-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αφού είδα και το 4θυρο το πήρα απόφαση. Οι σχεδιαστές της honda είναι γκαβοί!!! Μα σχέδιο είναι αυτό? Τέλος πάντων, μια καλή δικαιολογία να μην επισκεφθώ όταν έρθει το ΣαρακάκηΔηλαδη το 5Θυρο δε σου αρεσε?
-
αυτο θελω να δω εγω.. Si. 197hp και σπορτιβικη συμπεριφορα.
...τελικα τα πλαστικα δεν αλλαξανε πολυ ε? αρα ειχε δικιο ο φιλος μου παλια που μου το'πε...
-
Forget it. Είναι μόνο για τους Αμερικάνους.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αφού είδα και το 4θυρο το πήρα απόφαση. Οι σχεδιαστές της honda είναι γκαβοί!!! Μα σχέδιο είναι αυτό? Τέλος πάντων, μια καλή δικαιολογία να μην επισκεφθώ όταν έρθει το Σαρακάκη
Δηλαδη το 5Θυρο δε σου αρεσε?
Το 5θυρο δεν το έχω δεί απο κοντά να πω αν μου αρέσει. Απο τις φωτό είναι αρκετά καλό. Στις φωτό όμως τονίζονται συγκεκριμένα σημεία του αυτοκινήτου ενώ απο κοντά το σύνολο
Το 4 θυρο απο την άλλη δεν μου αρέσει απο τις φωτό οπότε ούτε και απο κοντά.
-
Ρεσ παιδια, στην εκθεση στο ελληνικο, το διαφημιστικο που δινουν εχει ΜΟΝΟ το coupe ....το οποιο ΔΕΝ θα εισαχθει Ελλαδα? Ειναι ΤΟΣΟ μαλακες?
Για να ειμαι ειλικρινης κανενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα εξωτερικα (φυσικα το coupe περισσοτερο απο τα αλλα) αλλα εσωτερικα μοιαζει αιονες μπροστα.
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Ρεσ παιδια, στην εκθεση στο ελληνικο, το διαφημιστικο που δινουν εχει ΜΟΝΟ το coupe ....το οποιο ΔΕΝ θα εισαχθει Ελλαδα? Ειναι ΤΟΣΟ μαλακες?Για να ειμαι ειλικρινης κανενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα εξωτερικα (φυσικα το coupe περισσοτερο απο τα αλλα) αλλα εσωτερικα μοιαζει αιονες μπροστα.
Μάλλον λάθος κάνεις φίλε μου. Το φυλλάδιο έχει το 5πορτο, αυτό που είναι και στην έκθεση.
Τώρα αναφέρεις ότι κανένα δεν σου άρεσε ιδιαίτερα το coupe. Μα δεν υπήρχαν άλλες εκδόσεις ούτε το κουπέ που αναφέρεις!!!Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ρεσ παιδια, στην εκθεση στο ελληνικο, το διαφημιστικο που δινουν εχει ΜΟΝΟ το coupe ....το οποιο ΔΕΝ θα εισαχθει Ελλαδα? Ειναι ΤΟΣΟ μαλακες?
Για να ειμαι ειλικρινης κανενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα εξωτερικα (φυσικα το coupe περισσοτερο απο τα αλλα) αλλα εσωτερικα μοιαζει αιονες μπροστα.
Μάλλον λάθος κάνεις φίλε μου. Το φυλλάδιο έχει το 5πορτο, αυτό που είναι και στην έκθεση.
Τώρα αναφέρεις ότι κανένα δεν σου άρεσε ιδιαίτερα το coupe. Μα δεν υπήρχαν άλλες εκδόσεις ούτε το κουπέ που αναφέρεις!!!Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Σορρυ, δικο μου λαθος, οντως το 5πορτο ειανι στο φυλαδιο.
Αποκει και περα με παρεξηγησες γιατι το σχολιο μου για την ομορφια ηταν γενικο και δεν ειχε να κανει με την εκθεση, και αυτο που ειπα ειναι οτι κανενα δε μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα το κουπε καπως πιο ωραιο. -
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
Σορρυ, δικο μου λαθος, οντως το 5πορτο ειανι στο φυλαδιο.
