το αμαξι δεν με πουλησε ποτε, να φανταστιτε οτι φοραει ακομα τα μαμισια τακακια,και σερβις?ουτε απεξω απο την αντιπρωσοποια,εκτος τους ιμαντες που αλλαξα προσφατα,,ολα τα υπολοιπα σε βενζιναδικο,,φυσικα και ειναι συναρμολογιμενο στην κορεα,κι απο τι μου λενε, ειναι σχεδον εφαμιλα τα κορεατικα με τα ιαπωνεζικα,
Latest posts made by nik7119
-
RE: την βοηθεια σας
-
παιδια ευχαριστω οσους απαντησαν, τελικα δεν θα το αλλαξω το ριο, νομιζω οτι δεν με συμφερει, το αμαξι ειναι μια χαρα
-
παιδια οι αποψεις σας ειναι πολυ σωστες και δεν ειναι δυνατον να κανετε ολοι λαθος,απλα εγω ειμαι λιγο ενθουσιασμενος και δεν μπορω να δω τα πραγματα λογικα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... βγαινουμε εθνικη ...
Λάβε υπόψιν σου -κάτι που το βιώνω και εγώ- ότι απο θέμα αεροδυναμικής τα μικρά αυτοκίνητα είναι πιο κάτω και απο μικρομεσαία συτοκίνητα. Στους αριθμούς Cd μπορεί να φαίνονται άψογα αλλά το μικρό πλάτος και το μεγάλο υψος ... έχουν αεροδυναμικούς θορύβους, ευπάθεια σε πλάγιους ανέμους κλπ ιδίως σε ανοιχτούς δρόμους, εθνικές οδούς κλπ!
ναι φιλε μου σε αυτο πρεπει να εχεις δικιο απλα δεν ειχε αερα οταν το οδηγησα γι αυτο δεν το τσεκαρα αυτο,,το οτι μου αρεσε οδιγικα βεβαια δεν παει να πει οτι θα παω σαν τρελος να το παρω,,περιμενω αποψεις κι αλλων παιδιων απο εδω μεσα για να διασταυρωσω τελικα τι γινεται,,κι αν υπηρχε καποιος κατοχος απο εδω μεσα που να το εχει ζησει το αμαξι σε βαθος χρονου θα με βοηθουσε πολυ η αποψη του
-
λοιπον παιδια πηγα στην αντιπροσωποια εδω στην κρητη,ειχα περιεργεια να οδηγισω το ι10 1200,σχολια,μπαινοντας μεσα μου αρεσε η ψηλη θεση οδηγισης το ταμπλο ειναι ευχαριστο και μου φανηκε στιβαρο,η καμπινα μπορει να φιλοξενησει 4 ενηλικες με ανεση,τα πισω καθισματα αναδιπλονοντε πληρως και γινεται ενιαιος ο πισω χωρος,τεσπα παμε στην οδηγιση,το αμαξι που οδηγισα ειχε 20χλμ στο κοντερ του,σταματαμε με τον πωλητη βαζουμε βενζινη βγαινουμε εθνικη και το παραλαμβανω,λοιπον το αμαξι παει βολιδα επιταχυνε πολυυυ καλα,ο θορυβος που ερχοταν στην καμπινα ηταν ελαχιστος,το δε πατημα του αμαξιου πολυυυ καλο για την κατηγορια του,εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την οδηγηση ειληκρινα δεν το περιμενα απο ενα τετοιο αμαξι και σε αυτη την κατηγορια,την καταναλωση δεν μπορεσα να την τσεκαρω καθοτι δεν εχει trip και το αμαξι ειναι ακομα πολυ σφιχτο,αυτα,τα σχολια δικα σας και ολα αποδεκτα
-
παιδια μιλαμε παντα για το ριο σενταν 1400,,το ι10 στα 1200cc το εχει οδηγισει κανεις?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το KIA RIO είναι πανομοιότυπο με το ACCENT. Ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο που τα κάνει όλα καλά χωρίς να ζητάει πολλά.
Έχω μπει σε ACCENT με 150000χιλιόμετρα και ήταν ιδιαίτερα καλό παρόλο τα χιλιόμετρα του. Φιλαράκι μου έχει το παλιό ACCENT GT (1999) και δεν θέλει να το δώσει με τίποτα.Το i10 είναι ένα super mini με ότι αυτό συνεπάγεται...
Εγώ με τίποτα δεν θα έδινα το RIO του 2006 για το i10...
Μόνο αν έπαιρνα κάτι αντίστοιχο στα ίδια κυβικά.ναι ειναι αδερφακι με το καινουργιο αξεντ,,γνησιο κορεατικο,, ουτε τουρκια ουτε ινδια που σηναρμολογιται το ι10 και ι20,,το αξεντ που μπηκες ειταν το καινουργιο η το προηγουμενο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια θα κάνεις αρκετό καιρό να αποσβέσεις το ποσό... Και όπως και να είναι το rio, σε σχέση με ένα i10 πρέπει να είναι αρκετά καλύτερο λόγω μεταξονίου σε ταχύτητες εθνικής.ναι σιγουρα το ριο ειναι πιο αμαξι απο το ι10,,το μεταξονιο τι ειναι,εχει να κανει με το μηκος?την σταθεροτητα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην πόλη πολύ πιθανό λόγω βάρους και κυβισμού να έβλεπες μικρότερες καταναλώσεις με το i10. Σε εθνική οι διαφορές αμβλύνονται αρκετά, μη σου πω μπορεί και να καίει και περισσότερο το i10 σε τριψήφιες ταχύτητες.αυτο ακριβως ελεγα και εγω φιλε drdino με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω,,αλλα κι απο την αλλη εχω ακουσει οτι το ι10 1200 ειναι στην εθνικη μια χαρα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
85k χλμ δεν είναι τραγικό νούμερο... Προτιμότερο είναι να του κάνεις με κλάσμα του ποσού που θα χρειαστεί να εκταμιεύσεις ένα καλό σέρβις. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα και έχοντας καταλάβει πως αν δεν υπήρχαν οι τελευταίες εξελίξεις δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό η ιδέα να αλλάξεις τουτού...εχεις δικιο,,ειναι δυσκολη αποφαση και ειδικα σε τετοιους καιρους που μετραει και το τελευταιο ευρω,δεν ξερω τι να πω