-
Ναι αλλά τι ταμπλό...
Βασικά η μάσκα δεν με χαλάει, αλλά ο κώλος. Αλλά επειδή όταν οδηγεί κανείς δεν βλέπει ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά το ταμπλό...δεν είναι και τόσο κακο
Όπως λέγανε και οι Παριζιάνοι στις αρχές του 20ου αιώνα το καλύτερο μέρος για να φάς στο Παρίσι είναι το εστιατόριο του Πυργου του Άιφελ, πολύ απλά γιατί δεν τον βλέπεις... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά τι ταμπλό...
Βασικά η μάσκα δεν με χαλάει, αλλά ο κώλος. Αλλά επειδή όταν οδηγεί κανείς δεν βλέπει ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά το ταμπλό...δεν είναι και τόσο κακοΜαζί σου 100% σε αυτά που λες. Το εσωτερικό του είναι εντελώς εξωγήινο, πολύ μου άρεσε στην έκθεση. Αν δε, ο 1,8 με τα 140 άλογα έχει
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/61924 ... _road.html
καλό ακουγεται
-
[quote='pankal'][quote='tsardaklis']Λοιπον τιμη στην Ιταλια για το 1.8 140ΗΡ ειναι 19500
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Νομίζω ότι είναι θέμα εισαγωγέα το πόσο νωρίς θα έρθει ένα μοντέλλο.Γενικά ο Σαρακάκης τα αργεί τα Honda.To facelift του τωρινού 5θ ήρθε στην Ελλάδα με 6 μήνες καθυστέρηση.Το facelift του Μondeo σχεδόν αμέσως.θα συμφωνήσω με τον αλλο φίλο που λεει τα περι μικρής αγοράς. Γι αυτό αργουν τα αμαξια. Δεν εχει σχέση με τον Εισαγωγέα...
-
Από το λινκ του Coyote.
**
RESPECT!** -
Το μπουτόν της εκκίνησης θα'πρεπε να γράφει 'Engage'.
-
Log in έπρεπε να γράφει
Το ταμπλό είναι φανταστικό, απο κοντά είναι ακόμα καλύτερο.
-
Και εμενα μου φαινεται παρα πολυ ωραιο το εσωτερικο, αλλα να μην ξεχναμε οτι οσοι βρισκομαστε σε αυτο το forum ασχολουμαστε αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο με τους υπολογιστες και την τεχνολογια γενικοτερα, ετσι ειναι φυσικο να ειμαστε ενθουσιασμενοι με το εσωτερικο του Civic, αλλα ο υπολοιπος κοσμος τι λεει?
-
Θα μας τρελάνει η Χόντα... Απλά υπέροχο!
Πιστεύω με τιμή στα 21-22 χιλ. ευρώ θα σκίσει στη κατηγορία (αν ξεκολήσει και ο Έλληνας απο premium και λοιπές μπούρδες).
-
Το κιβώτιο του είναι επίσης φανταστικό, μου θύμισε ΜΧ5
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Log in έπρεπε να γράφειΤο ταμπλό είναι φανταστικό, απο κοντά είναι ακόμα καλύτερο.
θα πουλανε ως extra να γραφει ότι θέλεις εσύ....!!!!
-
[quote='pankal'][quote='tsardaklis']Λοιπον τιμη στην Ιταλια για το 1.8 140ΗΡ ειναι 19500
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Και εμενα μου φαινεται παρα πολυ ωραιο το εσωτερικο, αλλα να μην ξεχναμε οτι οσοι βρισκομαστε σε αυτο το forum ασχολουμαστε αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο με τους υπολογιστες και την τεχνολογια γενικοτερα, ετσι ειναι φυσικο να ειμαστε ενθουσιασμενοι με το εσωτερικο του Civic, αλλα ο υπολοιπος κοσμος τι λεει?Το έχει ήδη πεί με το Yaris απο το 1998
Όσο εκτός πραγματικότητας και να μας φαίνεται μια ιδέα, όταν αποδειχθεί οτι δεν υπάρχει μονάχα για επίδειξη αλλά είναι εξίσου λειτουργικό με το αισθητικό της μέρος δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμηθεί. -
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Και εμενα μου φαινεται παρα πολυ ωραιο το εσωτερικο, αλλα να μην ξεχναμε οτι οσοι βρισκομαστε σε αυτο το forum ασχολουμαστε αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο με τους υπολογιστες και την τεχνολογια γενικοτερα, ετσι ειναι φυσικο να ειμαστε ενθουσιασμενοι με το εσωτερικο του Civic, αλλα ο υπολοιπος κοσμος τι λεει?Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εσωτερικό με τους υπολογιστές. Αυτό που κάνει το honda civic είναι να σου δίχνει ότι σου δείχνουν τα όργανα ενός συμβατικού οργάνου σε μια οθόνη. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Και κάπου στην μέση υπάρχει και μια οθονη πολαπλών ενδείξεων όπως σε όλα τα σοβαρά αυτοκίνητα πια. Είναι θέμα εντυπωσιασμού και ΄τιποτε άλλο
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και εμενα μου φαινεται παρα πολυ ωραιο το εσωτερικο, αλλα να μην ξεχναμε οτι οσοι βρισκομαστε σε αυτο το forum ασχολουμαστε αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο με τους υπολογιστες και την τεχνολογια γενικοτερα, ετσι ειναι φυσικο να ειμαστε ενθουσιασμενοι με το εσωτερικο του Civic, αλλα ο υπολοιπος κοσμος τι λεει?
