-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ωραιες τιμες οντως.
Θα παραγγειλω απο κει μαλλον, βλεπω εχουν και συμπληρωματα (θα παρω και κανα ιχθυελαιο).Ρε γαυρε;; ιχθυελαιο;;;;
Χαχαχα ,χωρις πλακα τωρα, σε τι βοηθαει ; το εχω ακουσει κ απο αλλους.
-
Στα ~40 μου εφτιαξα πρωτη φορα σαλτσα για μακαρονια, με βαση ντοματα
Τσιγαρισα κρεμμυδια, εριξα σκορδα, μυρωδικα, μπαλσαμικο , διαφορα
και γ@μω βγηκε! μυρισε η γειτονια Βαλκανια λεμε -
Mιας και μιλάγαμε για σάντουιτσ
http://www.buzzfeed.com/alexnaidus/arou ... sandwiches
έχει και φυστικοβούτυρο για τον σκατόγαυρο να ρυθμίσει την πίεσή του
πίτα αραβική και πίτα γύρο δε βλέπω
-
Μετά σας βλέπω να περνάτε απ'το πόσα κιλά είστε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To καλυτερο μου ειναι φρυγανισμενο ψωμι, μπανανα και φυστικοβουτυρο!! Αν εχω υπογλυκαιμιες πεφτει και μερεντα, μαρμελαδα ή μελι!
Ρε γαυρε;; ιχθυελαιο;;;;
Χαχαχα ,χωρις πλακα τωρα, σε τι βοηθαει ; το εχω ακουσει κ απο αλλους.
Βασικα μιλαμε για τα Ω3 λιπαρα.
Ειναι ισως ενα απο τα λιγα συμπληρωματα που πραγματικα χρειαζονται και πραγματικα προσφερουν και εχουν θετικη επιδραση κυριως λογω του οτι οι μοντερνες διαιτες ειναι χαμηλες σε ω3. Ειδικα για οσους αθλουνται, βοηθαει πολυ για τις αρθρωσεις και τις καταπονησεις αλλα και στην καυση λιπους και τη διατηρηση μυικης μαζας.
Επισης, εχει αποδειχτει οτι βελτιωνει τους δεικτες που εχουν σχεση με την υγεια της καρδιας (χοληστερολες κλπ)
Κοιτα εδω πχ:
http://examine.com/supplements/Fish+Oil/http://www.webmd.com/diet/features/what ... s-and-fish
-
Δεν ξερω ρε συ , αν θυμασαι το χω ξαναγραψει , με τα συμπληρωματα εχω εναν φοβο. Ουτε σκορδο δεν θελω να παιρνω σε χαπακι..
Προσωπικα θα με βοηθαγε το ιχθυελαιο να ανεβασω λιγο την καλη χοληστερινη.. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Απ αυτά που έχω δοκιμάσει το φυστικοβούτυρο της PB&Co είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη μου.Πολύ καλύτερες τιμές (μισές σε σχέση με το amazon) έχει εδώ
http://www.iherb.com/search?kw=peanut+b ... =0&y=0#p=1
αλλά έρχεται από Αμερική και το δέμα κάνει 3 βδομάδες να φτάσει + δε νομίζω να παίζουν refunds κλπ αν χαθεί στο δρόμο. Αξιόπιστο site πάντως.
Επερνα το παρακατω
http://www.walmart.ca/en/ip/kraft-all-n ... 0145830616
100% φυστικι και τιποτα αλλο. $6, κριμα που δεν το εχουν στην Ευρωπη.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δεν ξερω ρε συ , αν θυμασαι το χω ξαναγραψει , με τα συμπληρωματα εχω εναν φοβο. Ουτε σκορδο δεν θελω να παιρνω σε χαπακι..
Προσωπικα θα με βοηθαγε το ιχθυελαιο να ανεβασω λιγο την καλη χοληστερινη..φαε καμμια σαρδελιτσα ψητη,
γενικα λιπαρα ψαράκια και νατο το συμπληρωμα.@kovathe
Aπο οτι εχω καταλαβει κανεις γυμναστική, καρατε, βαρατε, τρεχεις, εισαι στους Seals στη διαβολοβδομαδα ή κατι τετοιο τελος παντων για αυτο εχεις τετοιες αναγκες διατροφης??? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Προσωπικα θα με βοηθαγε το ιχθυελαιο να ανεβασω λιγο την καλη χοληστερινη..Δεν χρειαζεται να εχεις φοβο,απλα να γνωριζεις οτι ενας ανθρωπος με σωστη διατροφη,δεν εχει αναγκη κανενα συμπληρωμα.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Προσωπικα θα με βοηθαγε το ιχθυελαιο να ανεβασω λιγο την καλη χοληστερινη..Δεν χρειαζεται να εχεις φοβο,απλα να γνωριζεις οτι ενας ανθρωπος με σωστη διατροφη,δεν εχει αναγκη κανενα συμπληρωμα.
Αν κάνει πχ 100χλμ τρέξιμο την εβδομάδα, τη βγάζει χαλαρά λες με το κανονικό φαγητό ε?
Για το φυστικοβούτυρο που λέτε (για το οποίο τρελαίνομαι και εγώ αλλά παχαίνει το άτιμο τρελά και μια-δυό κουταλιές τη φορά δεν φτουράνε ) ... γιατί δεν το φτιάχνετε μόνοι σας και να είστε σίγουροι για το ότι δεν έχει μέσα κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρες και άλλες τέτοιες π@π@ριές?
