η μαγικη λεξη που λεγεται.... χρονος..
Latest posts made by gc60
-
RE: Τί μου λείπει περισσότερο?????????????
-
RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
εβαλα llumar και στα δυο αυτοκινητα. Titanium στα παραθυρα του οδηγου-συνοδηγου και Alu-Light στα πισω λογω παιδιων (αλλιως θα εβαζα titanium). Στο παρμπριζ δεν εβαλα.
Εμφανη διαφορά αλλα εμαθα κατι που με στεναχωρησε... Φιλος με alu-light πηγε σε ιδ.κτεο στη θεσ/νικη για να ρωτησει αν το αυτοκινητο του θα περασει τον ελεγχο και μολις τον ειδαν με τις μεμβρανες του ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση. Στην ερωτηση του 'αφου υπαρχουν και αυτοκινητα με εργοστασιακα σκουρα τζαμια', του απαντησαν οτι 'εκει δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα... οτιδηποτε δεν ειναι εργοστασιακο στο αυτοκινητο -κοβεται-'Και ερωτω... ο νομος λεει οτι οι επιβαινοντες στο οχημα πρεπει να φαινονται. Σε ορισμενες περιπτωσεις, στις alu-light (βραδυ) δεν φαινεται τιποτα. Αν ειναι αυτο το προβλημα, τις ξηλωνω και βαζω τις titanium... Ακομα ομως και με τις titanium οι τεχνικοι του κτεο λενε οτι 'ΚΟΒΕΣΑΙ'... τι γινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση;
Γιατι πχ. τα κουρτινακια να περνανε;
1ον) απο τα κουρτινακια κανεις δεν φαινεται μεσα... και κατ'επεκταση... ουτε εγω μπορουσα να δω εξω!!! αρα, επικινδυνο. Τωρα θα μου πεις... βγαινουν... ε ναι... οκ... αυτο ηταν χιουμοριστικο φυσικα
2ον) τα παιδια μου ειναι ησυχα, μεσα στη δροσια... κατ'επεκταση και εγω ειμαι ησυχος και αφοσιωμενος στην οδηγηση
3ον) Πότε επιτελους θα καταλαβουν οι 'εξυπνοι' οτι ορισμενα αξεσουαρ ΒΟΗΘΑΝΕ τον οδηγο και τους επιβαινοντες, και δεν ειναι θεμα 'μαγκιας';ελεος πια..
-
RE: H Shell, και το κόλπο με την απλή (που έχει τελειώσει)
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Τεχνικη προοθησης προιοντος απο ποιον?? Απο την Shell? Απο τον εκαστοτε βενζινα??
Τετοια εντολη δεν εχει δοθει απο την Shell σε διαβεβαιω, και το ποσοστο κερδους στα καυσιμα ειναι σχεδον το ιδιο... Δηλαδη ειτε βαλεις εσυ 20 λιτρα απλη αμολυβδη ειτε βαλεις 20 λιτρα Vpower το κερδος για τον βενζινα ειναι το ιδιο... Ως εκ τουτου κανεις δεν θα επειλησει τον υπαλληλο κανενος με την δουλεια του με σκοπο να ξεγελαστει ο καταναλωτης!Επισης εισαι υποχρεωμενος να υποδειξεις ακριβως ποια βενζινη θελεις στο τεποζιτο σου και το ιδιο υποχρεωμενος ειναι ο υπαλληλος να σου εξηγησει οτι η συγκεκριμενη εχει τελειωσει ωστε να του πεις τι να σου βαλει η να αποχωρησεις! Αν σου βαλει με δικη του πρωτοβουλια ακριβοτερη βενζινη η ευθυνη ειναι δικη του... Θα εξηγησεις στον υπεθυνο τι συνεβει και θα αποζημιωθεις!
Ολα αυτα απο καποιον που εργαζεται -ας πουμε- σε πρατηρια βενζινης!!
Δεν υπαρχουν παντου συνομοσιες... Αν κινηθειτε λιγο εξυπνα δεν υπαρχουν τιποτα!!!θα διαφωνησω για τα ποσοστα κερδους. Δηλ. οταν η απλη αμολυβδη ανεβοκατεβαινει συνεχεια, και η σουπερ ειναι σταθερη (σχεδον), αυτο τι σημαινει; Απλα οτι ειναι αρκετα ακριβη η σουπερ και τα ποσοστα κερδους συμπιεζονται οταν η απλη ανεβαινει. Ειναι αδιανοητο να την αυξησει αλλο
Δεν θα υπαρξει περιπτωση να την πουλησει
Επισης στα κεντρικα -πολης- βενζιναδικα το ποσοστο κερδους ειναι σχετικα πολυ πιο μεγαλο απο τα περιφερειακα.Και παλι θα διαφωνησω για τη σχεση υπαλληλου-αφεντικου-'απειλης'...
Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα το οποιο δεν μπορουμε να αναπτυξουμε εδω
Οχι, δεν ειμαι υποχρεωμενος να του υποδειξω τι θελω...
1ον διοτι οι αλλες δυο ειναι πιο ακριβες, αρα αυτος γιατι να μου βαλει την πιο ακριβη...
