-
Ακονίζουν τα μαχαίρια τους...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Κάθε φορά που περπατάω και το χαζεύω **μέχρι **να το φτάσω, σκάει ένα χαμόγελο άθελά μου και το καμαρώνωας ξεκουραστούν οι Γερμανοί, θα τους βοηθήσει ο Ιταλός
Η μαγική λέξη είναι το 'μέχρι'. Γιατί μόλις το φτάσεις και αρχίσεις να οδηγάς .
Πλάκα κάνω, μη με παρεξηγέις, είναι όντως εντυπωσιακό το civic και έυχομαι να το χαρείς
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Ακονίζουν τα μαχαίρια τους...Ναι
-
περίμενα να το έχω το πρώτο δεκαπενθήμερο και να έκανα ταξίδι ρονταρίσματος μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Τώρα να δω αν θα μπορέσω να το κάνω τέλη του μήνα...αλλιώς παρέα με τον βαλεντίνο
-
Σπυρακο μην τρελαινεσαι!!!
Υπομονη!!
Θα ανταμειφθεις!!! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
περίμενα να το έχω το πρώτο δεκαπενθήμερο και να έκανα ταξίδι ρονταρίσματος μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Τώρα να δω αν θα μπορέσω να το κάνω τέλη του μήνα...αλλιώς παρέα με τον βαλεντίνοΚουράγιο φίλε spyros.s. Εγώ προχτές πούλησα και το παλιό μου αμάξι.
Το παραδίδω την Τετάρτη. Από κει και μετά άνευ τουτου μέχρι να έρθει το hondaki μου. Πήρα όλα τα ρίσκα πάνω μου, είμαι στο έλεος του Σαρακάκη πλέον. Και κάτι μου λέει ότι έπαιξα και έχασα. Θα μείνω κάνα δίμηνο χωρίς αμάξι. Θα δείξει….Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μήπως έχετε υπόψη. Το αυτοκίνητο του αδελφού (Mitsubishi Space star) έχει ραδιοκασετόφωνο και θέλει να το αντικαταστήσει με ράδιοCD. Το πρόβλημα είναι ότι πάνω στο ραδιοκασετόφωνο έχει ένα κουμπί Display που αλλάζει τις ενδείξεις (που έχουν να κάνουν με κατανάλωση κ.λ.π.)σε μια οθόνη που δεν έχει σχέση με το ραδιοκασετόφωνο. (ανεξάρτητα το ένα με το άλλο). Αν λοιπόν αλλάξει και βάλει ράδιοCD δεν θα έχει την δυνατότητα να αλλάξει τις ενδείξεις της οθόνης. Από την αντιπροσωπεία του είπαν ότι το μοντέλο αυτό έρχεται μόνο με ραδιοκασετόφωνο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ραδιοcds που να έχουν κάποια κουμπιά και να μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες λειτουργίες;
Ξέρω, ξέρω, κακός έβαλα τέτοιο post σε αυτήν την ενότητα αλλά δεν ξέρω που θα έπρεπε να το καταχωρίσω ώστε να πάρω μια ικανοποιητική απάντηση -
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Καλή χρονιά να έχουμε!
Καλά ταξίδια (και καλές παραλαβές) σε όλους!
-
καλή χρονιά σε όλους χωρίς γκρίνιες και ατυχήματα.
Επίσης με το καλό να παραλάβετε τα καινούργια σας αυτοκίνητα....
και για όσους αργήσουν να τα παραλάβουν ....κουράγιο, η ουρά έμεινε. -
Καλη χρονιά
Να μη σας βγεί κανένας από αριστερά!!!!Δεξιά σταματάτε μόνοι σας έτσι?
-
-
Καλή χρονιά αγαπητοί φίλοι ! Και το 2007 θα είναι μια καλή χρονιά για τη Honda στην Ελλάδα : το Jazzάκι στο τέλος της καριέρας θα πουλήσει αναλογικά καλά, στα Civic θα έχουμε παλι sold-out και κάτι παραπάνω αν υπάρχουν αυτοκίνητα (ήδη στο 4θυρο η κατάσταση βελτιώθηκε), το Accord δεν μπορεί να πάει χειρότερα και με αφορμή το face-lift θα επιχειρηθεί ένα επαναλανσάρισμα, το FR-V κι αυτο ανανεωμένο και με το νέο μοτερ του Civic και βεβαίως θα έχουμε νέο CR-V και Civic Type-S kai Type-R
-
Καλή χρονια σε ολους Ειδικά για το type-r
-
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
Καλή χρονια σε ολους Ειδικά για το type-rΕΕΕΕΠ σε λάθος θέμα στέλνεις τις ευχές σου. http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=16586
Χρόνια σου πολλά.
