-
Καλά, είσαστε φοβεροί!
Για πέντε μέρες και σε πέντε γεμάτες σελίδες, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον καφέ. Βρε μπάς και δικαιολογημένα λένε την Σαλονίκη μας φραπεδούπολη;...
-
Περίπου πέντε σελίδες μας φτάνουν για να συζητήσουμε οτιδήποτε σε αυτό το θέμα. Και γυρούπολη μπορούμε να τη λέμε, και παρκαδοπεζοδρομιούπολη και αναρχοαυτονομούπολη...
Το σημαντικότερο θέμα όμως είναι το πού θα φάμε γύρο. Και η πλάκα είναι πως οι μισοί και παραπάνω λένε ότι 'εγώ δεν τρώω γύρο πια, το κρέας είναι έτσι, το στομάχι μου είναι αλλιώς...'
Ξέρει κανείς τι επαίχθη την Παρασκευή κατά τις 13.00 πίσω από τη Νικόπολη και όλη η ΕΛΑΣ ήταν εκεί και έκοβε βόλτες; Πολλά περιπολικά, πολλοί Ζητάδες...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το σημαντικότερο θέμα όμως είναι το πού θα φάμε γύρο.Ο γιος μου στην προσπάθειά του να μας ξεκάνει, μας πήγε προχθές σε ένα γυράδικο στην Γ. Λαμπράκη, ~50 μέτρα πριν από το Goody's ακριβώς μπροστά στη στάση. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά θυμάμαι ότι η Kaiser του ήταν παγωμένη και ο γύρος του χορταστικός και νόστιμος. Τελικά επιβιώσαμε...
Και η πλάκα είναι πως οι μισοί και παραπάνω λένε ότι 'εγώ δεν τρώω γύρο πια, το κρέας είναι έτσι, το στομάχι μου είναι αλλιώς...'
Φαίνεται ότι χάλασαν τα στομάχια τους με τους πολλούς καφέδες και δεν αντέχουν τίποτα άλλο εκτός από γιαούρτι και λαπά...
Ξέρει κανείς τι επαίχθη την Παρασκευή κατά τις 13.00 πίσω από τη Νικόπολη και όλη η ΕΛΑΣ ήταν εκεί και έκοβε βόλτες; Πολλά περιπολικά, πολλοί Ζητάδες...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Το σημαντικότερο θέμα όμως είναι το πού θα φάμε γύρο.
Ο γιος μου στην προσπάθειά του να μας ξεκάνει, μας πήγε προχθές σε ένα γυράδικο στην Γ. Λαμπράκη, ~50 μέτρα πριν από το Goody's ακριβώς μπροστά στη στάση. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά θυμάμαι ότι η Kaiser του ήταν παγωμένη και ο γύρος του χορταστικός και νόστιμος. Τελικά επιβιώσαμε...
Μακης
Εδώ επιβιώνουμε εμείς στην Τούμπα χρόοοονια τώρα... -
Έχει ανοίξει και άλλο, ονόματι πιτα γύρο και έχει αλάδωτες πίτες και καλής ποιότητας σουβλάκι. Δίπλα ακριβώς στο Μάκη, μπορεί να εννοεί αυτό. Η προσφορά είναι ότι δεν χρεώνει σαλάτες στο πιτόγυρο και νομίζω ότι παραγγέλνεις και μέσω internet.
Αυτά από το Toumba Gyros Newsletter.
Στην καταδίωξη συμμετείχα και εγώ με το Clio, χωρίς να ξέρω όμως ποιον κυνηγούσαν. Εγώ να εισπράξω ήθελα και ο τύπος είχε γίνει καπνός!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχει ανοίξει και άλλο, ονόματι πιτα γύρο και έχει αλάδωτες πίτες και καλής ποιότητας σουβλάκι. Δίπλα ακριβώς στο Μάκη, μπορεί να εννοεί αυτό. Η προσφορά είναι ότι δεν χρεώνει σαλάτες στο πιτόγυρο και νομίζω ότι παραγγέλνεις και μέσω internet.Όχι, τον Μάκη εννοώ. Γύρος μέσω Internet δεν λέει...
Στην καταδίωξη συμμετείχα και εγώ με το Clio, χωρίς να ξέρω όμως ποιον κυνηγούσαν. Εγώ να εισπράξω ήθελα και ο τύπος είχε γίνει καπνός!