2ον σε ολα τα βενζιναδικα -στην ελλαδα τουλαχιστον- ειναι το αυτονοητο η απλη βενζινη να ρεει στο τεποζιτο, και οχι κατι αλλο... εκτος αν το συγκεκριμενοποιησεις... 'Θελω σουπερ...'
3ον το εχουν προσεξει αρκετοι για τα πρατηρια της shell και συγκεκριμενα αυτα που ανηκουν στην shell και οχι σε ιδιωτηΔεν ειναι απαραιτητο να εχει δωθει -επισημη- γραμμη απο τη shell για το συγκεκριμενο θεμα. Μπορει η ιδια η εταιρεια να μην εχει ιδεα τι συμβαινει. Υπαρχει ομως περιπτωση, αλυσιδες εκμεταλλευσης πρατηριων να το προωθουν ως ιδεα. Και αυτο που λεω τωρα, δεν το θεωρω συνομωσια
Και φυσικα να με ενημερωνουν για τα καυσιμα, και πολυ καλα κανουν. Αλλα ως εκει
Γιατι εγω να ειμαι υποχρεωμενος να τους πω τι να βαλουν; Γιατι σε συγκεκριμενα πρατηρια shell στη Θεσ/νικη να 'λειπει' παντα η απλη;
Στα υπολοιπα σημεια θα συμφωνησω. Αν δεν μας αρεσει, φευγουμε... οπως και εχουμε κανει απο οτι καταλαβα...
με ποιο χαρακτηριστικη περιπτωση του συμφορουμιστα που ειπε '... και ας μεινω στα 5 μετρα...'
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Και αν, λεω αν, η απλη αμολυβδη εχει πραγματι τελειωσει ακριβως επειδη ειναι παρα πολυ φθηνη????Μηπως το μυαλο μας παει αμεσως στο κακο και βλεπουμε συνομοσιες εκει που δεν υπαρχουν??
Κανεις σας δεν σας υποχρεωσε να βαλετε βενζινη απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο και κανεις δεν προκειται να σας βαλει V-power η Racing χωρις να το ζητησετε! Αν ομως γινει (το πιθανοτερο ειναι να γινει κατα λαθος μιας και ο υπαλληλος δεν εχει κερδος απο τα καυσιμα μπορειτε να ζητησετε τον λογο...δεν ειναι πολυ φθηνη. Ειναι εξισου καλη η τιμη της με τα αλλα πρατηρια. Τελειωνει γρηγορα ομως.... Πριν απο κανα 6μηνο... δεν τελειωνε
Οντως κανεις δεν μας υποχρεωνει, γι αυτο και σταματαμε να πηγαινουμε ή αρχιζουμε να το καταγγελουμε. Δεν θεωρουμε οτι ειναι συνομοσια, αλλα τεχνικη προωθησης προιοντος
Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο.
Και ομως το να σου βαζουν v.p χωρις να το ζητησεις ειναι μια συνηθης τακτικη σε αυτα τα πρατηρια... και δεν ειναι απο παραλειψη του υπαλληλου. Εσενα αν σου ελεγαν να την προωθησεις, αλλιως γεια σου δουλιτσα... τι θα εκανες; Θα ελεγες οτι αφου δεν εχω κερδος, δεν θα το κανω...; Μπορει και να το εκανες... και μπραβο σου αν το εκανες... Σε τρια διαφορετικα shell ομως, μου το κανανε. Οποτε ποια ειναι η λυση; Ή μην ξαναπας στη shell, ή ζητας συγκεκριμενα απλη...
-
ναι ισχυει το κολπακι. Το κανει ενα συγκεκριμενο στη στροφη τριλοφου/θεσ-νικη. Το συγκεκριμενο ειναι του δικτυου της shell.
-
RE: Συναγερμός σπιτιού
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Για σκύλο δεν το συζητάω όχι επειδή δε συμπαθώ τα σκυλιά (απεναντίας) αλλά γιατί το θεωρώ δέσμευση την οποία δεν μπορώ να αναλάβω (σ' αυτή τη φάση της ζωής μου τουλάχιστον). Έτσι θα πρέπει προς το παρόν να περιοριστώ στον ηλεκτρονικό 'σκύλο'
gc60 & Madman77 από που τους πήρατε; Από κάποια εταιρία security;
Υπάρχει κάποιο πολυκατάστημα στυλ 'Κωτσόβολος' που μπορώ να πάω ή πρέπει να μπαίνω σε κάθε εταιρία security και να μαζεύω πληροφορίες;απο θεσ/νικη τον πηρα, απο εταιρεια security. Και εμενα με συστησανε σε αυτην την εταιρεια. Αλλιως μαλλον δεν θα πηγαινα ετσι... με την alarco (ηταν ο πρωτος μου συναγερμος στο διαμερισμα) την πατησα
Ψαξε να δεις ποιος εχει τα caddx στην αθηνα. Απο καταστηματα στυλ κωτσοβολος μην πας... ειναι συναγερμοι σειρας. Επισης καποιοι ελληνικοι ειναι αξιοπιστοι, αν και δεν εχω ακουσει καλα λογια (ισως βεβαια το ποστοστο κερδους απο τους ξενους να ηταν μεγαλυτερο...)
