-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και γιατί δηλαδή θα πρέπει να ασχολούνται; Δεν το καταλαβαίνω.
Δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους συγκινεί. Simple as that.Αυτή η λογική εκφράζει και μένα και δεν υπάρχει λόγος να τις κατηγορούμε που δεν ασχολούνται!
-
Γιατί για ένα λόγο μόνο υπάρχουν στη ζωή.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους συγκινεί. Simple as that.Αυτή η λογική εκφράζει και μένα και δεν υπάρχει λόγος να τις κατηγορούμε που δεν ασχολούνται!
Οδηγούν όμως! και πρέπει να ξέρουν πχ (κι όχι μόνο αυτές) ότι όταν μπαίνει το ABS ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια.
Δεν καταλαβαίνετε τίποτα από όσα προσπαθούμε να σας πούμε;
Πω πω να δω πότε θα ξεσπάσει η θύελλα.πεστα χριστιανέ μου!
πωπω..... ΡΕ ΝΕΟΙ!!!! θα μας πάρει ο διαολάκος πριν το καταλάβουμε έτσι και μας διαβάσουν εδώ οι γυναίκες του φόρουμ. Είναι κακές....αδυσώπητες.....αδίστακτες..... κρύβετε λόγια ρεεεεεεεεεεεε
Σπύρος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οδηγούν όμως! και πρέπει να ξέρουν πχ (κι όχι μόνο αυτές) ότι όταν μπαίνει το ABS ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ!
Nai alla to thema mas einai giati den grafoun se forum.
To 'den xerw na odigw' me to 'den grafw se forum' den exei kamia sxesi.(sorry gia ta grammata alla eimai se ypologisti pou den exei ellinika)
-
Αν κ εχουν αναπτυχθει σχεδον ολες οι πτυχες του θεματος...
Βρε παιδια, γιατι τοση χολη; Δεν τις συνανταμε εδω μεσα (κ κατα τη γνωμη μου απο μια αποψη καλυτερα) οπως δεν θα τις συναντησουμε κ σε ενα ΙΤ related forum για τον απλουστατο λογο οτι women and technology don't mix! Δειτε την θετικη πλευρα, φανταστειτε οτι εχετε κοινο αυτοκινητο με την συντροφο σας κ αυτη διαβαζει 4TF κ της μπαινουν ιδεες απο θεματα οπως 'τεχνικες γρηγορης οδηγησης', 'κανε το service μονος σου' κ τετοια. Θα σας αρεσε; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια.
Δεν καταλαβαίνετε τίποτα από όσα προσπαθούμε να σας πούμε;
Πω πω να δω πότε θα ξεσπάσει η θύελλα.πεστα χριστιανέ μου!
πωπω..... ΡΕ ΝΕΟΙ!!!! θα μας πάρει ο διαολάκος πριν το καταλάβουμε έτσι και μας διαβάσουν εδώ οι γυναίκες του φόρουμ. Είναι κακές....αδυσώπητες.....αδίστακτες..... κρύβετε λόγια ρεεεεεεεεεεεε
Σπύρος
Πείτε τα βρε!!!!!!!!!! Βλέπω να πέφτει η χατζάρα...
Οι νέοι παρακαλούνται να ρωτάνε, γιατί αυτά τα θέματα είναι επικίνδυνα...
(να δω... διαβατήρια, εισητήρια, όλα εντάξει... Ωραία! )
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Βρε παιδια, γιατι τοση χολη; Δεν τις συνανταμε εδω μεσα (κ κατα τη γνωμη μου απο μια αποψη καλυτερα) οπως δεν θα τις συναντησουμε κ σε ενα ΙΤ related forum για τον απλουστατο λογο οτι women and technology don't mix! Δειτε την θετικη πλευρα, φανταστειτε οτι εχετε κοινο αυτοκινητο με την συντροφο σας κ αυτη διαβαζει 4TF κ της μπαινουν ιδεες απο θεματα οπως 'τεχνικες γρηγορης οδηγησης', 'κανε το service μονος σου' κ τετοια. Θα σας αρεσε;Εχετε σκεφτει τι κανουν οταν εμεις ειμαστε στο φορουμ ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βρε παιδια, γιατι τοση χολη; Δεν τις συνανταμε εδω μεσα (κ κατα τη γνωμη μου απο μια αποψη καλυτερα) οπως δεν θα τις συναντησουμε κ σε ενα ΙΤ related forum για τον απλουστατο λογο οτι women and technology don't mix! Δειτε την θετικη πλευρα, φανταστειτε οτι εχετε κοινο αυτοκινητο με την συντροφο σας κ αυτη διαβαζει 4TF κ της μπαινουν ιδεες απο θεματα οπως 'τεχνικες γρηγορης οδηγησης', 'κανε το service μονος σου' κ τετοια. Θα σας αρεσε;Εχετε σκεφτει τι κανουν οταν εμεις ειμαστε στο φορουμ ;
...ή όταν βλέπουμε μπάλα.... απαπά, ούτε να το σκέφτομαι
Σπύρος
-
Εχετε σκεφτει τι κανουν οταν εμεις ειμαστε στο φορουμ ;
...ή όταν βλέπουμε μπάλα.... απαπά, ούτε να το σκέφτομαι
Σπύρος
Τουλάχιστον, δεν βλέπω μπάλα...
-
εγώ βλέπω
Σπύρος
-
Όχι Forum....
Δημοθοινία λέγεται στα ελληνικά! -
εγώ βλέπωΣπύρος
Μήπως να αναθεωρήσεις;;;
(ή να βρεις μία που να της αρέσει το ποδόσφαιρο... )
-
ν'αναθεωρήσω αποκλείεται (κακή αρρώστια ο Ολυμπιακός...). Για το δεύτερο ξέρεις πόσο σπάνιο είναι???
Σπύρος
-
ν'αναθεωρήσω αποκλείεται (κακή αρρώστια ο Ολυμπιακός...).Κακή αρρώστια όντως...
Για το δεύτερο ξέρεις πόσο σπάνιο είναι???
Σπύρος
Με λίγη εκπαίδευση και καλή θέληση, όλα γίνονται....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ότι κάνουμε κι εμείς όταν είναι στο κομμωτήριο, κρατάμε τα παιδιά
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ότι κάνουμε κι εμείς όταν είναι στο κομμωτήριο, κρατάμε τα παιδιά
Θά'θελες...
Εμείς όντως κρατάμε τα παιδιά... Αυτές πάλι...
-
Παίδες, τους πλάστες και τα σκουπόξυλα στο σπίτι τους κρύψατε?
Τις παντόφλες?
-
ν'αναθεωρήσω αποκλείεται (κακή αρρώστια ο Ολυμπιακός...). Για το δεύτερο ξέρεις πόσο σπάνιο είναι???Σπύρος
Α μπα, μην το λες. Εμένα, η μεγάλη αγάπη της ζωής μου,μέχρι και Formula1 έβλεπε μαζί μου. Εντάξει, δεν την υπέβαλλα συχνά σε τέτοιες διαδικασίες, αλλά πάντως ήταν εξαιρετικά θετική... Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, δεν έχω μάθει ακόμα γιατί με παράτησε... Λέτε ο καινούριος να μην ασχολείται με πανάθες-Raikkonen-fora κτλ;;; Αχ, άτιμη τεστοστερόνη, τι μας κάνεις...
-
Μήπως υποστηριζε τή Ferrari;
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?