-
Το οτι ολοι λεμε 'αγορασα jeep' σημαινει οτι δεν γνωριζουμε την γλωσα μας και τιποτα αλλο , εκτος ισως την αμερικανοποιημενη κοινωνια μας!!!
Στην Σερβια , για παραδειγμα που εζησα και διατηρω πολλες σχεσεις , η λεξη που χρησιμοποιητε εναι 'terenski vozilo' που σημαινει κατα λεξη εδαφους οχημα !!!!
Πραγμα που δειχνει τον ορθολογισμο ορισμενων λαων σε καποια θεματα!!!
-
ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ SANTA FE
O RANDOM ΕΓΡΑΨΕ...!! Δημοσιεύθηκε: 07/01/05 8:26
File exo kai ego to SF.Pros to paron exo dianysei 17k kai skopevo na allakso anartiseis sta 30k..Exo arxisei na psaxno kai skeftomai gia kati kalo perissotero gia xrisi entos dromou..mias kai den to talaiporo poly offroad..Episis skeftomai na allakso kai eksatmisi...Peripou 1200Euros kai ayksisi ippodynamis 25hp..peripou double manifold.
Perimeno nea sou...sxetika me anartiseis
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ OFF ROADER POY EXEI KAI ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ
ΚΟΝΤΡΕΣ!!!!!!!! -
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΥΝΓΚΡΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΒΕΡΙΚ 3.0 ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΙ 3.7..........
Εγω ως λατρης του Μαβερικ αλλα του 3.0 λιτρου Μαβερικ και κατοχος και των 2 3.0λιτρων (και του 2003 στο ονομα μου και του 2004-5 στης γυναικα μου με δικα μου λεφτα!να μας εχει ο θεος ολους καλα) ειχα αναφερει πως η διαφορα , η πραγματικη διαφορα των Τσεροκι και Μαβερικ ειναι αυτη των κοντων σχεσεων.........που ειναι αδιαφορη η ελειψη τους οταν στα δυσκολα ο οδηγος ειναι καλος ,αλλα απαραιτητη οταν τα δυσκολα ειναι κροαλοανηφορες η λασποκατηφοροανηφορα τρελα.....δηλαδη πολυ δυσκολα τοτε ναι το τσεροκι εκ των πραγματων ειναι καλυτερο....
τελος παντων ας δωσει καποιος ενα τελος στην συζητηση......
(εγω ειμαι απο χωριο,,,,μενω Κηφισια και παω που και που και Κολωνακι )
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ SORRY ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ
ΚΑΙ ΘΥΧΤΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΣΟ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ!! -
Είμαι υποψήφιος φλώρος.... Επειδή μπερδέψατε πολλά μοντέλα και το δυσκολέψατε το θέμα τελικά τί τετρακίνητο πρέπει να πάρω για να ταιριάζει στο προφίλ μου?
Aπ'ό,τι διάβασα μάλλον κατάλαβα ότι οι φλώροι παίρνουν Santa Fe.... που το κοιτάει ο κόσμος στο Κολωνάκι (τι κάνει 'αυτό' εδώ!?) και που κάνει όλα τα άλλα κόσκινο στα λόγια!! -
TERMA TO KSEKATINIASMA!!!!
-
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
. ΚΑΙ -
-
EGO PANTOS EXTES PETYXA ENA CHEROKEE STHN KHFHSIAS TO OPOIO ODHGOUSE H ANNAMARIA LOGOTHETI KAI KAMARONE GIATI ODHGOYSE TON HGETH......XAXAXAXAXAXA
[kouk]......TAIRIAZOUN ME TO XARAKTHRA TOY AYTOKINHTOU... DEITE TA XARAKTHRISTIKA...
CHEROKEE........235/60/16
OPOS BLEPETE KAI TA 2 ERGALEIA TAIRIAZOUN STA XARAKTHRISTIKA OPOTE DIALEKSTE,,,,,GIATI TO OFFROAD STHN ANABASH LEOFOROU KHFISSIAS EINAI POLY DYSKOLO...
Οπως είπα και πριν...πρόσεχε τις εκφράσεις σου!
