-
Ο χρήστης Zeus έγραψε:
Ο συναγερμος δυστυχως δεν ανεβαζει παραθυρα και μπαινει ακομα και με αυτα ανοικταΤο υποψιαζόμουν αυτό από τότε που το οδήγησα, αλλά επειδή δεν το είχα ψάξει πολύ είχα μια ελπίδα. Είναι χαζό...
Επίσης βλαμμένο το ότι δεν κλείνεις από το starter, αλλά με γύρισμα του κλειδιού. What the... Δεν έπρεπε να έχει καν κλειδί...
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Το τασακι ειναι για 2-3 γοπες το πολυ και το αυτοκινητο ειναι σχεδον no-smoking
Ώχ, θα αρχίσει το θάψιμο ο omicrone3 πάλι...
Για να μην πω οτι η θεση του ειναι και τελειως αντιεργονομικη
Πιθανοτερο ειναι να πετυχεις την σφαιρα στη βαση του λεβιε ταχυτητων η στην καλυτερη περιπτωση τις ποτηροθηκες με τη σταχτη παρα αυτοΒεβαια εξαρταται το τι οριζεις εργονομικο και τι οχι...
Στο συγκεκριμενο μοντελο επειδη ολα τα αλλα ειναι εργονομικα λειτουργικα κοντα στο απολυτο...το τασακι φαινεται σαν εργονομικη ατελεια. Οπως επισης και η ελλειψη 2ου οροφου στο υποβραχιονιο αναμεσα οδηγο συνοδηγο για τα ψιλα.
Σε καποια αλλα μοντελα ομως τι να πεις για μια ποτηροθηκη που ανοιγει στηριζεις τον καφε και μετα πρεπει να βγαλεις απο εκει τον καφε για να δεις το ηχοσυστημα...
και ο νοων νοειτωΑληθεια παλιοτερα ειχα προβληματιστει για την υπαρξη καθρεφτη στο σκιαδιο του οδηγου (και το ξεπερασα οταν αρχισαν να το καλυπτουν με χρατς προσοψη)
Τωρα πραγματικα προβληματιζομαι βλεποντας και φωτακι διπλα στον καθρεπτη αυτο...
Και θυμαμαι το σχετικο ανεκδοτο με τον τυπο που του επεσε ο καφες στο laptop και το κινητο στο πατωμα επειδη η κυρια διπλα του που βαφοταν δεν τον προσεξε και αλλαξε λωριδα ξαφνικα
Ε ρε γλεντια -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Κριμα ομως για τη Honda που δημιουργησε ενα αυτοκινητο αναξιο της εποχης 2006 και του αναταγωνισμου αλλα και του ονοματος της στη δυναμικη συμπεριφορα.**Κριμα που και σε αυτη τη γενια(περισσοτερο απο την προηγουμενη) το type r θα λαπελωνει τα συμβατικα civic.**Κριμα και για τους ιδιοκτητες που θα κολλανε τα κοκκινα αυτοκολητα προσπαθωντας να το μετατρεψουν σε 'ταπερακι'Διαφωνώ κάθετα. Την προηγούμενη γενιά, δεν είχες κανέναν λόγο να την αγοράσεις. Αυτό το νέο μοντέλο (και χωρίς 1.600 κινητήρα, που φτιάχνει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα 1.4 και 1.8 ) το ζαχαρώνει πολύς πολύς κόσμος. Δεν νομίζω ότι το νέο μοντέλο θα εξελιχθεί στο παλιό Civic, το πιο αδιάφορο και ακριβό αυτοκίνητο στην μικρομεσαία κατηγορία.
-
Ρε συ Zeus Λιγο καθυστερημενα αρχισες να μας τα λες.Τωρα το αγορασες και δεν υπαρχει δρομος επιστροφης.Αλλα ακομα και ετσι πες μας:
-Ποσο καλυτερα βιδωνουν οι βαλβιδες των ελαστικων
-Ποσο καλα στρωνουν(και δεν τσαλακωνουν) τα πατακια με η χωρις το Honda
-Πες μας πως το εικαστικο 'κλικ!' που κανουν τα χειριστηρια του hi-fi οταν δυναμωνεις την ενταση δενει αρμονικα με το 'τσικ-τσικ' του φλας και ενωνονται σε μια αρμονια διχως τελος
-Πες μας ποσες πολλες τρυπουλες εχουν τα σφουγγαρακια των υαλοκαθαριστηρων
-Πες μας ,πες μας και για το κλειδακι τι σχεδιακια εχει πανωΟσο για τα σαμαρακια θα σε μαλωσω.Δεν κοπαναει ο ημιακαμπτος,τα σαμαρακια ειναι προκατελλημενα εναντιον του civic
Για το service ουτε κουβεντα.Με τοσα χρονια εγγυηση και πανω απο ολα τις φιλικες τιμες του Σαρακακη στα επωνυμα ανταλλακτικα ουδεν προβλημα.
