-
Ξέρει κανείς αν ο 1000άρης του Yaris(71 ίπποι) θα είναι ο τρικύλινδρος που 'φοράει' το νέο Sirion;
-
Ξέρει κανείς αν ο 1000άρης του Yaris(71 ίπποι) θα είναι ο τρικύλινδρος που 'φοράει' το νέο Sirion;
-
Ο χρήστης DrLo έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω. Σκέφτομαι την επιλογή με CVT. Στο manual λέει ότι το CVT έχει μικροτερη κατανάλωση από το χειροκίνητο. αληθεύει. Ποιά η εμπειρία σας ή τι έχετε ακούσει για αυτά τα κιβώτια ? Ξέρω ότι υπάρχουν στα Smart και σε μερικά C2 ? Να το προτιμήσω ?
εχω lancer με CVT και ναι ειναι πιο οικονομικο απο το χειροκινητο ή αυτοματο και πιο ξεκουραστο αφου δεν εχεις αλαγες ταχυτητων
-
Φαίνεται να είναι αρκετά πιο πρακτικό απο το υπάρχον.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Φαίνεται να είναι αρκετά πιο πρακτικό απο το υπάρχον....το οποίο είναι ήδη εξαιρετικά πρακτικό. Πάνε για νέο high-score οι Ιάπωνες πάλι, μπράβο τους.
-
αρκετά καλό και το 3d!!
το ντουλαπάκι πάνω από το τιμόνι το είδατε;; -
-
φέρνει λίγο σε YRV;;;
αρκετά καλό πάντως μπορώ να πω.από το σημερινό χάλι, χίλιες φορες αυτό! -
Η πρωτη γενια Yaris απο εξω μου αρεσε αρκετα... απο μεσα, απογοητευση. Η δευτερη γενια Yaris απο εξω συνεχιζει να μου αρεσει... αλλα απο μεσα συνεχιζει να με απογοητευει. Τι ειναι αυτα ρε *αμωτο... ? Ας τους πει καποιος πως το εν λογο αμαξι δεν ειναι κανα αγροτικο. Τι πλαστικα ειναι αυτα... τι καθισματα ειναι αυτα? Τι ταπετσαριες? Το δε κετρικο ταχυμετρο... εεεε ρε... το ποιο απλο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να αντιγραψουν αυτον του IDEA.
Στην τελικη τελικη, θα μπορουσαν να βαλουνε μεσα μια μικρογραφια του Corolla. Δεν τους καταλαβαινω...Τελος παντων...
-
Το 1.8...
Και η έκδοση Verso επισήμως:
http://toyota.jp/ractis/grade/grade/gra ... ge/p07.jpg
http://toyota.jp/ractis/grade/grade/gra ... ge/p06.jpg
http://toyota.jp/ractis/grade/grade/gra ... ge/p02.jpg
http://response.jp/issue/2005/1003/arti ... /95506.jpg
http://response.jp/issue/2005/1003/arti ... /95509.jpg
http://response.jp/issue/2005/1003/arti ... /95517.jpg
http://response.jp/issue/2005/1003/arti ... /95511.jpg -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η πρωτη γενια Yaris απο εξω μου αρεσε αρκετα... απο μεσα, απογοητευση. Η δευτερη γενια Yaris απο εξω συνεχιζει να μου αρεσει... αλλα απο μεσα συνεχιζει να με απογοητευει. Τι ειναι αυτα ρε *αμωτο... ? Ας τους πει καποιος πως το εν λογο αμαξι δεν ειναι κανα αγροτικο. Τι πλαστικα ειναι αυτα... τι καθισματα ειναι αυτα? Τι ταπετσαριες? Το δε κετρικο ταχυμετρο... εεεε ρε... το ποιο απλο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να αντιγραψουν αυτον του IDEA.
Στην τελικη τελικη, θα μπορουσαν να βαλουνε μεσα μια μικρογραφια του Corolla. Δεν τους καταλαβαινω...Τελος παντων...
Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε ούτε από έξω ούτε από μέσα το Υaris...