Επίσης +1000 για iherb, έχω κάνει ήδη καμιά 10αριά παραγγελίες από εκεί, 10 ημέρες κατά μέσο όρο αναμονή αλλά οι διαφορές στις τιμές είναι κωμικοτραγικές (του στυλ, πολυβιταμίνη, οι 60 κάψουλες εδώ 25 ευρώ, οι 180 εκεί 20 δολάρια)
-
Για το φυστικοβούτυρο που λέτε... γιατί δεν το φτιάχνετε μόνοι σας
Ρίξε τη συνταγή, όχι μισές δουλειές!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Προσωπικα θα με βοηθαγε το ιχθυελαιο να ανεβασω λιγο την καλη χοληστερινη..φαε καμμια σαρδελιτσα ψητη,
γενικα λιπαρα ψαράκια και νατο το συμπληρωμα.@kovathe
Aπο οτι εχω καταλαβει κανεις γυμναστική, καρατε, βαρατε, τρεχεις, εισαι στους Seals στη διαβολοβδομαδα ή κατι τετοιο τελος παντων για αυτο εχεις τετοιες αναγκες διατροφης???Ο Λουτσος εχει λιπαρα;:lol:
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Αν κάνει πχ 100χλμ τρέξιμο την εβδομάδα, τη βγάζει χαλαρά λες με το κανονικό φαγητό ε?
Ναι,ναι,ναι μια χαρα την βγαζει.Αυξανει την ποσοτητα φαγητου αν αισθανεται οτι δεν μπορει να αποδωσει και τελος.
-
@kovathe
Aπο οτι εχω καταλαβει κανεις γυμναστική, καρατε, βαρατε, τρεχεις, εισαι στους Seals στη διαβολοβδομαδα ή κατι τετοιο τελος παντων για αυτο εχεις τετοιες αναγκες διατροφης??? -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
@kovathe
Aπο οτι εχω καταλαβει κανεις γυμναστική, καρατε, βαρατε, τρεχεις, εισαι στους Seals στη διαβολοβδομαδα ή κατι τετοιο τελος παντων για αυτο εχεις τετοιες αναγκες διατροφης???Μια ερωτηση εκανα, γιατι εχεις γραψει για μπαρες δημητριακων, πολλα αυγα κλπ
Αμα ζαλιζεσαι αστο ομως, γραψε λαθος. -
@kovathe
Aπο οτι εχω καταλαβει κανεις γυμναστική, καρατε, βαρατε, τρεχεις, εισαι στους Seals στη διαβολοβδομαδα ή κατι τετοιο τελος παντων για αυτο εχεις τετοιες αναγκες διατροφης???Μια ερωτηση εκανα, γιατι εχεις γραψει για μπαρες δημητριακων, πολλα αυγα κλπ
Αμα ζαλιζεσαι αστο ομως, γραψε λαθος.Και που φαινονται οι περιεργες αναγκες διατροφης απ τα αυγα και τις μπαρες?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Για το φυστικοβούτυρο που λέτε... γιατί δεν το φτιάχνετε μόνοι σας
Ρίξε τη συνταγή, όχι μισές δουλειές!
Τι συνταγή θες για να βάλεις τα φυστίκια στο μπλέντερ ?
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Ναι,ναι,ναι μια χαρα την βγαζει.Αυξανει την ποσοτητα φαγητου αν αισθανεται οτι δεν μπορει να αποδωσει και τελος.
Είμαι περίεργος να ακούσω τον τρόπο να αυξήσεις την ποσότητα φαγητού ... χωρίς να αυξήσεις τις θερμίδες
-
Μα απτην στιγμη που τρεχεις τοσα χλμ,θα αυξησεις και τις θερμιδες.
-
Ναι για να ξεκινήσεις 100 κιλά και μετά από κάποιους μήνες και αφού έχεις λιώσει στο τρέξιμο να είσαι 110 κιλά
Τέλος πάντων και για να κλείσουμε το οφ τοπικ, τα συμπληρώματα είναι αυτό ακριβώς ... συμπληρώματα, τίποτα παραπάνω. Χρειάζονται επειδή εάν έχεις ανάγκη από κάποια συστατικά, για να τα πάρεις από τη διατροφή θα πρέπει να σπαταλάς 2 ώρες την ημέρα για να ερευνάς τι, πότε και πόσο πρέπει να τρως, το κόστος της διατροφής θα είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο και πέρα από αυτά τα συστατικά θα λαμβάνεις και παραπανίσιες θερμίδες που πίστεψε με μόνο εύκολα δεν χάνονται. Για παράδειγμα τα Ω3 που προαναφέρθηκαν, για να τα πάρεις στις ποσότητες που χρειάζεται, εάν γράφεις χιλιόμετρα, θα έπρεπε να τρως σολωμούς και σαρδέλες σε ποσότητες, κάθε ημέρα ή η πρωτείνη πχ που πρέπει να καταναλώσει άμεσα ένα μποντυ μπιλντερ αμέσως μετά την προπόνηση του για να την λάβει από τη διατροφή του θα έπρεπε να φάει 1 κοτόπουλο και 10 αυγά στην καθισιά του και πάλι δεν θα ήταν τόσο άμεσα αποροφήσιμη για να δει το μέγιστο αποτέλεσμα ...
Το άλλο άκρο από τη δική σου άποψη είναι να νομίζεις ότι το χ συμπλήρωμα είναι κάτι σαν την σουπερμαντολίνη, αλλά τότε μάλλον έχεις σοβαρότερα προβλήματα αντίληψης (όχι εσύ, γενικά μιλάω). Σε όλα χρειάζεται μέτρο και κυρίως έρευνα για το πως, το πόσο και κυρίως το γιατί ...
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)