-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Συγγνωμη μιλαμε για παραγγελια του μπουτιου που κανει 400-500-600€???
Χαλαρότατα.
Όταν έμενα Παρίσι στα γενέθλια του τότε συγκατοίκου μου είχαν βάλει ρεφενέ 5-6 άτομα για να του πάρουν ένα τέτοιο μπούτι δώρο γενεθλίων το οποίο είχαμε κρεμάσει πάνω από τον πάγκο (σύνορο κουζίνας - σαλονιού) και τρώγαμε σχεδόν καθημερινά με φρέσκια μπαγκέτα και γαλλικά τυριά. Λουκούμι.
Είχε και κάτι μαχαίρια ξυράφια τα οποία ακόνιζε τακτικά ο ίδιος με πέτρες και η όλη διαδικασία ήτανΔε μιλαμε για εσενα καλε μου, μιλαμε για μεση οικογενεια.
-
Ομολογώ ότι δεν βλέπω πως επηρεάζεται η τιμή του χαμόν αν μιλάμε για μένα ή για τη μέση οικογένεια
-
Ομολογώ ότι δεν βλέπω πως επηρεάζεται η τιμή του χαμόν αν μιλάμε για μένα ή για τη μέση οικογένειαΗ αγοραστικη ικανοτητα εχει επηρεαστει, η τιμη παραμενει σταθερη.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εκτος κι αν εννοεις συγκεκριμενη φιρμα -ποτε δεν προσεξα τις ετικετες.
Ναι μωρε αυτο λεω. Και παντα ετσι την παταω, δοκιμαζουμε κατι εξαιρετικο (πχ κρασι ή οτιδηποτε, λεω θα το σημειωσω και ολο το ξεχναω μετα)
Παλι καλα τις ποικιλιες τις θυμαμαι.Kαλα και γω δε θα 'παιρνα αυτο με τα 600 € παντως, οχι χωρις να το δοκιμασω τουλ.
εχει και μικροτερα, εχει και δειγματα-ποικιλιες κομμενα. Ενα κεφαλι Manchego παντως θα το χτυπησω οπωσδηποτε.Υπάρχει στο Γκάζι ένα χαμονάδικο
Το ξερω αυτο αλλα δεν ετυχε να παω.
Αξιζει? -
ένα τέτοιο μπούτι ... το οποίο είχαμε κρεμάσει πάνω από τον πάγκο (σύνορο κουζίνας - σαλονιού) και τρώγαμε σχεδόν καθημερινά με φρέσκια μπαγκέτα και γαλλικά τυριά. -
Είχα και στο χωριό μου 600 ευρώ μπούτι και γαλλικά τυριά.
-
Good to know
Να υποθέσω πως στο χωριό σου είχες και ακριβά ρολογια -
Και ακριβά αυτοκίνητα επίσης
-
Πιτάνες είχατε ή την βγάζατε με γίδες?
-
Δεν τη βγάζαμε καν
-
Ελα οι εκπροσωποι του λαου με τα χαμόνια να κρεμονται
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Είχα και στο χωριό μου 600 ευρώ μπούτι και γαλλικά τυριά.Θυμασαι μια μερα που πετυχαμε τα προβατα να βοσκανε το μαυρο? Για αυτο τα δωσαμε 600 ευρω το κιλο.
-
Θυμάμαι πως δεν θυμάμαι, στην ορεινή Ορεστιάδα πρέπει να 'μασταν..
-
Ο λαος δεν ξεχνα, τα χαμόνια τα κρεμά
-
Έχει και εδώ χαμόνια
http://www.ebay.co.uk/sch/Food-Drink-/14308/i.html?_from=R40&_sop=3&_nkw=jamon
-
Συγγνωμη μιλαμε για παραγγελια του μπουτιου που κανει 400-500-600€???
Χαλαρότατα.
Όταν έμενα Παρίσι στα γενέθλια του τότε συγκατοίκου μου είχαν βάλει ρεφενέ 5-6 άτομα για να του πάρουν ένα τέτοιο μπούτι δώρο γενεθλίων το οποίο είχαμε κρεμάσει πάνω από τον πάγκο (σύνορο κουζίνας - σαλονιού) και τρώγαμε σχεδόν καθημερινά με φρέσκια μπαγκέτα και γαλλικά τυριά. Λουκούμι.
Είχε και κάτι μαχαίρια ξυράφια τα οποία ακόνιζε τακτικά ο ίδιος με πέτρες και η όλη διαδικασία ήτανΜε δεδομένο ότι το δώρο ήταν για το συγκάτοικο και το είχαν πληρώσει άλλοι, το όλο σκηνικό μου κάνει κάτι σε 'άλλος μ@μεί κι άλλος πληρώνει'
Σοβαρά τώρα, η διαφορά από τα κλασικά αλλαντικά στον τρόπο παρασκευής ποια είναι;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σοβαρά τώρα, η διαφορά από τα κλασικά αλλαντικά στον τρόπο παρασκευής ποια είναι;το καλύτερο marketing.
Πολλά απο τα αλλαντικά φτιάχνονται απο πολτό κρέατος. Κάποια οχι και στοιχίζουν περισσότερο.
-
Αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου, και το συζητούσαμε με το έτερον ήμισυ στη Βαρκελώνη όταν βλέπαμε τα κομμάτια να κρέμονται.
-
τι ρομαντική σκηνή
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι ρομαντική σκηνήΠάντως, κάποια από τα διαφορα αλλαντικά μου είχαν φανεί πολύ βαριά. Τα περισσότερα πάντως ήταν πάρα πολύ νόστιμα
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)