-
spyros s εγραψε:
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις φίλε Ο3...Η μακρόχρονη παρουσία σου στον τομέα της μόδας ( ) ήμουν σίγουρος ότι θα με βοηθούσε...
Πάντως την κλασσική ερώτηση πλέον -που σου έχω επαναλάβει πολλάκις στο παρελθόν- δηλαδή τον λόγο για τον οποίο σφίγγεται το καρτούν στο αβαταρ σου δεν μου την έχεις απαντήσει...Υ.Γ. Δηλαδή μου προτείνεις να φοράω γάντια;
Tπτ να σαι καλα,συνεχισε ομως να βλεπεις και το Μαρκελλο οπως κανεις τα πρωινα σου( )
Δεν ειναι καρτουν ειναι anime.Δεν περιμενα να το καταλαβεις,αν και τα cartoon θα πρεπε να αναγνωριζουν το ενα το αλλο. (:lipsealed: )
Αν ειχες δει την ταινια 'Akira' θα ξερες οτι δεν σφιγγεται.Παρολ'αυτα μπορις να θεωρεις οτι σφιγγεται αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα( )
Υ.Γ.Ναι,αλλα γαντια sparko κι οχι τα αλλα με το γουνακι που εχεις( )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[...]Ελάχιστες διαφορές: αρχικά 8 μέτρα -εντελώς λάθος- μετά αυξήθηκαν... αυξήθηκαν... έφτασαν στο διπλάσιο. 17 μέτρα. Πάλι ελάχιστες διαφορές. Άρα και τα 5 μέτρα φρεναρίσματος είναι απειροελάχιστη διαφορά; Επιμένεις να αναφέρεις ΛΑΘΟΣ παράδειγμα;
και φυσικά αρχίζουν μετά οι άλλες 'παραδοχές'. Ζεστή τουρμπίνα=> μείωση. Απλή αμόλυβδη=> κι άλλη μείωση. Αλλαγή ταχύτητας=> περνάει μπροστά το Civic, ανάδρομος Ερμής=> ρίχνει καρότσες το Civic
Ε ρε lkar... πάντως μ'αυτά και μ'αυτά πρέπει να αισθάνεσαι αυτοεπιβεβαίωση έτσι; Κάτι είναι κι αυτό...
Όσο για το πρώτο, έχεις απόλυτο δίκιο. για τη 10μετρη νταλίκα δεν ήταν 0.35 του δευερολέπτου, ήταν 0.507. Παντελώς λάθος. Κυρίως βέβαια σε σχέση με ένα 40μετρο του 1.5 δευτερολέπτου που είχε πεταχτεί. Αλλά βέβαια το 40μετρο μιλούσε για 'κάτι άλλο', ασχέτως του αν απαντούσε στο ερώτημα περί ασφάλειας στην προσπέραση...
Το ότι καταλήξαμε να συζητάμε τελικά περί μισών δευτερολέπτων, ακόμα και αρχίζοντας από ανακρίβειες, ποσώς σε ενδιφέρει. Άλλωστε για σένα έτσι πρέπει να πάνε. Αδυνατείς ακόμα να καταλάβεις περί τίνος πράγματος συζητάμε.
Η συνέχεια γνωστή... καταλήγει στο να κοροϊδεύει μια θέση που μέχρι στιγμής είσαι ο μόνος που αναφέρει. Το ότι το civic Περνάει στην προσπέραση...
ΕΕΠ εγώ έχω οδηγήσει GT είμαστε εντάξει;
Πραγματικά, απλώς μπορείτε να καταλάβετε τι συζητάμε ή το να απαντάτε ερήμην είναι η προτίμησή σας;
-
Τα 40 μέτρα για τα 80-110 με 1,5 δευτερόλεπτο διαφορά είναι λάθος; πόσο τα υπολογίζεις εσύ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα 40 μέτρα για τα 80-110 με 1,5 δευτερόλεπτο διαφορά είναι λάθος; πόσο τα υπολογίζεις εσύ;Σου είπε κανείς ότι είναι λάθος;
EDIT πέταξες ένα 40 μέτρα για να κοροϊδέψεις περί της ασφάλειας στην προσπέραση. Τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα αφού μόλις είχα ρωτήσει 'τι σημαίνουν οι τυποποιημένες ρεπρίζ σε μια ρεαλιστική περίπτωση προσπέρασης. [Κι αυτό ορμώμενος από τα νούμερα για 80-110 με 6η που είχαν αναφερθεί]
Θεώρησα ως παράδειγμα την προσπέραση ενός δεκάμετρου σταθερώς κινούμενου.Υπολόγισα λάθος 0.35 του δευτερολέπτου και το θεώρησα ασήμαντο. Το αντιπαρέβαλλα στα 40 μέτρα που είχες πετάξει για να πω, 'δεν είναι και τόσο χαώδεις και τρομερές οι διαφορές'
Με διόρθωσες στο σωστό νούμερο των 0.507 δευτερολέπτων.Εξακολουθώ να πιστέυω ότι αυτό το νούμερο δεν συνιστά χαoτική διαφορά.
