-
Τις μέρες που επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη(σπάνια) απορώ πως δεν έχετε περισσότερα ατυχήματα. Περιφεριακή με 120 και ίσα-ίσα που διατηρώ ένα αξιοπρεπή ρυθμό ώστε να μη με προσπερνάνε όλοι.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για το εσάκι πριν το Μακεδονία Παλάς, αφού εκεί κλασσικά έχουμε το φαινόμενο της αγωνιστικής γραμμής. Εκεί εξαντλείται η οδηγική μας ικανότητα! Πάντως, για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Καιάδα, ας σκεφτούμε και τι γίνεται έξω: Μια βόλτα από Πορτογαλία (συγκεκριμένα σε κυκλικό κόμβο) θα σας κατατρομάξει!!! Και έχουν ΔΡΟΜΟΥΣ, όχι παρτέρια...Για ΟΛΑ τα σημεία που έχει μία στροφή μιλάω!!!
Πρόσεξέ το και θα δεις ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που μένουν στην λωρίδα τους όταν στρίβει ο δρόμος... Και άμα τους κορνάρεις αναρωτιούνται γιατί... (αν δεν σε βρίσουνε... )
-
Ε στη θεσ/νίκη δεν οδηγούν οπως στην Αθήνα. Υπάρχει μικρότερος σεβασμός στον ΚΟΚ και περισσότερη συνενόηση. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό. ΑΠλά ισχύει. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι παρκαρισμένος στην δεξιά λωρίδα τότε όλοι μετακινούνται κομματάκι αριστερά για να χωρέσουν. Αυτό δεν γίνεται στον ίδιο βαθμό στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τις μέρες που επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη(σπάνια) απορώ πως δεν έχετε περισσότερα ατυχήματα. Περιφεριακή με 120 και ίσα-ίσα που διατηρώ ένα αξιοπρεπή ρυθμό ώστε να μη με προσπερνάνε όλοι.Ο περιφεριακος φιλε μου εχει ατυχηματα (μικρα η μεγαλα) σχεδον καθε μερα. Και τα 120 ειναι πολλα γι αυτον τον δρομο συμφωνα με την εμπειρια μου, ειδικα στις κατηφορες που εχει πιο δυσκολο φρεναρισμα. Διαφοροι μυστηριοι οδηγοι με κλουβες VW ειναι πιθανον να πεταχτουν μπροστα σου και στη αριστερη λωριδα με 65km/h ανα πασα στιγμη. Αντε σταματα μετα με τα 120.
-
Προσωπικη αποψη... η περιφερειακη της θεσ/νικης ειναι απαραδεκτη.
Εχει κλισεις σε σημεια που δεν πρεπει, κομβους της κακιας ωρας (προχειροδουλειες... να'χουμε να λεμε), η ασφαλτος ειναι μαυρο χαλι, δε αν βρεξει.... -
Ο χρήστης gc60 έγραψε:
Προσωπικη αποψη... η περιφερειακη της θεσ/νικης ειναι απαραδεκτη.
Εχει κλισεις σε σημεια που δεν πρεπει, κομβους της κακιας ωρας (προχειροδουλειες... να'χουμε να λεμε), η ασφαλτος ειναι μαυρο χαλι, δε αν βρεξει....Δηλαδη οι νεοι κομβοι ειναι προχειροδουλειες ?!? Αν και καθυστερημενα τους φτιαξανε, τους βρισκω πολυ καλους ! Καλλιο αργα παρα ποτε Δηλαδη τι πρεπει να περιμενουμε, την Α.Ο. ?!?
Γνωριζει κανεις τι κανουν στην γεφυρα Σταυρουπολεως ????? Εχω την υποψια οτι κανουν θεμελιωση για ανισωπεδο κομβο χωρις φαναρια επιτελους !! Αμα γινει αυτο σε συνδυασμο με την καινουργια εξοδο κοντα στο νοσοκ. Παπαγεωργιου θα αποσυμφωριθει αρκετα η περιοχη !
-
Ο χρήστης dimisGR έγραψε:
Δηλαδη οι νεοι κομβοι ειναι προχειροδουλειες ?!? Αν και καθυστερημενα τους φτιαξανε, τους βρισκω πολυ καλους !