Νόμιζω οτι με τα νέα Clio και Grande Punto η Ευρώπη επιστέφει στην κορυφή της κατηγορίας.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το 1.8...
http://img130.exs.cx/img130/1347/img01618ad.jpgΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!
θα είναι το κλασικό μοτέρ που μπαίνει τώρα στις TS Παύλο? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!
θα είναι το κλασικό μοτέρ που μπαίνει τώρα στις TS Παύλο?έτσι ακούγεται,στους επίσημους καταλόγους δεν έχει βγεί ακόμη πάντως.
το πιο γρήγορο που έχω δει μέχρι τώρα έιναι το Tsport Τrd με 118 άλογα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!
θα είναι το κλασικό μοτέρ που μπαίνει τώρα στις TS Παύλο?απ' ότι διάβασα στο κείμενο, 1.800κ.εκ. - 180 άλογα, 17άρες ζάτνες, αν και το βάρος του θα φτάνει τα...1.150 κιλά
θα φοράει μια detuned έκδοση του κινητήρα VVTL-i 2ΖΖ-GE των Celica-Corolla (κοινώς Yaris ΤΣΣΣΣΣΣΣΣ), αλλά για να μην τσαγιάζει τον γνωστό φορουμά, θα βγάζει μόνο 180 (αυτό δεν το γράφει στο κείμενο, αλλά ψαρώσατε μέχρι τώρα)
@Montecarlo: πότε έχασε η Ευρώπη την κορυφή της κατηγορίας στα supermini; ποτέ δεν ήταν στα κορυφαία τα Yaris/Micra/Mazda 2
Τώρα τελευταία κάτι πήγε να γίνει με Swift/Colt, αλλά δεν θεωρούνται κορυφαία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@Montecarlo: πότε έχασε η Ευρώπη την κορυφή της κατηγορίας στα supermini; ποτέ δεν ήταν στα κορυφαία τα Yaris/Micra/Mazda 2Τώρα τελευταία κάτι πήγε να γίνει με Swift/Colt, αλλά δεν θεωρούνται κορυφαία
Για το Yaris και το mazda2 συμφωνώ ότι ουδέποτε χαρακτηρίστηκαν ως κορυφαία (όχι πως τους λείπει τίποτα βέβαια), νομίζω όμως πως το micra στις περισσότερες συγκριτικές δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής απο τον ειδικό τύπο συγκαταλέγεται στα κορυφαία.
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
@Montecarlo: πότε έχασε η Ευρώπη την κορυφή της κατηγορίας στα supermini; ποτέ δεν ήταν στα κορυφαία τα Yaris/Micra/Mazda 2
Για το Yaris και το mazda2 συμφωνώ ότι ουδέποτε χαρακτηρίστηκαν ως κορυφαία (όχι πως τους λείπει τίποτα βέβαια), νομίζω όμως πως το micra στις περισσότερες συγκριτικές δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής απο τον ειδικό τύπο συγκαταλέγεται στα κορυφαία.
Κορυφαιο σε γκαζι? Ισως.... γιατι σαν γενικως κορυφαιο... τουλαχιστον για το Micra δεν θα το ελεγα σε καμια περιπτωση. Υπαρχουν ποιο ολοκληρωμενα αμαξια απο αυτο.
-
Κορυφαιο σε γκαζι? Ισως.... γιατι σαν γενικως κορυφαιο... τουλαχιστον για το Micra δεν θα το ελεγα σε καμια περιπτωση. Υπαρχουν ποιο ολοκληρωμενα αμαξια απο αυτο.
Για του λόγου το αληθές ακολουθεί ένα απόσπασμα απο το τεύχος 389 των 4Τ απο το συγκριτικό με micra 1,2lt, punto 80, fiesta 1,4lt, C3 1,4lt, 206 1,4lt, clio 1,2lt 16v, polo 1,4lt.
