-
Δεν αμφισβητώ σε τίποτα αυτά που μου λες για το ότι δεν έχει καταγραφεί άσπρο Type-R στην Ελλάδα. Όμως με προβληματίζει αυτό πάρα πολύ.
Edit: O tazio έχει δίκιο. Εκείνο που μου έδειξε ο φίλος μου δεν ήταν Type-R, αλλά σκέτο Civic που του προτείνανε να το πάρει, γιατί το μαύρο θα αργούσε πέντε μήνες (τελικά, μετά την παρέμβαση του δικηγόρου, το είχε αρχές Δεκεμβρίου). Ευτυχώς δεν του είπαν να το πληρώσει σα να'ταν Type-R.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Edit: O tazio έχει δίκιο. Εκείνο που μου έδειξε ο φίλος μου δεν ήταν Type-R, αλλά σκέτο Civic που του προτείνανε να το πάρει, γιατί το μαύρο θα αργούσε πέντε μήνες (τελικά, μετά την παρέμβαση του δικηγόρου, το είχε αρχές Δεκεμβρίου). Ευτυχώς δεν του είπαν να το πληρώσει σα να'ταν Type-R.
-
Όπως φαίνεται τον νομίσανε για κανέναν κάγκουρα που μπορούσαν να τον ξεφορτωθούν εύκολα. Πάντως ευτυχώς τελικά πήρε το μαύρο Type-R που ήθελε, αν και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ απ'όλην αυτήν τη διαδικασία. Στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία δεν ξαναπάτησε ποτέ και για σέρβις το πάει στα Τρίκαλα.
-
Λευκό GTI πάντως, έχει έρθει σίγουρα στην Ελλάδα.
-
Λευκή Ferrari Testarosa;
-
Στο Miami Vice (σε μεταγενέστερη σεζόν) υπήρχε μια, καθώς και μια replica που την είχαν για κύριο αυτοκίνητο (μην κάνουν τροπέτο τη Ferrari στα γυρίσματα).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Λευκή Ferrari Testarosa;Πότε ήρθε ;
-
Μαζί με το R32 !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μαζί με το R32 !Aυτό δεν ήρθε ακόμη (:lol: - ή μήπως ήρθε; ), ούτε βέβαια και το λευκό TypeR. (:lol:)
H testarossa ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το λευκό TypeR. (:lol:)H testarossa ;
Το λευκό Civic που θέλανε να πουλήσουν στον άλλον γιατί το είχαν έτοιμο και νόμιζαν ότι θ'αρκούνταν σ'αυτό... Ένα πράμα σα να πας σε εστιατόριο και να ζητάς κοτόπουλο, αλλά ο σερβιτόρος να σου λέει 'ξέρετε, αφήστε το κοτόπουλο, θα σας δώσουμε ρεβύθια'.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μαζί με το R32 !εγκάθετε!
-
Έλεγα κι εγώ, δεν το είδε;
-
Αν ήταν άσπρο Type-R έπρεπε να το πάρει διότι θα ήταν το JDM, με +15 άλογα και μπλοκέ διαφορικό (και δεξί τιμόνι )
EDM άσπρο δεν υπήρξε ποτέ.
Type-R με κλιματισμό δεν βγαίνει, ούτε στην Αγγλία. Είναι παντού εργοστασιακός (και με το κουμπάκι και όλα) αλλά έξτρα, τοποθετείται στην Ελλάδα και στοίχιζε 1331 ευρώ προ προσφοράς.
-
παιδιά τα αμάξια θα εξαφανιστούν και απ ότι κατάλαβα δεν υπη΄ρχε λόγος να γίνει προσφορά. ετσι κι αλλιως θα πουλιόντουσαν
στοιχημα ότι σε 20 μερες δε θα εχει μείνει κανένα.Αυτα που δίνει στην προσφορά τοποθετούνται στην Ελλάδα όπως πάντα.
-
Κι'όμως υπάρχει άσπρο Type-R! Toυ Κυρίτση..
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Κι'όμως υπάρχει άσπρο Type-R! Toυ Κυρίτση..Πρώην κόκκινο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όπως φαίνεται τον νομίσανε για κανέναν κάγκουρα που μπορούσαν να τον ξεφορτωθούν εύκολα. Πάντως ευτυχώς τελικά πήρε το μαύρο Type-R που ήθελε, αν και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ απ'όλην αυτήν τη διαδικασία. Στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία δεν ξαναπάτησε ποτέ και για σέρβις το πάει στα Τρίκαλα.
ΤΩΡΑ μας κουφανες,.....
Στα Τρίκαλα το ίδιο μαγαζί δεν είναι ή κανω λάθος?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι'όμως υπάρχει άσπρο Type-R! Toυ Κυρίτση..
Πρώην κόκκινο.
Στο Μαρούσι?
-
Ατμόσφαιρα Κ Στήσιμο!
Το λέει και η διαφήμιση.....Bye Bye GTi -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ατμόσφαιρα Κ Στήσιμο!
Το λέει και η διαφήμιση.....Bye Bye GTiΚαλά και η 'άλλη' διαφήμιση κάτι 'άλλο' λέει..
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......