-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πήγα στο γνωστό μαγαζί στο Αδενδρο που πολλάκις έχουμε πει καλά λόγια εδώ μέσα, αλλά απογοητεύτηκα από την ποιότητα. Βαριά φαγητά, ενώ και το τεράστιο μπιφτέκι πνιγόταν στη γεύση από το βούτυρο. Πολύς κόσμος, τραπέζι δεν είχε δηλαδή, αλλά οι τιμές τσιμπημενες. 10 ευρώ η τηγανιά, 10 το κοκορέτσι, 8 το μπιφτέκι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαιρός να ανακαλύψεις κάτι νέο, σε πιο κτηνοτροφικό προορισμό.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Πήγα στο γνωστό μαγαζί στο Αδενδρο.....
Καιρός να ανακαλύψεις κάτι νέο, σε πιο κτηνοτροφικό προορισμό.
Εϊχα συστάσεις από κτηνίατρο που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή για το εν λόγω μαγαζί
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πήγα στο γνωστό μαγαζί στο Αδενδρο.....
Καιρός να ανακαλύψεις κάτι νέο, σε πιο κτηνοτροφικό προορισμό.
Εϊχα συστάσεις από κτηνίατρο που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή για το εν λόγω μαγαζί
Εάν την επόμενη φορά πας μετά από πολύ πρωινό ξύπνημα και πολύωρη ενασχόληση με τις αγελάδες της περιοχής, θα σου αρέσει περισσότερο
-
Κομμάτια βούτυρου είναι αυτά τα 3 άσπρα πάνω στο μπιφτέκι? Έτσι το σερβίρουν?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Κομμάτια βούτυρου είναι αυτά τα 3 άσπρα πάνω στο μπιφτέκι? Έτσι το σερβίρουν?Ακριβώς όπως το βλέπεις..εγώ παντως μια φορά το δοκίμασα και δεν κοιμήθηκα για δυο μέρες..Το έφαγα μεσημέρι και μέχρι το βράδυ της επομενης ημερας δεν μπορουσα να φαω τίποτα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Το είδα και ένοιωσα τις αρτηρίες μου να βουλώνουν...
Παρατήρησα χθες ότι 'καθάρισαν' τους λεωφορειόδρομους στην Λ. Στρατού, και έβαλαν και κολωνάκια. Μάλιστα, ένα παπάκι είχε παρκάρει στην άκρη και ένα λεωφορείο του κόρναρε μέχρι να φύγει... Να δούμε πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι να επανέλθει το χάος... -
**Το 2020 έτοιμο το νέο Τέρμιναλ του Αεροδρομίου Μακεδονία **
...πρόκειται για την μεγαλύτερη από τις επενδύσεις της Fraport Greece με περίπου 95εκατ.ευρώ, ....Ο νέος αεροσταθμός θα διπλασιάσει την ικανότητα διακίνησης επιβατών και θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί ταυτόχρονα πάνω από 20 αεροσκάφη ταυτόχρονα........
https://www.ypodomes.com/index.php/lima ... -makedonia -
Θα την πω την κακία μου : με τι συγκοινωνιακές υποδομές θα γίνει αυτό ; Ήδη συγκοινωνιακά πας μόνο με ΙΧ γιατί τα λεωφορεία είναι ελάχιστα και πήζουν. Αν διπλασιαστεί ο αριθμός, πως θα μετακινηθούν όλοι αυτοί από και προς το αεροδρόμιο ; Στην Αθήνα έχουν 3-4 λεωφορεία με πολύ πιο πυκνά δρομολόγια, έχει μετρό και προαστιακό, τεράστιους χώρους στάθμευσης (δεν αναφέρω τους ιδιωτικούς χώρους γιατί και εδώ έχει), έχει μια Αττική οδό ολόκληρη για να πας όπου θέλεις και εκτός Αθηνών. Εδώ τι σχεδιασμός υπάρχει ;
-
Όλα θα φτιάξουν...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όλα θα φτιάξουν...Εννοείται,
είναι ήδη σε τελικό στάδιο επιλογής μεταξύ προέκτασης της υποθαλάσσιας και εναέριας επέκτασης (monorail) του τραμ από το Φοίνικα. -
είναι ήδη σε τελικό στάδιο επιλογής μεταξύ προέκτασης της υποθαλάσσιας και εναέριας επέκτασης (monorail) του τραμ από το Φοίνικα.
Αρχικά πήγα να σκάσω στα γέλια. Μετά είδα ότι αφορά το τραμ... που είναι ο,τι πιο άχρηστο υπάρχει στην Αθήνα, και άρα είναι κάπου λογικό να γίνει στη Θεσσαλονίκη .
Έκαναν σχεδιασμό μετρό στη Θεσσαλονίκη, και αντί πρώτα και κύρια να συνδέσουν το αεροδρόμιο, θα γίνει σε μελλοντική επέκταση, λένε. Κάτι σαν την υποθαλάσσια, την εξωτερική περιφερειακή (από Ασβεστοχώρι...) και κάτι περί προαστιακού ως τα Μουδανιά μου ακούγεται.
Σαν να έχουν κάπου δίκιο ότι όλα γίνονται στην Αθήνα, όπου ετοιμάζεται η 4η γραμμή μετρό. -
Θεσσαλονίκη: Καβάλησε τα διόδια και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... mpaign=box -
-
Το λογότυπο είναι λάθος όμως... νομίζω θα είναι αττικό μετρό ;
http://www.thessnews.gr/article/103938/ ... -pasalakia
Άμα λέω εγώ ότι με τέτοια μυαλά δεν πάμε πουθενά... -
Μήπως γνωρίζετε αν το parking του One Salonica μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός των πελατών του καταστήματος/κινηματογράφου;
-
Ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δεν χρειάζεται να είσαι πελάτης το ωράριο όμως δεν το ξέρω ,εχει πολλές καφετέριες ρώτα , μη κλείσουν τίποτα πόρτες και μείνει μέσα!
-
Το ωράριο το ξέρω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να το αφήσω κάποιες ώρες χωρίς να πάω στο mall. Free δεν είναι ή έχει χρέωση; Πάντα μιλάω για το υπόγειο, όχι το υπαίθριο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν χρεώνει ούτε υπάρχουν 'χαρτάκια' στην είσοδο -έξοδο
-
[emoji106]
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Posts προς Θεσσαλονικείς