Αν αναφέρεσαι στους κόμβους για τούμπα κέντρο αγ.παύλο τι το καλό έχουν στον παράδρομο λίγο κάποιος να μην προσέχει σε ώρες αιχμές γίνεται η καλήτερη καραμπόλα
Ααα κάτι άσχετο στο νοσοκομίο τα έργα που κάνουν ξερει κανείς τι θα ενώσουν; -
Λοιπον.
Τα εργα που γινονται στην αερογεφυρα μαλλον ειναι για νεο κομβο που θα γινει στην περιοχη. Μου ειπαν οτι η υφισταμενη γεφυρα θα καταστραφει και στη θεση της θα γινει μια αλλη αλλα καθετη απο την υπαρχουσα δηλαδη θα εξυπηρετει την περιφερειακη.Ολο αυτο ομως θα αργησει αρκετα χρονια να γινει.
Ο κομβος στο παπαγεωργιου ενωνει την περειφεριακη με την εγνατια οδο στο υψος του τιταν. -
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Δηλαδη οι νεοι κομβοι ειναι προχειροδουλειες ?!? Αν και καθυστερημενα τους φτιαξανε, τους βρισκω πολυ καλους ....
ναι ειναι μαυρο χαλι... την ασφαλτο την ειδες πως ειναι; Με λιγο γκαζι παραπανω σε περιπτωση βροχης, δεν το συζηταω τι γινεται...
Επιπλεον αν καποιος δεν ξερει και μπει με 10-20χιλ παραπανω, εχει φυγει αδιαβαστος. Και δεν νομιζω οτι ο κομβος Τριανδριας ειναι οτι καλυτερο... μπαχαλο ειναι. Και οι βοηθητικες λωριδες, ξαφνικα σε πετανε σε αλλη βοηθητικη, που στο τελος σε βγαζουν στην κεντρικη αρτηρια... για ονομα...Ναι, περιμενα κατι παραπανω... στα τοσα χρονια που οδηγω σε αυτον τον περιφερειακο (να τον κανει ο Θεος περιφερειακο), περιμενα κατι παραπανω...
(Και για να μην παρεξηγηθω. Καμια προσωπικη επιθεση σε εσενα, αλλα σε αυτους τους ευθυνο-ανευθυνους που τον φτιαξανε. Δηλ. επειδη 'μου' τον δωσαν πρεπει να τους πω και ευχαριστω για την 'υπεροχη' κατασκευη τους; μπα...τον Θεο ευχαριστω που δεν εχω σκοτωθει ακομα, οχι απο τους αλλους οδηγους, αλλα απο την ποιοτητα κατασκευης και του περιφ. αλλα και των κομβων).
-
Ο χρήστης gc60 έγραψε:
ναι ειναι μαυρο χαλι... την ασφαλτο την ειδες πως ειναι; Με λιγο γκαζι παραπανω σε περιπτωση βροχης, δεν το συζηταω τι γινεται...Πιστευω ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που υπηρχε παλιοτερα ! Τουλαχιστον στις εξοδους & εισοδους δεν ειναι 'γυαλι'. Ειναι με πετρα μεσα που εχει μεγαλυτερο βαθμο αντιολισθιτικοτητας
Επιπλεον αν καποιος δεν ξερει και μπει με 10-20χιλ παραπανω, εχει φυγει αδιαβαστος. Και δεν νομιζω οτι ο κομβος Τριανδριας ειναι οτι καλυτερο... μπαχαλο ειναι.
Δηλαδη σε μια εξοδο με ποσα πρεπει να μπεις ?? Συγκεκριμενα στη εξοδο προς Τριανδρια εχω δει οτι βαλαν ταμπελα που σου υποδικνυει με ποσα χλμ. πρεπει να μπεις. Εγω την ακουλουθησα και μπηκα κανονικα.... Υπαρχουν ανεγκεφαλοι που την τελευταια στιγμη θυμουνται οτι θελουν να στριψουν στην εξοδο για Τριανδρια και οπως ειναι απο τερμα αριστερα πανε τερμα δεξια και νομιζουν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τους αφηνουμε
Και οι βοηθητικες λωριδες, ξαφνικα σε πετανε σε αλλη βοηθητικη, που στο τελος σε βγαζουν στην κεντρικη αρτηρια... για ονομα...
Και στην Α.Ο. στην διασταυρωση που βγαινεις για Περιφεριακη Υμμητου το ιδιο ειναι με τις βοηθητικες ! Την 1η φορα μπερδευτικα αλλα μετα το εμαθα το κολπο
Ναι, περιμενα κατι παραπανω... στα τοσα χρονια που οδηγω σε αυτον τον περιφερειακο (να τον κανει ο Θεος περιφερειακο), περιμενα κατι παραπανω...