Ριξε μια ματια εδω http://www.geindustrial.com/ge-interlog ... index.htmlΓενικα... παρε αρκετες προσφορες, και προσεξε το after-sales να ειναι εγγυημενο. Φαντασου να εχει προβλημα το συστημα, και να σου ερθει μετα απο καμποσο καιρο ο τεχνικος!
-
RE: Συναγερμός σπιτιού
προσφατα στο σπιτι εβαλα της caddx. Ειναι θυγατρικη της g.e.
Εχει πολυ καλες δυνατοτητες, επεκτασιμος, και μεχρι στιγμης δεν εχει βαρεσει ασκοπα... ειναι λιγο ακριβος ομως. -
RE: Τηλεχειριστήρια συναγερμού
Ο χρήστης haris έγραψε:
Τώρα που μου το θύμισες, έχουν φθαρεί και τα κουμπιά, γενικά νομίζω ότι έχουν φθαρεί τόσο πολύ που είναι για πέταμα. Πάντως να πάτε μια βόλτα στην υποτιθέμενη αντιπροσωπεία της Gemini. Μπαίνω μέσα δεν υπάρχει άνθρωπος, αφού φωνάζω ακούγεται μία φωνή από το υπερπέραν, εεεε, από το πατάρι... Ανεβαίνω και βλέπω αραχτό έναν τύπο που φαινόταν ότι μόλις είχε βγεί από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φυσικά με εξυπηρέτησε άψογα: ' ... Δεν υπάρχουν αυτά φίλε...', ' Μήπως θα φέρετε κάποια στιγμή;' , 'Μπα...' Ωραίος ο παίχτης. Μήπως να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη;α ρε φιλε, σε περιπτωση επεσες....
Τα κουμπια ειχαν φθαρει τοσο, που πατουσα πια κατευθειαν το κουμπακι της πλακετας... αλλα με το καινουργιο καλυμα ουδεν προβλημα
Παντως, το κλειδι του αυτοκινητου δεν το εχω πια κατευθειαν πανω στο κοντρολ, αλλα εχω ενδιαμεσα 3 μεταλλικους κρικους, οποτε υπαρχουν ανοχες
-
RE: Τηλεχειριστήρια συναγερμού
Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα, και μου το αντικαταστησαν το λαστιχακι και το περιβλημα (ειχαν φθαρει τα κουμπια) αμεσως, με αψογη εξυπηρετηση (θεσ/νικη). Μαλιστα μου δωσαν και ενα λαστιχακι ακομα για να το εχω. Τους ειχα ρωτησει τοτε για να μεταφερω το υπαρχων τηλεκοντρολ σε καποιο αλλο πιο στιβαρο, αλλα μου ειπαν οτι υπαρχουν ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο κοντρολ και οτι δεν υπαρχει λογος να το κανω... δηλ δεν θα δικαιολογουσα τη διαφορα κοστους που πληρωσα τοτε (πριν κανα εναμιση χρονο ειχα δωσει €5...) ε οκ, δεν επεμενα
Απο καποιον ειχα ακουσει οτι μπορουν να σου προγραμματισουν ενα οποιοδηποτε κοντρολ... αλλα επειδη το ειδα σε πραξη αυτο, ο τυπος που το αγορασε αυτο, ενας ταριφας, ειχε προβλημα... αλλες φορες επιανε, αλλες οχι
μπορει ομως να φταιει και αυτος που το εκανε... δεν ξερω.
Καποια στιγμη αυτη ή την αλλη βδομαδα θα πρεπει να ξαναπαω στην αντιπροσωπεια, διοτι το 2ο κοντρολ δεν δουλευει καθολου... νομιζω απο πτωση
οποτε θα ξαναρωτησω τι γινεται ακριβως με τα λαστιχακια... μπορει οντως να σταματησαν την παραγωγη στο συγκεκριμενο προιον, και να εξαντληθηκαν τα αποθεματα.
-
RE: ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
παντως, αν και, απαγορευτηκε το καπνισμα σε δημ. χωρους -να θεωρησω τις τραπεζες ως καποιους απο αυτους; -, εχω δει υπαλληλους σε Εμπορικη και Εθνικη τραπεζα να καπνιζουν. Μου εκανε εντυπωση μαλιστα, οταν ταμιας στην Εμπορικη, οταν του εγινε παρατηρηση -απο πελατη, τι να τον πειραξει ο διευθυντης; Που ξερει τι βυσμα θα εχει... ο ταμιας... - οτι απαγορευεται το καπνισμα, ο ταμιας γυρισε και του ειπε με υφος καρδιναλιου, 'θελετε να παω εξω και να περιμενετε' ;
καλα, βεβαια ειχε ενα νοημα η φραση αυτη... αλλα τελος παντων... που να περιμενεις τωρα... περιμενες ηδη 45'...ΥΓ: δεν εχω κανενα προβλημα με τη θεση του ταμια... διοτι καποιος θα βρεθει να μου την πει, σιγουρα