Εσείς εξακολουθείτε να μην έχετε καταλάβει ότι συζητάμε αν είναι χαoτικές οι διαφορές και απαντάτε στο εύκολο 'σιγά μη μας βγάλετε γρηγορότερο το civic'.
αυτά
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
spyros s εγραψε:Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις φίλε Ο3...Η μακρόχρονη παρουσία σου στον τομέα της μόδας ( ) ήμουν σίγουρος ότι θα με βοηθούσε...
Πάντως την κλασσική ερώτηση πλέον -που σου έχω επαναλάβει πολλάκις στο παρελθόν- δηλαδή τον λόγο για τον οποίο σφίγγεται το καρτούν στο αβαταρ σου δεν μου την έχεις απαντήσει...Υ.Γ. Δηλαδή μου προτείνεις να φοράω γάντια;
Tπτ να σαι καλα,συνεχισε ομως να βλεπεις και το Μαρκελλο οπως κανεις τα πρωινα σου( )
Δεν ειναι καρτουν ειναι anime.Δεν περιμενα να το καταλαβεις,αν και τα cartoon θα πρεπε να αναγνωριζουν το ενα το αλλο. (:lipsealed: )
Αν ειχες δει την ταινια 'Akira' θα ξερες οτι δεν σφιγγεται.Παρολ'αυτα μπορις να θεωρεις οτι σφιγγεται αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα( )
Υ.Γ.Ναι,αλλα γαντια sparko κι οχι τα αλλα με το γουνακι που εχεις( )
Επειδή βλέπω ότι το χόνδρινες... Εγώ δεν βλέπω διεστραμμένα ιαπωνικά κόμικ...μεγάλωσα με το γουντυ τον τρυποκάρυδο, το ροζ πάνθηρα και την μαγια την μέλισσα...
Εσύ άραγε πότε θα μεγαλώσεις;
Υ.Γ. Πράγματι έχω κάτι μαύρα γάντια με γούνινη επένδυση...τα δικά σου όμως έχουν ροζ γούνα μέσα έξω... Isn't that right?
(από σεβασμό όμως για τους υπόλοιπους και το φόρουμ γενικότερα θα το σταματήσεις εδώ αυτό και θα συνεχίσεις στο γνωστό κόσμιο επίπεδο χιούμορ που απολαμβάναμε όλοι σε σένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα...οκ;) -
πήρα φόρα με τον φίλο o3...άκυρο
-
Εγώ δεν βλέπω διεστραμμένα ιαπωνικά κόμικ
διεστραμμενα,και του διαβολου που θα λεγε και η Λουκα
Το Akira διεστραμμενο?
μαλλον επηρεαζεσαι απο τα hentai που βλεπειςτα δικά σου όμως έχουν ροζ γούνα μέσα έξω... Isn't that right?
εισαι ψευτης και συκοφαντης(μονο απο εξω εχουν)
από σεβασμό όμως για τους υπόλοιπους και το φόρουμ γενικότερα θα το σταματήσεις εδώ αυτό και θα συνεχίσεις στο γνωστό κόσμιο επίπεδο χιούμορ που απολαμβάναμε όλοι σε σένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα...οκ;)
τι μυριζει τοσο?ο spyros ε.....ε μεντες
τουλαχιστον θα φρεναρεις ...5 μετρα νωριτερα! Ενω εμεις με τα golfoleon,χαθηκαμε!
Οκ σοβαρα τωρα και γω το κοβω.mea culpa αν καπου το παρακανα και σε εθιξα πραγματικα,απλα λογω ημερων να χαλαρωσουμε λιγο.
Και παλι σορρυ -
Παιδιά ... κουράστηκα... ειλικρινά κουράστηκα....
Βαρέθηκα να συζητώ με κάποιους που δεν ξέρουν να διαβάζουν αυτά που γράφουμε.
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ..... Το Golf είναι πιο γρήγορο... αμάν πια.... εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν τα συγκρίνουμε τα 2 αμάξια... απλά λέμε ότι και το Honda είναι ένα πολύ καλό αμάξι.....
Δηλαδή το golf και μετά το χάος?????