Δυστυχως αμα ενας δρομος δεν γινει σωστος απο αρχικης κατασκευης μετα οτι και να κανουν σιγουρα θα υπαρχουν κακοτεχνιες και κολλληματα Εχω την εντυπωση οτι θελουν να τον κανουνε στα προτυπα της Α.Ο. με ολες αυτες τις εξοδους & τις βοηθητικες
(Και για να μην παρεξηγηθω. Καμια προσωπικη επιθεση σε εσενα, αλλα σε αυτους τους ευθυνο-ανευθυνους που τον φτιαξανε.
Κανενα προβλημα ! Κουβεντα κανουμε ]
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Ειδατε πουθενά τους υπονόμους να είναι πιο πάνω από το οδόστρωμα; Βλέπε νέα δυτική είσοδο στο ύψος του σταθμού Μακεδονία στον ανισόπεδο κόμβο που παραδώθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία.Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, οι υπεύθυνοι έκαναν την δουλεια τους έστω και καθυστερημένα, οι διαγραμμίσεις πρέπει να γίνουν μόνο.
Είναι λυπηρό όμως, να βλέπεις ένα νέο έργο να είναι τραυματισμένο, μπαλώματα, μπαλώματα... παντού! -
Πιστευω ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που υπηρχε παλιοτερα ! Τουλαχιστον στις εξοδους & εισοδους δεν ειναι 'γυαλι'. Ειναι με πετρα μεσα που εχει μεγαλυτερο βαθμο αντιολισθιτικοτητας
οκ, δοκιμασε με βροχη (6 ωρων) τοτε τον νέο κομβο Νεαπολης, που βγαινει για Χαλκιδικη Με δυο διαφορετικα αυτοκινητα (κινηση εμπρος στο ενα και πισω στο αλλο), και τα δυο γλυστρισανε. Και ειμαι πολυ συντηρητικος οδηγος, με αυγο στο γκαζι Στο πισωκινητο εκανα αναποδο τιμονι, και στο εμπροσθιοκινητο, επαινεβει το αντισπιν.
Εχεις δικιο που λες για την πετρα. Αλλα δεν ειναι σε ολους τους κομβους ετσι, και δυστυχως δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας που θα με ευχαριστουσε Πιο ομαλες στροφες, θα ηταν ιδανικο.Δηλαδη σε μια εξοδο με ποσα πρεπει να μπεις ?? Συγκεκριμενα στη εξοδο προς Τριανδρια εχω δει οτι βαλαν ταμπελα που σου υποδικνυει με ποσα χλμ. πρεπει να μπεις. Εγω την ακουλουθησα και μπηκα κανονικα.... Υπαρχουν ανεγκεφαλοι που την τελευταια στιγμη θυμουνται οτι θελουν να στριψουν στην εξοδο για Τριανδρια και οπως ειναι απο τερμα αριστερα πανε τερμα δεξια και νομιζουν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τους αφηνουμε
Και στην ΕΟ εχει ταμπελες και θες 28 ωρες να πας Αθηνα Σιγουρα κοβεις ταχυτητα, αλλα οταν η γωνια προσεγγισης της στροφης αλλαζει αποτομα, και η κλιση δεν ειναι η ιδανικη, τοτε ειναι πολυ επικινδυνο. Οσο για τους συγκεκριμενους οδηγους, εχεις απολυτο δικιο.... κυκλοφορουν αναμεσα μας
Και στην Α.Ο. στην διασταυρωση που βγαινεις για Περιφεριακη Υμμητου το ιδιο ειναι με τις βοηθητικες ! Την 1η φορα μπερδευτικα αλλα μετα το εμαθα το κολπο
Φιλε μου, δεν συγκρινω την περιφερειακη με την ΑΟ. Δεν την εχω δει καν. Καταλαβαινω ομως τι θες να πεις. Η μια φορα ομως που μπερδευτηκες μπορει να ηταν και η μοιραια. Γιατι να μπερδευομαστε; Γιατι να πρεπει να 'μαθαινουμε' τα κολπα; Δηλ. οι νεοι οδηγοι... ειναι καταδικασμενοι, που δεν εχουν εμπειρια;
Δυστυχως αμα ενας δρομος δεν γινει σωστος απο αρχικης κατασκευης μετα οτι και να κανουν σιγουρα θα υπαρχουν κακοτεχνιες και κολλληματα Εχω την εντυπωση οτι θελουν να τον κανουνε στα προτυπα της Α.Ο. με ολες αυτες τις εξοδους & τις βοηθητικες
Εχεις δικιο. Οσο για τα προτυπα, ας το κανουνε, δεν με πειραζει εμενα... ας το κανουνε σ ω σ τ α ομως... με γνωμονα τον απλο νεο οδηγο... και οχι τον οδηγο αγωνων, που εχει εμπειρια και τεχνικη
Γενικα τα βαζω με αυτους που κανουνε κακοτεχνιες.
