Πιστευω ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που υπηρχε παλιοτερα ! Τουλαχιστον στις εξοδους & εισοδους δεν ειναι 'γυαλι'. Ειναι με πετρα μεσα που εχει μεγαλυτερο βαθμο αντιολισθιτικοτητας
οκ, δοκιμασε με βροχη (6 ωρων) τοτε τον νέο κομβο Νεαπολης, που βγαινει για Χαλκιδικη
Με δυο διαφορετικα αυτοκινητα (κινηση εμπρος στο ενα και πισω στο αλλο), και τα δυο γλυστρισανε. Και ειμαι πολυ συντηρητικος οδηγος, με αυγο στο γκαζι
Στο πισωκινητο εκανα αναποδο τιμονι, και στο εμπροσθιοκινητο, επαινεβει το αντισπιν.
Εχεις δικιο που λες για την πετρα. Αλλα δεν ειναι σε ολους τους κομβους ετσι, και δυστυχως δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας που θα με ευχαριστουσε Πιο ομαλες στροφες, θα ηταν ιδανικο.
Δηλαδη σε μια εξοδο με ποσα πρεπει να μπεις ?? Συγκεκριμενα στη εξοδο προς Τριανδρια εχω δει οτι βαλαν ταμπελα που σου υποδικνυει με ποσα χλμ. πρεπει να μπεις. Εγω την ακουλουθησα και μπηκα κανονικα.... Υπαρχουν ανεγκεφαλοι που την τελευταια στιγμη θυμουνται οτι θελουν να στριψουν στην εξοδο για Τριανδρια και οπως ειναι απο τερμα αριστερα πανε τερμα δεξια και νομιζουν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τους αφηνουμε
Και στην ΕΟ εχει ταμπελες και θες 28 ωρες να πας Αθηνα Σιγουρα κοβεις ταχυτητα, αλλα οταν η γωνια προσεγγισης της στροφης αλλαζει αποτομα, και η κλιση δεν ειναι η ιδανικη, τοτε ειναι πολυ επικινδυνο. Οσο για τους συγκεκριμενους οδηγους, εχεις απολυτο δικιο.... κυκλοφορουν αναμεσα μας 
Και στην Α.Ο. στην διασταυρωση που βγαινεις για Περιφεριακη Υμμητου το ιδιο ειναι με τις βοηθητικες ! Την 1η φορα μπερδευτικα αλλα μετα το εμαθα το κολπο
Φιλε μου, δεν συγκρινω την περιφερειακη με την ΑΟ. Δεν την εχω δει καν. Καταλαβαινω ομως τι θες να πεις. Η μια φορα ομως που μπερδευτηκες μπορει να ηταν και η μοιραια. Γιατι να μπερδευομαστε; Γιατι να πρεπει να 'μαθαινουμε' τα κολπα; Δηλ. οι νεοι οδηγοι... ειναι καταδικασμενοι, που δεν εχουν εμπειρια;
Δυστυχως αμα ενας δρομος δεν γινει σωστος απο αρχικης κατασκευης μετα οτι και να κανουν σιγουρα θα υπαρχουν κακοτεχνιες και κολλληματα Εχω την εντυπωση οτι θελουν να τον κανουνε στα προτυπα της Α.Ο. με ολες αυτες τις εξοδους & τις βοηθητικες
Εχεις δικιο. Οσο για τα προτυπα, ας το κανουνε, δεν με πειραζει εμενα... ας το κανουνε σ ω σ τ α ομως... με γνωμονα τον απλο νεο οδηγο... και οχι τον οδηγο αγωνων, που εχει εμπειρια και τεχνικη
Γενικα τα βαζω με αυτους που κανουνε κακοτεχνιες.
Η περιφερειακη δημιουργηθηκε για 20.000 αυτοκινητα ημερησιως... περασαν 60.000 απο τις πρωτες ημερες ανα ημερα. Το θεωρω απαραδεκτο.
Το οδοστρωμα σε πολλα σημεια ειναι (ηταν!) με αντιολισθητικο ταπητα... πολυ σωστο... αλλα ο ταπητας αυτος θελει πιο συχνα συντηρηση αλλιως ειναι χειροτερος απο τον απλο. Εχει δει κανενας καμια συντηρηση; 
Σημερα, ακουσα απο το ραδιοφωνο για καραμπολα 9 αυτοκινητων στον κομβο πανοραματος. Μπορει να εφταιγε καποιος απο αυτους που ειπες. Το κομματι του δρομου ομως εκει ειναι μαυρο χαλι
Δυστυχως εχουμε συνηθησει σε κακοκατασκευες/τεχνιες, και κατι το οποιο ειναι λιγο καλυτερο μας κανει χαρουμενους... διοτι στην ελλαδα ζουμε, δεν βαριεσαι (δεν το λεω για σενα
) -και εγω πεφτω σε αυτην την παγιδα, δυστυχως-. Το θεμα ειναι να απαιτουμε τελειες κατασκευες και να καταδικαζουμε τις ατελειες. Το φορουμ εχει αυτη τη δυναμη... Αν μου λεγαν οτι υπαρχουν 1000 ατομα για μαζικες μηνυσεις, σιγουρα ενας απο αυτους που θα ημουν μεσα, θα ημουν και εγω. Βαρεθηκα να παιζω με τη ζωη μου, να βαζω το παιδακι μου στο αυτοκινητο για να παω στο παιδικο, και καθε μερα να μου χαμογελαει η τυχη, επειδη δεν σκοτωθηκαμε, λογω κακοτεχνιων... διοτι, τον ασχετο οδηγο, μπορει να τον προλαβεις αν κανει την πατατα, το χαντακι στα δεξια σου, πισσα σκοταδι με μηδεν φωτισμο στο δρομο, και με 30 να πας, θα την πατησεις
Ξεχασα να πω, οτι την περασμενη βδομαδα, που εβρεχε στη σαλονικα, επεσα σε μια τρυπα που ανοιξε καποια εταιρεια για το υγραεριο. Την εκλεισε με τσιμεντο το οποιο ηταν μαλακο λογω βροχης. Δεν την ειδα, διοτι εβρεχε παρα πολυ, και οπως πηγα να παρκαρω..... Δεν ειχε προστατετυτικα...
Ημουν με το 4χ4 και βγηκα... με το επιβατικο θα ειχα κατσει με την κοιλια.