-
τι λες ρε μεγαλε... Πολλα λεφτα? Αυτό δεν ειχε προσφορα?
-
Προσφορα ηταν... Απλα με τοσα εξτρα ανεβηκε η τιμη...Με προχειρο υπολογισμο που εκανα, πριν την προσφορα η τιμη με ολα αυτα τα εξτρα θα πηγαινε 38000+...
-
Popoooooo
ειναι πολλά τα λεφτά.....
-
Στην Αυστραλία θα κόστιζε το πολύ 24.000 ευρώ. Και η Toyota είναι ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Στην Αμερική το ίδιο. Με κινητήρα 2.4l.
Είναι απίστευτες οι ελληνικές τιμές! Και δεν βλέπω σοβαρή μείωση στην τιμή του μεταχειρισμένου. -
To νέο RAV 4 θα προσφέρεται πιθανότατα και με τρίτη σειρά καθισμάτων ενώ δεν αποκλείεται στη γκάμα να προστεθούν ένας 3.0 V6 αλλά και υβριδική έκδοση.
-
Φωτογραφία δεν έχεις??
Eγώ μόνο αυτές βρήκα...Και οι δύο προφανώς είναι psp.
-
TUAREG-ίζει λίγο έ;
-
Αμερικανίζει έντονα, εώς υπερβολικά θα έλεγα. Αν δούμε κι άλλες όψεις θα έχουμε καλύτερη άποψη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
TUAREG-ίζει λίγο έ;Πιθανόν...
-
Περισσότερη απόλαυση,καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη ποιότητα είναι το τρίπτυχο που απ'οτι φαίνεται θέλει να δώσει η Toyota στη νέα γενιά του RAV-4.
Επίσημη φωτογραφία της Tοyota:
http://img390.imageshack.us/img390/6128/rav418yg.jpg -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Επίσημη φωτογραφία της Tοyota:
http://img390.imageshack.us/img390/6128/rav418yg.jpgωραίο. Αλλά, δείτε λίγο τα πισω πλαϊνά τζάμια και την πίσω κολώνα του νέου ΡΑΒ, και της Corolla Verso του 2001
Πισωγύρισμα?
-
Ε τα τζάμια δεν είναι και καμια καινοτομία, ούτε ακριβώς πισογύρισμα όπως βλέπετε και πιο κάτω:
Συντηριτικό μεν, πολύ ωραίο δε
-
Δυστυχώς το στροφόμετρο μετακόμισε μια θέση προς τα αριστερά
-
Μπορώ να πω με σχετιή βεβαιότητα ότι δεν μου αρέσει καθόλου...
s/w-οποιήθηκε και αυτό...
Σαν σουλούπι μου θυμίζει πολύ το Santa Fe...
O Random δικαιώθηκε... -
από μέσα καλό είναι!!
από έξω λίγο προς στεισον βάγκον φέρνει (...φορεστερ;; )
για κινητήρες τι ξέρουμε; -
Eγώ μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό
Ειδικά το εσωτερικό είναι πάρα πολύ καλόΌσο για τους κινητήρες ο μόνος σίγουρος έως τώρα είναι ο...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Eγώ μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό
Ειδικά το εσωτερικό είναι πάρα πολύ καλόΚι εμένα μ'αρέσει. Να χαμήλωνε και λίγο ακόμη.....
-
Σαν πρώτη εικόνα δεν μου αρέσει πολύ αλλά και μόνο ότι είναι ΤΟΥΟΤΑ σε κάνει να μην δίνεις και πολύ σημασία στην εικόνα αφού ξέρεις ότι το προϊόν είναι κορυφαίο.
Εξάλου οι της SUZUKI έκαναν το θαύμα τους μια και το καινούργιο GRAND VITARA είναι τουλάχιστον για μενα μια αντιγραφή του RAV4 που φεύγει.
Τόσο πιστή που μόλις το είδα νόμισα ότι ήταν καμιά τελευταία έκδοση του RAV4.
Παλιά οι Ιάπωνες αντέγραφαν τους Ευρωπαίους.Τώρα αντιγράφονται μεταξύ τους.Πλάκα έχει -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπορώ να πω με σχετιή βεβαιότητα ότι δεν μου αρέσει καθόλου...
s/w-οποιήθηκε και αυτό...
Σαν σουλούπι μου θυμίζει πολύ το Santa Fe...
O Random δικαιώθηκε...Έχεις δίκιο, θυμίζει santa fe. Ποιο πολύ μου αρέσουν οι πιο καθαρές γραμμές του GV
-
ÉäÝá ìïõ åßíáé, Þ ìÞðùò áñéóôåñÜ ôïõ ç÷ïóõóôÞìáôïò õðÜñ÷åé Ýíá joystick üðùò óôï Prius;ËÝôå íá âãáßíåé ìüíï õâñéäéêü;
Toyota RAV-4 2005