Αποκει και περα με παρεξηγησες γιατι το σχολιο μου για την ομορφια ηταν γενικο και δεν ειχε να κανει με την εκθεση, και αυτο που ειπα ειναι οτι κανενα δε μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα το κουπε καπως πιο ωραιο.Απο την στιγμή που το θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικό δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Το μόνο ίσως ότι ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που δεν μπορούσες να το δείς εξωτερικά απο τον κόσμο που περίμενε να μπεί μπροστά και δεξιά, μπροστά και αριστερά, πίσω και δεξιά, πίσω και αριστερά!
Αυτό ίσως να λέει και κάτι
-
Δεν ξέρω πραγματικά τί θα λέει στο δρόμο το νέο Civic,
αλλά στο λαιμό μου κάθεται το σχεδιάκι του..Eπιεικώς απαίσιο!! 'Φωνάζει' όσο η μαμά στον 30χρονο γιό για παντρειά..
Εκεί που είχε αρχίσει να μου αρέσει (**και **σχεδιαστικά) το παλιό...
-
Γούστα είναι αυτά
Μεθαύριο που θα το δω και απο κοντά θα κρίνω τελικά αν μου αρέσει τόσο πολύ -
Ειναι παρα πολυ ωραιο,ξεφευγει λιγο απο τα ευρωπαϊκά δεδομένα,αλλα αυτό ειναι σιγουρα μερος της ομορφιας του,εκτος αν καποιος θελει να βλεπει μπροστα του μια ζωή κατι σαν το παλιο passat.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι παρα πολυ ωραιο,ξεφευγει λιγο απο τα ευρωπαϊκά δεδομένα,αλλα αυτό ειναι σιγουρα μερος της ομορφιας του,εκτος αν καποιος θελει να βλεπει μπροστα του μια ζωή **κατι σαν **το παλιο passat.όπως ;;;
-
Η αληθεια ειναι οτι το τωρινο μοντελο μολις που αρχισε να ωριμαζει σχεδιαστικα και να το χωνευει ο κοσμος πηγαν και εβγαλαν το καινουργιο. Σιγουρα αλλα 2 χρονακια μπορουσε να μεινει στην παραγωγη με ενα μικρο φρεσκαρισμα
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι το τωρινο μοντελο μολις που αρχισε να ωριμαζει σχεδιαστικα και να το χωνευει ο κοσμος πηγαν και εβγαλαν το καινουργιο. Σιγουρα αλλα 2 χρονακια μπορουσε να μεινει στην παραγωγη με ενα μικρο φρεσκαρισματο α4 το αλλαζουν καθε 2,5 χρονια?
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι το τωρινο μοντελο μολις που αρχισε να ωριμαζει σχεδιαστικα και να το χωνευει ο κοσμος πηγαν και εβγαλαν το καινουργιο. Σιγουρα αλλα 2 χρονακια μπορουσε να μεινει στην παραγωγη με ενα μικρο φρεσκαρισμαΚαι μάλιστα από τη στιγμή που απ' ότι φαίνεται βελτίωσαν το τιμόνι,έγινε πιό ποιoτικό το εσωτερικό και είναι πολύ πιο όμορφο μετά το face-lift.Ασε που σε αγορές όπως η Ελλάδα η ανανεωμένη έκδοση κυκλοφορεί μόλις ένα χρόνο.
-
όποιος θέλει το παλιό
σίγουρα μπορεί να το πάρει σε καλή τιμή..προτιμώ το νέο.. 5θυρο..
-
Δεν ειπαμε οτι το νεο civic ειναι κακο καθε αλλο μαλιστα. Απλα το παλιο αλλαχτηκε πριν τελιωσει ο κυκλος ζωης του.
-
χτες ειδα στο δρομο το νεο σιβικ σε μπλε (αγγλια), πολυ φουτουριστικο μαρεσε
-
Λοιπόν ο μάστορας της Honda στην έκθση με πληροφόρησε πως το 1.8 θα πάει κάπου 22-23...(όσο και το Leon 2.0 FSI δηλαδή)
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
üðïéïò èÝëåé ôï ðáëéü
óßãïõñá ìðïñåß íá ôï ðÜñåé óå êáëÞ ôéìÞ..ðñïôéìþ ôï íÝï.. 5èõñï..
Ìå÷ñé íá îåðåñáóôïýí êáé ïé ðñþôåò áóèÝíåéåò ôïõ Óåðôåìâñßïõ óôï íÝï ìïíôÝëï, ðïõ åßíáé åðéêßíäõíåò üðùò öáßíåôáé...
Ηonda Civic 2005