-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
To ότι ο Μόσχους έχει αντιπροσωπία κάποιας μάρκας δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και το αντιστοιχο αμάξι!! Θα μπορούσε να έχει όποιοδήποτε αμάξι!!Συγγνώμη 'Babbis' αλλά αυτό που λες δεν στέκει... Πέρα του γεγονότος ότι το παίρνει πάμφθηνα (μπορεί και δωρεάν) δεν είναι και ωραία εικόνα για ένα αντιπρόσωπο να οδηγεί αυτοκίνητο άλλης μάρκας. Σκέψου τι εικόνα δινει στους υποψήφιους πελάτες του...
Αν είσαι αντιπρόσωπος της Lada το καταλαβαίνω, σε καμμία άλλη περίπτωση δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο... -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
....αμύνθηκα για την GT και την Alfa Romeo!!γιατί? Έχεις μετοχές? Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω ρε παίδες. Έχουμε GT (ή οτιδήποτε αμάξι), οκ. Γιατί πρέπει να αμυνόμαστε υπέρ της ή να επιθιθέμεθα στο όνομά της?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....αμύνθηκα για την GT και την Alfa Romeo!!
γιατί? Έχεις μετοχές? Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω ρε παίδες. Έχουμε GT (ή οτιδήποτε αμάξι), οκ. Γιατί πρέπει να αμυνόμαστε υπέρ της ή να επιθιθέμεθα στο όνομά της?
Αγαπητέ μου βέβαια δεν έχω μετοχές. Απλά μου αρέσει η μάρκα αυτή, έχω ελεύθερο χρόνο και γράφω. Βλέπω να υπάρχει μια επίθεση εναντίον της και απλά την υποστηρίζω σε ένα φόρουμ, επείδή μουκάνει κέφι!Thats all!!
Στο πρόβλημα του Sado έγραψα πολύ αυστηρα νομίζω για την άλφα! Και πίστεψέ με θα ήθελα να γραψω πολλά αρνητικά αν δεν έχανα χρόνο να απαντάω 1 με όλους.
Το φόρουμ είναι για ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Νομίζω ότι σε όποιες δημοσιεύσεις έχω γράψει ούτε είμαι προκλητικός ούτε δείχνω ότι είμαι μονόπλευρος. Τα 'χάλια' της GT στο Drive τα παρουσίασα εγώ πρώτος και αν είδες δεν τα δικαιολόγησα στο στυλ:
-βάλανε κακό οδηγό, είχε γεμάτο ρεζερβουαρ, ήταν στημένο, κλπ.
Δεν είμαι διαφορετικός από τόσους άλλους ,including you, που σταθερά στο 90% των ποτσς που αφορόυν CAR BRANDS WARS υποστηρίζουν μια μάρκα ή μία σχολή(Ιταλική-Γερμανική-Ιαπωνική)
[/i]
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
όταν μια εταιρία πέρνει το πλαίσιο ενος σενταν/χατσμπακ και φτιάχνει κουπέ, για κάποιους(lkar κλπ) είναι κοροιδία(==>Νοτ politically correct)!!Όταν κάποιοι άλλοι κατασκευαστές βασίζουν υπεραμάξια σε αναρτήσεις σουπερ-μίνι ή αυτοκινήτου πόλης λέμε
Who gives a f**k about political correctness ?
Μάλλον δύο μέτρα και δύο σταθμά!! μου φαίνονται!!
Ποιές είναι φίλε μου οι αναρτήσεις αυτοκινήτου πόλης ? Τα McPherson ? Εχεις δει McPherson στα αυτοκίνητα πόλης Citroen Xsara WRC ? Μη μας τρελαίνεις και μη βάζεις παντού ταμπέλες, 'διπλά ψαλίδια' = 'καλό, σπορ', 'McPherson' = 'λύση ανάγκης, για την πόλη, όχι αρκετά σπορ'. Εχεις οδηγήσει ποτέ Renault Clio RS με McPherson ημιάκαμπτο πίσω να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ? Σε προτρέπω, ξεκόλα πια από την επιφάνεια και δες την ουσία.