Για τον κινητηρα δε μας λες αν ειναι τραχυς, η σε τι φασμα στροφων παρουσιαζει την βελτιστη θερμοδυναμικη αποδοση(μηπως σε δυσκολεψε αυτο?)Αλλα δε πειραζει.Μας φτανει που καιει μονο 7.7(μικτη ε?σωπα ρε αδερφε ).Αλλωστε οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο 1.8 λιτρων και εισαι συνειδητοποιημενος αγοραστης(αυτο μαλλον το καταλαβες)το ΠΡΩΤΟ πραγμα που εχεις στο μυαλο ειναι η χαμηλη καταναλωση.Το αυτοκινητο το κοιτανε ολοι και μαλιστα ειδα και ενα respect
Πχ σε κινηση και ολοι να πηγαινουμε με 100km/h στην εξοδο μετα την Ατιικη οδο και πριν τον Αγ.Στεφανο αρκετοι εκαναν δεξια για να περασω χωρις να εχω πλησιασει κοντα τους για στενο μαρκαρισμα οπως συνηθιζα με το παλιο μου να κανω και χωρις βεβαια κανενα σινιαλο απο μερους μου αφου ειμαι στο στρωσιμο και παω χαλαρααααααααααααααα
Τωρα 2 ενδεχομενα βλεπω γιαυτο το γεγονος...ειτε ψαρωνουν με την μασκα ειτε ειναι περιεργοι να δουν τι οχημα ειναι αυτο πισω τους που δεν το εχουν ξαναδειΕδω ειμαστε...Αλλα τι βλεπω?Πολυ ταπεινοφρων εισαι.Πες την αληθεια!Πες οτι με την εμφανιση του σε ανεβασε στα ματια των αλλων.Πες οτι σε καταξιωσε,σε εκανε καλυτερο ανθρωπο.
Πες οτι στο απεναντι ρευμα εγινε καραμπολα επειδη σε χαζεβανε
Πες οτι ψαρωνανε τα γκομενακια και σε κυνηγουσανε για να παρουνε μια ζαντα,ενα φαναρι εναν υαλοκαθαριστηρα απο το 'Νεο Civic'Πες μας ποσο οικτο αλλα και ποσο συμπονοια αισθανθηκες εκεινη τη στιγμη για τους καημενους που προτιμησαν το πλαισιο,τις αναρτησεις και τον κινητηρα του Leon,και τωρα τρεχουν να κρυφτουν δακτυλοδεικτουμενοι.
Αναλυτικοτερα και σχετικα με την ουσια του θεματος (επιδοσεις στο δρομο) σε καμμια 10ρια μερες που θα βγαλω τις πινεζες απο τους πατους των παπουτσιων μου
Ε μη βιαστεις κιολας δε θα παμε πουθενα.Αλλωστε την ουσια την εξαντλησες πριν φτασεις σε αυτη την παραγραφο
Και παλι συγχαρητηρια και καλα χιλιομετρα φιλε μου
-
Δε σχολίασες το μικρό σταχτοδοχείο. Είναι ξεκάθαρη έλλειψη σπόρ χαρακτήρα διότι όλα τα αλάνια του δρόμου καπνίζουν....
-
Ρε παιδιά, συγγνώμη δηλαδή αλλά σκεφτείτε ότι ένας ο οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει το civic να θέλει να μάθει πληροφορίες από το thread αυτό.... Θα ζαλιστεί 100% και θα σταματήσει σίγουρα να διαβάζει το thread!!! Εντάξει να λέμε και τα καλά και τα κακά από ένα μοντέλο, αλλά νομίζω ότι για το συγκεκριμένο το 'στολίσαμε' αρκετά. Δεν έχει και ένα thread που μπορούμε να θάψουμε ατιμώρητα(κάπως έτσι είναι ο τίτλος) το αυτοκίνητο του άλλου; Δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή το λινκ...
Επίσης και κάτι ontopic: Aν το τρίθυρο είναι στο στήσιμο πιο κοντά στο type-r παρα στο 5θυρο δεν θα έχει ημιάκαμπτο πίσω, αφού ούτε το concept του type-r είχε.
Και επίσης δεν είχαν παραδοσιακά τα type-r μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του civic; Δεν είναι λογικό η Honda να θέλει να αξιοπιοίσει την εμπλοκή της στην f1 στο πιο ακριβό μοντέλο της σειράς; Όχι μόνο για λόγους κόστους αλλά και αποκλειστικότητας. Δηλαδή κάποιος που έχει type-r θα θέλει να έχει το ίδιο κιβώτιο, ίδια ανάρτηση και ίδιο τιμόνι με κάποιον απλό 1.8αρη; Θα πληρώσει τα επιπλέον χρήματα μόνο για καλύτερο κινητήρα και για τα bucket;
Τώρα αν ο ανταγωνισμός τα προσφέρει αυτά στις πιο χαμηλές εκδόσεις των μοντέλων τους, αυτό είναι καλό για τους αγοραστές που θέλουν μεν κάτι σπορ αλλά δεν μπορούν(για διάφορους λόγους) να ανεβούν στην σφαίρα των gti, type-r, rs κτλ
-
Καλά τι έχει γίνει στο θρεντ αυτό?
