-
edit [MOD]
-
-
το χω πιστέψει πως το ποστ του bayern7 είχε απλά ένα λινκ για το άλλο φόρουμ..
-
μπορεί να φανεί μαλακία αλλά θέλω να ρωτήσω πολύ αφελέστατα γιατί άνοιξε ένα φορουμ με μέλη που είναι ενεργά και εδώ και μάλιστα ως fugitives?
-
viewtopic.php?f=13&t=56890
viewtopic.php?f=11&t=56884
-
Thanks φίλος.
με βλέπω να ρχομαι και γω why not -
Eχει βαλει κανεις diesel ή βενζινη απο το πρατηριο BP του Μασουτη στην οδο Λαγκαδα,αν αντιμετωπισε καποιο προβλημα.
-
Εχθες Κυριακή το πρωί 11-12 συναντησα ενα κομβοϊ απο οτι καλυτερο υπαρχει. Ferrari , lambo, bentley cabrio, maserati, porsche, Escalade, mercedes, bmw m5, και αλλα πολλά. Ολα ηταν με Γερμανικες, Ολλανδικες, Αγγλικες πινακίδες, 'φτιαγμένα' και γεματα stickers τυπου Dtm. Κινηθηκαν προς Ε.Ο Αθηνων. Και ερχονταν μαλλον απο Χαλκιδική. Τους ειδε κανεις? εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ήταν?
-
-
δηλαδη, τι έγινε;
-
Το γνωστό στους συμπολίτες στη δεύτερ ηχερσόνησο της Χαλκιδικής, αλλά και σε εκτός πόλεως, λόγω του εξαιρετικού κάλλους παραλίας beach bar ...........αποφάσισε να βάλει είσοδο 5€ + ελάχιστη κατανάλωση 5€, δλδ. σύνολο 10€
https://www.facebook.com/talgobeachbar/ ... 3269071384Φυσικά υπήρξαν αντιδράσεις, ενώ να πω ότι σχεδόν σε όλα beach bar στη πρώτη χερσόνησο της χαλκιδικής δεν υπάρχει χρέωση για ξαπλώστρα(κάποια χτυπάνε βέβαια τις τιμές, στην Άφυτο το Λιόση έχει τον καφέ 6€, αλλά είναι λίγα).
Κρίμα γιατί το μέρος είναι πάρα πολύ όμορφο με εξαιρετική θάλασσα, αλλά φτάνουν στο σημείο της υπερ εκμετάλευσης με αυτό το τρόπο, χωρίς φυσικά να προσφέρουν κάτι περισσότερο.
-
Βασικά είμαι κρίμα να έχουμε τόσες ωραίες παραλίες και να πηγαίνουμε σε μπιτσόμπαρα! Γεμίζουμε το ψυγειάκι με κρύες μπύρες και σάντουιτς, κουβαλάμε ομπρελίτσα και πάμε σε παραλίες στο πουθενά χωρίς το κάθε ψώνιο δίπλα μας!!! Και με τζιπάκι ακόμα καλύτερα...
-
Μπα...δεν είμαι του κάμπινγκ Άλεξ μου. Το περισσότερο που θέλω να κουβαλάω είναι μια πετσέτα. 4ημερα ΤΑΜΣ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
-
Χαχαχα!!!
Βασίλη μου θα κανονίσουμε αν θες και με την κοπελιά σου κάτι ήσυχο και βάζω τις μπύρες και το τζιπ! -
Το κακό δεν είναι ότι υπάρχουν μπιτς μπαρς, λογικό και αναμενώμενο είναι να υπάρχουν γτ κάνουν τη ζωή πιο εύκολη γτ δεν χρειάζεται να είσαι οργανωμένος γι αν πας για μια βουτιά.
Αυτό που είνια κακό είναι ότι πλεον οι πιο καλές ή όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής έχουν καταληφθεί από μπιτσόμπαρα και κάμπινγκ, εξ ολοκλήρου, δεν αφήνουν ούτε γωνίτσα ελεύθερη να στεήσεις την ομπρελίτσα σου. Και το θεωρώ ακόμη πιο τραγικό ειδικά για τα κάμπινγκς όπου σχεδόν σε όλα στο δεύτερο πόδι για να έχεις πρόσβαση στην παραλία πρέπει να πληρώσεις είσοδο. Αν δεν κάνω λάθος μόνο στο Καλαμίτσι μπορείς να μπεις τζαμπαντάν στην παραλία.
