-
Επειδη κατα καιρους δημιουργουνται διαφορα topics που συγκρινουν τα νέα 'σπορ' αυτοκινητα με τα 106 (ή Saxo)
Μηπως να ανοιξω ένα topic με τίτλο Ποιος θα δείρει το Σουγκλάκο?? για να τα εχουμε ολα συγκεντρωμμένα ?
Γιατι τετοια εναντιωση βρε παιδια στα 106 Rallye, GTi, Saxo VTs κλπ ??
Ευχαριστημένοι οι κατοχοι 106? Ευχαριστημένοι..
Ευχαριστημένοι οι μελλοντικοι αγοραστές αυτοκινητου, με την ελευση των νεων γρηγορων (C2, Fiesta κ.ά.) ? Ευχαριστημένοι..Όλα ενταξει λοιπον!
Δε λεω να μην κανουμε συζητηση.. Αλλα μερικες φορές, μονο συζητηση δεν κανουμε
Παρεπιπτόντως, πιστευω οτι το Fiesta θα ειναι πολυ καλο αυτοκινητο (αν οι δημιουργοι του του δώσουν τη καταλληλη κατευθυνση)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ξερεις ποσες φορες εχω δει σαξοραλακια να κανουν 2 και 3 τετ-α-κε? ...Αυτο συζητουσαμε σημερα με μερικα παιδια που ειμασταν στα Μεγαρα με τα 106 μας.. Σε καποια φαση αρχισε να βρεχει και ενω συνεχιζαμε να γυρναμε, συζητουσαμε οτι ακομα και οταν φτασεις να κανεις τετ-α-κε, οταν δεν σωνεται και παρατας το τιμονι (υπο ασφαλεις συνθηκες) εχει πολυ γελιο! Ακομα και εκει ευχαριστηση προσφέρει δηλαδη! Οποτε οσα περισσοτερα, τοσο καλυτερα..
..Το ραλυ ειναι κουβας.
Εεε ενταξει.. Ειμασταν Μεγαρα.. Αρχισε να βρέχει. Τι να κανουμε? Ετυχε.. Συμπτωση ηταν..
Βρε συ, μην εισαι τοσο απολυτος.. Καθε κατασκευη σου δινει διαφορετικου ειδους ευχαριστηση..
-
Φιλτατε κασευ η φορντ ισχυριζεται 0-100 σε 8 δευτερα και χρονο ισαξιο με φοκους ρσ στην πιστα λομελ.Λες να λενε ψεμματα?Εγω τους πιστευω παντως.Ναι,ψέμματα λένε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο.
-
Nikos_bugsR ωραία τα λες φίλε μου.
-
Δεν περιμενω να με υποστηριξει κανεις αφου οι περισσοτεροι εχετε σαξοραλα.
Είπαμε κάτοχος Honda CrxΤο ραλυ ειναι κουβας.Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινητα
Ότι πεις παλικάρι....ένας κουβάς μα τι κουβάς...Θρύλος
-
OK τελειωνει εδω η συζητηση.Τα σαξοραλα ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου.Εγω τα κατηγορω γιατι δεν εχω διπλωμα,γιατι ειμαι κουλος και μπορει και καθυστερημενος.Παντως και τα crx ηταν ακομα πιο γρηγορα αλλα για μενα αυτα ηταν πολυ πιο τιμια αμαξια.Δεν ισχυριζονται οι ιδιοκτητες τους οτι στριβουν σαν τρενα.Οσοι εχουν σαξοραλα νομιζουν οτι εχουν κατακτησει τον κοσμο.Για άλλη μια φορά αξιόλογες κατασκευές (βλέπε saxoralla)γειώνονται από μη κατέχοντες τη γνώση ιδιοκτήτες( ότι συμβαίνει δηλαδή με όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα).
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάτοχος Honda Crx και οπαδός σε οτιδήποτε καινοτόμο οποιασδήποτε προέλευσης
That's the point!
Μα έτσι δεν είναι A-Viper7?
