-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...ο νεος κηνιτηρας 1300 θα κατασκευαζεται στην αγλια,,
Και τι πάει να πει αυτό δηλαδή?
Θα σπάει, θα χαλάει, θα καίει λάδια, ... .
Α ok !Τώρα το κατάλαβα!
-
Ο χρήστης biofotos έγραψε:
Είμαι admin στο Yaris Club και κάτοχος YARIS από το 2001. Που στην ευχή τα είδατε όλα αυτά που λέτε ;Καλά να πάθεις!!! (το έχω ξαναπεί αλλα είναι πάντα επίκαιρο... )
Γι αυτό τα άτιμα δεν πουλάνε (άει σιχτήρ πάλι πρώτα σε πωλήσεις στην κατηγορία τους ΚΑΙ το 2008); Δηλαδή , έλεος ρε παιδιά, δε βλέπετε γύρω σας ;
Ναί έχουμε τεταμένη την προσοχή μην τυχόν και μας πλησιάζει κανένα! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις απο μία τουότα! Μπορεί να στρίψεις δεξιά και αυτό να πάει αριστερά!!!
Εκτός πια κι αν έχετε σχέσεις με ανταγωνιστικές εταιρίες και απλά κάνετε spamming εδώ μέσα
Μάϊστα,δεν το σχολιάζω...
-
Το τελευταίο σχόλιό μου συνοδευόμενο από το συγκεκριμένο emoticon θεώρησα ότι θα αντιληφθείτε πως είναι αστείο. Δυστυχώς... Ωστόσο ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον (φυσικά και δεν ήθελα κάτι τέτοιο).
Για τα υπόλοιπα ειρωνικά σχόλια δεν θα ασχοληθώ ν' απαντήσω, I 'm too old for this sh@t...
@nik7119 Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα προβλήματα θα έβλεπες ότι είναι του στυλ 'το πετάλι του συμπλέκτη τρίζει και αφού του έριξα λίγο λαδάκι σπρέυ, όλα σταμάτησαν'... Το άλλο μου (οικογενειακό) αμάξι είναι ένα TOLEDO και το έχω χρυσώσει το ρημάδι... κάτι ξέρω κι εγώ από group VW...
-
Το τελευταίο σχόλιό μου συνοδευόμενο από το συγκεκριμένο emoticon θεώρησα ότι θα αντιληφθείτε πως είναι αστείο. Δυστυχώς... Ωστόσο ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον (φυσικά και δεν ήθελα κάτι τέτοιο).Για τα υπόλοιπα ειρωνικά σχόλια δεν θα ασχοληθώ ν' απαντήσω, I 'm too old for this sh@t...
@nik7119 Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα προβλήματα θα έβλεπες ότι είναι του στυλ 'το πετάλι του συμπλέκτη τρίζει και αφού του έριξα λίγο λαδάκι σπρέυ, όλα σταμάτησαν'... Το άλλο μου (οικογενειακό) αμάξι είναι ένα TOLEDO και το έχω χρυσώσει το ρημάδι... κάτι ξέρω κι εγώ από group VW...
φιλε ουτε εχουμε τπτ με καμια εταιρια,απλα ανταλαζουμε αποψεις,,βοηθαμε ο ενας τον αλλο,,λεμε γνωμες κτλ,,και εγω τουοτακιας ειμαι,, σηγκεκριμενα εχω μια κορολα,, με τα προβληματα της και αυτη,, 2003 μοντελο,, αστα τα χαλασαν τα αμαξια,,αλλα με συνχωρεις βλεπω πολλα και εχω ακουσει για σοβαρα προβληματα απο την στιγμη που τα αυτοκινητα εφηγαν απο ιαπωνια,,και παντα φιλικα
-
αν διαβασεις καλα θα δεις απο σασμαν,,θεματα στεγανοποιησης,,φρενα,,σημπλεκτες,τριγμους,, και πολλα διαφορα αλλα,, πιο σοβαρα προβληματα,,και μακαρι να ειναι ολα αναληθες,,το ευχομαι
-
Εσείς που μιλάτε για προβλήματα στα YARIS μιλάτε από προσωπική εμπειρία ή έχετε πάρει πολλά χρωματιστά φάρμακα ; Είμαι admin στο Yaris Club και κάτοχος YARIS από το 2001. Που στην ευχή τα είδατε όλα αυτά που λέτε ; εκτός αν μιλάμε για προβλήματα σοβαρά όπως ότι τα ρημάδια καίνε ένα ρεζερβουάρ ανά 800 χιλιόμετρα και ξεκινάνε να στρώνουν μοτέρ μετά τα 100.000 χλμ.
