-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μην** παθιαζεστε **βρε παιδια κ μην πλατειαζετε. Στην τελικη αν πρεπει ντε κ καλα να πεισουν οι μεν τους δε, καντε το στην πιστα! Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια..
Mιλάμε σε φόρουμ αυτοκίνησης και το πάθος είναι δεδομένο!
Καλό είναι κάποιες αξίες δεδομένες (106 Rallye) να μην αμφισβητούνται έτσι επιδερμικά!
-
Ασχετο αλλά topic που ασχολούνται με σαξόραλλα,ιταλικά(με προτίμηση στις αλφα) και γκολφ πάντα γίνονται μπουρδέλο Ηρεμα!
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Το ραλυ ειναι κουβας.Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινητα
Μετα απο αυτη τη δηλωση προτεινω να διακοπει η συζητηση, δε βγαζει πουθενα......ετσι σε ενδειξη σεβασμου στο rallye οποιος θελει με ακολουθει εγω δεν ξανααπαντω στο post αυτο
.
Ανακαλω!!!!!
red army Λ7 εισαι επαγγελματιας ψευτης ή το εχεις χομπι???
ειδα μερικες δημοσιευσεις σου και πραγματικα πιστεψα οτι η ταινια back to future ειναι περα για περα αληθινη, αρχες του χρονου εγραφες οτι εχεις 306 και θελεις αναβαθμιση με ζαντες κλπ κλπ και δυο μηνες μετα ρωτας αν συμφερει να αγορασεις ενα 306 και να του κανεις αναβαθμιση με ζαντες κλπ κλπ!!!!! Ειδα επισης οτι εχεις celica και ρωταγες για αναβαθμιση με ζαντες 17'' κλπ κλπ οτι ενδιαφερεσαι για focus fiesta και δεν ξερω και εγω τι αλλο αλλα παντα ειχες μια κακη κουβεντα για τα ραλοσαξα ή σαξοραλα πως τα ελεγες τελος παντων. Προφανως σου αρεσει να δημιουργεις αναστατωση και ιντριγκες! Ποιος εισαι τελικα μωρ'αδερφακι μου ο Χατζηστεφανου? Γιατι εδω δεν ειναι το φορουμ της καλομοιρας -
Λ7??χιχιχι!! Ωχ αυτοκινητιστικό forum είναι
Υσ:Αν ισχύουν αυτά που λές Μάνο μάλλον έχουμε να κάνουμε με κάποιο παιδί που ανάλογα με τις εποχές αλλάζει και αυτοκινητιστικές προτιμήσεις -
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
.....................
Áíáêáëù!!!!!red army Ë7 åéóáé åðáããåëìáôéáò øåõôçò Þ ôï å÷åéò ÷ïìðé???
åéäá ìåñéêåò äçìïóéåõóåéò óïõ êáé ðñáãìáôéêá ðéóôåøá ïôé ç ôáéíéá back to future åéíáé ðåñá ãéá ðåñá áëçèéíç, áñ÷åò ôïõ ÷ñïíïõ åãñáöåò ïôé å÷åéò 306 êáé èåëåéò áíáâáèìéóç ìå æáíôåò êëð êëð êáé äõï ìçíåò ìåôá ñùôáò áí óõìöåñåé íá áãïñáóåéò åíá 306 êáé íá ôïõ êáíåéò áíáâáèìéóç ìå æáíôåò êëð êëð!!!!! Åéäá åðéóçò ïôé å÷åéò celica êáé ñùôáãåò ãéá áíáâáèìéóç ìå æáíôåò 17'' êëð êëð ïôé åíäéáöåñåóáé ãéá focus fiesta êáé äåí îåñù êáé åãù ôé áëëï áëëá ðáíôá åé÷åò ìéá êáêç êïõâåíôá ãéá ôá ñáëïóáîá Þ óáîïñáëá ðùò ôá åëåãåò ôåëïò ðáíôùí. Ðñïöáíùò óïõ áñåóåé íá äçìéïõñãåéò áíáóôáôùóç êáé éíôñéãêåò! Ðïéïò åéóáé ôåëéêá ìùñ'áäåñöáêé ìïõ ï ×áôæçóôåöáíïõ? Ãéáôé åäù äåí åéíáé ôï öïñïõì ôçò êáëïìïéñáòÃéá ìéá áêüìá öïñÜ Ýíáò óõíöïñïõìßóôáò åíôïðßæåé ' áóõìâáôüôçôåò '
