-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
xexasa na anafeto oti apax k asxolisai me autokinita amfisviteitai k i thulikotita sou...
re **hook ** eimai gunaikara leme! please... me prosvaleis den to katalavaineis?
an einai dunaton theoi tou olumpou!?!?!
Ποιος ειναι ο **hook ** ;
ο captain koyk είναι
-
Εχω την αίσθηση ότι κάποιος χρονομετρ(ης)εί εδώ μέσα αντιδράσεις...
-
Μπά ...δεν έχει μιλήσει κανείς για Γαλλικούς κουβάδες και Γερμανικά θαύματα.
Εγώ πάντως βρίσκω ωραίο το χίουμορ τους -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
xexasa na anafeto oti apax k asxolisai me autokinita amfisviteitai k i thulikotita sou...
re **hook ** eimai gunaikara leme! please... me prosvaleis den to katalavaineis?
an einai dunaton theoi tou olumpou!?!?!
Ποιος ειναι ο **hook ** ;
ο captain koyk είναι
Οχι ο captain Igloo?
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
το ανηψάκι του Random που είναι;
Γυρνάει από Πορτογαλία παρέα με κάτι πιπίνια που γνώρισαν..
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΕΨΙ ΜΟΥΥΥ???ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΕΕΕ????????????
Ρε άσε τα λόγια και κάθησε να γράψεις καμμία Πορτογαλλική ιστορία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
το ανηψάκι του Random που είναι;
Γυρνάει από Πορτογαλία παρέα με κάτι πιπίνια που γνώρισαν..
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΕΨΙ ΜΟΥΥΥ???ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΕΕΕ????????????
Ρε άσε τα λόγια και κάθησε να γράψεις καμμία Πορτογαλλική ιστορία.
Του πήραν τα μυαλά τα πιπινάκια του επιχειρηματία (ονόματα δε λέμε.. ) εδώ και κάτι μέρες που πάει Ακρωτήρι και δεν προλαβαίνει ο Ραντομάς..
-
kai o hook k o kouk k o igloo.
idioi k aparallaxtoi, oloi gia ti thalassa. paratane tis gunaikes tous k ta autokinita tous k mou pane gia taxeidia exotika. pou pas re karamitro?
duo stathera pragmata xeroume gia ta arsenika k auta dld mas ta diapseudeis? with what right?ektos autou mono otan mou aresei enas andras ton prosexo, gi auto isos mou diefuge to sosto nick PPPP
k oso gia tin apokleistiki mou fotografia exo na po oti tou CARiothrausti den tou pane toso ta kokkina k ego koitousa pros tin alli pleura, opote teino sto sumperasma oti einai montaz, ekeini tin imera eixa seliniastei k eixa k xavliodontes
CARakaxa,
euxaristo -
-
μωρε ιτιααα ιτιαααα λουλουδιασμεεεεενη
-
Αμα δεν το πιασες προεδρε, εφαγες.......
ΧΥΛΟΠΙΤΑ
-
Άλλος τρώει χυλόπιτες άλλου το τρώνε τα μπιφτέκια τελικά στα φαΐ το γυρνάμε πάντα εδω μέσα
-
τι ωραία που ειμαστε σαν μια μεγαλη οικογένεια!
-
Mαλώνετε για το φαΐ και στην δικιά σου οικογενεια ε?
Στο σωστό μερος ήρθες εγώ στο πα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mαλώνετε για το φαΐ και στην δικιά σου οικογενεια ε?
Στο σωστό μερος ήρθες εγώ στο παΈεεεετσιιιι!!!!!!!!!!
-
Θα συνεχίσω εδώ μιας και το άλλο topic είναι για ανέκδοτα.
Τι εννοείς κανονικό ή τεχνητό?
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Θα συνεχίσω εδώ μιας και το άλλο topic είναι για ανέκδοτα.Γιατί έχουν ξεφύγει οι γυναίκες αγαπητέ μου?
Οπως ειπα και στ' ανεκδοτα....
Μωρε παντα τα σκέφτονταν αλλά τα κραταγανε μεσα τους... Τωρα που παιζουνε μπαλα σε δικια τους ομαδα, μας πηρε ολους τους αντρες ο διαολος
Κακό πράγμα η χειραφέτηση, να μου το θυμηθείτεΓιατί αλλάξανε οι ισορροπίες. Για καλό ή για κακό, δεν ειμαι εγω αρμόδιος (ουτε και δικαιουμαι) να κρίνω. Ας πούμε πως με εντελώς υποκειμενικά (και... παρτακικά) κριτηρια δε με συμφερει
-
Ξεφυγαν γιατί λένε πράγματα που θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν σκέφτονται.
Κούνια που μας κούναγε, δηλαδή...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξεφυγαν γιατί λένε πράγματα που θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν σκέφτονται.Κούνια που μας κούναγε, δηλαδή...
και που εισαι ακομη...
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Θα συνεχίσω εδώ μιας και το άλλο topic είναι για ανέκδοτα.Τι εννοείς κανονικό ή τεχνητό?
Θέλεις πραγματικά να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση τώρα;;; Γιατί έχουν ξεφύγει οι γυναίκες; Πόσων χρονών είσαι πρώτα απ' όλα, για να δούμε αν υπάρχει θέμα συζήτησης. Δεύτερον, δεν κοιτάς γύρω σου; Στην ίδια χώρα ζούμε; Όχι μόνο έχουν ξεφύγει οι γυναίκες, έχουν ξεφύγει και τα κοριτσάκια των 13-17... Και φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!
-
οχι απλα εχουνε ξεφυγει, ζητανε και τα ρεστα!
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?