Όχι από την μεριά μου γιατί δεν 'επιτέθηκα' εξαρχής σε αυτά τα αμάξια/εταιρίες αλλά αμύνθηκα για την GT και την Alfa Romeo!!
Δεν επιτίθεται κανείς στην GT και την AlfaRomeo, κριτική κάνουμε (αν μας επιτρέπεις). Για να μιλήσω για μένα, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το αυτοκίνητο, μια χαρά είναι, όμορφο και καλοστημένο, δεν μου αρέσει αυτό που αντιπροσωπεύει (και το δείχνεις τόσο καλά με τις δημοσιεύσεις σου), το θρίαμβο της εμφάνισης και της επίφασης πάνω στην ουσία και την αποτελεσματικότητα (και με ένα τσουχτερό αντίτημο επιπλέον).
Σταματώ εδώ διότι από τα γραπτά σου φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος και Κύριος, και δεν θέλω να φανεί σαν οποιαδήποτε κόντρα ή επίθεση, διότι δεν είναι. Εχεις τις απόψεις σου και εγώ τις δικές μου, και ας κρίνει ο καθένας τι τον αντιπροσωπεύει.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν είμαι διαφορετικός από τόσους άλλους ,including you, που σταθερά στο 90% των ποτσς που αφορόυν CAR BRANDS WARS υποστηρίζουν μια μάρκα ή μία σχολή(Ιταλική-Γερμανική-Ιαπωνική)άλλο υποστηρίζω/μου αρέσει/προτιμώ, και άλλο αμύνομαι υπέρ. Στη χρήση αυτής της φράσης είναι η ένστασή μου.
-
Φίλε nass όχι μόνο σας επιτρέπω αλλά και χαίρομαι που κάνετε κριτική στην Άλφα.
Ποτέ δεν προσπάθησα να σας κάνω οπαδούς της GT.
Απλά προσπάθησα να σας πώ ότι στα λεφτά του είναι μια δίκαιη επιλογή γιατί έχει χαρακτηριστικά που μπορεί σε κάποιους να μην αρέσουν και σε άλλους να αρέσουν!Όσο για τις ταμπέλες πρώτα 'εσείς' τις ξεκινήσατε με τα επιχειρήματα:
Εμπρος κίνηση==Κακό
156/147 Πλαίσιο==Κακόκαι μετά κι εγώ στο ίδιο μήκος κύματος απάντησα 'Μακφέρσον=κακό'
Με το να γράφεις:
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιές είναι φίλε μου οι αναρτήσεις αυτοκινήτου πόλης ? Τα McPherson ? Εχεις δει McPherson στα αυτοκίνητα πόλης Citroen Xsara WRC ? Μη μας τρελαίνεις και μη βάζεις παντού ταμπέλες, 'διπλά ψαλίδια' = 'καλό, σπορ', 'McPherson' = 'λύση ανάγκης, για την πόλη, όχι αρκετά σπορ'. Εχεις οδηγήσει ποτέ Renault Clio RS με McPherson ημιάκαμπτο πίσω να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ? Σε προτρέπω, ξεκόλα πια από την επιφάνεια και δες την ουσία.
Aναιρείς και τα σχόλια τα δικά σας περί πλαισίου και μετάδοσης κίνησης αλλά και τα δικά μου περί μακφέρσον!!
Και αυτός ήταν ο σκοπός μου!! Να δείξω ότι μια μερίδα ανθρώπων κατακρίνει στην θεωρία κάποια αμάξια(GT) αλλά αν τους θίξεις πάλι στην θεωρία άλλα αμάξια που ίσως τους αρέσουν όπως Μ3-WRX-Clio
πέφτουν να σε φάνε όπως έκανες μόλις με το επιθετικό σου ποστ που έκανα quote!!