Η περιφερειακη δημιουργηθηκε για 20.000 αυτοκινητα ημερησιως... περασαν 60.000 απο τις πρωτες ημερες ανα ημερα. Το θεωρω απαραδεκτο.
Το οδοστρωμα σε πολλα σημεια ειναι (ηταν!) με αντιολισθητικο ταπητα... πολυ σωστο... αλλα ο ταπητας αυτος θελει πιο συχνα συντηρηση αλλιως ειναι χειροτερος απο τον απλο. Εχει δει κανενας καμια συντηρηση;
Σημερα, ακουσα απο το ραδιοφωνο για καραμπολα 9 αυτοκινητων στον κομβο πανοραματος. Μπορει να εφταιγε καποιος απο αυτους που ειπες. Το κομματι του δρομου ομως εκει ειναι μαυρο χαλιΔυστυχως εχουμε συνηθησει σε κακοκατασκευες/τεχνιες, και κατι το οποιο ειναι λιγο καλυτερο μας κανει χαρουμενους... διοτι στην ελλαδα ζουμε, δεν βαριεσαι (δεν το λεω για σενα ) -και εγω πεφτω σε αυτην την παγιδα, δυστυχως-. Το θεμα ειναι να απαιτουμε τελειες κατασκευες και να καταδικαζουμε τις ατελειες. Το φορουμ εχει αυτη τη δυναμη... Αν μου λεγαν οτι υπαρχουν 1000 ατομα για μαζικες μηνυσεις, σιγουρα ενας απο αυτους που θα ημουν μεσα, θα ημουν και εγω. Βαρεθηκα να παιζω με τη ζωη μου, να βαζω το παιδακι μου στο αυτοκινητο για να παω στο παιδικο, και καθε μερα να μου χαμογελαει η τυχη, επειδη δεν σκοτωθηκαμε, λογω κακοτεχνιων... διοτι, τον ασχετο οδηγο, μπορει να τον προλαβεις αν κανει την πατατα, το χαντακι στα δεξια σου, πισσα σκοταδι με μηδεν φωτισμο στο δρομο, και με 30 να πας, θα την πατησεις
Ξεχασα να πω, οτι την περασμενη βδομαδα, που εβρεχε στη σαλονικα, επεσα σε μια τρυπα που ανοιξε καποια εταιρεια για το υγραεριο. Την εκλεισε με τσιμεντο το οποιο ηταν μαλακο λογω βροχης. Δεν την ειδα, διοτι εβρεχε παρα πολυ, και οπως πηγα να παρκαρω..... Δεν ειχε προστατετυτικα...
Ημουν με το 4χ4 και βγηκα... με το επιβατικο θα ειχα κατσει με την κοιλια. -
Ο χρήστης gc60 έγραψε:
Εχεις δικιο. Οσο για τα προτυπα, ας το κανουνε, δεν με πειραζει εμενα... ας το κανουνε σ ω σ τ α ομως... με γνωμονα τον απλο νεο οδηγο... και οχι τον οδηγο αγωνων, που εχει εμπειρια και τεχνικηΔυστυχως στην Ελλαδα θα χρειαστουν πολλα χρονια για να γινει αυτο!!!
Γενικα τα βαζω με αυτους που κανουνε κακοτεχνιες.
Η περιφερειακη δημιουργηθηκε για 20.000 αυτοκινητα ημερησιως... περασαν 60.000 απο τις πρωτες ημερες ανα ημερα. Το θεωρω απαραδεκτο.
