-
Το θέμα είναι ότι ο φίλος Vargas έχει χάσει 96 σελίδες φαγωμάρας και κριτικής.
-
Αφού το κοινό αποφάσισε, τι το κρατάμε ακόμα;
Ο νικητής βγήκε, εκτός άμα ελπίζουν ακόμα οι Γκολφάκιδες πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή
-
381 άτομα ψήφισαν έ;
Πιθανόν να είναι καί τα περισσότερα σέ ψηφοφορία στό φόρουμ έβερ. -
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Αφού το κοινό αποφάσισε, τι το κρατάμε ακόμα;Ο νικητής βγήκε, εκτός άμα ελπίζουν ακόμα οι Γκολφάκιδες πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή
...και η ψηφοφορία 'βγήκε στον αέρα', πρίν γραφτούν τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια, πρίν ανακοινωθεί η τιμή...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αφού το κοινό αποφάσισε, τι το κρατάμε ακόμα;
Ο νικητής βγήκε, εκτός άμα ελπίζουν ακόμα οι Γκολφάκιδες πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή
...και η ψηφοφορία 'βγήκε στον αέρα', πρίν γραφτούν τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια, πρίν ανακοινωθεί η τιμή...
Ώστε θέλετε rematch;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
381 άτομα ψήφισαν έ;
Πιθανόν να είναι καί τα περισσότερα σέ ψηφοφορία στό φόρουμ έβερ.445 μέχρι σήμερις.... http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
-
Οπότε, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, μπορούμε να πούμε ότι είναι η ψηφοφορία με τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των αμιγώς αυτοκινητιστικών ψηφοφοριών
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Οπότε, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, μπορούμε να πούμε ότι είναι η ψηφοφορία με τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των αμιγώς αυτοκινητιστικών ψηφοφοριών -
Πριν 2 χρονια θα ψηφιζα CIVIC τωρα ομως εν αναμονη του νεου Type-R εχει προβαδισμα το GOLF.
Για μενα το τελευταιο GOLF GTI ηταν το ΙΙ Απο τοτε εχω να παρω και παλι GOLF. Απ' το 89 δηλ
-
Foto από το νέο type-r στο site του αυτοτρίτη..........
Tο αμάξι είναι Κ.....ΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Αφού το κοινό αποφάσισε, τι το κρατάμε ακόμα;Ο νικητής βγήκε, εκτός άμα ελπίζουν ακόμα οι Γκολφάκιδες πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή
Tο να ψηφίσεις και να νικήσει κάποιος είναι εύκολο στην τσέπη όμως είναι το δύσκολο και εκεί είναι η πραγματικότητα για δες ποσα ruzakia πουλήθηκαν και ποσα GOLF GTI όσες πωλήσεις κάνει το GOLF δεν της κάνει με όλα της τα cars η honda
-
νομιζω οτι η ψηφοφορια εγινε με βαση το καλυτερο αυτοκινητο οχι με βαση την τιμη, αν και η τιμη σε CTR και GTI ειναι πανω κατω ιδια.
η συγκριση περι πωλησεων Golf γενικα, με Honda γενικα, ειναι νομιζω ασχετη με το συγκεκριμενο τοπικ. ασε που και στην ουσια δεν σημαινει και κατι...
επισης, επειδη μιλαμε για ειδικη κατηγορια αυτοκινητων, θεωρητικα οσοι ψηφισαν εδω δεν ανηκουν στην κατηγορια αυτων που αγοραζουν Golf... γενικα
αποψη μου φυσικα
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Tο να ψηφίσεις και να νικήσει κάποιος είναι εύκολο στην τσέπη όμως είναι το δύσκολο και εκεί είναι η πραγματικότητα για δες ποσα ruzakia πουλήθηκαν και ποσα GOLF GTI όσες πωλήσεις κάνει το GOLF δεν της κάνει με όλα της τα cars η hondaΕίσαι σίγουρος πως στους δρόμους της Ελλάδας κυκλοφορούν περισσότερα GTI από Type-R ?
