-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Αυτή η 'λεκιθίνη', κάνει τίποτα απ' αυτά που υπόσχεται;;;
Αν δεν κάνω λάθος, η λεκιθίνη είναι η ουσία που περιέχεται στο ασπράδι του αυγού! Έχει σίγουρα πολλές πρωτεϊνες και βοηθά στο χτίσιμο μυικής μάζας.
Τώρα τι υπόσχεται, δεν ξέρω...
Φυσικός λιποδιαλύτης... και μείωση χολιστερίνης!
(Έφτασα τα 102 και πρέπει να πέσω ΓΡΗΓΟΡΑ!!! )
Δεν ξέρω για να σε βοηθήσω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Αυτή η 'λεκιθίνη', κάνει τίποτα απ' αυτά που υπόσχεται;;;
Αν δεν κάνω λάθος, η λεκιθίνη είναι η ουσία που περιέχεται στο ασπράδι του αυγού! Έχει σίγουρα πολλές πρωτεϊνες και βοηθά στο χτίσιμο μυικής μάζας.
That's ok, ευχαριστώ... Κάποιος άλλος που έχει 'ξεφύγει' στα κιλά και έχει καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις μεθόδους ευκολότερου αδυνατίσματος;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Και το γυμναστήριο γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο μακρινή ανάμνηση...
-
That's ok, ευχαριστώ... Κάποιος άλλος που έχει 'ξεφύγει' στα κιλά και έχει καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις μεθόδους ευκολότερου αδυνατίσματος;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Και το γυμναστήριο γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο μακρινή ανάμνηση...
Γίνεται αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Χλωμό!
Ξεκίνα απ' τα απλά, δηλαδή ελαφρύ βραδυνό (και νωρίς, αν μπορείς), πολλά μικρά γεύματα (κάθε 2 ώρες) και ΠΟΛΥ νερό...Μετα βλέπεις!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γίνεται αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Χλωμό!Ξεκίνα απ' τα απλά, δηλαδή ελαφρύ βραδυνό (και νωρίς, αν μπορείς), πολλά μικρά γεύματα (κάθε 2 ώρες) και ΠΟΛΥ νερό...Μετα βλέπεις!
Ναι, όλα αυτά τα κάνω! Βραδυνό τρώω νωρίς, πολλά μικρά γεύματα (ανά δύο ή κάτι λιγότερο ώρες και πολύ νερό...
Απλά, μετά το βραδυνό χτυπάω και μερικά καλιτσούνια και τσουρεκάκια της μαμάς ή/και σοκολάτες, γαριδάκια, ξηρούς καρπούς, αρκετά απ' αυτά τα δίωρα γεύματα, κρατάνε μέχρι το επόμενο και αρκετά μεγάλο μέρος του νερού που πίνω βρίσκεται μέσα σε γάλα, coca-cola κτλ, άσε που επίσης ένα σεβαστό μέρος του παραπάνω γάλακτος είναι μέσα σε παγωτά, σοκολάτες κτλ!
Πες μου εσύ λοιπόν τώρα, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ;;;
-
Μάλλον δεν πίνεις Coca-cola light αλλά την κανονική..
-
Γίνεται αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Χλωμό!
Ξεκίνα απ' τα απλά, δηλαδή ελαφρύ βραδυνό (και νωρίς, αν μπορείς), πολλά μικρά γεύματα (κάθε 2 ώρες) και ΠΟΛΥ νερό...Μετα βλέπεις!
Ναι, όλα αυτά τα κάνω! Βραδυνό τρώω νωρίς, πολλά μικρά γεύματα (ανά δύο ή κάτι λιγότερο ώρες και πολύ νερό...
Απλά, μετά το βραδυνό χτυπάω και μερικά καλιτσούνια και τσουρεκάκια της μαμάς ή/και σοκολάτες, γαριδάκια, ξηρούς καρπούς, αρκετά απ' αυτά τα δίωρα γεύματα, κρατάνε μέχρι το επόμενο και αρκετά μεγάλο μέρος του νερού που πίνω βρίσκεται μέσα σε γάλα, coca-cola κτλ, άσε που επίσης ένα σεβαστό μέρος του παραπάνω γάλακτος είναι μέσα σε παγωτά, σοκολάτες κτλ!
Πες μου εσύ λοιπόν τώρα, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ;;;
Τι να σου πω; Περίεργο!
-
Νάσο79: κόβεις γλυκά, κόκα κόλα και 'τσιμπολόγημα' ανάμεσα στα γεύματα. Τρέχεις 20-30 λεπτά μέρα παρά μέρα.
Κάντο ένα μήνα και έλα να ξαναγράψεις τι θα δείξει το ζύγι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νάσο79: κόβεις γλυκά, κόκα κόλα και 'τσιμπολόγημα' ανάμεσα στα γεύματα. Τρέχεις 20-30 λεπτά μέρα παρά μέρα.Κάντο ένα μήνα και έλα να ξαναγράψεις τι θα δείξει το ζύγι.
