-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ψηφιακο στροφομετρο που δεν το εχω δει πουθενα αλλου (οκ για ταχυμετρο υπαρχουν και αλλα), και η καμπυλοειδης οθονη που ειναι σαν virtual reality για μενα δειχνουν πολυ απο PC....ειδικα οταν αυτα συνδιαζονται με κουμπακι 'start' (που οκ το εχουμε δει και αλλου αλλα ειναι ο συνδιασμος που μετραει) και η οθονη να αναβει...
click this (από τους Γάλλους της Citroen)
γιατι το s2000 ψηφιακό δεν έχει?
-
-
FIAT TIPO 1992
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Και εμενα μου φαινεται παρα πολυ ωραιο το εσωτερικο, αλλα να μην ξεχναμε οτι οσοι βρισκομαστε σε αυτο το forum ασχολουμαστε αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο με τους υπολογιστες και την τεχνολογια γενικοτερα, ετσι ειναι φυσικο να ειμαστε ενθουσιασμενοι με το εσωτερικο του Civic, αλλα ο υπολοιπος κοσμος τι λεει?
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εσωτερικό με τους υπολογιστές. Αυτό που κάνει το honda civic είναι να σου δίχνει ότι σου δείχνουν τα όργανα ενός συμβατικού οργάνου σε μια οθόνη. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Και κάπου στην μέση υπάρχει και μια οθονη πολαπλών ενδείξεων όπως σε όλα τα σοβαρά αυτοκίνητα πια. Είναι θέμα εντυπωσιασμού και ΄τιποτε άλλο
Το ψηφιακο στροφομετρο που δεν το εχω δει πουθενα αλλου (οκ για ταχυμετρο υπαρχουν και αλλα), και η καμπυλοειδης οθονη που ειναι σαν virtual reality για μενα δειχνουν πολυ απο PC....ειδικα οταν αυτα συνδιαζονται με κουμπακι 'start' (που οκ το εχουμε δει και αλλου αλλα ειναι ο συνδιασμος που μετραει) και η οθονη να αναβει...
Αν σε ολα αυτα προσθεσουμε το γεγονος οτι τα βλεπουμε σε ενα αυτοκινητο ορισμο του συντηριτισμου στο παρελθον....φαινεται καπως....που ναι μεν εμενα μου αρεσει αλλα στους σταθερους αγοραστες του αρεσει?
Και η corolla που εχω, με ενοχλει το φλωρικο εσωτερικο της, που δεν εχει καμια ζωντανια, αλλα καταλαβαινω οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπους.Το ίδιο λέμε σε γενικές γραμμές. Δεν χρειάζετε κάποια ειδική γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών απλά το περίβλημα είναι εντυπωσιακό. Όπως και του fiat tipo το 2002. Βέβαια έίχα προτιμήσει το astra με τα 82 αλογάκια και ποτέ δεν το μετάνιωσα!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και εμενα μου φαινεται παρα πολυ ωραιο το εσωτερικο, αλλα να μην ξεχναμε οτι οσοι βρισκομαστε σε αυτο το forum ασχολουμαστε αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο με τους υπολογιστες και την τεχνολογια γενικοτερα, ετσι ειναι φυσικο να ειμαστε ενθουσιασμενοι με το εσωτερικο του Civic, αλλα ο υπολοιπος κοσμος τι λεει?
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εσωτερικό με τους υπολογιστές. Αυτό που κάνει το honda civic είναι να σου δίχνει ότι σου δείχνουν τα όργανα ενός συμβατικού οργάνου σε μια οθόνη. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Και κάπου στην μέση υπάρχει και μια οθονη πολαπλών ενδείξεων όπως σε όλα τα σοβαρά αυτοκίνητα πια. Είναι θέμα εντυπωσιασμού και ΄τιποτε άλλο
Αν σε ολα αυτα προσθεσουμε το γεγονος οτι τα βλεπουμε σε ενα αυτοκινητο ορισμο του συντηριτισμου στο παρελθον....φαινεται καπως....που ναι μεν εμενα μου αρεσει αλλα στους σταθερους αγοραστες του αρεσει?
Και η corolla που εχω, με ενοχλει το φλωρικο εσωτερικο της, που δεν εχει καμια ζωντανια, αλλα καταλαβαινω οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπους.Το ίδιο λέμε σε γενικές γραμμές. Δεν χρειάζετε κάποια ειδική γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών απλά το περίβλημα είναι εντυπωσιακό. Όπως και του fiat tipo το 2002. Βέβαια έίχα προτιμήσει το astra με τα 82 αλογάκια και ποτέ δεν το μετάνιωσα!
Aναφέρεται στην gadget-οειδή εμφάνιση του εσωτερικού, μην το παίρνεις κι εσύ κυριολεκτικά.
-
Στο λινκ που εστειλα χτες ειχε και τις ηλιοροφες σε μία φωτογραφια (σε αυτή που οδηγεί)
Τις εχει δεί κανείς στην Αγγλία από κοντά? ή στην Αμερικήhttp://www.autoexpress.co.uk/news/61924 ... _road.html
Episis το αμαξι δεν ειναι αγγλικό??????
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα παραστράτημα...;
εγώ όσο θυμάμαι τα Civic και γενικότερα τα honda συντηρητικά σχέδια έβγαζε ...