Λοιπόν από μένα έχετε την άδεια μου να πάρετε τον κουβά σας (σαν πλυντήριο με ρόδες είναι )και να μας αφήσετε να συζητήσουμε για άλλα θέματα που αφορούν το CIVIC
Όποιος θέλει να εκφράσει γνώμες για GOLF μπορεί να πάει στην αντίστοιχη κατηγορία του φόρουμ...
Εσάς Golfάκιδες σας εύχομαι να βγει GOLF 600cc με 7 turbo και 20 compressorες, 70kg ροπή , 0-100 σε 2sec και ρεπρίζ από πύραυλο challenger. Είμαι σίγουρος πως θα το πάρετε…
Επίσης στον φίλο μας Omikrone3 σου εύχομαι να βγει GOLF με standard εξοπλισμό
Τραπουλόχαρτα Pokemon, Yu Gi O και DVD player να βλέπεις anime και τσοντο-hentaiΚαλό βράδυ και ελπίζω να ξημερώσει αύριο μία μέρα χωρίς golfάκιδες σε λάθος thread. Ή τουλάχιστον να βρεθούν κάποιοι οι οποίοι να βλέπουν ανοιχτά και να ξέρουν να διαβάζουν
-
Εγώ λέω να πάμε στο thread του Leon που δεν έχει κίνηση.
Αφού βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς, θα πρέπει να σφίζει από χαρούμενους ιδιοκτήτες -
Σόρρυ που σας χώνομαι, αλλά το κουράσατε πιστεύω. Ανοίξτε ένα θέμα golf vs. civic, tsi vs. alles, tsi vs. hoover της delonghi, αλλά έλεος πια, ένα θέμα αφιερωμένο σε ένα μοντέλο έχει γίνει πέος.
Και δεν υπάρχει μόνο το tsi στην αγορά, δόξα τω θεώ.
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
**Παιδιά ... κουράστηκα... ειλικρινά κουράστηκα....Βαρέθηκα να συζητώ με κάποιους που δεν ξέρουν να διαβάζουν αυτά που γράφουμε. **
[...] ρεπρίζ από πύραυλο challenger.
ΥΓ 0 Το Challenger ήταν τυχαία επιλογή ;
ΥΓ 1 Τα καλά hentai είναι πραγματικά άρρωστα και ως εκ τούτου respected. -
Λοιπόν από μένα έχετε την άδεια μου να πάρετε τον κουβά σας (σαν πλυντήριο με ρόδες είναι )και να μας αφήσετε να συζητήσουμε για άλλα θέματα που αφορούν το CIVICπάντα οι άλλοι φταίνε
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Εγώ δεν βλέπω διεστραμμένα ιαπωνικά κόμικ
διεστραμμενα,και του διαβολου που θα λεγε και η Λουκα
Το Akira διεστραμμενο?
μαλλον επηρεαζεσαι απο τα hentai που βλεπειςτα δικά σου όμως έχουν ροζ γούνα μέσα έξω... Isn't that right?
εισαι ψευτης και συκοφαντης(μονο απο εξω εχουν)
από σεβασμό όμως για τους υπόλοιπους και το φόρουμ γενικότερα θα το σταματήσεις εδώ αυτό και θα συνεχίσεις στο γνωστό κόσμιο επίπεδο χιούμορ που απολαμβάναμε όλοι σε σένα τουλάχιστον μέχρι σήμερα...οκ;)
τι μυριζει τοσο?ο spyros ε.....ε μεντες
τουλαχιστον θα φρεναρεις ...5 μετρα νωριτερα! Ενω εμεις με τα golfoleon,χαθηκαμε!
Οκ σοβαρα τωρα και γω το κοβω.mea culpa αν καπου το παρακανα και σε εθιξα πραγματικα,απλα λογω ημερων να χαλαρωσουμε λιγο.
Και παλι σορρυΑυτό εννοώ...
Ας κάνουμε μια ανακωχή λόγω ημερών και μετά εδώ είμαστε να συνεχίσουμε ανανεωμένοι...
Εύχομαι να μην σε χάσουμε μόλις παραλάβω... Τότε μπορείς να γράψεις ...έπος!!!
(άσχετο...έχεις δίκιο δεν γνωρίζω το Akira ήταν ύστερο...έβλεπα μόνο το Yamato του Leiji Matsumoto, διαστημόπλοιο Αργώ το λέγαμε τότε... )
(άσχετο2...δεν με έθιξες απλά δεν γουστάρω να μας κάνουν edit both... ) -
Αρχικά καλημέρα...νομίζω τελικά ότι δεν διαφωνούμε κάπου απλά ότι οι φίλοι ikar και spiros (αντικειμενικά ωραίο όνομα αυτό...) αδυνατούν ή δεν θέλουν (το πιθανότερο διότι έχουν αποδείξει και οι 2 ότι δεν είναι ηλίθιοι και το γνωρίζουμε) να καταλάβουν τι λέμε εδώ.
