-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπερδεμένο το σκηνικό και αρκετή ζημιά. Είμαι σε στενάκι για να βγώ δεξιά σε κεντρικό δρόμο. Μπροστά μου ένα φορτηγό μεσσαίου μεγέθους το οποίο και ξεκινάει. Ξεκινάω κι εγώ ελέγχω αριστερά και φεύγω. Με το που κάνω 2 μέτρα το φορτηγό έχει σταματήσει και έχει βάλει και όπισθεν αφού ανάβει μέγάλο άσπρο φως πίσω. Φρενάρω, δεν έχω καθόλου χώρο για αποφυγή και πριν σταματήσω πέφτει και πέφτω πάνω του.Kρίμα Κώστα!
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει εγώ το Χριστούγεννα! Μόνο που εμένα είναι πιο μπλεγμένη υπόθεση αφού ο άλλος μετά το τρακάρισμα την κοπάνησε! Στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν ανασφάλιστος (μπορεί και μεθυσμένος, αφού ήταν μέρες γιορτών). Το ευτυχές ήταν ότι η ζημιά ήταν μικρή (προφυλακτήρας και ένα φανάρι) αλλά ακόμα άκρη δεν έχουμε βγάλει.
-
Mια χαρά φαίνεται ότι θα πάνε όλα...
Δύο φορές έχω πάθει κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς την παραμικρή ζημιά. Ακούμπησα τον μπροστινό μου βγαίνοντας και οι δύο από παράδρομο καθώς έκανε μπροστά και σταμάτησε ενώ δεν υπήρχε κανένα διακριτό πρόβλημα (το πρόβλημα ήταν καμιά 200 μέτρα μακριά). Και στις δύο περιπτώσεις οδηγοί ήταν γυναίκες βέβαια... (Τις έχω πάρει με τρόμο από κάτι τέτοια - και κάτι άλλα) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι έχεις σκεφτεί εσύ...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μπερδεμένο το σκηνικό και αρκετή ζημιά. Είμαι σε στενάκι για να βγώ δεξιά σε κεντρικό δρόμο. Μπροστά μου ένα φορτηγό μεσσαίου μεγέθους το οποίο και ξεκινάει. Ξεκινάω κι εγώ ελέγχω αριστερά και φεύγω. Με το που κάνω 2 μέτρα το φορτηγό έχει σταματήσει και έχει βάλει και όπισθεν αφού ανάβει μέγάλο άσπρο φως πίσω. Φρενάρω, δεν έχω καθόλου χώρο για αποφυγή και πριν σταματήσω πέφτει και πέφτω πάνω του.
Kρίμα Κώστα!
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει εγώ το Χριστούγεννα! Μόνο που εμένα είναι πιο μπλεγμένη υπόθεση αφού ο άλλος μετά το τρακάρισμα την κοπάνησε! Στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν ανασφάλιστος (μπορεί και μεθυσμένος, αφού ήταν μέρες γιορτών). Το ευτυχές ήταν ότι η ζημιά ήταν μικρή (προφυλακτήρας και ένα φανάρι) αλλά ακόμα άκρη δεν έχουμε βγάλει.
Περαστικά είναι αυτά...............και σύντομα
Το γαμώτο μένει....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα σας πω μόλις βγει το πόρισμα της ασφαλιστικής.Βγήκε λοιπόν το πόρισμα θετικό για μένα, 100% παραβάτης ο κύριος με το φορτηγό και έτσι μου πληρώνουν την καθόλου ευκαταφρόνητη ζημιά των 2.400 Ευρώ! Την Πέμπτη θα είναι έτοιμο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα σας πω μόλις βγει το πόρισμα της ασφαλιστικής.
Βγήκε λοιπόν το πόρισμα θετικό για μένα, 100% παραβάτης ο κύριος με το φορτηγό και έτσι μου πληρώνουν την καθόλου ευκαταφρόνητη ζημιά των 2.400 Ευρώ! Την Πέμπτη θα είναι έτοιμο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι έχεις σκεφτεί εσύ...
Τώρα το είδα . Απλώς φοβήθηκα ότι ο άλλος μπορεί να έκανε τον ανήξερο, να υποστήριζε ότι δεν έκανε όπισθεν, χίλια δυο. Με τους επαγγελματιές συχνά δεν βγάζεις άκρη γιατί τέτοιες υποθέσεις τις περνάνε συχνότερα από τους άλλους οδηγούς και βαριούνται να πληρώνουν. Αφού όμως όλα έγιναν σωστά, πρόβλημα ουδέν.
