-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
Φιστίκι (αράπικο peanut) αλμυρή καραμέλα βουτύρου είναι.
Συνταγή των NY times για Chocolate chip με τη διαφορά οτι δεν εβακα σοκολάτα (προφανώς) και αντί για extract έβαλα ενα κλωνάρι βανίλια. Επίσης τα έκανα μικρότερα απ οτι λέει η συνταγή (50g μπαλάκι).
Μέχρι στιγμής τα έχω κάνει με σοκολάτα, άσπρη σοκολάτα σταφίδα φουντούκι. και έχουν βγεί πολύ καλά ολες τις φορές.
Σαχλαμαρες και με συχωρεις
Εφαγες και δεν σου αρεσε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιστίκι (αράπικο peanut) αλμυρή καραμέλα βουτύρου είναι.
Συνταγή των NY times για Chocolate chip με τη διαφορά οτι δεν εβακα σοκολάτα (προφανώς) και αντί για extract έβαλα ενα κλωνάρι βανίλια. Επίσης τα έκανα μικρότερα απ οτι λέει η συνταγή (50g μπαλάκι).
Μέχρι στιγμής τα έχω κάνει με σοκολάτα, άσπρη σοκολάτα σταφίδα φουντούκι. και έχουν βγεί πολύ καλά ολες τις φορές.
Σαχλαμαρες και με συχωρεις
Εφαγες και δεν σου αρεσε;
Είναι του μουστοκούλουρου αυτός....
-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
Σαχλαμαρες και με συχωρειςΠές οτι θές, καρδιά μου, δεν πειράζει. Ακόμα μια φορά σε συγχωρώ.
-
Ετσι, να εισαι μεγαλοκαρδος με τον ιταλακια
-
Για να μη σου στείλει την ΧΑ!
-
Είναι γνωστό οτι στηρίζω italakia απ' οπου κι αν προέρχεται.
-
Βρήκα τίμιο τόνο και τον έκανα στο τηγάνι (εβαλα κι ένα κομμάτι ντρεσαρισμένο με ενα μείγμα μυρωδικών)
Πολύ πιο τίμια ήταν η σως:
Αρακάς, γιαούρτι, κρεμμύδι, ροσμαρι θυμαρι
-
Σε επηρεασε η Αγγλία άσχημα
Sent from Corsair's brick
-
Moυ άφησες ανεξίτηλο σημάδι
-
Φρέσκα ψάρια check
Φρέσκια σαλατα check
μπόλικο Τσίπουρο check
Καλη παρέα check -
Ρε Γιώργο πώς την έχουν δει εκεί στο Δερβένι; Αστέρας βουλιαγμένης κι έτσι; Η ταβέρνα εκεί δίπλα στο πάρκινγκ ωραία φαγητά έχει αλλά πανάκριβη, 7.50 η χωριάτικη. Καφές σε πλαστικό 2.5 αν θυμάμαι καλά (δε πήρα φέτος). Το σουβλατζίδικο πιο πέρα 2.40 το πίτα κοτόπουλο. Ωραία σουβλάκια κάνει αλλά εντάξει είπαμε όχι κι έτσι. Το πιο φυσιολογικό σε τιμές μου φαίνεται το Aqua, 3€ ο καφές σε γυαλί και 8€ το κοκτέιλ (ωραίο μοχίτο ), fair enough
-
αυτο το μπλογκ γραφει ωραια ποστακια, ριχ'τε ματια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ρε Γιώργο πώς την έχουν δει εκεί στο Δερβένι; Αστέρας βουλιαγμένης κι έτσι; Η ταβέρνα εκεί δίπλα στο πάρκινγκ ωραία φαγητά έχει αλλά πανάκριβη, 7.50 η χωριάτικη. Καφές σε πλαστικό 2.5 αν θυμάμαι καλά (δε πήρα φέτος). Το σουβλατζίδικο πιο πέρα 2.40 το πίτα κοτόπουλο. Ωραία σουβλάκια κάνει αλλά εντάξει είπαμε όχι κι έτσι. Το πιο φυσιολογικό σε τιμές μου φαίνεται το Aqua, 3€ ο καφές σε γυαλί και 8€ το κοκτέιλ (ωραίο μοχίτο ), fair enoughΤρως ακομα στο Δερβενι??
Βεγγερα στην Ακρατα. Κορυφαιο ιταλικο ακομα και απο μερικα στην Αθηνα!!