Η Ford που λες τουλάχιστο όταν έβγαλε το Focus I έδωσε δείγματα γραφής...EE όχι!! το ακούσαμε και αυτό!!!!!!!!! Για να δούμε:
Το 88 η Honda βγάζει το Civic (4η γενιά) πού είναι χαμηλό (διπλά ψαλίδια)και πλατύ και χωρίς καθόλου μπροστινή γρίλια. Το αυτοκίνητο δείχνει πολύ σπορ αν και οικογενειακό. Εισαγωγή νέας μόδας που την ακολουθούν και οι άλλοι κατασκευαστές, Mazda 323F, Rover 214...κλπ
Το 91 η 5η γενιά εισάγει τις καμπύλες! Υπερβολικές καμπύλες! Πιο ψηλό από το απερχόμενο μοντέλο αλλά πολύ πιο μοντέρνο! Ακόμα και σήμερα μοιάζει σύγχρονο! Νέα μόδα που περνάει σε Celica-Prelude-Punto-ZX κλπ
Το 95 η 6η γενιά σοβαρεύεται και γίνεται πιο κυριλλέ. Οι καμπύλες μειώνονται, οι χώροι και το μέγεθος αυξάνουν, οι γρίλιες και το χρώμιο επιστρέφουν. Ακολουθούν οι..Corolla, Χsara,κλπ
Το 2000 έρχεται η 7η γενιά και η μόδα των -λεωφορείων-. Το καπό ψηλώνει αισθητά μαζί και το εσωτερικό ύψος και οι εσωτερικοί χώροι αυξάνονται. Οι περιττές καμπύλες στα φτερά φεύγουν, το μπροστινό τζάμι αποκτά μεγάλη κλίση. Τα ίδια έχουμε και στις Corolla, Megane, Stilo κλπ
Η 8η γενιά εισάγει πάλι νέο στυλ και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Νομίζω οτι η Honda είναι πάντα 1-2 έτη μπροστά από τους υπόλοιπους χάρι στην ταχύτητά της να περνάει από τα σχεδιαστήρια στην παραγωγή τα μοντέλα της.
Χαρακτηριστικό είναι το πόσο αργεί η Hyunday με το Accent. To Accent με τις έντονες καμπύλες και μικρούς χώρους που έμοιαζε με το Civic του 92-95 έβγαινε μέχρι το 99! το τρέχον μοντέλο είναι σχεδιαστικά ίδιο με την 6η γενιά του Civic.
-
Συντηρητικές εταιρείες θα χαρακτήριζα τις Nissan και VW και σε καμία περίπτωση την Honda.
Ούτε βέβαια τις Renault, Citroen, Fiat, Mazda...
-
τις ηλιοροφες που σας έλεγα πριν? ειναι διπλες? πως δουλευουν.
Ο φιλος που ψαρευει στο vtec forum τι λεει? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το Yaris;
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Το ψηφιακο στροφομετρο που δεν το εχω δει πουθενα αλλουΕίσαστε όλοι νέοι στην αυτοκινηση...
FIAT Tipo DGT...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
FIAT TIPO 1992Γράφτηκε πιο πάνω Μιχάλη.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
FIAT TIPO 1992
Γράφτηκε πιο πάνω Μιχάλη.
Δεν το είχα δει...
-
Στο AutoExpress πάντως δίνεται και μια απάντηση σε όσους βιάστηκαν να το ονομάσουν βάρκα κ.λ.π. αλλά και σε όσους έκαναν σχόλια περί κακής ή μέτριας ποιότητας κατασκευής!
Το περιμένω με ανυπομονησία (απ'ότι βλέπω στην κεντρική σελίδα των 4Τ, δεν είμαι ο μόνος )... -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Στο AutoExpress πάντως δίνεται και μια απάντηση σε όσους βιάστηκαν να το ονομάσουν βάρκα κ.λ.π. αλλά και σε όσους έκαναν σχόλια περί κακής ή μέτριας ποιότητας κατασκευής!
Το περιμένω με ανυπομονησία (απ'ότι βλέπω στην κεντρική σελίδα των 4Τ, δεν είμαι ο μόνος )...Autoexpress...;;;
Με την σειρά μου σου λέω κι εγώ να κρατάς μικρό καλάθι... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το Yaris;
εδω ρε παιδια το ειχε το fiat tipo!!!!
-
sorry γραφτηκε πιο πανω...
-
Και το Golf II Gti είχε, σαν εξτρά νομίζω.
-
Εντάξει κανένας δεν είπε πως το ψηφιακό στροφόμετρο ειναι κάτι καινοτόμο.
Ακόμα και το ταμπλό του 2CV που είχαμε κάποτε ήταν μια πρωτόγονη μορφή αυτού ακριβώς .
Το ταμπλό του civic δεν έχει κάποια καινοτομία, είναι καλό σαν εκτέλεση απλώς.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Συντηρητικές εταιρείες θα χαρακτήριζα τις Nissan και VW και σε καμία περίπτωση την Honda.Ούτε βέβαια τις Renault, Citroen, Fiat, Mazda...
Τα Micra/Primera/Murano/Z είναι συντηρητικά ;;;
Ηonda Civic 2005