-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
καλημέρα και χρόνια πολλά.
Χρήστο(πολύχρονος!) πράγματι το civic πήγε πολύ καλά στα αμερικάνικα τεστ πρόσκρουσης.
Όμως τα ευρωπαϊκά τεστ είναι πιο αυστηρά και γι' αυτό διαφέρουν τα αποτελέσματα με τα αμερικάνικα. Επίσης ήταν φυσικό να μην βρεις στοιχεία για τα ευρωπαϊκά 3θ-5θ διότι δεν εισάγονται στις ΗΠΑ. Υπό αυτό το πρίσμα δεν είναι λογική η σιγουριά τους ότι θα αριστεύσουν στο euroncap όπως έκαναν στο ΝΗΤSΑ αφού γνώριζαν καλύτερα από όλους μας τις διαφορές των δύο οργανισμών στα τεστ. Για μένα τα αυτοκίνητα έχουν ανάλογη συμπεριφορά σε συνθήκες σύγκρουσης. Τα 4 αστέρια στο 5πορτο ήταν αποτέλεσμα κυρίως των 1,8 πόντων παραπάνω μετατόπισης του πεντάλ του γκαζιού από το φυσιολογικό γεγονός που επισκίασε τόσο τα αριστεία του μοντέλου σε επίπεδο προστασίας παιδιών όσο και τα ...παρολίγο 4 αστέρια του στον τομέα προστασίας πεζών. Διάβασε λεπτομερώς το τεστ στο euroncap και θα καταλάβεις τι εννοώ. Η διαφορά στο επίπεδο αυτό είναι περισσότερο ψυχολογική παρά ουσιαστική αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η χόντα δεν έχασε σε κύρος με τις προφητικές δηλώσεις που διαψεύσθηκαν.
Όφειλε (για μένα θα το κάνει στο facelift το 2008 ή 2009) να βελτιώσει τις μικρολεπτομέρειες που της έδωσαν το 4αρι για να ισοβαθμήσει με τον ανταγωνισμό.Υ.Γ. Μια λεπτομέρεια που ξεχωρίζει τα αυτοκίνητα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι οι μεγαλύτεροι αερόσακοι που εξοπλίζουν τα μοντέλα τους σε σχέση με την Ευρώπη διότι είχαν παρατηρήσει ότι δεν συνδύαζαν την χρήση των αερόσακων με παράλληλη χρήση ζωνών ασφαλείας. Λεπτομέρειες σε αυτό από καλύτερους γνώστες του θέματος θα ήταν χρήσιμες.
Οι δοκιμές του NHTSA δεν είναι λιγότερο αυστηρές. Απλά αντικατοπτρίζουν τις εκεί συνθήκες.
Για την μετατόπιση του πεντάλ θεωρώ ότι κακώς υφίσταται αν και το ίδιο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και σε άλλα οχήματα.
Για το Y.Γ. το ίδιο ισχύει και για τους 2 άλλους ανταγωνιστές. Για τα μεγαλύτερα airbags που κάποτε ήταν ο μόνος δρόμος καθώς υπήρχαν ακόμα πολιτείες στις ΗΠΑ στις οποίες δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση της ζώνης δεν βλέπω σε τι θέμα θα οφελούσαν το CIVIC στην μετατόπιση του πεντάλ.
Θεωρώ ότι αν το δούμε συγκριτικά τα αποτελέσματα θα έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη. IMHO το Euroncap δεν είναι και ΤΟΟΟΣΟ ανεξάρτητο όπως και η πιπίλα με τα crash test που ξεκίνησε όταν, κοίτα σύμπτωση και οι λοιποί Ευρωπαίοι πλην Γερμανών άρχισαν να φτιάχνουν αξιόπιστα οχήματα και οι Ιάπωνες τους είχαν ήδη προσπεράσει προ πολλού.....
