-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για να κάνω τον άδη να ανησυχεί περισσότερο,Φάνκι πάρε ένα μεγάλο σφυρί και βάρα τη μίζα. Μερικές φορές μετά τα χτυπήματα δουλεύει.
H μίζα μου είναι περίπου σαν το δείκτη λαδιού. Undercover και δεν μπορώ χωρίς ράμπα να την εντοπίσω.
Το κακό είναι ότι με τη δική μου μόνο παρέμβαση δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί το πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Και τη Δευτέρα πρέπει να βασιστώ στο κλιό για τη δουλειά...
@rocsta
Δικός σας σημαίνει κάτι κακό; -
Οπωσδήποτε
-
Δωδεκανήσου. Τώρα διπλοπαρκάρουν έξω από τα διαχωριστικά και στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα χάος.
-
Διαφωτιστική φωτο.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δωδεκανήσου. Τώρα διπλοπαρκάρουν έξω από τα διαχωριστικά και στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα χάος.
Παρακαλώ δώστε βάση στα διαχωριστικά και όχι στην κοπέλα...
Έχεις και άλλες τέτοιες φωτογραφίες;
Η μονοδρόμιση της Δωδεκανήσου υποτίθεται ότι είναι προσωρινό μέτρο λόγω των εργασιών του μετρό. Φαντάζεσθε τι θα γίνει όταν τον ξανακάνουν αμφίδρομο;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ποιος καλός φορουμάς ξέρει συνεργείο που να δουλεύει Σάββατο πρωί; Κατά προτίμηση ανατολικά, αλλά και δυτικά να κάτσει, η ανάγκη είναι μεγάλη.
Το πρόβλημα είναι μίζα, αν ξέρετε κάναν ηλεκτρολόγο much better!
Ηλεκτρολόγος, κ. Γιάννης SAO PAOLO στην Αλ. Σταύρου (είναι η προέκταση της Π. Συνδίκα) , 20 μέτρα πάνω από την Εγνατία. Aν του πεις και κανα Βραζιλιάνικο θα σε περιποιηθεί έξτρα. Πες ότι είσαι δικός μας.
To ηθικό δίδαγμα ποιο είναι ? Για κάθε είδους συνεργεία ρωτήστε έναν alfista γιάτι έτσι πως τα έφερε η ζωή γίνανε ειδικοί και σε αυτόν τον τεμέα χωρίς δική τους υπαιτιότητα ! Άτιμη ζωή !
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι ηθελες να μας δειξεις τα διαχωριστικα και οχι την κοπελα....
Τουλαχιστον ελπιζω και απο μπροστα να αξιζε οσο και απο πισω....
Αν αποδειχτει οτι ειχες βγαλει και αλλη φωτογραφια απο την αντιθετη κατευθυνση και την κρατησες για προσωπικη χρηση θα θυμωσω πολυ.....
-
Ξερει κανεις συνεργειο - φανοποιειο για Mercedes χωρις να κοβει κωλους; Υπαρχει θεμα...
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι ηθελες να μας δειξεις τα διαχωριστικα και οχι την κοπελα....
Τουλαχιστον ελπιζω και απο μπροστα να αξιζε οσο και απο πισω....
Αν αποδειχτει οτι ειχες βγαλει και αλλη φωτογραφια απο την αντιθετη κατευθυνση και την κρατησες για προσωπικη χρηση θα θυμωσω πολυ.....
Νομίζω προς πρέπει να έχει βγάλει τον ποδηλατόδρομο φωτογραφίες από όλες τις πλευρές!
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Τερμα και το κιτσενΣτο μεταξύ πρέπει αν είναι το πιο αργό service που έχω δει σε 'επώνυμο' μαγαζί.
10 ώρες να σε δουν, παρακάλια για να σου φέρουν κατάλογο, και μέχρι να παραγγείλεις έχεις χορτάσει. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τερμα και το κιτσεν
Στο μεταξύ πρέπει αν είναι το πιο αργό service που έχω δει σε 'επώνυμο' μαγαζί.