[kouk] -
Ο χρήστης Random έγραψε:
EGO PANTOS EXTES PETYXA ENA CHEROKEE STHN KHFHSIAS TO OPOIO ODHGOUSE H ANNAMARIA LOGOTHETI KAI KAMARONE GIATI ODHGOYSE TON HGETH......XAXAXAXAXAXAΕδώ τώρα αδικείς τον εαυτό σου, γιατί θα ήθελα να διαβάσω τα γραφόμενά σου αλλά έτσι όπως γράφει είναι αδύνατο να μην επεμβει ο mod...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
EGO PANTOS EXTES PETYXA ENA CHEROKEE STHN KHFHSIAS TO OPOIO ODHGOUSE H ANNAMARIA LOGOTHETI KAI KAMARONE GIATI ODHGOYSE TON HGETH......XAXAXAXAXAXA[kouk]......TAIRIAZOUN ME TO XARAKTHRA TOY AYTOKINHTOU... DEITE TA XARAKTHRISTIKA...
CHEROKEE........235/60/16
OPOS BLEPETE KAI TA 2 ERGALEIA TAIRIAZOUN STA XARAKTHRISTIKA OPOTE DIALEKSTE,,,,,GIATI TO OFFROAD STHN ANABASH LEOFOROU KHFISSIAS EINAI POLY DYSKOLO...
Οπως είπα και πριν...πρόσεχε τις εκφράσεις σου!
[kouk]ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
ΑΠΟΨΗ ...ΝΤΡΟΠΗ.... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πηγαίνετε όλοι στο βούρκο, και όταν κολλήσετε ΟΛΟΙ, θα έρθει
δεν πάμε καλά μου φαίνεται...Γιαπωνεζος ή Γιαπωνεζα ειναι ;
Ειδες για να αλλαζεις αβαταρ ;
-
Αυτό είναι ένα Emu!
-
[offtopic]ακριβώς
αξιολάτρευτο ε? [/offtopic] -
Αφασία
-
Ο χρήστης nickpar έγραψε:
ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ SANTA FE
O RANDOM ΕΓΡΑΨΕ...!! Δημοσιεύθηκε: 07/01/05 8:26
File exo kai ego to SF.Pros to paron exo dianysei 17k kai skopevo na allakso anartiseis sta 30k..Exo arxisei na psaxno kai skeftomai gia kati kalo perissotero gia xrisi entos dromou..mias kai den to talaiporo poly offroad..Episis skeftomai na allakso kai eksatmisi...Peripou 1200Euros kai ayksisi ippodynamis 25hp..peripou double manifold.
Perimeno nea sou...sxetika me anartiseis
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ OFF ROADER POY EXEI KAI ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ
ΚΟΝΤΡΕΣ!!!!!!!!XEXE!Εγραψες nickpar !
Γι'αυτο πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε και που..... -
λοιπον το τσεροκι ειναι το καλυτερο suv ........και το καλυτερο ολων το τσεροκι 4.0 που ηταν επι σειρα ετων (4) ο πρωταθλητης στην τ2 κατηγορια ( απο το 1999νομιζω ως και το 2003,,,γιατι το 2004 αρχες ο οδηγος κουραστηκε και σταματησε για λιγο τις τρελες και μετα απο 2-3 αγωνες τον περασανε στην βαθμολογια)
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
λοιπον το τσεροκι ειναι το καλυτερο suv ........και το καλυτερο ολων το τσεροκι 4.0 που ηταν επι σειρα ετων (4) ο πρωταθλητης στην τ2 κατηγορια ( απο το 1999νομιζω ως και το 2003,,,γιατι το 2004 αρχες ο οδηγος κουραστηκε και σταματησε για λιγο τις τρελες και μετα απο 2-3 αγωνες τον περασανε στην βαθμολογια)'ΕΓΡΑΨΕΣ!'
-
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ..............................ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ.................(ΜΑΒΕΡΙΚ 3.0 ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ)
-
Ισως εχει αναφερθει σε αλλο topic αλλα θα ηθελα να ρωτησω ποσο περιπου ειναι τα ασφαλιστρα ενος χρονου για ενα Cherokee 3,7.
Ευχαριστω!!!!
Ε.........ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