-
Την συγκεκριμένη χρηματαποστολή την έχω πετύχει 2 φορές την τελευταία βδομάδα. Ξεκινάνε από το κέντρο μεταφοράς χρημάτων της τραπεζας της ελλαδος και γυρνάνε εκεί πάλι.
Όλα τα λεφτά οι φουσκωτοί στο xtrail που είναι ουραγός στην φάλαγγα (η οποία πηγαίνει με 60), όταν είναι 2 λωρίδες ο δρόμος πηγαίνει ιππαστί στην μεσαία και δεν αφήνει κανέναν να προσπεράσει. Βασικά μ@λάκες είναι, έπρεπε να έχουν αυτοκίνητα με διακριτικά, εγώ πού να ξέρω ότι το avensis και το xtrail είναι της αποστολής;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Την συγκεκριμένη χρηματαποστολή την έχω πετύχει 2 φορές την τελευταία βδομάδα. Ξεκινάνε από το κέντρο μεταφοράς χρημάτων της τραπεζας της ελλαδος και γυρνάνε εκεί πάλι.Όλα τα λεφτά οι φουσκωτοί στο xtrail που είναι ουραγός στην φάλαγγα (η οποία πηγαίνει με 60), όταν είναι 2 λωρίδες ο δρόμος πηγαίνει ιππαστί στην μεσαία και δεν αφήνει κανέναν να προσπεράσει. Βασικά μ@λάκες είναι, έπρεπε να έχουν αυτοκίνητα με διακριτικά, εγώ πού να ξέρω ότι το avensis και το xtrail είναι της αποστολής;
Πω μλκ.... Avensis για την χρηματαποστολη....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τους πέτυχα σήμερα το μεσημέρι στο Λ.Πύργο.Ημουν με την 430 και από το Μακεδονία Παλλάς έκανα σλάλομ ανάμεσά τους ανοιγοκλείνοντας τα κλαπέ....
γιατι δεν γραφεις και την συνεχεια που το X-trail επεσε πανω σου και βγηκαν ολοι σημαδεύοντας σε και σε μπουζουριασανε στην ασφαλεια για τα περαιτέρω?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τους πέτυχα σήμερα το μεσημέρι στο Λ.Πύργο.Ημουν με την 430 και από το Μακεδονία Παλλάς έκανα σλάλομ ανάμεσά τους ανοιγοκλείνοντας τα κλαπέ....
γιατι δεν γραφεις και την συνεχεια που το X-trail επεσε πανω σου και βγηκαν ολοι σημαδεύοντας σε και σε μπουζουριασανε στην ασφαλεια για τα περαιτέρω?
-
παλι τα σπανε οι αναρχικοί αυτην την στιγμη στα πανεπιστήμια!!!
Απο εγνατια δυσκολα περνάς κ αναγκαστικά να καβαλήσω την διαχωριστική λωρίδα (έπιασε κ απο κατω) για να περάσω απο Αγ. Δημητριου!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αγαπητοι συμπολιτες μου ,επειδη δεν εχω χρνο να ψαχνω για βουλκανιζατερ,η αδεια ορκομωσιας στο στρατο ειναι λιγη,πειτε μου σας παρακαλω 2 -3 μαγαζακια με λαστιχα,για να αλλαξω στο audi 80 του πατερα
προσανατολισμος ασφαλεια και πολλα χιλιομετρα,χωρις κανενα σπορ προσανατολισμο και καμια πιεση σε στροφες και εθνικη
205/60/15 διαστασηπου υπηρετείς σειρά?? κ εγω με αδεια ορκωμοσίας ειμαι σαλονικη αυτες της μερες!
ναυπλιο
μηχανικο -
μακρυά ρε τουλάχιστον εγω λουφάρω εφω κοντά Νιγρίτα (οποτε μεχρη την δεύτερα βραδυ που μπαίνουμε ειμαι κομπλέ)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
μακρυά ρε τουλάχιστον εγω λουφάρω εφω κοντά Νιγρίτα (οποτε μεχρη την δεύτερα βραδυ που μπαίνουμε ειμαι κομπλέ)σουβλακια να φας στα Θερμα, αν δεν εχεις φαει ηδη
-
Ωπ δεν εχω φάει (μονο στο ΚΨΜ αλλα δεν μετράνε αυτα βέβαια) ακομα!!! Βασικά δεν το ηξερα κιόλας οτι εχει καλα σουβλάκια!!! θενκς για την πρότασή!!!