Κι εγώ θέλω να σταματήσει εδώ η αντιπαράθεση και σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς σου ότι είμαι σοβαρός άνθρωπος εις διπλούν!! Εχω γράψει ότι χαίρομαι να συζητάω με άτομα όπως ο pai mai, nass, lkar, meco, kid και άλλους που τώρα τους ξεχνάω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν είμαι διαφορετικός από τόσους άλλους ,including you, που σταθερά στο 90% των ποτσς που αφορόυν CAR BRANDS WARS υποστηρίζουν μια μάρκα ή μία σχολή(Ιταλική-Γερμανική-Ιαπωνική)
άλλο υποστηρίζω/μου αρέσει/προτιμώ, και άλλο αμύνομαι υπέρ. Στη χρήση αυτής της φράσης είναι η ένστασή μου.
Νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις!! ας μην το συνεχίσουμε !! έχω 'αμυνθεi' και πέρi tης SAAB-VOLVO-JAGUAR.
Noμίζω ότι με αδικείς λίγο
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όσο για τις ταμπέλες πρώτα 'εσείς' τις ξεκινήσατε με τα επιχειρήματα:Ποιοί είναι οι 'εμείς' ? Επειδή συμφωνώ σε κάτι που γράφει ο lkar, δε σημαίνει πως είναι πρέπον να μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.
Και δεν θυμάμαι κανένας να είπε:
Εμπρος κίνηση==Κακό
156/147 Πλαίσιο==ΚακόΓια το πλαίσιο της 147 ανέφερα τις τιμές στρεπτικής ακαμψίας που εσύ (ή ο sakiss, δεν θυμάμαι) δημοσίευσε στο Forum. Κατά τα λοιπά, που ανέφερα κάτι κακό για την εμπρός κίνηση ή για την 156/147 ?
Δε συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο 'εσείς είπατε και εγώ είπα'. Δεν δέχομαι ούτε τις ομαδοποιήσεις σε 'εσείς' και 'εμείς' ούτε τα 'εσείς ξεκινήσατε πρώτοι'.
Με το να γράφεις:
Aναιρείς και τα σχόλια τα δικά σας περί πλαισίου και μετάδοσης κίνησης αλλά και τα δικά μου περί μακφέρσον!!
Τα δικά σου για τα McPherson σίγουρα
Τα 'δικά μας' για πλαίσιο και μετάδοση κίνησης, δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Εγώ δεν υπερασπίστηκα την προσθιοκίνητα Celica λέγοντας πως είναι έτσι 18 χρόνια και είναι σίγουρα επιλογή της Toyota ?
Και αυτός ήταν ο σκοπός μου!! Να δείξω ότι μια μερίδα ανθρώπων κατακρίνει στην θεωρία κάποια αμάξια(GT) αλλά αν τους θίξεις πάλι στην θεωρία άλλα αμάξια που ίσως τους αρέσουν όπως Μ3-WRX-Clio
πέφτουν να σε φάνε όπως έκανες μόλις με το επιθετικό σου ποστ που έκανα quote!!
Προσπαθείς να τα γυρίσεις τελείως ανάποδα. Κρίμα... Δεν υπερασπίστηκα κανένα αυτοκίνητο, υπερασπίστηκα την απλή αρχή 'δεν με ενδιαφέρει η ταμπέλα, με ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικό'. Εσύ μας 'έπρηξες' με τα διπλά ψαλίδια και προσπαθώ να σου εξηγήσω πως δεν έχουν τόση σημασία οι τεχνολογίες όταν φτάνουν σε αποτέλεσμα.
-
Θα με συγχωρέσεις πιστεύω που σε '¨ομαδοποίησα'
Είναι όμως ανεκτό όταν απαντάω σε nass, pai pai, jd, meco, lkar, technic κλπ μετά από δεκάδες σελίδες να 'ομαδοποιώ' τους 'αντιπάλους' μου
Νομίζω ότι αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα δεις αρκετούς να κρίνουν ώς κακή την χρήσκ της εμπρός κίνησης και του κοινού πλαισίου όχι μόνο της GT αλλά και αρκετών Alfa Romeo. Μην με αναγκάσεις να ξαναδιαβάσω όλες τις δημοσιεύεσεις(44 σελίδες) και να κάνω quote ονόματα και λόγια.