Ùñáßïò ï 'Âáóéëßáò ÌÜíïò '... -
Σε ευχαριστω Μανε που εκατσες και ασχοληθηκες με το ατομο μου.Οντως ψαχνομαι για αμαξι και σε ολα μου τα μηνυματα εθαβα τα σαξοραλα.Ο σκοπος μου ειναι να απομυθοποιησετε επιτελους αυτους τους κουβαδες οχι γιατι εχω χασει σε καποια κοντρα.Δεν εχω καποιο προσωπικο συμφερον.Δεν μπορω πλεον να βλεπω να σκοτονωνται νεαροι που ακουγοντας τους διαφορους 'χεραδες' na λενε οτι τα σαξοραλα ειναι τρενα να πηγαινουν και na σκοτωνονται αφου φυσικα το ραλυ δεν θελει χερια αλλα τυχη.Αν π.χ εισαι σε μια στροφη και εχει κατω λαδια που δεν τα εχεις δει και πεταξει κωλο νομιζεις οτι θα σε βοηθησει το γρηγορο τιμονι?Μαλλον οχι αφου εχω φιλους που εχουν τρακαρει.Ειναι τοσο αποτομο που δεν προλαβαινεις να καταλαβεις καν τι εχει γινει.Ε βεβαια δεν σας αρεσει το esp που εχει το φιεστα γιατι μου εχετε γινει ολοι χεραδες.Μαλλον το φιεστα θα παρω τελικα αν ολα οσα ακουγονται ειναι αληθινα.
Υ.Γ Αν θες Μανε να μου κανεις προσωπικη επιθεση καντο.Αλλα μην νομιζεις οτι και εγω θα αρχισω να ψαχνω τα μηνυματα σου ,γιατι πολυ απλα αδιαφορω και στην τελικη το φορουμ των 4τροχων δεν ειναι το τσιφλικι του καθενος.Αν θες να πεις κατι για μενα στειλε pm
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ότι πεις παλικάρι....ένας κουβάς μα τι κουβάς...Θρύλος
Μα, καλά! Γιατί τόσο καιρό κανείς δεν έλεγε ότι το είναι θρύλος;;;
Για να το αγοράζουν και οι Παναθηναϊκοί;;;
-
A και κατι αλλο.Ο χατζστεφανου ειναι gay εγω ειμαι αντρας βαρβατος.Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε να στο αποδειξω.(Αυτο λεω και το σταματαω εδω ,γιατι οπως ειπα και πριν το φορουμ των 4τροχων δεν ειναι για να λυνουμε τις προσωπικες μας διαφορες)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
A και κατι αλλο.Ο χατζστεφανου ειναι gay εγω ειμαι αντρας βαρβατος.Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε να στο αποδειξω.(Αυτο λεω και το σταματαω εδω ,γιατι οπως ειπα και πριν το φορουμ των 4τροχων δεν ειναι για να λυνουμε τις προσωπικες μας διαφορες)Πες το βρε παιδάκι μου οτι ψαχνεις αυτοκίνητο να προβάλει τον ανδρισμό σου
Γεια σου βαρβατίλα -
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ
Όχι άλλο κάρβουνο
-
Γεγονός όμως είναι ότι πολλοί απο αυτούς που έχουν saxoralla έχουν την εντύπωση ότι είναι οι ποιο γρήγορη του πλανήτη και δεν ανέχονται φιλοσοφίες ειδικά όταν δεν υπάρχουν δρόμοι με ευθείες…...
Δηλ τι σημαίνει αυτό, ότι από τι στιγμή που το πήραν στα χέρια τους μάθανε και να οδηγούν?
