-
Είπες ότι τη γράφεις... Δε συμφωνείς δηλαδή ότι αυτού του τύπου οι 'άνθρωποι' αξίζουν μόνο να τους σιχαίνεσαι;
O kyan τουλάχιστον -προς τιμήν του- μίλησε καθαρά και ξάστερα.... Εσύ... άστο καλύτερα...
-
Έχετε αναρωτηθεί φίλοι μου αν η αντιπαράθεση σας και μάλιστα με προσβλητικούς (το λιγότερο) χαρακτηρισμούς δεν αφορά κανένα μας; Αν θέλετε να τα πείτε με το καλό ή με το κακό υπάρχουν και άλλοι τρόποι μακριά από τα ματάκια μας. Σεβαστείτε αν όχι ο ένας τον άλλον τουλάχιστον τους υπόλοιπους. Έλεος πια. Μετά κατηγορούν τους moderator ότι επεμβαίνουν.
Βοηθείστε όλοι να έχουμε ένα μίνιμουμ σωστής και ευπρεπούς συμπεριφοράς. -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Δεν έχει να κάνει με την αρνητική άποψη για ένα μη Ιταλικό αμάξι. Έχει να κάνει με την πεποίθηση οτι η Alfa Romeo και μόνο είναι το καλύτερο αμάξι απ'όλα και οι υπόλοιποι είστε ή βλάκες ή άσχετοι που δεν αγοράσατε.Κάνω λάθος?
Σαφέστατα, τουλάχιστον για μένα. Πάλι γενικεύεις! Πού είπα ότι όλες οι Άλφα Ρομέο είναι το καλύτερο αμάξι; Ίσα-ίσα που έχω πει ότι θεωρώ το Mondeo καλύτερο σαν σύνολο από την 156. Αν έχω πει κάτι για την 147 είναι ότι στην πίστα των Μεγάρων είναι μέχρι στιγμής ανίκητη στην κατηγορία της. Διαφωνείς;
Επίσης είστε οι μόνοι που αυτοαποκαλείστε αλφίστι. Γιατί?
Ρωτάς εσύ που επέλεξες το ψευδώνυμο Jazzouras;
-
crash, δεν είναι γενικολογίες. Θα συμπληρώσω έναν φίλο εδώ και θα πώ ότι πέραν του οτι τα μισά post καταλήγουν να μιλάνε για Alfa Romeo, καταλήγουν σε ανούσια αντιπαράθεση.Για το αλφίστι θέλω να πώ οτι μόνο εσείς και μόνοι σας κολλήσατε την ταμπέλα στο μέτωπο σας. Με γειά σας, δε λέω.
Αλλά αφήστε και εμάς τους υπόλοιπους 'απλούς οδηγούς' να κάνουμε τις επιλογές μας χωρίς να μας περνάτε από το δικό σας 'αλφίστικο', κριτικό πρίσμα.Και θα ξαναπώ:
'*Αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα με εμάς τους ανθρώπους: Αντί να εστιάζουμε, υπερ-εστιάζουμε. Βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Το αυτοκίνητο και όχι την αυτοκίνηση.
Και εντάξει να το κάνουμε γιατί 'έτσι' (Ναί, ξέρω οτι υπάρχει ένα κοτζάμ δάσος αλλά εμένα αυτό το δέντρο μ'αρέσει, τί θες τώρα?).
Το να νομίζουμε οτι μόνο εμείς έχουμε δίκαιο όμως είναι τραγικό.*'
Και θα αποσυρθώ από το συγκεκριμένο post. Δεν έχει νόημα.
Alfisti vs The World κατάντησε (πάλι)...Kαταρχήν δεν είναι σωστο να λές κατι και μετά να φεύγεις...Παρολα αυτα ειναι δικαιωμα σου...οσο για αυτο που λες περι alfisti, αυτο κατάλαβες εσύ απο όσα είπα..γιατι αν είναι έτσι σίγουρα εχω πρόβλημα εκφρασης
Σου ειναι δυσκολο να καταλάβεις οτι δεν ειναι όλοι το ίδιο?..Ωραια δηλαδή,,αν ερθει καποιος hondakias και μου πει οτι μονο τα honda ειναι αμαξια και ολα τα αλλα ειναι μ@λ@κιες να το υοθετήσω και σαν δικιά σου άποψη...Οσο για τις ταυτότητες που κολλάμε απο μονοι μας θα σου ελεγα απλως να συγκρίνεις τις υπογραφές μας...Σε αυτο που θα συμφωνίσω μαζί σου ειναι πως αυτή η αντιπαράθεση δεν εχει νόημα γιατι απλα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν ειναι υπόλογος σε κανεναν..Αυτό που πραγματικά ήθελα είναι να βρούμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα για να συζητήσουμε αλλα απο τι φέναιτε δεν είσαι διαθέσιμος να το κάνεις εσύ αλλα και πολύ αλλοι εδω μέσα που αναλώνονται σε παιδιάστικες απόψεις -
Τό μόνο σίγουρο,είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι,κοιτάνε νά βρούνε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο νά 'ενταχθούνε'.