10 ώρες να σε δουν, παρακάλια για να σου φέρουν κατάλογο, και μέχρι να παραγγείλεις έχεις χορτάσει.Και εγώ έχω να λέω τα χειρότερα σε service και εξυπηρέτηση!
-
Θα ηθελα να τονισω οτι τετοια διαχωριστικα ειχαν μπει και στην Αθηνα για τις λεωφοριολωριδες... ομως σε βροχερες μερες εγινα προξενοι ατυχηματων σε διτροχα και τις αφαιρεσαν, αλλα ηδη την ειχαν πληρωσει μερικοι .... Δεν ειναι καλη λυση κατα την γνωμη μου....θα μπορουσαν να φυτεψουν αντανακλαστικα..... αφου ουτως η αλλως δεν εμποδιζουν καποιον απο το να γραψει εκει που ξερει και να καταλαβει την λωριδα... οπως φανηκε και σε προηγουμενες φωτο......
-
Από εδώ: http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=45475
'...Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά, όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Δημητρίου, τα ελαστικά κολονάκια στην πλευρά του δρόμου θα αντικατασταθούν με ειδικών προδιαγραφών διαχωριστικά (εννοούν τα καουτσούκ προφανώς), ενώ ο ποδηλατόδρομος θα οριοθετηθεί και από την πλευρά των πεζοδρομίων με σιδερένιους πασσάλους, τους οποίους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παραβιάζουν οι οδηγοί. ...'
Οι σιδερένιοι πάσσαλοι υποθέτω ότι θα είναι όπως αυτοί ακριβώς πάνω απο το φυσικό-μαθηματικό, το γυάλινο κτήριο που βρίσκεται στην γωνία Αγ.Δημητρίου-Εθνικής Αμύνης. Αν εννοούν αυτούς, τότε θα λυθεί το πρόβλημα με το πεζοδρόμιο μιας και όπως έχουμε ξαναπεί, τον ανάπηρο, τον τυφλό, την γυναίκα με το καροτσάκι και το παιδί, ΔΕΝ τους ενδιαφέρει που θα παρκάρει το αυτοκίνητό του ο κλασσικός τεμπέλης Έλληνας...
-
Μακάρι....τότε το μόνο που μένει είναι αστυνόμευση ώστε να τιμωρούνται οι 'έξυπνοι' που παρκάρουν στους ποδηλατόδρομους ή και δίπλα (!) απ' αυτούς (βλ. Πολυτεχνείου). Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω δει καμία ειδική σήμανση για τον ποδηλατόδρομο, επομένως οι παραβάσεις θα πρέπει να εμπίπτουν στη γενική κατηγορία της απαγόρευσης στάσης/στάθμευσης.
Πάντως σε κάποια σημεία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τμήμα του υπάρχοντος πεζοδρομίου για τα ποδήλατα, χωρίς να στενέψουν το δρόμο...
Άντε να δούμε
-
Να κάνω μια αφελή -αλλά όχι τόσο αθώα- ερώτηση?
Επιτρέπονται τα μηχανάκια στον ποδηλατόδρομο? Χθες στην Καυτατζόγλου και μέχρι το φανάρι στη Λ Στρατού βλέποντας όλα να πηγαίνουν από εκεί ... πήγα και εγώ ( )!
Στη Λ. Στρατού ... βγήκα στο αντίθετο ρευμα ... ή σφήνωνα ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα!
Ετσι όπως έγινε η κατασταση ... νομίζω ότι και οι δικυκλιστές θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα ... -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΔΕΝ τους ενδιαφέρει που θα παρκάρει το αυτοκίνητό του ο κλασσικός τεμπέλης Έλληνας...
εχω γνωστους που μενουν εκει...το προβλημα δεν ειναι ο τεμπελης ο ελληνας....αλλα οι λιγες θεσεις παρκαρισματος για οτυς κατοικους τις περιοχης.