'Επεστρεφε' στα Μαυρα Λιθαρια. Ελπιζω να σου αρεσε!!!
Πανω απο την Αιγειρα εχω παει σε καποιες ταβερνες. Μπορει να μην ειναι χαρμα ειδέσθαι αλλα τρως καλα!
Οσο για το Aqua... -
Καμία πρόταση για steak στην Αθήνα?
-
Base grill, Τηλεμαχος, Vezene. Τα κόστη είναι ανάλογα βέβαια
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ!
-
Μια και τώρα τις γιορτές πέφτει πολύ μάσα και για να ξεφύγουμε λίγο από τα ίδια και τα ίδια θέματα,θέλω να αναφέρω μερικά σημεία για καλό φαγητό και γλυκό.
Ο βασιλιάς του γύρου στην Πρέβεζα(έχει δική του μονάδα επεξεργασιας κρέατος και το κρέας είναι κυρίως απο τη βόνιτσα)..πολύ καλή γεύση και καλές τιμές(τυλιχτά 1.60 αν θυμάμε καλά)
Μποχωτης για γλυκό επισης Πρέβεζα
Σπεσιαλ-Κασκαρίδη για γλυκο Θεσσαλονικη
Η ταβέρνα (μια είναι)στην Αγ.Κυριακή Στενής
Σε όλα τα παραπάνω δοκιμάστε άφοβα,ομορφαίνει δεν παχαίνει -
Την Κυριακή βράδυ πήγα στο New Yorker Sandwich. Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλα σίγουρα ήταν η τελευταία επίσκεψη. Το burger ήταν παραψημένο και δεν είχε περισσότερο από 100gr κρέας. Πάντα το θεωρούσα υπερτιμημένο αλλα τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας.
Σάββατο βράδυ και Τρίτη βράδυ έφαγα πολυ ωραίο (για τα γούστα μου φυσικά!) κοντοσούβλι στο Ψητοπωλείο ο Νίκος στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί! Η αληθεια οποτε ειμαι Αθήνα το τιμάω το κοντοσούβλι του!
Την Δευτερα βράδυ ένας συνεργάτης με πηγε στις Γιαντες στα Εξαρχεια, καλο φαγητό με ωραίο περιβάλλον! Το χοιρινό κότσι ήταν απίστευτο!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Την Κυριακή βράδυ πήγα στο New Yorker Sandwich. Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλα σίγουρα ήταν η τελευταία επίσκεψη. Το burger ήταν παραψημένο και δεν είχε περισσότερο από 100gr κρέας. Πάντα το θεωρούσα υπερτιμημένο αλλα τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας.
Σάββατο βράδυ και Τρίτη βράδυ έφαγα πολυ ωραίο (για τα γούστα μου φυσικά!) κοντοσούβλι στο Ψητοπωλείο ο Νίκος στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί! Η αληθεια οποτε ειμαι Αθήνα το τιμάω το κοντοσούβλι του!
Την Δευτερα βράδυ ένας συνεργάτης με πηγε στις Γιαντες στα Εξαρχεια, καλο φαγητό με ωραίο περιβάλλον! Το χοιρινό κότσι ήταν απίστευτο!Sent from my iPhone using Tapatalk
ΌΧΙ τέτοια post τέτοια ώρα, ΠΕΙΝΑΜΕ.
-
Revival γιατι θυμηθηκα οτι υπαρχει το θεμα και εχω μια ερωτηση κοινωνικης φυσης που δεν κολλαει καπου αλλου
Αφηνετε tip στους ντελιβεραδες;
Πλεον παραγγελνοντας απο το ιντερνετ με καρτα και μην εχοντας συνηθως το νου μου στα ψιλα το χω παραλειψει (περισσοτερο απο αδιαφορια απο μερους μου ειναι η αληθεια παρα απο τσιγγουνια).
Ειχα πριν λιγο μια στοιχομυθια με ντελιβερα (ειχα πληρωσει μεσω ιντερνετ ηδη)
ντιν ντον
(ανοιγω)
καλησπερα σας
(παιρνω το φαι)ευχαριστω πολυ
καλη ορεξη
καλη συνεχεια
-γυρναει να φυγει και ακουω να λεει
γ@μ!σου μ@λ@κ@εκλεισα τη πορτα μη δινοντας σημασια και σκεφτηκα οτι ειναι λογω του οτι δεν εδωσα tip
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)