-
Τι σχέση έχει πόσων χρονών είναι; Χαρακτηριστικό του διαδικτύου είναι ότι ο καθένας κρίνεται από τις απόψεις του και όχι από τα στοιχεία του...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι σχέση έχει πόσων χρονών είναι; Χαρακτηριστικό του διαδικτύου είναι ότι ο καθένας κρίνεται από τις απόψεις του και όχι από τα στοιχεία του...Όχι, οι απόψεις επιδέχονται ελαφρυντικών αν εκφράζονται από ένα άτομο 17 ετών, ενώ κρίνονται αυστηρά αν το άτομο είναι 25+.
-
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Θα συνεχίσω εδώ μιας και το άλλο topic είναι για ανέκδοτα.Τι εννοείς κανονικό ή τεχνητό?
πηγα να συνεχισω το 'αστειο' αλλα δεν επιασε
-
24+ (Αν κ δεν νομίζω οτι έχει σημασία)
Τα 17χρονα είχαν πάντα ξεφύγει αλλά δεν φαινόταν.
(προσωπική άποψη) -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θέλεις πραγματικά να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση τώρα;;; Γιατί έχουν ξεφύγει οι γυναίκες; Πόσων χρονών είσαι πρώτα απ' όλα, για να δούμε αν υπάρχει θέμα συζήτησης. Δεύτερον, δεν κοιτάς γύρω σου; Στην ίδια χώρα ζούμε; Όχι μόνο έχουν ξεφύγει οι γυναίκες, έχουν ξεφύγει και τα κοριτσάκια των 13-17... Και φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!
Λάθος... όλα τα βλέπουμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέλεις πραγματικά να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση τώρα;;; Γιατί έχουν ξεφύγει οι γυναίκες; Πόσων χρονών είσαι πρώτα απ' όλα, για να δούμε αν υπάρχει θέμα συζήτησης. Δεύτερον, δεν κοιτάς γύρω σου; Στην ίδια χώρα ζούμε; Όχι μόνο έχουν ξεφύγει οι γυναίκες, έχουν ξεφύγει και τα κοριτσάκια των 13-17... Και φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!
Λάθος... όλα τα βλέπουμε
-
Το μόνο που με θλίβει είναι ότι κυκλφορούν βιντεάκια μέσω κινητών από πάρα πολλά ελληνικά σχολεία με παιδια γυμνασίου - λυκείου όπου γίνονται τα ακατανόμαστα. Απλά κρίμα!!!!!!
-
Τι σχέση έχει πόσων χρονών είναι; Χαρακτηριστικό του διαδικτύου είναι ότι ο καθένας κρίνεται από τις απόψεις του και όχι από τα στοιχεία του
Ναι αλλα τα στοιχεια του καθοδηγουν τις αποψεις του
-Μονο αυτη τη σελιδα διαβασα δεν ξερω για τι πραγμα λετε-
-
007
παντα σωστ'ος και ζεντλεμαν ο Μποντ!
ειστε τυχεροι που λείπει η Καρακάξα.... θα επανέλθει με φώτο απο τις διακοπούλες της ομως και με τις μπαταρίες γεμάτες!
ετοιμασθειτε
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
:lol:
Το μόνο που με θλίβει είναι ότι κυκλφορούν βιντεάκια μέσω κινητών από πάρα πολλά ελληνικά σχολεία με παιδια γυμνασίου - λυκείου όπου γίνονται τα ακατανόμαστα. Απλά κρίμα!!!!!!κριμα θα ταν αν η βιντεοσκοπηση γινοταν κρυφα...μερικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι και σκηνοθετημενα...
αρα ειναι θεαμα...
-
έχουν ξεφύγει οι γυναίκες?? από πότε??
και γιατί να μην συζητήσουμε για το αν έχουν ξεφύγει οι άνδρες? οι οποίοι φυσικά έχουν ξεφύγει προ πολλού..
πρώτα και κύρια γιατί νομίζουν ότι τους βάλαμε γενικούς δερβέναγες να εξετάζουν αν έχουν ξεφύγει οι γυναίκες ή όχι.
δεύτερον, γιατί όλες οι γυναίκες δεν έχουν μόνο μανάδες, έχουν και πατεράδες που βολεύονται να αφήνουν τις ευθύνες του ότι έχουν ξεφύγει οι κόρες τους στους ώμους των γυναικών ενώ αυτοί σπαταλάνε χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε αυτοκίνητα καλή ώρα.
τρίτον, χάρηκε ο πατέρας που έβγαλε γιο αλλά μετά ο ψυχολόγος είπε ότι το παιδί είχε έλλειψη ανδρικού προτύπου στην οικογένεια κ βγήκε κόρη. και ύστερα φταίει ο φονιάς και οι γυναίκες που πυροβολάνε τους άνδρες με το ψαροντούφεκο! υπάρχει ανταγωνισμός κύριοι. όσο εσείς κάθεστε στο πισι σας κάποιος πρέπει να τεκνοποίησει σ' αυτή τη χώρα. το γεγονός ότι τα πετάνε όλα έξω κάποιες είναι απλά side effect.
και τέλος, δημοκρατία έχουμε. και να έχουν ξεφύγει, εσάς τι σας κόφτει?
CARακάξα,
Ευχαριστώ πολύ.im so back!