Γράφω λοιπόν τα συμπεράσματα που βγάλαμε για να λήξει το θέμα και να σταματήσουμε το ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα μας διότι δεν το θέλω χρονιάρες μέρες.- Το γκολφ είναι γρηγορότερο και με καλύτερες ρεπρίζ από το civic
- Σε ένα ταξίδι που οι στροφές του κινητήρα βρίσκονται ψηλά σε συνδυασμό με τους προαναφερθέντες αστάθμητους παράγοντες οι διαφορές μετριάζονται ή έστω δεν είναι τόσο έντονες
- Το κάθε αυτοκίνητο έχει τομείς που υπερτερεί γεγονός που επιτρέπει να καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες πελατών
- Πρόκειται για 2 από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς
- Εμείς εδώ επιλέγουμε Civic διότι αφενώς αυτό καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μας χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι το golf είναι γτπ...αφετέρου είμαστε όσο μαζόχες χρειάζεται για να περιμένουμε την παραλαβή του.
- Η χρήση του emoticon γίνεται πλέον μόνο μέσω άδειας από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του ikar συνοδευόμενο από το logo (ikar tm)
Στα δικά μας πάλι...αν τα καταφέρω αργότερα θα περάσω μια βόλτα από τον αντιπρόσωπο μήπως( ) ξέρει κάτι για την ενδεχόμενη άφιξη του ...βαποριού από την Περσία...σόρρυ από την Αγγλία.
Αυτά για την ώρα... -
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ..... Το Golf είναι πιο γρήγορο... αμάν πια.... εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν τα συγκρίνουμε τα 2 αμάξια... απλά λέμε ότι και το Honda είναι ένα πολύ καλό αμάξι.....Λοιπόν από μένα έχετε την άδεια μου να πάρετε τον κουβά σας (σαν πλυντήριο με ρόδες είναι )και να μας αφήσετε να συζητήσουμε για άλλα θέματα που αφορούν το CIVIC
Όποιος θέλει να εκφράσει γνώμες για GOLF μπορεί να πάει στην αντίστοιχη κατηγορία του φόρουμ...
Εσάς Golfάκιδες σας εύχομαι να βγει GOLF 600cc με 7 turbo και 20 compressorες, 70kg ροπή , 0-100 σε 2sec και ρεπρίζ από πύραυλο challenger. Είμαι σίγουρος πως θα το πάρετε…
Solaris2k6 εδω μας τα χαλας. Αν δεν κανω λαθος εσυ ξεκινησες την 'συγκριση' μεταξυ Civic vs. ΤSI 140 (εχω Golf GT) λεγοντας οτι 'αν διαβασετε το συγκριτικο μεταξυ Civic και TSI θα βαλετε τα γελια'. Μπορει και να εχεις δικιο, οντως τα περιοδικα να μην σπρωχνουν το Civic οσο αλλα αμαξια, αλλα οι κατοχοι TSI εγραψαν για να υπερασπιστουν το αμαξι τους, και οχι να σας χαλασουν το τοπικ. Προκαλειτε μια συγκριση και μετα λετε στα παιδια να φυγουν απο το τοπικ σας για να συζητησετε για το Civic...
Και ο 'κουβας', το 'πλυντηριο με ροδες' και τα Golf με 7 turbo και 20 compressores που εισαι σιγουρος πως οι Golfακηδες θα αγορασουν δειχνουν εμπαθεια.
-
Λοιπόν ....ανάθεμα το CIVIC μου...
Σήμερα το πρωί πήγε να με πατήσει ένα μπλε CIVIC 5d 1.8 Sport
Έστριψε σε ένα στενό... και κατάλαβε ότι δεν ήθελε να πάει από εκεί.... Και αποφάσισε να κάνει όπισθεν ... έλα όμως που περνούσα εγώ εκείνη την στιγμή
Συμπέρασμα
-
Δεν φτάνει που το περιμένω 700 μήνες.... θα μας μαμίσει κιόλας
-
Συμπέρασμα #2 αποτελείτε από 2 σκέλη
α) Δεν έχει καλή ορατότητα πίσω το CIVIC (άρα καλά έβαλα αισθητήρες)
β) Έτυχε και ήταν βλάκας ο οδηγός -
Αν το αμάξι ήταν GOLF... με την τρελή ροπή που έχει και την εξωφρενική επιτάχυνση θα με είχε στείλει 30 μέτρα
-
Βέβαια όλα αυτά έγιναν και από δικό μου φταίξιμο που καθόμουνα και κοίταξα τον κώλο του CIVIC και ονειροπολούσα.... ΑΑΑΑ ρε αμαξάρα που περιμένωωωωωω
Που είναι όμως το μαμιμένο??????????