ο ΕΞΥΠΝΟΣ δημαρχος μας ,εχει βαλει ενα συστημα με αυτοκολητα για καθε σπιτι ,το οποιο λεει πως καθε διαμερισμα πρεπει να εχει μονο ενα αυτοκινητο στην κατοχη του....διοτι σ ενα δευτερο για παραδειγμα δεν επιτρεπει την χορηγηση του ''μαγικου'' αυτοκολητου και αναγκαστηκα ωθει τους ιδιοκτητες των σπιτιων στα στενα απο την Αγιου Δημητριου να παρκαρουν στα πανεπηστημια.Δηλ θεσπισε με καμαρι ενα νεο μετρο το οποιο ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και χωρις να εχουν γινει προτειτερα τα απαρατητα δημοσια εργα οπως δημοσια παρκινγκ και καλο δικτυο συγκοινωνιας,
λεγοντας στον δημοτη που ζει στο κεντρο πως απαγορευεται να εχει δευτερο αυτοκινητο διοτι ΕΜΜΕΣΑ δεν το επιτρεπει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .
Σε περιπτωση τωρα που καποιος δημοτης αποκτησει δευτερο αυτοκινητο για τον ιδιο η για καποιο αλλο εργαζομενο μελος της οικογενειας του θα πρεπει να πληρωσει ιδιοτικο παρκινγκ η να παρκαρει στα πανεπιστημια η σ περιοχες πανω απο την Κασανδρου στα συνορα με τα καστρα....με αποτελεσμα τον συνεχει εκνευρισμο και των κατοικων αυτων των περιοχων οι οποιοι δεν βρισκουν και αυτοι χωρο για να σταθμευσουν τα αυτοκινητα τους .Και σαν κερασακι στην τουρτα ερχεται και κλεινει το πεζοδρομιο στα πανεπιστημια εχοντας στο πλευρο του ολους τους κατοικους της θεσσαλονικης οι οποιοι δεν ζουν στο κεντρο και το βρισκουν στωστο αυτο το μετρο...χωρις να ξερουν την πραγματικη ιστορια πισω απο το παρκαρισμα στο κεντρο.
Θα πειτε ερχονται και αλλοι μη κατοικοι του κεντρου και για αυτον τον λογο εβαλε τα αυτοκολλητα το δημοτικο συμβουλιο και συνεπως βοηθα τους κατοικους του κεντρου να απαλαγουν απο αυτους και να εχουν παρκινγκ( εστω για το ενα αυτοκινητο τους)
Η πραγματικοτητα ειναι πως παρκαρουν ολοι στο κεντρο και ειναι θαμωνες στις καφετερειες και μολις κανει την εμφανηση της η δημοτικη αστυνομια αδειαζει ο χωρος και στο τελος γραφουν αυτους που ειναι οντως κατοικοι και εκαναν το λαθος να παρκαρουν το δευτερο αυτοκινητο τους κατω απο το σπιτι τους.. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να κάνω μια αφελή -αλλά όχι τόσο αθώα- ερώτηση?
Επιτρέπονται τα μηχανάκια στον ποδηλατόδρομο? Χθες στην Καυτατζόγλου και μέχρι το φανάρι στη Λ Στρατού βλέποντας όλα να πηγαίνουν από εκεί ... πήγα και εγώ ( )!
Στη Λ. Στρατού ... βγήκα στο αντίθετο ρευμα ... ή σφήνωνα ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα!
Ετσι όπως έγινε η κατασταση ... νομίζω ότι και οι δικυκλιστές θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα ...Όχι δεν επιτρέπεται.....
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
'...Πάντως σε κάποια σημεία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τμήμα του υπάρχοντος πεζοδρομίου για τα ποδήλατα, χωρίς να στενέψουν το δρόμο...'Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή λύση στις Στρατού και Αγ.Δημητρίου αλλά τότε θα μεγάλωνε το ήδη παράλογο (γιατί άραγε...) κόστος του ποδηλατόδρομου, άσε που σίγουρα το σκέφτηκε ο φτερωτός και το έκανε και επίτηδες μη σου πω. Αλλιώς θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πολύ χαζοί που τους βγάζουμε συνέχεια στην εξουσία της πόλης ...