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εσωτερικό με τους υπολογιστές. Αυτό που κάνει το honda civic είναι να σου δίχνει ότι σου δείχνουν τα όργανα ενός συμβατικού οργάνου σε μια οθόνη. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Και κάπου στην μέση υπάρχει και μια οθονη πολαπλών ενδείξεων όπως σε όλα τα σοβαρά αυτοκίνητα πια. Είναι θέμα εντυπωσιασμού και ΄τιποτε άλλο
ενω το αμαξι που εχεις στην υπογραφη σου ειναι προσανατολισμένο στη λειτουργικότητα, αλλα σου (μας) αρεσει?
Μαλλον κάπου εκει ειναι και το εσωτερικό εξωτερικό.
λίγο εφε λίγο λειτουργικότητα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από το λινκ του Coyote.
**
RESPECT!**http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22593.jpg
Για πρωταγωνιστικό ρόλο στο
Αlien: η επιστροφή της ομελέτας, θα έπιανε.(μη βαράτε οκ )
RESPECT ;
Πρέπει να κοιτάζω συγχρόνως 3 οθόνες ενώ οδηγώ ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Από το λινκ του Coyote.
**
RESPECT!**http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22593.jpg
Για πρωταγωνιστικό ρόλο στο
Αlien: η επιστροφή της ομελέτας, θα έπιανε.(μη βαράτε οκ )
RESPECT ;
Πρέπει να κοιτάζω συγχρόνως 3 οθόνες ενώ οδηγώ ;
ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το εσωτερικό με τους υπολογιστές. Αυτό που κάνει το honda civic είναι να σου δίχνει ότι σου δείχνουν τα όργανα ενός συμβατικού οργάνου σε μια οθόνη. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Και κάπου στην μέση υπάρχει και μια οθονη πολαπλών ενδείξεων όπως σε όλα τα σοβαρά αυτοκίνητα πια. Είναι θέμα εντυπωσιασμού και ΄τιποτε άλλο
Το ψηφιακο στροφομετρο που δεν το εχω δει πουθενα αλλου (οκ για ταχυμετρο υπαρχουν και αλλα), και η καμπυλοειδης οθονη που ειναι σαν virtual reality για μενα δειχνουν πολυ απο PC....ειδικα οταν αυτα συνδιαζονται με κουμπακι 'start' (που οκ το εχουμε δει και αλλου αλλα ειναι ο συνδιασμος που μετραει) και η οθονη να αναβει...
Αν σε ολα αυτα προσθεσουμε το γεγονος οτι τα βλεπουμε σε ενα αυτοκινητο ορισμο του συντηριτισμου στο παρελθον....φαινεται καπως....που ναι μεν εμενα μου αρεσει αλλα στους σταθερους αγοραστες του αρεσει?
Και η corolla που εχω, με ενοχλει το φλωρικο εσωτερικο της, που δεν εχει καμια ζωντανια, αλλα καταλαβαινω οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπους. -
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Το ψηφιακο στροφομετρο που δεν το εχω δει πουθενα αλλου (οκ για ταχυμετρο υπαρχουν και αλλα), και η καμπυλοειδης οθονη που ειναι σαν virtual reality για μενα δειχνουν πολυ απο PC....ειδικα οταν αυτα συνδιαζονται με κουμπακι 'start' (που οκ το εχουμε δει και αλλου αλλα ειναι ο συνδιασμος που μετραει) και η οθονη να αναβει...click this (από τους Γάλλους της Citroen)
Ηonda Civic 2005