Ένας έμπειρος οδηγός μπορεί να κινηθεί ταχύτατα με οποιαδήποτε όχημα έχει ρόδες και μάλιστα θα το ευχαριστηθεί χωρίς να έχει άμεση ανάγκη άκαμπτα πλαίσια και άλλα καλούδια που σκοπό έχουν να τον βοηθήσουν και όχι να τον μάθουν …
Δεν διαφωνώ ότι τα saxoralla παραμένουν μια πολύ καλή λύση για αγωνιστική χρήση με σχετικά μικρό κόστος αλλά πιστεύω ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν πρέπει να γίνεται πάντα με γνώμονα το χρονόμετρο……σε SS ή πίστα. -
To ότι πολλοί κάτοχοι rallye είναι χλιμίτζουρες δεν αλλάζει ότι προκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό και γρήγορο αυτοκίνητο, και μάλιστα σε τιμή χαμηλότερη απο αυτά που προσφέρει.
-
χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω το rallye (σίγουρα δεν φταίει αυτο) θυμήθηκα κάποιον γνωστό μου που την μέρα που πήρε το καινούριο rallye απο την αντιπροσωπία και πήγαινε σπίτι έφυγε σε σε μια στροφή και το έκανε καλοκαιρινό. ήθελε λέει να το 'δοκιμάσει' γιατι είχε ακούσει οτι έχει καλά κρατήματα. Φυσικά και φταίει ο οδηγός σ'αυτή τη περίπτωση και την αναφέρω σαν χιουμοριστικό επεισόδιο (αφου την γλίτωσε κι όλας ο οδηγός)
-
Ο σκοπος μου ειναι να απομυθοποιησετε επιτελους αυτους τους κουβαδες οχι γιατι εχω χασει σε καποια κοντρα.Δεν εχω καποιο προσωπικο συμφερον.Δεν μπορω πλεον να βλεπω να σκοτονωνται νεαροι που ακουγοντας τους διαφορους 'χεραδες' na λενε οτι τα σαξοραλα ειναι τρενα να πηγαινουν και na σκοτωνονται αφου φυσικα το ραλυ δεν θελει χερια αλλα τυχη.Αν π.χ εισαι σε μια στροφη και εχει κατω λαδια που δεν τα εχεις δει και πεταξει κωλο νομιζεις οτι θα σε βοηθησει το γρηγορο τιμονι?Μαλλον οχι αφου εχω φιλους που εχουν τρακαρει.Ειναι τοσο αποτομο που δεν προλαβαινεις να καταλαβεις καν τι εχει γινει.Ε βεβαια δεν σας αρεσει το esp που εχει το φιεστα γιατι μου εχετε γινει ολοι χεραδες.Μαλλον το φιεστα θα παρω τελικα αν ολα οσα ακουγονται ειναι αληθινα.Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι το ΚΑΘΕ αυτοκινητο μπορει να μετατραπει σε μηχανη θανατου.....Δεν ευθυνονται τα Saxoralla η τα punto η τα clio η τα χχχ που ο ιδιοκτητης τους ειναι π@π@ρ@ς κ παει να στριψει με 200 χλμ σε μια στροφη που πανω απο 100 δεν μπορεις να μπεις...
Αν ανεβοκατεβαινεις πχ την Συγγρου με 200+ θα σκοτωθεις καποια στιγμη...Πιστευεις οτι ειτε εχεις rallye,ειτε Fiesta st θα παιξει καποιο ρολο?
Τα αμαξια ΔΕΝ σκοτωνουν....
Οι ηλιθιοι πισω απο το τιμονι τους ομως ΝΑΙ.
Οσο για το αλλο με τα λαδια που αναφερεις,απλα αστοχο ως παραδειγμα... -
Εξάλλου οι νόμοι της φυσικής δεν ξεπερνιούνται από κανένα esp.
Αν μπω με χίλια σε μια στροφή και έχει λάδια, τίποτα δε θα με σώσει, ούτε ο Θεός ο ίδιος.