Αυτά και ευτυχές το 2007.
-
Καλη ημιακαμπτη χρονια σε ολους!
Ειδικα στον φιλο σπυρο να ευχηθω υπομονη.Μπορει να εκανε λαθος επιλογη αλλα τουλ να μπορεσει να την ευχαριστηθει
Στην Honda ευχομαι να περασει επιτελους την πειραματικη τεχνολογια του ημιακαμπτου και στα μονοθεσια της στην F1,δειχνοντας επιτελους τον δρομο και στους υπολοιπους.
Και γιατι οχι μπορει ο ανταγωνισμος να θορυβηθει και να δουμε και αλλες πρωτοποριακες τεχνολογιες οπως ακαμπτου αξονα και σουστοφυλλα στα gridsΠολλα και καλα ημιακαμπτα χρονια σε ολους!
-
Ας γράψω και μια επική στιχομυθία που είχα πρόσφατα, γέλιο είχε. Είμαι για cafe με μια φίλη, και ένας άλλος που μόλις τον έχω γνωρίσει.
Αυτός -(κοιτάζοντας τα κλειδιά μου) Honda οδηγείς?
Εγώ -(γνωρίζοντας ότι πάμε για μεγάαααλη συζήτηση, και όντας διστακτικός)Ναι.
Α -Τι?
Ε -Ένα Civic.
Α -To καινούριο?
Ε -(ωχ...)Ναι.... (παραγγέλνουμε)
Α -(με ύφος υποτιμητικό)Δεν μου αρέσουν γενικά τα Honda.
Ε -(προσπαθώντας να δείξω έστω και λίγο ενδιαφέρον)Ποια σου αρέσουν?
Α -Μόνο Audi και Volkswagen (το τελευταίο με έντονη -αλλά λάθος- προφορά)
Ε -(αποφασίζω να διασκεδάσω λίγο, χτυπώντας με ύπουλο τρόπο)Ε, βασικά με χαλάει πολύ στο group, πολύ ζημιάρικα ρε γμτ.
Α -(με γουρλωμένα μάτια)Τι? Τα Volkswagen? Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε? Τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα.
Ε -(δίνω 1ο Γαϊδουράκι).Ε καλά, όχι κι έτσι, πέρα από τα υποκειμενικά, την πιο αξιόπιστη φήμη έχουν τα Ιαπωνικά, Toyota και Honda.
Α -(με ύφος πλέον ειδικού που μιλάει σε 9χρονο)Ρε φίλε τι λες τώρα, τα Honda είναι τα χειρότερα αυτοκίνητα, ειδικά στην αξιοπιστία, πες όποιο μοντέλο θες.
Ε -(δίνω 2ο Γαϊδουράκι - η φίλη μου έχει αρχίσει και φρικάρει).Ε δεν είναι έτσι, αλλά ας το αφήσουμε δε βγάζουμε άκρη.... (μικρή παύση)
Α -(άνετος, αρχίζει το παραλήρημα)Κοίτα φίλε, στο λέω επειδή είμαι πολύ ψαγμένος (-στο σημείο αυτό μετά βίας συγκρατώ ένα γέλιο-), να ξέρεις στα Honda πληρώνεις μόνο το όνομα. Τίποτα άλλο. Δηλαδή να σου πω. Το πιο καλό μοντέλο της Honda αυτή τη στιγμή είναι το s2000. Το έχω οδηγήσει. Δε λέω, είναι το πιο όμορφο. Αλλά απίστευτα ξενέρωτο. Δεν πάει μία.
Ε -(έχω δώσει 3ο Γαϊδουράκι προ πολλού, ήρθε η ώρα να κάνω το μλκ -operator, I need an exit-). Τι να σου πω ρε φίλε, δεν ξέρω και πολλά, εμένα εμφανισιακά μου άρεσε και το πήρα. ( )Quiz: μαντέψτε τι οδηγούσε ο εν λόγω κύριος (το έμαθα τυχαία μετά από κανα 2ωρο..)
--
--
Lada Niva
-
Ηonda Civic 2005