-
-
Ο χρήστης aneuthinos έγραψε:
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ..... Το Golf είναι πιο γρήγορο... αμάν πια.... εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν τα συγκρίνουμε τα 2 αμάξια... απλά λέμε ότι και το Honda είναι ένα πολύ καλό αμάξι.....
Λοιπόν από μένα έχετε την άδεια μου να πάρετε τον κουβά σας (σαν πλυντήριο με ρόδες είναι )και να μας αφήσετε να συζητήσουμε για άλλα θέματα που αφορούν το CIVIC
Solaris2k6 εδω μας τα χαλας. Αν δεν κανω λαθος εσυ ξεκινησες την 'συγκριση' μεταξυ Civic vs. ΤSI 140 (εχω Golf GT) λεγοντας οτι 'αν διαβασετε το συγκριτικο μεταξυ Civic και TSI θα βαλετε τα γελια'. Μπορει και να εχεις δικιο, οντως τα περιοδικα να μην σπρωχνουν το Civic οσο αλλα αμαξια, αλλα οι κατοχοι TSI εγραψαν για να υπερασπιστουν το αμαξι τους, και οχι να σας χαλασουν το τοπικ. Προκαλειτε μια συγκριση και μετα λετε στα παιδια να φυγουν απο το τοπικ σας για να συζητησετε για το Civic...
Και ο 'κουβας', το 'πλυντηριο με ροδες' και τα Golf με 7 turbo και 20 compressores που εισαι σιγουρος πως οι Golfακηδες θα αγορασουν δειχνουν εμπαθεια.
Εγώ απλά έδωσα ένα παράδειγμα που είδα σε ένα περιοδικό που μιλούσε με ειρωνικό ύφος για το CIVIC και γενικά μιλάγαμε για τα εξτρά λεφτά που παίρνει κάποιο περιοδικό για προώθηση κάποιου ομίλου.... για αυτό το λόγω είπα ότι θα σκάσετε στα γέλια.... δεν το είπα για τα αποτελέσματα ... αλλά για τον τρόπο που έχει γραφτεί το άρθρο
Εσείς το πήρατε στραβά και αρχίσατε τις συγκρίσεις
-
Λοιπόν, αφήστε τα 'εμείς' και 'εσείς' και παρακαλώ ασχοληθείτε με το Honda Civic του θέματος. Ευχαριστώ
(Moderator nass)
-
Ευτυχώς που ο moderator αποφάσισε να επέμβει .. κάθε ημέρα που μπαίνω στο site βλέπω αρκετά άσχετα post για κόντρα Civic VS Golf .
Δεν λέω μαθαίνω πολλά από τα λεγόμενα σας αλλά είναι αρκετά κουραστικό...sorry αν θίγω κάποιο απο τα παιδιά
Οι έχοντες Civic ας μας πληροφορήσουν για το αμάξι μας..
¨έχω τελικά παραγγείλει το Civic 4d ES στις 12/12 και από την αντιπροσωπεία με πήρανε τηλέφωνο χθες για πιθανή παραλαβή τον Φεβρουάριο.
Έχει διαφορά στην παραλαβή το 5d με το 4d ???
Σας εύχομαι καλές γιορτές. -
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Ευτυχώς που ο moderator αποφάσισε να επέμβει .. κάθε ημέρα που μπαίνω στο site βλέπω αρκετά άσχετα post για κόντρα Civic VS Golf .
Δεν λέω μαθαίνω πολλά από τα λεγόμενα σας αλλά είναι αρκετά κουραστικό...sorry αν θίγω κάποιο απο τα παιδιά
Οι έχοντες Civic ας μας πληροφορήσουν για το αμάξι μας..
¨έχω τελικά παραγγείλει το Civic 4d ES στις 12/12 και από την αντιπροσωπεία με πήρανε τηλέφωνο χθες για πιθανή παραλαβή τον Φεβρουάριο.
Έχει διαφορά στην παραλαβή το 5d με το 4d ???
Σας εύχομαι καλές γιορτές.Η διαφορά παραλαβής του 4d είναι τεράστια σε σχέση με το 5d. Μπορεί και η μισή...
Ηonda Civic 2005