Αλλοι βρίσκουν κόμματα,άλλοι ποδοσφαιρικές ομάδες,άλλοι αυτοκινητιστικές εταιρίες,κ.λ.π.
Δύσκολοι καιροί,γιά ''μοναχικούς καβαλάρηδες'.
Τό κακό όμως,ξεκινάει όταν ο οπαδός γίνεται φανατικός.Αυτό (κατά τη γνώμη μου) τού στερεί τήν ικανότητα κρίσης καί επιλογής.
Γιά τό θέμα τών κολλημένων μέ κάποια μάρκα αυτοκινήτων,πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς,άν είχαν τήν ευκαιρία νά οδηγήσουν (χωρίς προκατάληψη) κάποιο ''αντίπαλο' ( ) αυτοκίνητο,θά διαπίστωναν ότι θά έβρισκαν καί σέ αυτό αρκετές αρετές.Είναι δυνατόν άλλωστε,νά υπάρχει 'μία,αγία,αποστολική καί καθολική' εταιρία;Το προσωπικο μου (καί μόνο) συμπεράσμα,μετά από τόσες δημοσιεύσεις στό φόρουμ (όχι μόνο σέ αυτό τό τόπικ),αλλά καί από τίς συζητήσεις πού γίνονται πρόσωπο μέ πρόσωπο εκτός φόρουμ,είναι τό εξής:
Οταν ακούω ακραία καί ένθερμα επιχειρήματα γιά κάποια συγκεκριμένη εταιρία,ώς συνήθως,αρχίζω να αποκτώ περισσότερες αμφιβολίες γιά αυτήν. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...Τό κακό όμως,ξεκινάει όταν ο οπαδός γίνεται φανατικός.Αυτό (κατά τη γνώμη μου) τού στερεί τήν ικανότητα κρίσης καί επιλογής.
Γιά τό θέμα τών κολλημένων μέ κάποια μάρκα αυτοκινήτων,πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς,άν είχαν τήν ευκαιρία νά οδηγήσουν (χωρίς προκατάληψη) κάποιο ''αντίπαλο' ( ) αυτοκίνητο,θά διαπίστωναν ότι θά έβρισκαν καί σέ αυτό αρκετές αρετές.Είναι δυνατόν άλλωστε,νά υπάρχει 'μία,αγία,αποστολική καί καθολική' εταιρία;...Οταν ακούω ακραία καί ένθερμα επιχειρήματα γιά κάποια συγκεκριμένη εταιρία,ώς συνήθως,αρχίζω να αποκτώ περισσότερες αμφιβολίες γιά αυτήν...
ΣΩΣΤΟΟΟΣΣΣ...
-
Τελικά και στα αυτοκίνητα επικρατεί...... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!!
-
Πολλές απαντήσεις θα δοθούν πιστεύω αν προσπαθήσει κάποιος να δώσει τον ορισμό της Αυτοκίνησης!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τελικά και στα αυτοκίνητα επικρατεί...... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!!ωραίο τόπικ άνοιξες ρε.... σε μισή μέρα 5 σελίδες τσακωμός...
Σπύρος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο σίγουρο,είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι,κοιτάνε νά βρούνε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο νά 'ενταχθούνε'.
Αλλοι βρίσκουν κόμματα,άλλοι ποδοσφαιρικές ομάδες,άλλοι αυτοκινητιστικές εταιρίες,κ.λ.π.
Δύσκολοι καιροί,γιά ''μοναχικούς καβαλάρηδες'.
Τό κακό όμως,ξεκινάει όταν ο οπαδός γίνεται φανατικός.Αυτό (κατά τη γνώμη μου) τού στερεί τήν ικανότητα κρίσης καί επιλογής.
Γιά τό θέμα τών κολλημένων μέ κάποια μάρκα αυτοκινήτων,πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς,άν είχαν τήν ευκαιρία νά οδηγήσουν (χωρίς προκατάληψη) κάποιο ''αντίπαλο' ( ) αυτοκίνητο,θά διαπίστωναν ότι θά έβρισκαν καί σέ αυτό αρκετές αρετές.Είναι δυνατόν άλλωστε,νά υπάρχει 'μία,αγία,αποστολική καί καθολική' εταιρία;Το προσωπικο μου (καί μόνο) συμπεράσμα,μετά από τόσες δημοσιεύσεις στό φόρουμ (όχι μόνο σέ αυτό τό τόπικ),αλλά καί από τίς συζητήσεις πού γίνονται πρόσωπο μέ πρόσωπο εκτός φόρουμ,είναι τό εξής:
Οταν ακούω ακραία καί ένθερμα επιχειρήματα γιά κάποια συγκεκριμένη εταιρία,ώς συνήθως,αρχίζω να αποκτώ περισσότερες αμφιβολίες γιά αυτήν.Γι αυτό και εγώ ψήφισα τα Αμερικάνικα αν και το μόνο αμερικάνικο που έχω οδηγήσει είναι ρυμουλκό αεροσκαφών ΤΑ-75. Καμία σχέση αλλά ωραία μπαντηλίκια αν και αυτόματο, ιδίως αν έχεις μπόλικο ελεύθερο χώρο όπως μια πίστα αεροσκαφών!!!!!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τελικά και στα αυτοκίνητα επικρατεί...... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!!Αυτο διαπιστωνω κι εγω μεσα απο το forum.