Το οδοστρωμα σε πολλα σημεια ειναι (ηταν!) με αντιολισθητικο ταπητα... πολυ σωστο... αλλα ο ταπητας αυτος θελει πιο συχνα συντηρηση αλλιως ειναι χειροτερος απο τον απλο. Εχει δει κανενας καμια συντηρηση;Για αυτους ειναι ψιλα γραμματα Αρκει να ολοκληρωσουν το εργο και μετα..... Μονο εδω εχω δει περιφερειακο με τοσα πολλα φαναρια ! Τωρα με τους κομβους που κανανε εχει βελτιωθει καπως η κατασταση της ροης των αυτοκινητων αλλα υπαρχει το προβλημα των αναποδων κλησεων, ολισθηροτητας κτλ.
Σημερα, ακουσα απο το ραδιοφωνο για καραμπολα 9 αυτοκινητων στον κομβο πανοραματος. Μπορει να εφταιγε καποιος απο αυτους που ειπες. Το κομματι του δρομου ομως εκει ειναι μαυρο χαλι
Αμα η καραμπολα ηταν μπροστα στο φανατι του Αμερικανικου Κολλεγιου τοτε φταει κατα 99% ο δρομος γιατι και με 20 να πηγαινεις παλι γλυστρας, ποσο μαλλον οταν κατεβαινουν με 40-50 και ξαφνικα βλεπουν το φαναρι κοκκινο!
Ξεχασα να πω, οτι την περασμενη βδομαδα, που εβρεχε στη σαλονικα, επεσα σε μια τρυπα που ανοιξε καποια εταιρεια για το υγραεριο. Την εκλεισε με τσιμεντο το οποιο ηταν μαλακο λογω βροχης. Δεν την ειδα, διοτι εβρεχε παρα πολυ, και οπως πηγα να παρκαρω..... Δεν ειχε προστατετυτικα...
Ημουν με το 4χ4 και βγηκα... με το επιβατικο θα ειχα κατσει με την κοιλια.Η αποκορυφωση της κακοτεχνιας και το μονιμο προβλημα των οδηγων ! Παρομοιο περιστατικο εγινε και σε ενα στενακι στην Α.Δημητριου οπου εκει που ειχαν σκαψει για υγραεριο δεν εγινε σωστο κλεισιμο με αποτελεσμα μιας και ο δρομος ηταν κατηφορικος η βροχη να παρει ολο το αμμοχαλικο κατω απο την πισσα ωσπου υποχωρησε ο δρομος και κανα 2 ΙΧ πεσαν μεσα Στανταρ εκει εκανε τα σκαψιματα ο ΚΑΜΑΤΑΚΗΣ ! Να μην αναφερω τον δρομο που παει προς το Jumbo του Φοινικα που αμα δεν τον ξερεις σε τι μαυρο χαλι απο τα μπαλωματα ή θα φυγεις απο τον δρομο ή θα σπασεις το αμαξι σου
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Η αποκορυφωση της κακοτεχνιας και το μονιμο προβλημα των οδηγων ! Παρομοιο περιστατικο εγινε και σε ενα στενακι στην Α.Δημητριου οπου εκει που ειχαν σκαψει για υγραεριο δεν εγινε σωστο κλεισιμο με αποτελεσμα μιας και ο δρομος ηταν κατηφορικος η βροχη να παρει ολο το αμμοχαλικο κατω απο την πισσα ωσπου υποχωρησε ο δρομος και κανα 2 ΙΧ πεσαν μεσα Στανταρ εκει εκανε τα σκαψιματα ο ΚΑΜΑΤΑΚΗΣ ! Να μην αναφερω τον δρομο που παει προς το Jumbo του Φοινικα που αμα δεν τον ξερεις σε τι μαυρο χαλι απο τα μπαλωματα ή θα φυγεις απο τον δρομο ή θα σπασεις το αμαξι σουΣε πολλά στενά έχουν μείνει μπαλωμένες με χώμα ή χαλίκι οι τρύπες για το φυσικό αέριο..
Στα στενάκια κάτω από το Ιπποκράτειο να δεις τι γίνεται!Ο δρόμος που αναφέρεις είναι η Μαρίνου Αντύπα.. πραγματικά Χ Α Λ Ι Α! Δεν ξέρω αν τον έχεις πετύχει με βροχή αλλά νομίζω ότι ο Αλιάκμονας δεν είναι τίποτα μπροστά του.. για να μη μιλήσω για τη λίμνη που δημιουργείται εκεί που διασταυρώνεται με τη Γεωργικής Σχολής!