Πάλι καλά που δεν έφαγες καμιά αδέσποτη. Κάνε κανένα τρισάγιο...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Γύρος μέσω Internet δεν λέει... -
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Γύρος μέσω Internet δεν λέει...Και μεσω SMS λεει
-
Πριν απο 15 χρόνια περίπου έτυχε να γνωρίσω ένα μικρο μαγαζάκι στη περιοχή της κάτω τούμπας που κάνει φανταστικό γύρο στα κάρβουνα. Μου φαίνεται λέγεται express. Καθώς ανεβαίνεις την Καρακάση και συναντάς την Παπάφη στα λύκεια συνεχίζεις ίσια πάνω και στα 100-150 μέτρα συναντάς ένα μαγαζάκι στ αριστερά σου που υπο άλλες συνθήκες δεν θα το έπιανε το μάτι σου. Άπαιχτος όπως και το μπιφτέκι του με ροκφόρ που κάνει.
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
Πριν απο 15 χρόνια περίπου έτυχε να γνωρίσω ένα μικρο μαγαζάκι στη περιοχή της κάτω τούμπας που κάνει φανταστικό γύρο στα κάρβουνα. Μου φαίνεται λέγεται express. Καθώς ανεβαίνεις την Καρακάση και συναντάς την Παπάφη στα λύκεια συνεχίζεις ίσια πάνω και στα 100-150 μέτρα συναντάς ένα μαγαζάκι στ αριστερά σου που υπο άλλες συνθήκες δεν θα το έπιανε το μάτι σου. Άπαιχτος όπως και το μπιφτέκι του με ροκφόρ που κάνει.τις προαλλες μου λεγε ενας φιλος γιαυτο αλλα δεν ηξερα που ειναι...μου ειπε απλως για γυρο στα καρβουνα!πρεπει να το δοκιμασουμε...
-
Μπουγάτσα στα κάρβουνα κάνει?
-
μμμμμμμμ
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://img504.imageshack.us/i/pa311778.jpgΘρασσος και αλητεια! Κυκλοφορουν αναμεσα μας... επρεπε μια να κοψεις με το Cayene κατα πανω τους και μετα να καλεσεις και το 100 να τους πιασουνε...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
(ποδήλατα)Την Παρασκευή το μεσημέρι που πέρασα από εκεί, έκαναν έργα (προχωρούσαν την εγκατάσταση των μεταλλικών εμποδίων αν πρόσεξα καλά) και είχαν αφήσει μια πινακίδα 'ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ' ακριβώς μέσα στο ποδηλατόδρομο -αντί να τη βάλουν ακριβώς δίπλα, στο πεζοδρόμιο- με αποτέλεσμα ένας ποδηλάτης που περνούσε εκείνη την ώρα, να χρειαστεί να βγει στην άσφαλτο για να παρακάμψει το εμπόδιο...
-
Σε περίπτωση που πέσει ένας ποδηλάτης εκεί, τα κολονάκια είναι για να τον φρενάρουν?
-
Τα κολωνάκια είναι γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μην παρκάρουν τα ζά στο πεζοδρόμιο πάνω... Με 0 οδηγική παιδεία και παιδεία γενικότερα αυτή είναι η μοναδική λύση.
-
μιας κ ο στοχος ηταν να κόψουν στην Α. Δημητρίου την παράνομη στάθμευση, ας δίνανε λιγα λεφτα παραπανο κ ας τον κανανε αποκομενα πανω στο πεζοδρόμιο!!
Παντως αν βαλουν τετοια κωλονακια κ στην Λ.Στρατου κ κοπουνε αυτοι που παρκαρανε παράνομα στο πεζοδρομιο σε συνδυασμό με το Νεο Δημαρχείο (πρώην ελεύθερο Δημοτικό πάρκινγκ) θα εξαφανιστεί η μονη δωραν στάθμευση σχετικα κοντά στο κεντρο!
Ιδιαίτερα το πρώην Δημ. Παρκινγκ εγω το χρησιμοποιούσα αρκετα κ ευτυχώς οταν το κλείσανε αγόρασα σκουτερ!εντιτ: ετσι κ αλλως στο τελος βλέπω ετσι να καταντήσουν (οπως στα Τρικαλα):
-
Το καλύτερο και σωστότερο για όλους (γιατί και εγώ και οδηγός είμαι και πεζός), θα ήταν να γίνει ο ποδηλατόδρομος πάνω στο πεζοδρόμιο και να ανοιχτεί και λίγος χώρος για να μπαίνουν αυτοκίνητα σε πλάγια στοίχιση. Αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε και επειδή έχουμε για δήμαρχο έναν τουλάχιστο αδιάφορο (προσοχή, ΟΧΙ αδιάΦθορο!) πολύ θα μας έπεφτε μια τέτοια σωστή λύση...
-
Πού μπορώ να βρω στην πόλη αυτό ή κάτι αντίστοιχο;
Posts προς Θεσσαλονικείς