-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Οτι αηδια μου ερχεται προχειρο..>>
.........
307 sw
.......Ευτήχως που δικιά μου είναι Αγγλίδα και δεν ξέρει Ελληνικά ειδάλλως θα σου πέταγε καμία απο τις γλάστρες της στο κεφάλi!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οτι αηδια μου ερχεται προχειρο..>>
.........
307 sw
.......Ευτήχως που δικιά μου είναι Αγγλίδα και δεν ξέρει Ελληνικά ειδάλλως θα σου πέταγε καμία απο τις γλάστρες της στο κεφάλi!
Με πρόλαβες ρε sado. ¨Ηθελα εγώ να 'επισημάνω' στον Madman ότι δεν είναι καλό να διαφωνεί μαζί σου ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τι θα λέγατε να κάνουμε ψηφοφορία με τα χειρότερα από τις λίστες και να δώσουμε βραβείο στο τέλος της χρονιάς; Κανονικό όμως, με απονομή.
Moυ αρέσει η ιδέα !!
Μήπως πρέπει να είναι μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα ;;Ισως να κάναμε το ίδιο και για τα ομορφότερα.
Να κάνουμε κάτι σαν τα βραβεία χειρότερης ταινίας, ερμηνείας κλπ. Αλήθεια πως λέγεται αυτή η εκδήλωση;
Να καλυφθεί το γεγονός από το περιοδικό και να βρούμε και κανάλι της TV. Θα έπεφτε πολύ γέλιο. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΝΑ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!!
FORD SCORPIO τελευταίας γενιάς (κάπου στο 98?)Το είχα γράψει πιο πάνω! Πράγματι μαργαριτάρι.
-
το να βγει σε παραγωγη ενα αυτοκινητο απαισια σχεδιαστικα μπορει και να το συγχωρεσω σε καποιον που θα το παρει,
το να παρει ομως καποιος ενα υπεροχο σχεδιαστικα αυτοκινητο και να το ξευτιλισει με τιποτα,
αξιζει να σας αναφερω οτι την Τριτη ειδα στην Κατεχακη μια κοκκινη 147 οπου ο απιθανος γυφτοκατοχος της ειχε βαλει κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαυρα αυτοκολητα στο πλαι και μαλλον ηταν περηφανος για αυτο (πρεπει να ειχε γυαλισει μεχρι και τις βαλβιδες απο τα λαστιχα)Οσο για τα παλια ασχημοπαπα PORSCHE 924
-
Καί τρία ιταλικά!!!
Alfa 90
Alfa Giulietta
Alfa ARNAΗ Giulietta,άν καί άσχημη,μού άρεσε πάντως!!!
Α,καί ένα Γερμανικό
VW K-70!!!Ποιός τό θυμάται;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί τρία ιταλικά!!!
Alfa ARNAA, πα πα πα!!!!
Α,καί ένα Γερμανικό
Αυτό?
Συμφωνώ!
ΥΓ Γραψτε κι άλλα και θα γυρίσω το θέμα σε ψηφοφορία
-
Ο χρήστης toliskkk έγραψε:
αξιζει να σας αναφερω οτι την Τριτη ειδα στην Κατεχακη μια κοκκινη 147 οπου ο απιθανος γυφτοκατοχος της ειχε βαλει κατι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαυρα αυτοκολητα στο πλαι και μαλλον ηταν περηφανος για αυτο (πρεπει να ειχε γυαλισει μεχρι και τις βαλβιδες απο τα λαστιχα)Χεχε, μάλλον τον ξέρω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό?
Συμφωνώ!
Καρντάς,τό ιργγαλίου κάλασι μπρε!!!Ντέ φένιτι τίπουτι!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτό?
Συμφωνώ!
Καρντάς,τό ιργγαλίου κάλασι μπρε!!!Ντέ φένιτι τίπουτι!!!
δεξί κλικ, copy link location και μετά paste σε νέο παράθυρο (ή σε νέο tab)
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεξί κλικ, copy link location και μετά paste σε νέο παράθυρο (ή σε νέο tab)Σπύρος
νέο tab;
Με βαρέθηκες τόσο; -
ΟΚ now?
-
Συμφωνώ με τις περισσότερες απόψεις και προσθέτω το
Honda Civic 5 door τελευταίας γεννιάς -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό?
Οχι αυτό.Τό Κ-70 δέν είχε μάσκα.Τό καπό του,έφτανε μέχρι τόν προφυλακτήρα,καί ο κινητήρας ήταν ο αερόψυκτος τής χελώνας,τοποθετημένος πίσω.Επίσεις ήταν χάτσμπακ καί όχι σεντάν.
Εκτός καί άν λεγότανε αλλοιώς αυτό πού εννοώ. -
Ρενω Θαλεια, ολα τα κορεατικα και πανω απο ολα το τελευταιο megane sedan. Ο κολος του σιγουρα σχεδιαστηκε απο τυφλους και δεν κολαει με τιποτα στο υπολοιπο αμαξωμα. ΑΠΑΙΣΙΟ κυριολεκτικα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι αυτό.Τό Κ-70 δέν είχε μάσκα.Τό καπό του,έφτανε μέχρι τόν προφυλακτήρα,καί ο κινητήρας ήταν ο αερόψυκτος τής χελώνας,τοποθετημένος πίσω.Επίσεις ήταν χάτσμπακ καί όχι σεντάν.
Εκτός καί άν λεγότανε αλλοιώς αυτό πού εννοώ.Aντρέα μάλλον λες για άλλο μοντέλο, το Κ70 είναι αυτό της φωτογραφίας.
Είμαι σίγουρος ότι λες για το 411 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
[
Είμαι σίγουρος ότι λες για το 411AAAAYTO!!!!
Δέν είναι....ΤΡΕΛΑ;Υ.Γ. Αυτό πού είχαμε γιά χρόνια στή γειτονιά,γιατί έγραφε Κ-70;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτό?
Εκτός καί άν λεγότανε αλλοιώς αυτό πού εννοώ.Το παραπάνω VW ήταν πράγματι το Κ70. Ήταν προσθιοκίνητο και υπέστρεφε χειρότερα από υπέρβαρο Volvo Ν88 ακόμα και ... σταματημένο! Όταν ήμουν πιτσιρίκος στον Πειραιά, το είχε γείτονας, και του το είχαμε βαφτίσει... ντιβανοκασέλα!
Ο Hunter μάλλον εννοεί το VW 1600L ή το VW 411.
Υπήρχε βέβαια και το συμπαθέστερο VW Karmann Ghia. -
Ο χρήστης tiodor έγραψε:
και πανω απο ολα το τελευταιο megane sedan. Ο κολος του σιγουρα σχεδιαστηκε απο τυφλους και δεν κολαει με τιποτα στο υπολοιπο αμαξωμα. ΑΠΑΙΣΙΟ κυριολεκτικα.Kαι το hatchback είναι ΑΠΑΙΣΙΟΤΕΡΟ...
-
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά πιο άσχημα αυτοκίνητα από το Renault Thalia (στην πρώτη θέση), το Suzuki Liana (2η θέση) και το Skoda Fabia sedan (3η θέση) δεν υπάρχουν σε παραγωγή σήμερα (τουλάχιστον να πουλιούνται εδώ...)
Αλήθεια, ώρες ώρες αναρρωτιέμαι αν τα κοιτάνε μετά... πριν τα πουλήσουνε...
Το πιο ασχημο αυτοκίνητο που βλέπουμε στους δρόμους