Έλεoς no time for such a task!!
Αν δεν καταφέρθηκες εσύ ενάντια σε άξονα μετάδοσης και πλαίσιο δέξου την συγνώμη μου αλλά μην λές οτι κανένας δεν το είπε!!!!!!!
Και επαναλαμβάνω τα επιχειρήματα περί μακφέρσον είχαν ως μόνο στόχο όχι να κατακρίνω πραγματικά διαμάντια της αυτοκίνησης αλλά το ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ένα αμάξι από τα specs!! αλλά από το αποτέλεσμα!!
Θα σταματήσω να σας 'πρήζω' με τα διπλά ψαλίδια και τα τιμόνια 2στροφών όταν εσείς(σε βγάζω έξω ) σταματήσετε να με 'πρήζετε' για το κοινό πλάισιο και την εμπρός κίνηση.
Συμφωνω απόλυτα με σένα:
Ο χρήστης nass έγραψε:
'δεν με ενδιαφέρει η ταμπέλα, με ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικό'
αλλά να εφαρμόζεται και στις 'γκάφες' της άλφα(κίνηση εμπρός σε κουπέ, κοινό πλέσιο με σεντάν) αλλά και στις γκάφες των άλλων: (μακφερσον σε αμάξια των 84000
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όπως η Μ3 κλπ είναι άκρως αποτελεσματικό αμάξι **έτσι **και η GT το ίδιο. Και τα δύο ικανοποιούν το κοινό τους!!
Το 'μαλλί' δεν έχει καμιά σχέση με το ''μαλλί της γριάς''
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όπως η Μ3 κλπ είναι άκρως αποτελεσματικό αμάξι **έτσι **και η GT το ίδιο. Και τα δύο ικανοποιούν το κοινό τους!!
Ωραίος τρόπος να απαντήσει κανείς σε μερικά από τα πιο μακροσκελή, ευγενικά και γεμάτα επιχειρήματα (σωστά ή λάθος, δεν έχει σημασία) post. Κρίμα ρε Τεκνίκ και σε είχα σε εκτίμηση.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καλώς τον κι ας άργησε
Και έλεγα δεν θα γράψει αυτό το παιδί! Αν δεν πάρω την δώση μου από ατάκα technik δεν μπορώΗ GT Super με 321 άλογα έχει και παραέχει σχέση με την Μ3 όπως και η GT 3.2 έχει σxέση με την 330Ci όπως και η GT2.0 με την 318/320Ci και όπως η GT1.8 316/318Ci.
Αυτό που εννοώ είναι ότι αν ένα μοντέλο είναι καλό ή όχι εξαρτάται από το αν στα λεφτά του ικανοποιεί το target group στο οποίο απευθύνεται!
Και η GT και η 3άρα κουπέ και η Μ3 ικανοποιούν το κοινό τους! και άρα είναι πετυχημένα μοντέλα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ωραίος τρόπος να απαντήσει κανείς σε μερικά από τα πιο μακροσκελή, ευγενικά και γεμάτα επιχειρήματα (σωστά ή λάθος, δεν έχει σημασία) post. Κρίμα ρε Τεκνίκ και σε είχα σε εκτίμηση.
Σε ευχαριστώ φίλε kyan αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός με τον technic όπως ήμουν κι εγώ αυστηρός μαζί του στην αρχή μέχρι να τον μάθω.
Γνωρίζω από το σύνολο των δημοσιεύσεων πως είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και έχει γνώση πάνω στο αυτοκίνητο.
Απλά αντιμετωπίζει με πιο ελαφρύ τρόπο τις συζητήσεις και καλά κάνει. Ίσως καμιά φορά ξεφεύγει με ειρωνίες αλλά όλοι μας έχουμε ξεφύγει κάποιες φορές !