Γι αυτό τα άτιμα δεν πουλάνε (άει σιχτήρ πάλι πρώτα σε πωλήσεις στην κατηγορία τους ΚΑΙ το 2008); Δηλαδή , έλεος ρε παιδιά, δε βλέπετε γύρω σας ; Εκτός πια κι αν έχετε σχέσεις με ανταγωνιστικές εταιρίες και απλά κάνετε spamming εδώ μέσαΑγορι μην στεναχωριεσαι.Τον πρωτο ζηλευουν ολοι.Δεν ασχοληται κανενας με lancia-zastava-dacia-rover κ.α.Βεντουζα θα τους παμε και το 2009 με τα κορυφαια στην κατηγοριας τους yaris-auris-corolla-avensis-rav4
-
Κορυφαία σε τι;
-
οπαδοί με τις ποδοσφαιρικές ομάδες
οπαδοί με τα πολιτικά κόμματαΑΛΛΑ
οπαδοί και με τις μάρκες αυτοκινήτων ......
κρίμα ....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κορυφαία σε τι;στην αδιαφορια... πληρη ομως... Τεσπα, για ηλικιωμενους στην τελευταια δεκαετια της ζωης τους ειναι επαρκεστατα.
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
Εκτός πια κι αν έχετε σχέσεις με ανταγωνιστικές εταιρίες και απλά κάνετε spamming εδώ μέσα
Αγορι μην στεναχωριεσαι.Τον πρωτο ζηλευουν ολοι.Δεν ασχοληται κανενας με lancia-zastava-dacia-rover κ.α.Βεντουζα θα τους παμε και το 2009 με τα κορυφαια στην κατηγοριας τους yaris-auris-corolla-avensis-rav4
Ποιός ακριβώς έχει σχέσεις;
Μη το συνεχίσουμε σε οπαδικό επίπεδο σας παρακαλώ. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
κρίμα ....
Δεν πειραζουμε κανενα που εχουμε την ιδια τρελα με ολον τον πλανητη.Δηλαδη με την ΤΟΥΟΤΑ.
Να εισαι σιγουρος οτι και στον ΑΡΗ οι εξωγηινοι παλι ΤΟΥΟΤΑ θα επαιρναν.
Τωρα το καινουργιο yaris με τον κορυφαια 13αρι με 101ps και 6αρι σασμαν θα σβησει τον ανταγωνισμο
Το ιδιο και το auris στα 1300(με ιδιο μοτερ και σασμαν) αλλα και στα 1600 με τον ερχομενο valmematic του avensis με 132 και 6αρι.
Για το avensis δεν χρεαζεται να πω τιποτα.Απλα μακραν του ανταγωνισμου.
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου. -
Ο χρήστης Herc έγραψε:
κρίμα ....
Δεν πειραζουμε κανενα που εχουμε την ιδια τρελα με ολον τον πλανητη.Δηλαδη με την ΤΟΥΟΤΑ.
Τωρα το καινουργιο yaris με τον κορυφαια 13αρι με 101ps και 6αρι σασμαν θα σβησει τον ανταγωνισμο
Το ιδιο και το auris στα 1300(με ιδιο μοτερ και σασμαν) αλλα και στα 1600 με τον ερχομενο valmematic του avensis με 132 και 6αρι.
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου.oπςςς παρτο λιγο πιο δεξια γιατι θα βρεις τα τογιοτα δεν ειναι πλεον οπως τα παλια τογιοτα,,ο κοσμος τοχει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι,,και στο λεω εγω που ειμαι fan της τογιοτα,,παντα φιλικα
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
κρίμα ....