@cosneo
Δεν νομίζω να επιτρέπονται τα μηχανάκια γιατί ο ποδηλατόδρομος φτιάχτηκε για τα ποδήλατα.
(EDIT: Με πρόλαβε ο ArrowsFA1)
@106_4_ever
όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είναι θέμα των πεζών που θα βάλουνε τα αυτοκίνητά τους οι οδηγοί. Ο δήμαρχος είναι απαίσιος γιατί θα μπορούσε να κάνει το αυτονόητο (όπως σωστά είπε ο ArrowsFA1), αλλά δεν φταίει και σε πολλά σχετικά με το πάρκινγκ (που να το φτιάξει άλλωστε). Εμένα μου έμαθαν από μικρό, ότι όταν θα πάρω αυτοκίνητο θα πρέπει να έχω και μέρος να το παρκάρω ή τουλάχιστον να δεχτώ ότι μπορεί και να πληρώνω για το παρκάρισμά του.
Νο offence .Επίσης, κάποιος είχε αναφέρει ότι δεν χωράνε 1 αυτοκίνητο και ένα φορτηγό. Μια χαρά χωράνε, δοκιμασμένο με λεωφορείο ΟΑΣΘ αλλά και με φορτηγό και όχι με αυτοκίνητο στενό... Απλώς θα πρέπει να ξαναγίνει η διαγράμμιση στον δρόμο γιατί σε μπερδεύει. Βέβαια αν τον 'περπατάς' τον δρόμο συνηθίζεις .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@106_4_ever
όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είναι θέμα των πεζών που θα βάλουνε τα αυτοκίνητά τους οι οδηγοί. Ο δήμαρχος είναι απαίσιος γιατί θα μπορούσε να κάνει το αυτονόητο (όπως σωστά είπε ο ArrowsFA1), αλλά δεν φταίει και σε πολλά σχετικά με το πάρκινγκ (που να το φτιάξει άλλωστε). Εμένα μου έμαθαν από μικρό, ότι όταν θα πάρω αυτοκίνητο θα πρέπει να έχω και μέρος να το παρκάρω ή τουλάχιστον να δεχτώ ότι μπορεί και να πληρώνω για το παρκάρισμά του.
Νο offence ..
να σ πω . στο κεντρο ξερω πως οι θεσεις π.χ την κυριακη ειναι παρα πολλες για τιυς κατοικους και περισσευουν στο να εχει καθε σπιτι και 3 αυτοκινητα...καθημερινες ομως γινεται ο χαμος.
Αρα αντι να δημιουργησεις θεσεις παρκινγκ οπως σε πολλα σημεια ( π.χ δημοτικη ενοικιαση των ηδη υπαρχοντα ιδιοτικων παρκινγκ...καθως και κατασκευη ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ παρκινγκ μπροστα απο το υπουργειο Μ.Θ),τιμωρεις και τους κατοικους με το μετρο των αυτοκολητων για τα μηδαμηνα εργα που κανεις.
και σ θετω το ερωτημα....αν δουλευεις εσυ καπου και χρειαζεσαι μεταφορικο μεσο και χρειαζεται και καποιο αλλο μελος της οικογενειας σ για την δικη του δουλεια τι κανεις???
δεν πιστευω οσοι παιρνουν αυτοκινητα στο κεντρο να ναι συλλεκτες αυτοκινητων,απλα τα χρειαζονται για τις δουλειες τους.
Και κανενας δεν μπορει να τους αφαιρεσει το δικαιωμα να παρκαρουν κατω απο το σπιτι τους.
και να τους ωθει σ ιδιοτικα παρκινγκ
Posts προς Θεσσαλονικείς