-
Κάνε τους 32!
Ήμαρτον πια με αυτή την ανοησία,που καθιστά τα 300 καμάρια ατιμώρητους!! -
33
-
Βουλευτές - αναγκαίο κακό της Ελληνικής 'Δημοκρατίας'? Ή μήπως όχι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αντρέα οι ιδέες σου είναι η μία καλύτερη από την άλλη!!!Νά ξεκαθαρίσω ότι,η ιδέα τής επιστολής δέν είναι δικιά μου.
Η ιδέα ανοίκει στόν Ililias καί τά συγχαρητήρια επίσεις!!!
Εγώ απλά άνοιξα το θέμα. -
Κι εγώ μέσα...
-
ΜΕΣΑ.....
Η καλυτερη περιπτωση πιστευω ειναι μεσω των ΜΜΕ να προβληθει.
Καποιος ανεφερε οτι μπορει να το σπρωξει! -
Μόλλις τώρα,τό δημοσίευσα καί στό φόρουμ τού GTC.
-
Μέσα και εγώ παιδιά. Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθούν οι πολιτικοί μας ότι δεν είναι στο απυρόβλητο. Κανένας πιο ίσος από τον άλλο. Ας αποδείξουν ότι είναι ότι θέλουν να λένε, δηλαδή ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Υποτίθεται ότι ο νόμος έγινε για να προστατευτούν από σωρεία μηνύσεων που θα μπορούσε να τους γίνει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους, όχι για να σβήνονται οι κλήσεις.
Έλεος πια!!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόλλις τώρα,τό δημοσίευσα καί στό φόρουμ τού GTC.Κι εγώ στο alfisti.gr: http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?p=6059#6059
-
Κι εγω μεσα !!!!!!
Το εχω βαλει και στο 106sportclub... -
αν θέλετε μπορώ να το βάλω και στο Cars'n'bikes του http://www.myphone.gr
Κοινότητα 32,597 μελών.Σπύρος
-
ειμαι μέσα, το εμαθα απο τον hunter απο to gtc τωρα θα ενημερωσω και το rover club...
-
Μεσα και εγω, οχι τιποτε αλλο, αλλα εχουν κανει τον στ@ρχιδισμο χομπι τους!
-
ÌÝóá êé åãþ! Çèåëá íÜ 'îåñá ðïéïß øçößæïõí êáôÜ ôçò Üñóçò ôçò áóõëßáò óå ôÝôïéåò ðåñéðôþóåéò.
-
mesa
-
Να στείλω στο βουλευτή το λινκ για τη συζήτησή μας αυτή;
edit: Είναι και άλλοι τρείς φίλοι, εκτός φόρουμ, που συνυπογράφουν.
-
Εκτός του εννοείται ότι είμαι μέσα, μήπως συμφέρει να δούμε τι γίνεται δικαστικώς; (που είναι ένας δικηγόρος όταν τον χρειαζόμαστε; )
Δηλαδή, πολύ απλά αν μας πιάσουν με 160+ να ισχυριστούμε ότι είχαμε κάτι δουλίτσες να προλάβουμε. Ή μήπως οι δουλειές των βουλευτών είναι πιο σημαντικές; ή μήπως είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους;
-
Μέσα και εγώ, φυσικά.
-
Μέσα κι εγώ
-
Κι εγώ εδώ είμαι.
Επιστολή διαμαρτυρίας φορουμάδων