-
Χμμμ... Τελικά η Carακάξα πρέπει να είναι όντως γυναίκα. Δεν έβγαλα το παραμικρό νόημα από αυτά που γράφει.
-
Κι αν κρίνεις απ το αβαταρ πρέπει να έχει και ωραία πόδια...
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
έχουν ξεφύγει οι γυναίκες?? από πότε??και αν το εχουν κανει, μαγκια τους.. το θεμα ειναι να περνας καλα. αν περνανε καλα, καλα κανανε
και γιατί να μην συζητήσουμε για το αν έχουν ξεφύγει οι άνδρες? οι οποίοι φυσικά έχουν ξεφύγει προ πολλού..
επισης μαγκια τους αν περνανε καλα..
εγω παντως περναω μια χαρα
( γεια σας ειμαι ο σκάι και ειμαι καλα )
το θεμα ειναι να μη γινεσαι γραφικος τυπος και με την πρωτη πιτα που θα φας ή θα πεσεις σε κανα πουτανακι, να μη γινεσαι πικραμενος
(πικραμενος = μιζερος τυπος, συνηθως απο 17-18 μεχρι τα δευτερα -αντα max, που το 'ολες οι γυναικες ειναι πουτανες' ειναι βουτηρο στο ψωμι του, παιρνει την εσωτερικη και αλλες ατακες που λενε οι κομεντατοροι στο μπασκετ )if one can play the game, two can play the game
πρώτα και κύρια γιατί νομίζουν ότι τους βάλαμε γενικούς δερβέναγες να εξετάζουν αν έχουν ξεφύγει οι γυναίκες ή όχι.
δεύτερον, γιατί όλες οι γυναίκες δεν έχουν μόνο μανάδες, έχουν και πατεράδες που βολεύονται να αφήνουν τις ευθύνες του ότι έχουν ξεφύγει οι κόρες τους στους ώμους των γυναικών ενώ αυτοί σπαταλάνε χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε αυτοκίνητα καλή ώρα.
εχεις δικιο.. βεβαια υπαρχουν και κατι γυναικες που σπαταλανε χρονο, χρημα και ενεργεια σε ψωνια/κομμωτηρια/αμαξια κλπ κλπ
καλο ειναι να σπαταλας χρονο και χρημα σε κατι που σ'αρεσει * γι'αυτο ειμαστε οι περισσοτεροι εδω *, αρκει να μη γινεσαι κολλημενοςτρίτον, χάρηκε ο πατέρας που έβγαλε γιο αλλά μετά ο ψυχολόγος είπε ότι το παιδί είχε έλλειψη ανδρικού προτύπου στην οικογένεια κ βγήκε κόρη.
εδω τα χαλαμε.. πρωτον γιατι δε θελουν ολοι οι αντρες γιο (και εγω μεσα σ'αυτους), και δευτερον διακρινω ρατσισμο απεναντι στους ομοφυλοφιλους; για ποιο λογο; φοβαστε τον ανταγωνισμο;
εγω ρε γμτ δεν εχω γνωρισει κανεναν ανδρα που να'χε προβλημα με τις λεσβιες.. ουτε εγω εχω.. ( δε μιλαω τωρα για κολλημενες φεμινιστριες ή για κραγμενες σταρεσπου, αλλα για νορμαλ.. )και ύστερα φταίει ο φονιάς και οι γυναίκες που πυροβολάνε τους άνδρες με το ψαροντούφεκο! υπάρχει ανταγωνισμός κύριοι. όσο εσείς κάθεστε στο πισι σας κάποιος πρέπει να τεκνοποίησει σ' αυτή τη χώρα. το γεγονός ότι τα πετάνε όλα έξω κάποιες είναι απλά side effect.
πολυ σωστα!!! εγω τη βρισκω παντως με το πισι μου!
οποιος θελει να τεκνοποιησει, να κανει οικογενεια, παιδια, ειναι ελευθεροςκαι τέλος, δημοκρατία έχουμε. και να έχουν ξεφύγει, εσάς τι σας κόφτει?
CARακάξα,
Ευχαριστώ πολύ.im so back!
κοφτει γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν πως αυτο φταιει που καποια τους απερριψε ή τους πληγωσε..
Υο..
-
εγραψα κατι και το εσβησα στα καπακια.. ηταν πολύ χυμα και θα ετρωγα λουκετο... αλλα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να πω
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εγραψα κατι και το εσβησα στα καπακια.. ηταν πολύ χυμα και θα ετρωγα λουκετο... αλλα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να πωπεστα ρε, θα σε υποστηριξω
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εγραψα κατι και το εσβησα στα καπακια.. ηταν πολύ χυμα και θα ετρωγα λουκετο... αλλα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να πωΠες τα δεν τρως λουκετο τετοια ωρα
Γραψτο να το δουμε και το σβηνεις μετα
-
Γράψτο γιατί νυστάζω κι έχουμε και δουλειές αύριο.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
εγραψα κατι και το εσβησα στα καπακια.. ηταν πολύ χυμα και θα ετρωγα λουκετο... αλλα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να πω
Πες τα δεν τρως λουκετο τετοια ωρα
Γραψτο να το δουμε και το σβηνεις μετα
Γράψτο στο Σουβλατζίδικο!
Οι mods μπαίνουν εκεί μόνο για κάνουν χαβαλέ!
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?