-
κι εγώ τον ξέρω και τον εκτιμώ γι'αυτό και δεν του επέστρεψα την ειρωνία, όπως θα έκανα σε άλλον.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Και η GT και η 3άρα κουπέ και η Μ3 ικανοποιούν το κοινό τους! και άρα είναι πετυχημένα μοντέλα!Εξαρτάται από τα κριτήρια που έχει το κάθε κοινό. Πιστεύω πως άλλα τα κριτήρια του αγοραστή της Μ3 και άλλα της 3άρας κουπέ ή της GT Και νομίζω πως αυτό ήθελε να πει ο technik. Υπάρχουν 2 δυνατότητες - πλευρές: η πλευρά της M3, Evo/STi, Leon Cupra R, TypeR, GTI, 147/156 και η πλευρά της 3xx Ci, SLK, TT, GT. Προφανώς είμαστε σε διαφορετικές πλευρές στο συγκεκριμένο θέμα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Και η GT και η 3άρα κουπέ και η Μ3 ικανοποιούν το κοινό τους! και άρα είναι πετυχημένα μοντέλα!Χμμμμ...
Πολύ σωστά, αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα.
Εγώ πάντως ξαναλέω ότι μου άρεσε η GT όταν την οδήγησα αλλά όταν με λιγότερα λεφτά παίρνω Golf GTI ή ΤypeR δε με απασχόλησε καθόλου το θέμα.
Και έστω ότι το TypeR είναι λίγο απρόσωπο σαν αυτοκίνητο το Golf τουλάχιστον για μένα δεν είναι οπότε (εγώ πάλι) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προτιμήσω την GT... Δεν είμαι εντός θέματος, αλλά τελικά ποιο είναι το ζητούμενο εδώ?
Ότι κάνουν μ@λ@κεί@ όσοι επιλέγουν GT?? Μα πώς? Αφού είναι ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητό τους και αυτά που τους προσφέρει...
Μήπως ότι τα AlfaRomeo δεν είναι καλά αυτοκίνητα? Με ποιο κριτήριο? Είναι φανερό ότι στις μέρες μας ότι θέλει να φτιάξει η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία το φτιάχνει. Είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων... Έτσι τα θέλει η Alfa σήμερα, έτσι τα φτιάχνει έτσι αγοράζονται...
Γιατί διαφωνούμε/διαφωνείτε δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εξαρτάται από τα κριτήρια που έχει το κάθε κοινό. Πιστεύω πως άλλα τα κριτήρια του αγοραστή της Μ3 και άλλα της 3άρας κουπέ ή της GT Και νομίζω πως αυτό ήθελε να πει ο technik. Υπάρχουν 2 δυνατότητες - πλευρές: η πλευρά της M3, Evo/STi, Leon Cupra R, TypeR, GTI, 147/156 και η πλευρά της 3xx Ci, SLK, TT, GT. Προφανώς είμαστε σε διαφορετικές πλευρές στο συγκεκριμένο θέμα.
Χμμμμ...
Πολύ σωστά, αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα.
Εγώ πάντως ξαναλέω ότι μου άρεσε η GT όταν την οδήγησα αλλά όταν με λιγότερα λεφτά παίρνω Golf GTI ή ΤypeR δε με απασχόλησε καθόλου το θέμα.
Και έστω ότι το TypeR είναι λίγο απρόσωπο σαν αυτοκίνητο το Golf τουλάχιστον για μένα δεν είναι οπότε (εγώ πάλι) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προτιμήσω την GT... Δεν είμαι εντός θέματος, αλλά τελικά ποιο είναι το ζητούμενο εδώ?
Ότι κάνουν μ@λ@κεί@ όσοι επιλέγουν GT?? Μα πώς? Αφού είναι ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητό τους και αυτά που τους προσφέρει...