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Ότι πεις παλικάρι....ένας κουβάς μα τι κουβάς...ΘρύλοςΜα, καλά! Γιατί τόσο καιρό κανείς δεν έλεγε ότι το είναι θρύλος;;;
Για να το αγοράζουν και οι Παναθηναϊκοί;;;
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Κάτοχος Honda Crx και οπαδός σε οτιδήποτε καινοτόμο οποιασδήποτε προέλευσης
That's the point!
Μα έτσι δεν είναι A-Viper7?
Όχι, δεν είναι έτσι.
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν να προσφέρουν στην αυτοκίνηση. Αν μερικοί δεν μπορούν να το καταλάβουν καλύτερα. Μένουν περισσότερα και καλύτερα αυτοκίνητα για εμάς που ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Καλό ήταν το Rallye, καλο και το Punto GT, καλο και το EVO, καλο και το Focus RS αλλα αυτοκινητο σαν την **LANCIA DELTA INTEGRALE **δεν ξαναβγαινει δυστυχως. Ο ορισμος του legend...Συμφωνω...!!!
-
εγω παντως με αλλα παιδια χθες στα μεγαρα αναρωτιομασταν 'ποιος θα δειρει τον σουγκλακο (106)' αφου ολοι μυ αυτο τα βαζουνε πια
-
Τι λεμε τωρα κ ασχολουμαστε με αηδιες.
Οπως το 205 εγραψε ιστορια ετσι κ το Saxo/Rallye αντιστοιχα εγραψαν ιστορια. Οι επιτυχιες τους στους αγωνες μιλανε απο μονες τους.Δυστυχως κατα την αποψη μου το αυτοκινητο εχει βιαστει πολλες φορες απο καποιους αρκετους που πανε κ τα κανουν πυραυλους της ευθειας για κοντρες κλπ. (Τurbo Saxo/Rallye κ οχι μονο)
Αυτοι που ομως που το σεβονται κ ξερουν τι εχουν/ειχαν στα χερια τους σιγουρα εχουν αποκομησει απ αυτο πολυ δυνατες κ ευχαριστες οδηγικες συγκινησεις!
Αν κ ιταλοφιλος αν ειχα ετοιμα κ διαθεσιμα €8-12000 ενα rallaκι θα επαιρνα θα του πετουσα ενα cage κ θα εκανα αγωνες.
Σχολειο ατελειωτο αυτο τ αυτοκινητο. 'Δυστροπο' λογω αγωνιστικου στησιματος αλλα αν θες να μαθεις μαθαινεις, σου κανει χαρες αν το σεβεσαι, ασε που μαθαινεις να μην μαζευεις κ το ποδι σου απο το γκαζι, περισσοττερο απο πολλα αλλα αυτοκινητα!
Συμφωνειται φανταζομαι ολοι οι κατοχοι, ειδικα για το τελευταιο! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Σχολειο ατελειωτο αυτο τ αυτοκινητο. 'Δυστροπο' λογω αγωνιστικου στησιματος αλλα αν θες να μαθεις μαθαινεις, σου κανει χαρες αν το σεβεσαι, ασε που μαθαινεις να μην μαζευεις κ το ποδι σου απο το γκαζι, περισσοττερο απο πολλα αλλα αυτοκινητα!
Συμφωνειται φανταζομαι ολοι οι κατοχοι, ειδικα για το τελευταιο!Σωστόοος... Μας πιάνεις!
-
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ το φόρουμ λίγο καιρό αλλά δεν είχα ποστάρει.
Αυτό που έχω να πώ είναι ότι τα Saxo και Rallye είναι κουβάδες και σκωτόστρες! Γυμνά, χωρίς ανέσεις άσε που δεν μπορείς να κάνεις και τον καμπόσο στις γκόμενες!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τέτοιο μίσος? Για να μην πω κόμπλεξ!