-
Επανερχόμενος στο αγαπημένο θέμα του καλοκαιριού, τα μπιτς μπαρ του προάστιου της πόλης μας (χαλκιδική), προφανώς διαβάσατε κάπου για τις χρεώσεις 30 ευρώ για δύο άτομα ή 50 ευρώ στα 4 άτομα...Και λογικά θα ρωτήσει κάποιος μα καλά ήμαστε Μύκονο; για να πάρει απάντηση ότι όχι, είναι κάπου καλύτερα. Φυσικά, ουδείς αντιλέγει για φυσικό κάλος της περιοχής ή το εξεζητημένο του καταστήματος, αλλά ως εκεί.
http://www.thousandnews.gr/newsroom/ite ... xalkidikis -
Και όμως! Είμαι υπέρ του πουλάω κάτι ακριβά από την στιγμή που δεν παρεχω πλαστική καρέκλα μπροστά σε καντινα σε αυτό το υπέροχο τοπίο. Και όσο υπάρχει κόσμος που το πληρώνει καλά κάνουν!
Θα ήθελα και εγώ να πάρω το ροζ φλαμινγκο μου και να πάω εκεί!!! [emoji1] -
Αν και μου αρέσουν τα beach bars, ειδικά μερικά πολύ ωραία κατά αμμόλοφους μεριά στην Καβάλα, της Χαλκιδικής είναι απογοητευτικά. Ειδικά στο 2ο πόδι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Σε ένα μεγάλο έβαλαν περίφραξη ώστε να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει παραλία χωρίς να πληρώσει (άλλο που σε 500 μέτρα από την ακτή απαγορεύεται και έπρεπε να αφήσουν δίοδο), σε άλλα επιμελώς 'εξαφάνισαν' τις παλιές διόδους ώστε θες-δε θες να πληρώσεις, ειδικά αν δεν ξέρεις πως πάνε δωρεάν, σε άλλα η ξαπλώστρα πάει με την ώρα, και οι περισσότεροι με ύφος που μόνο σε κάτι δήθεν στο κολωνάκι συνάντησα. Για να μην αναφέρω την πολύ δυνατή μουσική μέρα μεσημέρι, παρ' όλο που υπάρχουν πολλοί με μικρά παιδιά. Και οι περισσότεροι νοικιάζουν τη χρήση για αστεία ποσά σε σχέση με τα έσοδα, για να μην θίξω θέμα ποιότητας&ποσότητας ποτών/φαγητών ή τις αποδείξεις. Τελευταία εμφανίζονται και στο 1ο πόδι, αλλά εκεί είναι πραγματικά ο ένας πάνω στον άλλο γιατί οι παραλίες είναι στενές και οι σχέσεις με τους γείτονες στη διπλανή ξαπλώστρα φτάνουν σε επίπεδο παρεξήγησης...
Το σχετικό με αυτοκίνητα είναι που πολλοί δεν έχουν επαρκείς χώρους στάθμευσης και γεμίζει ο τόπος αυτοκίνητα, με κίνδυνο για τους πεζούς αλλά και για τα ίδια τα αυτοκίνητα, και άντε να βρείς ποιός σε έγδαρε μετά το μπάνιο. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά παραμένουν εξαιρέσεις. -
φίλε polo2002 αν δεν βαριέσαι μπορείς να αναφέρεις τα μπιτσόμπαρα δευτέρου ποδιού που έχουν χρεώσεις;
Εγώ έχω βρει μόνο ένα μέχρι στιγμής αν και πήγα τις περισσότερες φορές με την ομπρελίτσα μου για μπάνιο. Πάντως ειδικά στο δεύτερο το έχουν ξευτιλίσει το θέμα με τις παραλίες που τις καταλαμβάνουν 100% τα μπιτσόμπαρα ΑΛΛΑ και τα καμπινγκς, πράγμα εξίσου απαράδεκτο.
-
Συλλήψεις ελεύθερων κατασκηνωτών στις Καβουρότρυπες.
http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=80261Οι ξένοι κατασκηνωτές είναι περισσότεροι από τους Έλληνες.
Posts προς Θεσσαλονικείς