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου.Της Toyota με την PSA τι είναι;
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου.
Μάλλον η Toyota χρειάζεται κυάλια για να δει πόσο πίσω έχει αρχίσει να την αφήνει το Tiguan σε πωλήσεις.
Περαστικά.
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
Αγορι μην στεναχωριεσαι.Τον πρωτο ζηλευουν ολοι.Δεν ασχοληται κανενας με lancia-zastava-dacia-rover κ.α.Βεντουζα θα τους παμε και το 2009 με τα κορυφαια στην κατηγοριας τους yaris-auris-corolla-avensis-rav4Α, καλά... Μιλάμε για εντελώς ροκ καταστάσεις...
Μήπως εργάζεσαι στην Τουγιότα; -
Ο χρήστης Herc έγραψε:
κρίμα ....
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου.Χαχαχαχαααα!!! Είσαι θεός!!!
Ήθελα να ήξερα που είδες τα κορυφαία μοτέρ! Μερικοί φαίνεται τελικά πως εξακολουθούν να πιστεύουν πως η δύναμη είναι τα άλογα....
Προσωπικά οδηγώ το auris 1.6 της αραβωνιαστικιάς μου και θέλω να σου πω πως το αυτοκίνητο κυριολεκτικά πάσχει σε κανονικές συνθήκες κίνησης γιατί πολύ απλά βγάζει τη μέγιστη ροπή του πάνω από τις 5000 (ναι ναι ναι) στροφές!!!! Άσε που άμα ακολουθήσεις την ένδειξη βέλτιστης αλλαγής ταχυτήτων θα βρεθείς με πέμπτη στα 60 χμλ/ώρα (αλήθεια!!!!). Περιττό να σου πω ότι με προσπερνούσανε τα ματίζ στην κίνηση της πόλης για πλάκα!Αν θες να κινηθείς αξιοπρεπώς πρέπει να βρίσκεσαι συνέχεια στον κόφτη !!!
Κάνε κανένα test drive με κανένα turbo καλύτερα... Φιλικά πάντα! -
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Αν θες να κινηθείς αξιοπρεπώς πρέπει να βρίσκεσαι συνέχεια στον κόφτηΈτσι είναι! Οι οδηγοί κοφτιάζουν συνέχεια για να κινηθούν αξιοπρεπώς.
Αφού η Toyota πλέον με την αγορά ενός Auris παραδίδει μαθήματα προς τους άμοιρους κατόχους για το πώς να κρατάνε ψηλά τις στροφές.Είδα τις προάλλες μία ηλικιωμένη, εξπέρ στο μύτη-τακούνι και στο φρενάρισμα με το αριστέρο.Τύφλα να χει ο tsuchiya.
-
-
Ο χρήστης Herc έγραψε:
κρίμα ....
Ανανεωση και για το κορυφαιο rav 4 με 6αρι και 158 αλογα.Παρτε κυαλια για να την δειτε την ΤΟΥΟΤΑ, οι αρχιστε τις κοινοπραξιες.Κατι πηρε το ματι για fiat-psa.Oπως λεμε 120 κατασκευαστες επιπλου.Είσαι επιεικώς γελοίος. Αλλά δεν πειράζει, στην Ελλάδα ζούμε.
-
Ενδιαφέρεται ο πατέρας μου για το ανανεωμένο Yaris 1.3 (σαν όχημα ...συνταξιοδότησης ) και θα ήθελα να ρωτήσω, αν το έχει οδηγήσει/αγοράσει κανείς ...
Με τον καινούριο του κινητήρα και κιβώτιο, δείχνει καλή περίπτωση στα 13,5 χιλιάρικα που τιμάται σαν πεντάθυρο στην βασική έκδοση εξοπλισμού Terra (δεν έχει ούτε πλευρικούς αερόσακους- -, κατά τα λοιπά δεν υστερεί σημαντικά έναντι της 'πλουσιότερης' έκδοσης...).
Θα ήθελα ακόμη να ρωτήσω, αν η λειτουργία start/stop είναι στον βασικό εξοπλισμό.
Ευχαριστώ .
Toyota Yaris 2006