-
Βαγγέλη η Renault δίνει αυτοκίνητο αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα της επισκευής ?
Γιάννης
-
Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά ο audi οπως εχουμε ξαναπεί σε αυτο το thread.
Τα βασικά προβλήματα σου ειναι τα εξής:1)Χρόνος πληρωμής.
2)Πληρωμή των aftermarket.(δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα στα πληρώσουν).
Για το πρωτο αναφερθηκαν πολλές λύσεις,φυσικα το τρεξιμο και το κυνηγι ειναι ουτως ή αλλως στην ημερήσια διάταξη.
Ενα ειναι σίγουρο:καλύτερα να τρακάρεις παρά να σε τρακάρουν,συνήθως βγαίνεις και κερατάς και δαρμένος!
-
Τα aftermarket θα τα παρει λεμε...Και μαλιστα αμα μπορει με αποδειξεις να δειξει οτι ειναι και σχετικα καινουρια (αμα πχ το αυτοκινητο ειναι 5 χρονων και τα aftermarket ενος) θα τα παρει και στο 100% της αξιας τους χωρις μειωσεις λογω παλαιοτητας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα aftermarket θα τα παρει λεμε...Και μαλιστα αμα μπορει με αποδειξεις να δειξει οτι ειναι και σχετικα καινουρια (αμα πχ το αυτοκινητο ειναι 5 χρονων και τα aftermarket ενος) θα τα παρει και στο 100% της αξιας τους χωρις μειωσεις λογω παλαιοτητας.αρκεί η απόδειξη αγοράς του aftermarket αξεσουάρ γι΄αυτό που λες?
Σπύρος
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Βαγγέλη η Renault δίνει αυτοκίνητο αντικατάστασης για το χρονικό διάστημα της επισκευής ?Γιάννης
Γιαννη τελικα δεν το πηγα στη Ρενω...
Αλλα μου φαινεται οτι αν ζητησεις σου δινει ενα (T)haliaBy the way ο πραγματογνωμονας δεν ηρθε σημερα....
-
Κατ'αρχας χρειαζεται να αποδειξει την αξια του ανταλλακτικου. Απο κει και περα αμα μπορει να αποδειξει οτι δεν ειναι οσο παλιο οσο το αυτοκινητο, δεν θα του μετρησουν οση παλαιοτητα οση και στο υπολοιπο αυτοκινητο.
-
Σε ό,τι αφορά τα aftermarket, δεν πρέπει να τα έχεις δηλώσει στην ασφαλιστική; Αν αυτή δεν ξέρει επίσημα ότι έχεις βάλει πχ άλλον προφυλακτήρα, γιατί να στον πληρώσει; Θα πουν ότι πρέπει να έρθει το αυτοκίνητο στην πρώτερη κατάσταση που ήξεραν. Είναι και ένας τρόπος να τη βγάλουν με λιγότερα χρήματα.
Μακάρι να κάνω λάθος.. ή να τα έχεις δηλώσει.
-
Νεωτερα απο το μετωπο:
Τελικα θα πληρωθω 100% για τον προφυλακτηρα και τα φαναρια που το ενα εσπασε...Η εξατμιση ηταν μια χαρα κ ηθελε απλα να μπει στη θεση της.
Η ασφαλιστικη εταιρια του audi θα τα πληρωσει ολα.
Ο πραγματογνωμονας δεν ειχε την παραμικρη ενσταση.
Το αμαξι θα το παρω στα μεσα της επομενης εβδομαδας.
Αυτααααα. -
Α κ επειδη αναφερθηκε πιο πανω,δεν χρειαστηκε να αποδειξω την αξια του ανταλλακτικου...
-
Τυχερός μέσα στην ατυχία σου!
Σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου πριν από χρόνια δεν πληρωθήκαμε ποτέ. Ευτυχώς ήταν πολύ μικρή η ζημιά. -
Αρα όλα καλά με την πληρωμή!!! Ευτύχως!!! Σου ευχομαι αφου τρίτωσε το κακό να μην συνεχιστεί!!!
-
Καλά νέα λοιπόν σύντροφε.. Clio!
Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα.
-
Για να μην ανοίξω καινούργιο τόπικ είπα να γράψω και εγώ την περιπέτειά μου εδώ...