-
Συνέβη σε φίλο μου προχτές:
Πήγαινε στην περιφερειακή προς Ευκαρπία, μετά τα Κων/τικα με το Niva του, όταν σε κάποια στιγμή πήγε να προσπεράσει φορτωμένο φορτηγό ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα. Τη στιγμή που το πλεύριζε, π έ φ τ ε ι ένα μεγάλο ξύλινο κιβώτιο (μεγέθους όσο μισό αυτοκίνητο περίπου) από την καρότσα μπροστά του!
Ευτυχώς αντέδρασε γρήγορα, έστριψε αριστερά (πάλι καλά που δεν περνούσε κάποιος εκείνη τη στιγμή) γλίτωσε ξυστά από το κιβώτιο αλλά του έφυγε το αμάξι.. Μετά από 3 ανάποδα έκανε τετακε μπροστά από το εν λόγω φορτηγό, και κατέληξε τέρμα δεξιά, ανάποδα, και πάλι ευτυχώς που δεν περνούσε κάποιος να τον δει φάτσα-κάρτα! Τελικά είχε άγιο και, όχι μόνο είναι σώος, αλλα δεν έχει και καμία ζημιά
3 αυτοκίνητα που ακολουθούσαν καρφώθηκαν ο πρώτος στο κιβώτιο (τραυματίστηκε στο πρόσωπο) και οι υπόλοιποι πίσω του!
Κάποιοι από εσάς ίσως να το πετύχατε.
Και ρωτάω: Είναι δυνατόν;;;
Πότε θα μάθουν κάποιοι Μα****ς φορτηγατζήδες να δ έ ν ο υ ν το φορτίο τους; -
Μάλλον ρητορικό το ερώτημα σου έτσι?
-
Δυστυχώς..
-
@gc60
Πόσο ακριβώς συντηρητικός οδηγός είσαι; Για το οπισθιοκίνητο που είπες δεν ξέρω, αλλά με δυο προσθιοκίνητα, 100 και 180 ίππων, μέχρι να αρχίσουν να γλιστράνε, είμαι πολύ πάνω από το όριο των 40. Με έβαλες τώρα σε αναμονή για την επόμενη βροχή, να πάω να το δοκιμάσω!!! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@gc60
Πόσο ακριβώς συντηρητικός οδηγός είσαι; Για το οπισθιοκίνητο που είπες δεν ξέρω, αλλά με δυο προσθιοκίνητα, 100 και 180 ίππων, μέχρι να αρχίσουν να γλιστράνε, είμαι πολύ πάνω από το όριο των 40. Με έβαλες τώρα σε αναμονή για την επόμενη βροχή, να πάω να το δοκιμάσω!!!αρκετα συντηρητικος φιλε μου Και στις δυο περιπτωσεις ειχα το παιδι μου πισω.
το οπισθοκινητο εχει λαστιχα 1700ων χιλιομετρων. Με το προσθιοκινητο μπηκε το TCS απο αλλαγη 2ας σε 3η... και τις αλλαζω σχετικα σε χαμηλες στροφες... χωρις να βυθιζω το γκαζι.
Πηγαινε να το δεις φιλε μου... ειναι απιστευτο το τι γινεται οταν βρεχει -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Νοιάστηκε κάποιος για τους χώρους στάθμευσης της πόλης και δεν πήρα πρέφα; Δημαρχείο χρειαζόταν η Θεσσαλονίκη...Αφού μόλις χτιστεί και πάνε όλες οι υπηρεσίες του Δήμου εκεί, θα δεις, η πόλη θα ανασάνει...Κάτι άκουσα ότι θα μετονομαστεί σε Παρίσι της Ν.Α. Ευρώπης...
Ε, σωστά! Πρέπει ο θρόνος του Πρίγκηπα της Θεσσαλονίκης να στεγάζεται σε ένα κτήριο της προκοπής...
Σε μεταφέρω εδώ γιατί το θέμα είναι άλλο!
Από το Βονιφάτιο τον Μομφερατικό υπήρχε έντονη η ανάγκη στους κατοίκους της πόλης για νέο δημαρχείο. Ιστορικοί επιβεβαιώνουν ότι η έλλειψη ενός καλού δημαρχείου, σε περισσότερη ανοιχτωσιά και πιο κοντά στην avant-garde περιοχή της πόλης, ήταν αυτή που εμπόδισε τη μεταφορά της πρωτεύουσας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στην Θεσσαλονίκη.
Posts προς Θεσσαλονικείς