H δε λογική 'ό,τι αγοράζει περισσότερο το κοινό είναι καλύτερο' ταιριάζει περισσότερο σε μαρκετίστα παρά σε αυτοκινητόφιλο (χωρίς παρεξήγηση...). Εσύ δηλ. θεωρείς καλύτερο αυτοκίνητο ένα πχ. Golf IV GTI από ένα 306 GTI ? (ίδιας εποχής αυτοκίνητα). Δεν το λέω για να ανοίξουμε κουβέντα εκτός θέματος αλλά για να δείξω πόσο άκυρη είναι η λογική που βασίζεται σε αριθμό πωλήσεων. Συμφωνώ πως ό,τι πουλάει πολύ αποκλείεται να είναι μάπα, αλλά διαφωνώ στο ό,τι είναι ντε και καλά το καλύτερο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Tο να ψηφίσεις και να νικήσει κάποιος είναι εύκολο στην τσέπη όμως είναι το δύσκολο και εκεί είναι η πραγματικότητα για δες ποσα ruzakia πουλήθηκαν και ποσα GOLF GTI όσες πωλήσεις κάνει το GOLF δεν της κάνει με όλα της τα cars η honda
Είσαι σίγουρος πως στους δρόμους της Ελλάδας κυκλοφορούν περισσότερα GTI από Type-R ?
H δε λογική 'ό,τι αγοράζει περισσότερο το κοινό είναι καλύτερο' ταιριάζει περισσότερο σε μαρκετίστα παρά σε αυτοκινητόφιλο (χωρίς παρεξήγηση...). Εσύ δηλ. θεωρείς καλύτερο αυτοκίνητο ένα πχ. Golf IV GTI από ένα 306 GTI ? (ίδιας εποχής αυτοκίνητα). Δεν το λέω για να ανοίξουμε κουβέντα εκτός θέματος αλλά για να δείξω πόσο άκυρη είναι η λογική που βασίζεται σε αριθμό πωλήσεων. Συμφωνώ πως ό,τι πουλάει πολύ αποκλείεται να είναι μάπα, αλλά διαφωνώ στο ό,τι είναι ντε και καλά το καλύτερο.
+1
οπως και τα οκταβια........ πουλησαν , αρα ειναι καλα......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Είσαι σίγουρος πως στους δρόμους της Ελλάδας κυκλοφορούν περισσότερα GTI από Type-R ?
+1
Nαι δε δείχνουν κάτι οι πωλήσεις, αλλά δείχνουν σίγουρα ποια είναι η καλύτερη/πιο συμφέρουσα αγορά και σίγουρα ανάμεσα σε golf gti και typeR δεν τίθεται θέμα, για αυτό και οι πωλήσεις τους έχουν χάσμα ανάμεσά τους.
Ακόμα και σε μένα αν μου έδιναν για μία βόλτα το Honda ή τo VW θα επέλεγα το Honda. Αν ήταν να αγοράσω όμως, δεν θα το σκεφτόμουν κάν. Golf GTi. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Nαι δε δείχνουν κάτι οι πωλήσεις, αλλά δείχνουν σίγουρα ποια είναι η καλύτερη/πιο συμφέρουσα αγορά και σίγουρα ανάμεσα σε golf gti και typeR δεν τίθεται θέμα, για αυτό και οι πωλήσεις τους έχουν χάσμα ανάμεσά τους.Εχεις στοιχεία για πωλήσεις GTI vs. Type-R (την εποχή που έβγαιναν ταυτόχρονα και τα 2) ώστε να μιλάς για 'χάσμα' ?
-
Ρε Popol@re, μην ανάβεις φωτιές. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Octavia καρντάσι μου .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Popol@re, μην ανάβεις φωτιές. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Octavia καρντάσι μου .δεν τα λεω εγω...... αλλοι τα λενε..... εγω αναμεταδιδω......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ρε Popol@re, μην ανάβεις φωτιές. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Octavia καρντάσι μου .
δεν τα λεω εγω...... αλλοι τα λενε..... εγω αναμεταδιδω......
popolare αντε παιξε με το ferrari matchbox σου και ασε τις μουφο-αναμεταδοσεις..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν τα λεω εγω...... αλλοι τα λενε..... εγω αναμεταδιδω......
popolare αντε παιξε με το ferrari matchbox σου και ασε τις μουφο-αναμεταδοσεις..
οσα δεν φτανει μια αλεπου τα λεει αγουρα, ή τα κανει κρεμασταρια ή περνει μια σκαλα και τα φτανει τελικα........
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......