'Aναμφίβολα, με το νέο Micra η Nissan μπαίνει δυναμικά και στο παιχνίδι της μικρής κατηγορίας. Kαι μάλιστα, από θέση ισχύος, καθώς η νεότευκτη πρόταση του Iάπωνα κατασκευαστή, στη μικρότερη έκδοση των 1,2 λίτρων, καταφέρνει με επιτυχία να συναντήσει την ηγετική... τρόικα των Clio, Punto και Fiesta, διαθέτοντας σε σχέση με αυτά τα αδιαμφισβήτητα ατού των κορυφαίων για την κατηγορία επιδόσεων και της έντονης σχεδιαστικής προσωπικότητας, η οποία αποστασιοποιείται από τα συνήθη στερεότυπα του είδους. Kαι όλα αυτά, χωρίς να απαιτούνται συμβιβασμοί στους τομείς των χώρων και τις οδικής συμπεριφοράς. Σε συνδιασμό, μάλιστα, με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του, το νέο Micra μοιράζεται πλέον την κορυφή με το clio, που παραμένει αυτοκίνητο χρυσή τομή στη κατηγορία.....'
-
Ναι Mak... ωραια ολα αυτα... αλλα εδω εχουμε τις νεες γενιες των μικρων. Παντως, ουτε απτη ποιοτητα διαθετει το Micra, ουτε ανετο ειναι... γενικως ειναι πισω σε ποιο ψιλα γραμματα. Να μην πουμε πως με τα 1000 ζορια την εβγαλε καθαρη στο frontal crash test (βασικα χαλι μαυρο ηταν).
-
Ναι Mak... ωραια ολα αυτα... αλλα εδω εχουμε τις νεες γενιες των μικρων.Παντως, ουτε απτη ποιοτητα διαθετει το Micra, ουτε ανετο ειναι... γενικως ειναι πισω σε ποιο ψιλα γραμματα. Να μην πουμε πως με τα 1000 ζορια την εβγαλε καθαρη στο frontal crash test (βασικα χαλι μαυρο ηταν).Για αυτό το λόγο αναφέρθηκα σε συγκριτικές δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής...
Για το Yaris και το mazda2 συμφωνώ ότι ουδέποτε χαρακτηρίστηκαν ως κορυφαία (όχι πως τους λείπει τίποτα βέβαια), νομίζω όμως πως το micra στις περισσότερες συγκριτικές δοκιμές **που έχουν γίνει μέχρι στιγμής **απο τον ειδικό τύπο συγκαταλέγεται στα κορυφαία.
Φυσικά και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα καταφέρει απέναντι στο νέο grande punto, το νέο clio και το νέο yaris. Αλλά μέχρι στιγμής αυτά λέει ο ειδικός τύπος, και στο απόσπασμα της δοκιμής που παρέθεσα προηγουμένως γίνετε σύγκριση με τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα που κυκλοφορούν αυτό το καιρό.
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
'Aναμφίβολα, με το νέο Micra η Nissan μπαίνει δυναμικά και στο παιχνίδι της μικρής κατηγορίας. Kαι μάλιστα, από θέση ισχύος, καθώς η νεότευκτη πρόταση του Iάπωνα κατασκευαστή, στη μικρότερη έκδοση των 1,2 λίτρων, καταφέρνει με επιτυχία να συναντήσει την ηγετική... τρόικα των Clio, Punto και Fiesta, διαθέτοντας σε σχέση με αυτά τα αδιαμφισβήτητα ατού των κορυφαίων για την κατηγορία επιδόσεων και της έντονης σχεδιαστικής προσωπικότητας, η οποία αποστασιοποιείται από τα συνήθη στερεότυπα του είδους. Kαι όλα αυτά, χωρίς να απαιτούνται συμβιβασμοί στους τομείς των χώρων και τις οδικής συμπεριφοράς. Σε συνδιασμό, μάλιστα, με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του, το νέο Micra μοιράζεται πλέον την κορυφή με το clio, που παραμένει αυτοκίνητο χρυσή τομή στη κατηγορία.....'
Στα 1.400 όμως αλλάζουν τα δεδομένα, αφού μπαίνουν κι άλλοι παίκτες, ή ενισχύονται, Clio 100, Ibiza 100, Fabia 100 και χάνει το πλεονέκτημα του κινητήρα, αφού έχει παρόμοιες επιδόσεις με τα υπόλοιπα
Toyota Yaris 2006