-
Περιφερειακός σήμερα το πρωί....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Περιφερειακός σήμερα το πρωί....βροχη δεν εχει
πως τα καταφεραν παλι
οπως χτες, κατα τις 7 παρα το βραδυ
ειχε κολλημα στο Παπαγεωργιου,
ενας ειχε σταματησει στο ρειθρο δεξια με alarm ο ανθρωπος, προφανως του χαλασε
παρολο που ηταν αρκετα δεξια (μεχρι και τον καθρεπτη του ειχε μαζεψει), τον περνουσες ανετα, ολοι κανανε προσπεραση by the book, φρενο,φλας, αλλαγη λωριδας κλπ
και ολα αυτα χωρις να υπαρχουν φορτηγα εκεινη την ωρα -
τριτοκοσμικές καταστάσεις
-
Ατυχημα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ατυχημα;συνηθως αυτη η εικονα ειναι αποτελεσμα αυτων (βλεπε: εξυπνος νεοελληνας) που βλεποντας μποτιλιαρισμα ή ακουγοντας το στο ραδιο κανουν δεξια απο την εξοδο για τριανδρια και κατσιμιδη αλλα συνεχιζουν για να ξαναμπουν στον περιφερειακο, δημιουργωντας χειροτερο κολλημα
και ατυχημα να χει γινει συνηθως ειναι πιο πανω. οποτε παλι πεφτουν πανω του, κερδιζουν 5-10 λεπτα,
εξυπναδα -
Στον περιφερειακό έχω δει τις μεγαλύτερες βλακείες από Έλληνες οδηγούς. Και γενικά, έχω πολύ άσχημη εικόνα από την οδήγηση στη Θεσσαλονίκη. Τα είχα γράψει και στο bloka αυτά, αλλά τα κύρια χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
- Ο κόσμος περνάει το φανάρι κόκκινο αν δεν ξεκινήσεις από τον κάθετο δρόμο.
- Τρέχουν σαν παλαβοί στην πόλη. Δοκίμασα να ακολουθήσω ακομά και μικρά αυτοκίνητα και έπρεπε να δουλεύω κόφτες το Astra για να τους ακολουθώ στην πόλη. Οριακές επιταχύνσεις και ακόμα πιο οριακά φρεναρίσματα.
- Στην περιφερειακή οι ταχύτητες είναι τρελλές, γι' αυτό γίνονται και τα δυστυχήματα. Και δεν αναφέρομαι στο βράδυ που είναι άδεια η οδός, αλλά στο πρωί που η κίνηση είναι αυξημένη. Την 1η φορά που οδήγησα με περνούσαν σαν σταματημένο Matiz των 900 cc και φρενάριζαν οριακά για να μπουν μπροστά σε κάποιον άλλο. Εγώ με 100 - 110 στη μεσαία και είχα τρελλαθεί. Τη 2η φορά, είχα καταλάβει τι γίνεται και ήξερα. 4η στο κιβώτιο, κόφτης και 150 - 160 ανάμεσα στους άλλους για να μην έχω τέτοια προβλήματα. Την 3η φορά συνήθισα πλέον, τους έγραφα όλους και πήγαινα 90 - 110 δεξιά και στη μεσαία και έλεγα από μέσα μου, αν δεν πέσει κανείς πάνω μου, θα είμαι ευτυχισμένος, αλλά δεν μπορώ να έχω κόσμο στο αυτοκίνητο και να οδηγώ σαν τρελλός.