Omikrone3, γιατί τέτοια ειρωνία;
Zeus, καλορίζικο το Civic σου, οι πρώτες ημέρες απο την απόκτηση καινούριου αυτοκινήτου ειναι πάντα τέλειες με τα ψαχουλέματα και τις πρώτες βόλτες!
-
to 7500 στο είπανε στα κεντρικά
Στα νέα ισχύει κάτι άλλο νομίζω
-
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
Τώρα αν ο ανταγωνισμός τα προσφέρει αυτά στις πιο χαμηλές εκδόσεις των μοντέλων τους, αυτό είναι καλό για τους αγοραστές που θέλουν μεν κάτι σπορ αλλά δεν μπορούν(για διάφορους λόγους) να ανεβούν στην σφαίρα των gti, type-r, rs κτλ
Αυτο ειναι το θεμα. Οτι το Civic λανσαρεται ως σπορ αυτοκινητο (για την κατηγορια παντα) συμφωνα και με την ιδια την Honda. Ειναι σπορ ομως σε σχεση με τον ανταγωνισμο?
-
50αρης father πάντως ενθουσιάστηκε με την εμφάνισή του!
-
Ποια ειρωνεια ρε παιδια?
Δλδ οποιος δεν εκθειαζει 24/7 τα πλεονεκτηματα και (κυριως) τα μειονεκτηματα του civic ειναι ειρων?
Και για οσους δεν βγαζουν ακρη το thread αυτο ειναι το 'Γιατι το civic ειναι καλυτερο απο το Leon'
Και πραγματι ειναι πλακα και πρεπει να σταματησει.Αλλωστε το Civic θα επρεπε να συγκρινεται με τα Megane,Astra,C4 κτλΣε καθε περιπτωση λυπαμαι αν εθιξα καποιον αμαχο παρατηρητη
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ποια ειρωνεια ρε παιδια?
Δλδ οποιος δεν εκθειαζει 24/7 τα πλεονεκτηματα και (κυριως) τα μειονεκτηματα του civic ειναι ειρων?
**Και για οσους δεν βγαζουν ακρη το thread αυτο ειναι το 'Γιατι το civic ειναι καλυτερο απο το Leon'**Και πραγματι ειναι πλακα και πρεπει να σταματησει.Αλλωστε το Civic θα επρεπε να συγκρινεται με τα Megane,Astra,C4 κτλΣε καθε περιπτωση λυπαμαι αν εθιξα καποιον αμαχο παρατηρητη
Sorry αγαπητέ, αλλά το thread στο οποίο αναφέρεσαι είναι αυτό http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 900#611900
Σε αυτό εδώ το thread συζητάμε για το πόσο 'χάλια' είναι το νέο Civic
-
1.600αρης πότε θα βγει, επειδή βαριέμαι να διαβάζω 100+ σελίδες; Θα έχει κάποιο ιδιαίτερο τεχνολογικό χαρακτηριστικό;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
1.600αρης πότε θα βγει, επειδή βαριέμαι να διαβάζω 100+ σελίδες; Θα έχει κάποιο ιδιαίτερο τεχνολογικό χαρακτηριστικό;Αν ξέρει να σε φωτίσει ο borbos.
-
borbo, φώτισέ με...
-
με φωναξε κανεις?????????εδω ειμαι,δεν ξερω παιδια ποτε θα βγει και αν ερθει στην Ελλαδα,οταν ειχε ερθει το νεο civic ειχαν πει οτι θα ερχοταν μονο το 1,8 και οχι το 1,4 αλλα τελικα το εφεραν και οτι δεν θα βγει 1.6 αλλα εχει ακουστει και απο το traction οτι θα βγει 1.6,τωρα τελευταια δεν εχω ακουσει και μαθει τιποτα για να σας πω!!αυριο θα σας πω σιγουρα ομως!!
-
αφού τον έχουν από το προηγούμενο εάν δεν απατώμαι γιατί δεν τον φέρνουν και να καταργήσουν τον ασθενικό 1400άρη των μόλις 83 αλόγων;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αφού τον έχουν από το προηγούμενο εάν δεν απατώμαι γιατί δεν τον φέρνουν και να καταργήσουν τον ασθενικό 1400άρη των μόλις 83 αλόγων;Τι σε κάνει σίγουρο ότι ο προηγούμενος περνάει Euro4?
-
ας τον κάνουν να περάσει, δύκολο είναι για αυτούς;
-
1600 θα βάλουν στα γιαπωνέζικα, Δε νομίζω να παει αυτός στα αγγλικά
Ηonda Civic 2005