Δυστυχως. -
crash, δεν είναι γενικολογίες. Θα συμπληρώσω έναν φίλο εδώ και θα πώ ότι πέραν του οτι τα μισά post καταλήγουν να μιλάνε για Alfa Romeo, καταλήγουν σε ανούσια αντιπαράθεση.Για το αλφίστι θέλω να πώ οτι μόνο εσείς και μόνοι σας κολλήσατε την ταμπέλα στο μέτωπο σας. Με γειά σας, δε λέω.
Αλλά αφήστε και εμάς τους υπόλοιπους 'απλούς οδηγούς' να κάνουμε τις επιλογές μας χωρίς να μας περνάτε από το δικό σας 'αλφίστικο', κριτικό πρίσμα.Και θα ξαναπώ:
'*Αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα με εμάς τους ανθρώπους: Αντί να εστιάζουμε, υπερ-εστιάζουμε. Βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Το αυτοκίνητο και όχι την αυτοκίνηση.
Και εντάξει να το κάνουμε γιατί 'έτσι' (Ναί, ξέρω οτι υπάρχει ένα κοτζάμ δάσος αλλά εμένα αυτό το δέντρο μ'αρέσει, τί θες τώρα?).
Το να νομίζουμε οτι μόνο εμείς έχουμε δίκαιο όμως είναι τραγικό.*'
Και θα αποσυρθώ από το συγκεκριμένο post. Δεν έχει νόημα.
Alfisti vs The World κατάντησε (πάλι)...Jazzoura, ψάξε σε παρακαλώ τα ποστ που έχει κάνει ο Lok σε αυτό το φόρουμ και θα δεις πόσο άτοπα είναι αυτά που λες εδώ.
Για να σε βοηθήσω, χτύπα αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/search.ph ... author=Lok
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικά και στα αυτοκίνητα επικρατεί...... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!!
ωραίο τόπικ άνοιξες ρε.... σε μισή μέρα 5 σελίδες τσακωμός...
Σπύρος
Ελα ντε... τι το ηθελα και το ανοιξα!!
Ειχα ενα φοβο, αλλα δεν περιμενα να γινει και ετσι...
-
Και που να βγάζαμε και Ελληνικά αυτοκίνητα...
-
Παιδιά βλέπω συνέχεια προσωπικές διαμάχες και ποστς που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Λίγη αυτοσυγκράτηση αλλιώς το θέμα (που δεν είναι πλεόν θέμα) δεν θα έχει κανένα μέλλον [moderator]
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά βλέπω συνέχεια προσωπικές διαμάχες και ποστς που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Λίγη αυτοσυγκράτηση αλλιώς το θέμα (που δεν είναι πλεόν θέμα) δεν θα έχει κανένα μέλλον [moderator]Sic transit gloria mundi.
-
Εγώ ψηφίζω τα Σουηδικά! Αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή!
Αλλά εγώ 'ζώ και αναπνέω' για να αποκτήσω κάποια στιγμή μια Chevrolet Corvette II Stingray (κατα προτίμηση μαύρη με άσπρο ή κόκκινο σαλόνι) Αχχχχχχχχχχ
Αρά ψηφίζω τα αμερικάνικα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά βλέπω συνέχεια προσωπικές διαμάχες και ποστς που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Λίγη αυτοσυγκράτηση αλλιώς το θέμα (που δεν είναι πλεόν θέμα) δεν θα έχει κανένα μέλλον [moderator]τρεις σελίδες πριν τα έχω πει... δεν οδηγεί πουθενά... τι να δείξει το θέμα?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδιά βλέπω συνέχεια προσωπικές διαμάχες και ποστς που δεν έχουν σχέση με το θέμα. Λίγη αυτοσυγκράτηση αλλιώς το θέμα (που δεν είναι πλεόν θέμα) δεν θα έχει κανένα μέλλον [moderator]
τρεις σελίδες πριν τα έχω πει... δεν οδηγεί πουθενά... τι να δείξει το θέμα?
Βρε κουτό ... group therapy κάνουμε όλοι μας ... δε το χεις καταλάβει!?
Απλά αντί να βγαίνουμε στις ταράτσες και να φωνάζουμε: 'Με λένε Μήτσο και είμαι καθαρός' ('ΚΑΙ ο Μήτσος είν' εντάξει ...') κατά τα νεοΰορκέζικα πρότυπα ... προτιμούμε να εκτονωνόμαστε δια του πληκτρολογίου ...Κομψό, εύκολο και πολύ πιο Ευρωπαικό
Υ.Γ. Το 'Μήτσος' είναι ο ενικός των 'Μήτσων' του Λαζόπουλου και όχι υποκοριστικό του 'Δημήτρης' ... Έτσι για να μην μπερδευόμαστε
-
ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!
Περί "κολλημάτων"....