-
Πιστεύω οτι αυτη η αντιπαράθεση, αδικεί και τα δυο ή τρια ή όσα τελοσπάντων αυτόκίνητα στα οποία αναφέρεστε. Ειναι προτιμότερο να ανοιχτεί ένα καινούργιο θέμα όπου θα συζητάμε για την γνώμη μας για τα saxoralla και ενα άλλο οπου θα συγκρίνουμε το ST με τα συχρονα γρηγορα αυτοκίνητα που θα αντιμετωπίσει στην αγορά, όπως το Clio το Ibiza το Golf ή όποιο άλλο τελοσπάντως θεωρείτε ως ανταγωνιστικό. Α και κατι άλλο την άλλη εβδομάδα που θα το οδηγήσουν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, θα έχουμε μια ιδέα για το τι απο αυτά που υπόσχετε η Ford κάνει το αυτοκίνητο. Μέχρι τότε συνιστώ ψυχραιμία...
-
Σε ευχαριστω Μανε που εκατσες και ασχοληθηκες με το ατομο μου.Οντως ψαχνομαι για αμαξι και σε ολα μου τα μηνυματα εθαβα τα σαξοραλα.Ο σκοπος μου ειναι να απομυθοποιησετε επιτελους αυτους τους κουβαδες οχι γιατι εχω χασει σε καποια κοντρα.έλεος άνθρωπέ μου!!!
.....αφου φυσικα το ραλυ δεν θελει χερια αλλα τυχη.
αυτό να το πεις σε όλους αυτούς που το εμπιστεύονται στους αγώνες
Αν π.χ εισαι σε μια στροφη και εχει κατω λαδια που δεν τα εχεις δει και πεταξει κωλο νομιζεις οτι θα σε βοηθησει το γρηγορο τιμονι?Μαλλον οχι αφου εχω φιλους που εχουν τρακαρει.
με λάδια στη στροφή, και.... ερπυστριοφόρο να οδηγείς θα φύγεις!
και στην τελικη το φορουμ των 4τροχων δεν ειναι το τσιφλικι του καθενος.
ελπίζω να το έχεις κατανοήσει πρώτος απ'όλους εσύ αυτό
Σπύρος
-
Ο σκοπος μου ειναι να απομυθοποιησετε επιτελους αυτους τους κουβαδες οχι γιατι εχω χασει σε καποια κοντρα.Δεν εχω καποιο προσωπικο συμφερον.Δεν μπορω πλεον να βλεπω να σκοτονωνται νεαροι που ακουγοντας τους διαφορους 'χεραδες' na λενε οτι τα σαξοραλα ειναι τρενα να πηγαινουν και na σκοτωνονται αφου φυσικα το ραλυ δεν θελει χερια αλλα τυχη.Κ εσυ ποιος εισαι κ τι κανεις; Σταυροφορια εναντιων των rally;
Για ολα τ αλλα με τα οποια σκοτωνονται γιατι δεν λες κουβεντα; Δηλ. οι 20 του ΣουΚου με rally ειναι;
Κ αν δεν καταλαβεις οτι ο οδηγος ειναι που κανει την καταστροφη κ οχι τ αυτοκινητο καλυτερα μην παρεις ποτε γρηγορο αυτοκινητο φιλε! Αστο καλυτερα γιατι μπορει να εκπλαγεις!
Αν θες την σταυροφορια καντην για τους πατεραδες των πιτσιρικαδων που τους αγοραζουν το οποιοδηποτε γρηγορο βοηθωντας τους να επιταχυνουν τον κυκλο της ζωης τους!Εσυ θα μας κανεις να απομυθοποιησουμε;;;! Ωραιο κ αυτο!
Δεν το λες κ στους 40 αγωνιζομενους τις Αγ. Αννας αυτο; -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
[Για ολα τ αλλα με τα οποια σκοτωνονται γιατι δεν λες κουβεντα; Δηλ. οι 20 του ΣουΚου με rally ειναι;
Κ ανΠω, πω , ποσα rallye εχουν πουληθει ε........ευτυχως προλαβα και το πουλησα.
Οσο για την προσωπικη επιθεση που νομιζεις πως σου κανω τιμιε στρατιωτη που λαοπροβλητου αφεντη σου, απλα ειδα πως γραφεις ψεματα τιποτα αλλο.
-
Ο χατζστεφανου ειναι gay εγω ειμαι αντρας βαρβατος.Aυτό είναι το καλύτερο!!!Κατούρα και λίγο ρεεεεεεεεε
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.BYE BYE RALLYE.FIESTA ST 150 PS