Μήπως ότι τα AlfaRomeo δεν είναι καλά αυτοκίνητα? Με ποιο κριτήριο? Είναι φανερό ότι στις μέρες μας ότι θέλει να φτιάξει η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία το φτιάχνει. Είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων... Έτσι τα θέλει η Alfa σήμερα, έτσι τα φτιάχνει έτσι αγοράζονται...
Γιατί διαφωνούμε/διαφωνείτε δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
O λόγος που 'πορώθηκα να στηρίξω την GT' (μη μου την πέσεις krusestern )
είναι όχι για να σας πείσω να την αγοράσετε ή να γίνεται διαφημιστές της στην παρέα σας!!Απλά μέσα από πολιτισμένη συζήτηση(με τους συγκεκριμένους συνομιλητές δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς) προσπάθησα να δείξω ότι υπαρχουν, όπως λέει ο nass, δύο είδη σπορ αυτοκινήτων και ότι η GT κερδίζει μια θέση **άξιου ανταγωνιστή **στα πολύ καλά( 3Ci, CLK, (SLK όχι ακριβώς), TT,κλπ)
Γι'αυτό είχα φέρει και το παράδειγμα των SUVs και των Off-Roads:
Τέλος όπως έχω ξαναπεί το να κρίνεις την GT γιατί δεν είναι καθαρόαιμο κουπέ(πχ έχει ηλεκτρονικά, μοιράζεται πλαίσιο με 156/147, μπροστά κίνηση κλπ) είναι σαν να λές ότι όλα τα SUVs είναι κακά αμάξια γιατί δεν είναι καθαρόαιμα off-road
Όπως βλέπετε έχω κάνει διαχωρισμό από την αρχή του 'Με καλύπτει-Δεν με καλύπτει' 'Μου αρέσει-Δεν μου αρέσει' από το 'Είναι καλό-Δεν είναι καλό'.
Ουδέποτε προσπάθησα να πείσω κάποιον ότι η GT είναι το καθαρόαιμο κουπέ!! Απλά απαντούσα στο επιχείρημα 'Είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει'
Άρα νομίζω κύριοι ότι είμαστε σύμφωνοι!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Σε ευχαριστώ φίλε kyan αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός με τον technic όπως ήμουν κι εγώ αυστηρός μαζί του στην αρχή μέχρι να τον μάθω.
Γνωρίζω από το σύνολο των δημοσιεύσεων πως είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και έχει γνώση πάνω στο αυτοκίνητο.
Απλά αντιμετωπίζει με πιο ελαφρύ τρόπο τις συζητήσεις και καλά κάνει. Ίσως καμιά φορά ξεφεύγει με ειρωνίες αλλά όλοι μας έχουμε ξεφύγει κάποιες φορές !
Ναι, από μικρός δεν έτρωγα πολύ, ....ανάλαφρος!
Νόμιζα ότι αναφερόσουν στην 3.2 και όχι στην super (γι αυτή δε γνωρίζω).
Ε, ναί, όταν συγκρίνεται μια GT με M3, πώς να αντιδράσω ?
Άλλο αυτοκίνητο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλη φιλοσοφίαΜε τα 'μαλλιά', ήθελα να πώ αυτά περίπου που περιγράφει ο nass
(κι ας μην είμαι τόσο του Εκπληκτικού Type R ) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και η GT και η 3άρα κουπέ και η Μ3 ικανοποιούν το κοινό τους! και άρα είναι πετυχημένα μοντέλα!
Εξαρτάται από τα κριτήρια που έχει το κάθε κοινό. Πιστεύω πως άλλα τα κριτήρια του αγοραστή της Μ3 και άλλα της 3άρας κουπέ ή της GT Και νομίζω πως αυτό ήθελε να πει ο technik. Υπάρχουν 2 δυνατότητες - πλευρές: η πλευρά της M3, Evo/STi, Leon Cupra R, TypeR, GTI, 147/156 και η πλευρά της 3xx Ci, SLK, TT, GT. Προφανώς είμαστε σε διαφορετικές πλευρές στο συγκεκριμένο θέμα.
Με 'πιασες!
-
Alfa Romeo GT