 σειρά ρεεεεεεε (Οκτ. 1986-Ιούλιος 1988)
Διαβιβάσεις (χωρίς βύσμα), ΧΤΤ/ΚΤ, 6 μήνες ΚΕΔΒ (5 μήνες ψάρακας και ειδικότητα + 1 μηνας ΚΤ), 7 μήνες 12η Μεραρχία στην Αλεξ/πολη (συμπεριλαμβάνεται η επιστράτευση λόγω Σισμίκ και εκδρομή 2 μήνες στο εξωτικό Σουφλί με απόσπαση) και τέλος οι υπόλοιποι 6 μηνες στην 1η Στρατιά στη Λάρισα (που την είδα και λαχτάρησα)
Το πήξιμο της αρκούδας -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
και τέλος Γ΄ΚΝΟ Θέρμη
γειτονάκι! κτηνίατρος?
κτηνίατρος. Δεν είμαι από τη Θερμη εκεί ήταν το στρατόπεδο, στη Ραιδεστό συγκεκριμένα και μάλιστα απέναντι από το πατρικό της γυναίκας μου (το τι δούλεμα είχα φάει από φίλους...)
-
E 96 Aεροπορια.
3 μηνες Τριπολη
6 μηνες Λευκαδα
11 μηνες Τατόι(ΣΤΥΑ). -
Γ' 01 Αεροπορία
Τρίπολη -> 130 ΣΜ Λήμνο -> ΚΕΤΑ/ΕΤΗΜ Αθήνα
Σμηνίας Αναλυτής ΠρογραμματιστήςΧρόνους δεν θυμάμαι...
-
'96 ΣΤ
Κόρινθος, Γιάννενα(625)
502, Καβύλη
565, Πετράδες.
Απλός πεζικάριος.
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?