Πρόσφατα πάντως έτυχε σε γνωστό μου. Κυρία αποφάσισε ότι το στενό που έστριψε δεν ήταν αυτό που ήθελε κι έκανε όπισθεν κατεβάζοντάς του μάσκα-προφυλακτήρα (αυτοκίνητο 2 ετών). Δέχθηκε την ευθύνη, όμως η ασφαλιστική της δεν κάλυψε ολόκληρο το κόστος αλλαγής των τμημάτων με καινούρια επειδή, λέει, ήταν 'παλιά' τα αντικαθιστώμενα. Έτσι έδωσε κι από την τσέπη του. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βγήκε λοιπόν το πόρισμα θετικό για μένα, 100% παραβάτης ο κύριος με το φορτηγό και έτσι μου πληρώνουν την καθόλου ευκαταφρόνητη ζημιά των 2.400 Ευρώ! Την Πέμπτη θα είναι έτοιμο!
YES
-
Έτσι,έτσι
-
Ωραίο πράγμα...
Ακριβά όμως ήταν τελικά, ε?
-
ΑR....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βγήκε λοιπόν το πόρισμα θετικό για μένα, 100% παραβάτης ο κύριος με το φορτηγό και έτσι μου πληρώνουν την καθόλου ευκαταφρόνητη ζημιά των 2.400 Ευρώ! Την Πέμπτη θα είναι έτοιμο! -
Μπράβο Κώστα! Πολλά λεφτά όμως ρε γμτ... Τόσο μεγάλη ζημιά έγινε ή προέκυψε υπερτίμηση...?
-
Ρε, μπας και σου πληρώνει και ψυχική οδύνη μαζί?
-
2400
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
YES
+10000000000
2400;;;;;;;;;;;
Αντε περαστικα στο αμαξακι σου!!!
-
Tέλος καλό όλα καλά δηλαδή
Κώστα δυστυχώς το έχω πάθει αυτό 2 φορές με κάποιον που βρίζεται με τον αντίθετα ερχόμενο σε μονόδρομο, κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει πίσω κ να τον αφήσει και.... ΜΠΑΜ!
Για το κόστος είναι λογικό αφού μόνο το κάθε ψυγείο θα εχει 300+ € +ΦΠΑ το φανάρι καμιά 150άρα κ μετά βάλε προφυλακτήρα, καπώ, μετώπη κ διάφορα πλαστικά κ βάσεις κ τα ανταλλακτικά θα έχουν φτάσει τα 1.300-1.500€, να μην πάρει κ ο φανοποιός άλλα 900-1.000€???
-
To πήρα βέβαια το αυτοκίνητο, αλλά λόγω Ακρόπολις ξέχασα να το γράψω. Για όσους λένε ακριβά, παραθέτω την λίστα:
Καπώ 280
Φτερό 127
Μετώπη 75
Προφυλακτήρας 225
Διακοσμητικό προφυλ 22
Φανάρι 161
Ψυγείο A/C 261
Μεντεσες καπώ (Χ2) 18Χ2=36
Κλιπ σίτας 12
Πλαστικός αεραγωγός 35
Φρέον A/C 80+ΦΠΑ 19%
Σύνολο = 1.566Εργασία 307
Βαφή 472ΣΥΝΟΛΟ 2.345
Θα έλεγα ότι οι τιμές είναι ακρως....λιανικές!
-
Να ξεθάψω λίγο το θέμα για μία ιστορία και κάποιες ερωτήσεις:
Με τράκαραν από πίσω, άλλαξα προφυλακτήρα + μία βάση. Ο εκτιμητής της ασφάλειας του φταίχτη, η οποία δυστυχώς δεν είναι στον φιλικό διακανονισμό, έχει καλύψει σχεδόν όλο το ποσό στην προσφορά του (εκτός από 5-6 ευρώ). Τα τιμολόγια από το φανοποιείο έχουν αποσταλεί στην ασφαλιστική από τις 6/6/06 (καταραμένη λίγο ημ/νια)
Μετά από επικοινωνία που είχα με την ασφαλιστηκή με ενημερώσανε ότι θα αποζημιωθώ καλό Σεπτέμβρη.
Το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία που παρέλαβαν τα τιμολόγια εώς την ημ/νια που θα δώσουν τα λεφτά είναι 3 μήνες ή 67 εργάσιμες. Σύμφωνα με το υποργείο ανάπτυξης, οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να εξοφλούν μέσα σε ένα διάστημα 40 ημερών (δεν διευκρίνησα εάν προκειται για εργάσιμες...) Έχω ζητήσει, πέρα από την προφορική, και έγγραφη ενημέρωση από την ασφαλιστική για την ημερομηνία εξόφλησης.
Ξέρει κανείς εάν υπάρχουν παραθυράκια όσον αφορά την εξόφληση σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που ορίζει ο νόμος/υπουργείο?
Τι παραπάνω μπορώ να κάνω ώστε να πιέσω την ασφαλιστική?
Πόσες μέρες να περιμένω για την έγγραφη απάντησή τους?Ευχαριστώ,
Μπάμπης -
Για τέτοιες περιπτώσεις καλή είναι η Νομική Κάλυψη στο ασφαλιστήριο και άστους να βράζουν...
Με τρακαραν.....