Φίλε μου... Αυτή τη στιγμή της ζωής μου, οι μεγαλύτερες απολαύσεις που βιώνω καθημερινά, είναι βρώσιμες... Αν τις κόψω, τι θα μείνει;
νασο ασε τα γυμναστηρια.
πανε κικμποξ κ ελλατωσε τα τσιμπολογηματα μονο.
εγγυημενα θα χασεις αμεσως 5 κιλα στις πρωτες 15μερες.Θα με περάσεις για εντελώς κομπλεξικό τώρα, αλλά... δεν βρήκα στο Ηράκλειο κλίμα σαν το γυμναστήριο στο Βόλο όπου έκανα kick και ξενερώνω ρε γαμώ το!!! Αλλά έχεις δίκιο! Πιο υγιής, ευδιάθετος και ζωντανός απ' όταν έκανα kick δεν έχω νοιώσει...
-
Νάσο, μην ακούς τίποτα για δίαιτες κι άλλα τέτοια αισχρά.
Η λύση είναι μία:
Να ερωτευθείς. *
Κι έλα μετά από καμιά εβδομάδα, να μας πεις αν είχα δίκαιο...
*Αν, μάλιστα, δίχως ελπίδα, ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Νάσο, μην ακούς τίποτα για δίαιτες κι άλλα τέτοια αισχρά.Η λύση είναι μία:
Να ερωτευθείς. *
Κι έλα μετά από καμιά εβδομάδα, να μας πεις αν είχα δίκαιο...
*Αν, μάλιστα, δίχως ελπίδα, ακόμα καλύτερα.
Κοίτα να δεις... Αν ερωτευτώ στα 102 κιλά, ούτως ή άλλως θα είναι χωρίς ελπίδα! Χαχαχα, ποια θα με κοιτάξει;
-
Μηηην το λες, μην το λες.
Βοηθήστε, ρε παιδιά, βάλτε κάποιος εκείνη τη φωτο με την κουκλάρα που πηγαίνει χέρι - χέρι με τον ελέφαντα στην πισίνα...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μα τι υψος εχεις βρε κ νοιωθεις βαρυς?Σωστα! Μπορει να μην εισαι βαρυς, απλα κοντος!!!
-
Όπως λέει κι ένας δικός μου, 'δίαιτα ποτέ! Ξέρεις τι επένδυση έχω κάνει εγώ, για να κάνω αυτή την κοιλιά;'
-
Όπως λέει κι ένας δικός μου, 'δίαιτα ποτέ! Ξέρεις τι επένδυση έχω κάνει εγώ, για να κάνω αυτή την κοιλιά;'Ρε τι λέει ο κόσμος για να αποφύγει την δίαιτα!!
-
Κοίταξε, με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια, έχει απόλυτο δίκαιο!
-
Όπως λέει κι ένας δικός μου, 'δίαιτα ποτέ! Ξέρεις τι επένδυση έχω κάνει εγώ, για να κάνω αυτή την κοιλιά;'Πράγματι, σε καιρούς πείνας και κατοχής, το παραπανίσιο απόθεμα στην κοιλιακή χώρα, μπορεί να κάνει την διαφορά μεταξύ επιβίωσης και ταξιδιού στον Άδη!
-
Όπως λέει κι ένας δικός μου, 'δίαιτα ποτέ! Ξέρεις τι επένδυση έχω κάνει εγώ, για να κάνω αυτή την κοιλιά;'Αλλιώς: τα καλά 'εργαλεία' θέλουν μεγάλο υπόστεγο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όπως λέει κι ένας δικός μου, 'δίαιτα ποτέ! Ξέρεις τι επένδυση έχω κάνει εγώ, για να κάνω αυτή την κοιλιά;'
Αλλιώς: τα καλά 'εργαλεία' θέλουν μεγάλο υπόστεγο
Και τα μεγάλα φίδια κρύβονται κάτω από μεγάλες πέτρες!
-
Ηθικόν Δίδαγμα:
Τα πάχη μας, τα κάλλη μας!
Νάσο, 102 κιλά είναι λίγα!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μα τι υψος εχεις βρε κ νοιωθεις βαρυς?Είμαι 1.88, 102 κιλά! Αλλά το κακό τους είναι ότι είναι... εστιασμένα τοπικά! Πώς να το πω με τρόπο; Χμ... Ας πούμε ότι έχω μία φυσική ασφάλεια εναντίον του πνιγμού...
Ηθικόν Δίδαγμα:
Τα πάχη μας, τα κάλλη μας!
Νάσο, 102 κιλά είναι λίγα!
Λες βρε Ηλία μου; Τότε να οργανωθώ να τελειώσω κάτι μπισκοτάκια, καλιτσούνια, τσουρεκάκια που περίσσεψαν απ' το Πάσχα, ε; Και μετά παγωτά, καλοκαίρι είναι άλλωστε... Στα 110 να σταματήσω;
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)