Όσοι έχουμε αγοράσει Saxo ή Rallye συνειδητά, δεν έχουμε μετανιώσει ούτε για μια δραχμή που δώσαμε, προσωπικά δεν με τρελαίνει το γκάζι του, υπάρχουν πολλά πολύ πιο γρήγορα, ούτε το φοβερό στρίψιμο (ή κράτημα που λένε όλοι που οι μισοί δεν έχουν μπει καν μέσα) αλλά η αίσθηση, δεν θα το παρομοιάσω με καρτ διότι έχει γίνει κλισέ πια, δεν υπάρχει πιστεύω τρόπος να περιγράψεις σε κάποιον την αίσθηση που προσφέρει αυτό το αμάξι!
Ανατρέξτε σε παλιότερα περιοδικά και διαβάστε άρθρα από συντάκτες που τουλάχιστον αυτοί σαν καλύτεροι χειριστές της γλώσσας ίσως μπορούν να περιγράψουν τι είναι αυτό το μαγικό πια πράγμα που προσφέρει το αμάξι αυτό!
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
-
Για τις γκόμενες και για ανέσεις πάρτε ένα BANZAI GT-LXTii-16V-turbo-injection-intercooler κτλ με ένα σωρό μπιχλιμπίδια μέσα, τεμπέλη, ποτηροθήκες ψυχόμενες, δέρματα ακόμα και στο τασάκι, τζάμια-καθρέπτες (πάντα μισάνοιχτα όμως, για να φαινόμαστε) SUPER-DOOPER bodykit και 45 SUBS που θα παίζουν στην διαπασών Βισσο-Βανδήδες...
Εγώ το αυτοκίνητό μου το θέλω για να το χαίρομαι στις στροφές, μόνος μου και όχι εκεί που θα κάνω μόστρα
.- -
Υπαρχει καποιος φιλος απο εδω μεσα που μπορει να ανατρεξει με καποιο τροπο σε παλια τευχη των 4Τ οπου ο Ιαβερης τζουνιορ και ο Χ'τσοπανης ειχαν κανει ειδικες διαδρομες με ενα Πουντο GT και ενα 106 rallye και λεγαν την γνωμη τους για τα δυο αυτοκινητα???
Νομιζω οτι ειναι ενας ασφαλης τροπος για να βγαλουμε καποια συμπερασματα μιας και δεν νομιζω κανενας απο δω μεσα να αμφισβητει τις οδηγικες ικανοτητες των παραπανω!!!
Ετσι για να παρουμε μια ιδεα ποσοι απο δω μεσα ειναι τοσο χεραδες που παιζουνε στα δαχτυλα αυτοκινητα που εχουν κριθει δυστροπα απο πρωταθλητες και κουλοι οι υπολοιποι που δεν τα γουσταρουν -
Eδώ http://library.techlink.gr έχει όλες τις δοκιμές του περιοδικού
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Eδώ http://library.techlink.gr έχει όλες τις δοκιμές του περιοδικούΔεν μου επιτρεπει να μπω και δεν ξερω κιολας και κατι αλλο να κανω
Παντως θα ειχε ενδιαφερον να το κανουμε...
Και επισης να αναφερω οτι τα 106 στημενα ειναι οντως το κατι αλλο γιαυτο και πρωταγωνιστουν στους αγωνες.
Αλλα ,αλλο αγωνιστικο(και με καταλληλο χειριστη) και αλλο νορμαλ -
sorry δικό μου λάθος Το σωστό λινκ είναι http://library.techlink.gr/4t/
-
Βασικα δεν μπορω να αποφασισω ποιοι ειναι χειροτεροι: αυτοι που εχουν διακαη ποθο να πεισουν οτι το ραλι ειναι πατατα ή οι κατοχοι του που τους παιρνουν στα σοβαρα κ προσπαθουν με την σειρα τους να πεισουν τους πρωτους με υπερβαλοντα ζηλο λες κ η Peugeot ειναι δικη τους οτι ειναι το καλυτερο μικρο gt της τελευταιας τουλαχιστον δεκαετιας.. Μην παθιαζεστε βρε παιδια κ μην πλατειαζετε. Στην τελικη αν πρεπει ντε κ καλα να πεισουν οι μεν τους δε, καντε το στην πιστα! Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια..
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.BYE BYE RALLYE.FIESTA ST 150 PS