Πριν 2 χρόνια περίπου μου συνέβη το εξής, σε περίπτωση ατυχήματος. Σχετικά αραιή κίνηση, λίγο πριν την έξοδο για ένα μεγάλο Super Market που έχει (από Ε.Ο. προς Χαλκιδική). Είμαι στην αριστερή με 140 και προσπερνάω συνέχεια με τελείως άδειο το δρόμο πίσω μου. Ξαφνικά, βλέπω φώτα stop να ανάβουν. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι λογικό με τέτοια κίνηση τόσα stop, αφήνω γκάζι, πατάω φρένο για να είμαι με λίγα στην κορυφή της ανηφόρας και ελέγχω δεξιά για να βγω δεξιά που έρχονται με μικρότερες ταχύτητες. Πίσω δεξιά μου, έχω προσπεράσει έναν τυπά με VW Golf IV, ίδιας γενιάς με το δικό μου Astra δηλαδή και σίγουρα πιο αργό. Ο νεαρός τύπος, παρά τα stop που βλέπει, αντί να αφήσει γκάζι το πατάει, βγαίνει στην αριστερή και πάει να προσπεράσει τους υπόλοιπους στη μεσαία. Ξαφνικά, στην κορυφή της ανηφόρας, βλέπει τους πάντες σταματημένους (πράγμα που είδα κι εγώ λίγο νωρίτερα, αλλά δε με ανησύχησε καθώς είχα ήδη επιβραδύνει στα 80 - 90 ψάχνοντας ακόμα για διαφυγή δεξιά) και πατάει απεγνωσμένα τα φρένα. Με μία τιμονιά, γλυτώνει το ατύχημα την τελευταία στιγμή πριν πέσει πάνω μου. Καταφέρνω να βγω δεξιά, του ρίχνω κάτι καντήλια γιατί το έπαιζε cool και με υφάκι, αλλά αυτός, χαλλλαρός (να το παίξει άνετος ήθελε γιατί τα είχε χρειαστεί σίγουρα αφού έκανε 1 min να ξαναξεκινήσει) ανέβασε τη μουσική και έκανε πως δεν ακούει τίποτε.
Ευχαριστώ.
- Να τονίσω πως δεν τα γράφω αυτά από κακή προδιάθεση ή λόγω κόντρας Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Ίσα ίσα που τους συμπαθώ γιατί είναι ως επί το πλείστον πιο εντάξει άτομα από τους παγκοσμιοποιημένους Αθηναίους της απάτης και της 'αδελφίστικης' συμπεριφοράς.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Περιφερειακός σήμερα το πρωί.... -
Φιλε μου ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις.....7ωρα το πρωι στον περιφερειακο, πιανω δεξια
με 80-90χλμ και παρατηρω τις γκομενες με τα ΜΑΤΙΖ να προσπερναν με 140 και να πεφτουν
στα φρενα στον επομενο ποιο αργο απο αυτες...Τι κερδιζουν απο χρονο????Χαχαχα....
ουτε 5λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Πολυ τροχαια αυτες τις μερες σε πολλα σημεια οχι μονο μεσα στην πολη αλλα και εκτος.Σημερα κατα τις 8 το πρωι γερανος σηκωνε αυτοκινητο στην Ολγας,η δημοτικη εγραφε ενω τροχαιος βρισκοταν στη μεση του δρομου και ρυθμιζε την κυκλοφορια.
-
Καιρός ήταν να ξαναλειτουργήσει η τροχαία! Οι καταστάσεις που συναντά κανείς στην περιφερειακή είναι πράγματι τριτοκοσμικές. Σήμερα με κατεύθυνση ανατολικά στρίβω στην έξοδο για τούμπα. Μπροστά μου έχω κυρία με Yugo, η οποία επειδή βλέπει πως έρχονται αυτοκίνητα από τη Κατσιμίδη, φρενάρει, βγάζει φλας και σχεδόν σταματάει Ευτυχώς που δεν ερχόταν κανείς από πίσω με καμιά 100άρα σε εκείνο το σημείο...
ΥΓ. (ακόμη να φύγουμε από τη σελίδα 666;)
-
εγω παλι γραφω για να ξεκολλησουμε απο τη σατανικη σελιδα αυτου του τοπικ(666) )!
Posts προς Θεσσαλονικείς