Χτες στις 4:00 τα ξημερώματα άγνωστη μεθυσμένη οδηγός συγκρούστηκε με 3 παρκαρισμένα αυτοκίνητα επι της οδού Κ.Βάρναλη 64 και εξαφανήστικε!
Ένα από τα 3 αυτοκίνητα ήταν και το δικό μου...
Ευτυχώς ο αδερφός μου ο οποίος δεν κοιμόταν άκουσε τον ήχο της σύγκρουσης και βγήκε στο μπαλκόνι... Βέβαια ο αριθμός κυκλοφορίας δεν φαινόταν, αλλά όσο κι αν φώναξε και απείλησε την οδηγό εκείνη δεν πτοήθηκε και πήρε δρόμο...
Κατεβήκαμε κάτω και αρχίσαμε να κόβουμε βόλτες τα γύρω στενά προς αναζήτηση του άσπρου Honda Civic το οποίο είχε προκαλέσει το συμβάν...
4 στενά πιό κάτω η κυρία (αφού είχε τρακάρει ακόμα ένα παρκαρισμένο επι της οδού Γιασεμιών) είχε παρκάρει κανονικότατα σε ένα πεζοδρόμιο και είχε πάει σπίτι της!Καλέσαμε την τροχαία η οποία παρεπιπτόντως ήρθε εντός 10 λεπτών (αμα γίνεται κανα χοντρό τρακάρισμα πρέπει να περιμένεις 2 ώρες όμως να έρθουν!) και η οποία κατέγραψε το συμβάν και στην αναφορά μετά από υπόδειξή μου κατέγραψε ότι βρήκαμε το υπαίτιο αυτοκίνητο (με εμφανή σημάδια σύγκρουσης και ζεστή μηχανή)...
Τώρα πρέπει να μιλήσω με τον ασφαλιστή, να βρούμε τα στοιχεία της, να βρούμε τι ασφάλεια έχει και να καλέσουμε πραγματογνώμονα...
Εκ πρώτης όψεως ο πίσω προφυλακτήρας και τα πίσω φανάρια είναι για αλλαγή ίσως και ο μπροστά προφυλακτήρας... Ήμουν τυχερή γιατί το πίσω από μένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν το πρώτο κατα σειρά που χτύπησε έγινε καλοκαιρινό!!!Εκτός από τις ζημιές μας όμως για τις οποίες θα ζητήσουμε φυσικά αποζημίωση θα κάνουμε και μήνυση για εγκατάλειψη για να μάθει άλλη φορά η κυρία να αναλαμβάνει τις ευθύνες τις και να μη σηκώνεται να φεύγει!
-
Σκίστε της τον .... να δούμε αν θα το ξανακάνει...
-
Συμφωνώ, χρειάζεται σκίσιμο και ένα χαρτί στο παρμπρίζ με αναφορά στο γεγονός για να μάθουν οι περίοικοι τι κουμάσι είναι.
-
μην πείτε ότι ήταν μεθυσμένη γιατί αποζημίωση γιοκ....
εκτός αν έχει μεγάλη περιουσία!!!! -
Αμφιβάλλω αν είχε συναίσθηση του τί έκανε!
Πολύ λυπηρό πάντως... -
πολλή γκαντεμιά έχει πέσει στα χάνια μπάνια (sic) σας ρε κορίτσια
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
μην πείτε ότι ήταν μεθυσμένη γιατί αποζημίωση γιοκ....
εκτός αν έχει μεγάλη περιουσία!!!!Ναι προφανώς και δεν θα το πούμε...
Θα προσπαθήσω να μιλήσω και με την ίδια να δω τι θα μου πει... -
Καλο ειναι να μην μπλεξετε με δικαστηρια γιατι ενω ειναι ευκολο να την πατε θα δικαιωθειτε μεν αλλα μετα απο πολλα χρονια δε και απο την αλλη ου μπλεξεις με δικαστηρια...
Μιληστε μαζι της και φροντιστε(εν αναγκη βαλτε και δικηγορο-οι νομικες εκφρασεις φοβιζουν τον κοσμο και αν ειναι ανυποχωρητη υποχωρει)να κανει δηλωση στην ασφαλιστικη της......
Ευτυχως που η τροχαια κατεγραψε το συμβαν και εχετε αποδειξεις.....
Καλα ξεμπερδεματα.
Με τρακαραν.....