-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
νεα για το Δημοψηφισμα
http://tvxs.gr/news/ellada/«freno% ... -kybernisiΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ενας μπατσος για καθε καλπη
νεα δημοκρατια
xaxa διάφανες καλπες και τα 'ψηφοδέλτια' του 'ΝΑΙ' ή του 'ΟΧΙ' χυμα μεσα, βαζω στοιχημα οτι το αποτελεσμα θα βγει 100% ΟΧΙ και 0% ΝΑΙ
μα η διαδικασία αποβλέπει στην καταγραφή των πολιτών που αυθόρμητα δήλωσαν επωνύμως την αντίρρηση τους στην ιδιωτικοποίηση ....
Δεν πιστεύω να πέρασε κάποιος να δηλώσει υπέρ της πώλησης..... -
Εκεί που ψήφισα ήταν μια γυναίκα που ψήφισε ΝΑΙ και έλεγε και σε άλλους να ψηφίσουν ΝΑΙ γιατί θα είναι καλύτερη η ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης (θα είναι πιο φτηνό το νερό κλπ).
Ότι ήθελε ο καθένας ψήφιζε.ΕΕΠ, υπήρχαν αρκετά ΝΑΙ αν και οι περισσότεροι έριχναν ΟΧΙ.
-
Νταξ την κάνανε την κατσιβελιά τους (μΠονους φανερά ναι/οχι). Θα κάνουν τίποτα ανακοινώσεις και κάνα συλλαλητήριο, αυτοί που θα πάρουν αποφάσεις θα τους γράψουν στην πούτσα τους (ως πρέπει) και θα πάνε σπίτια τοιυς νομίζωντας οτι κάνανε κάτι πέρα απο το να σπαταλήσουν τον χρόνο τους.
Ολα καλά.
-
Γνωστή μου έλεγε πως πέτυχε παππού που ψήφισε βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο στο δημοψήφισμα, και νομίζωντας πως είναι διαγωνισμός, ρωτούσε στο τέλος τι κερδίζει!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γνωστή μου έλεγε πως πέτυχε παππού που ψήφισε βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο στο δημοψήφισμα, και νομίζωντας πως είναι διαγωνισμός, ρωτούσε στο τέλος τι κερδίζει!!!Μια θεραπεία για Αλτσχάιμερ!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γνωστή μου έλεγε πως πέτυχε παππού που ψήφισε βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο στο δημοψήφισμα, και νομίζωντας πως είναι διαγωνισμός, ρωτούσε στο τέλος τι κερδίζει!!!Να πεις τη γνωστή σου να περιοριστεί στις άλλες πίπες και όχι στις λεκτικές
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ξέρουμε κανένα καλό συνεργείο γενικών καθηκόντων για Πεζώ. Φίλης 106 το στούκαραν (εικάζω σταματημένο) και το πίσω μέρος (μόνο) έγινε χάλια. Αν έχετε κάτι, ρίχτε μια άποψηπαντο στη παλια lion.... μονο peugeot φτιαχνουνε....
PS: Βαφουν και πολυ φτηνα πια...με 20-30 ευρω το κομματι!!μποντε!!
-
98% Οχι στα αποτελεσματα του δημοψηφίσματος...γέλασε και ο κάθε πικραμένος
-
**Συντριπτικά κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού της ΕΥΑΘ το δημοψήφισμα
**
Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ ψήφισε το 98% των πολιτών που ψήφισαν στο άτυπο δημοψήφισμα που διοργανώθηκε για το ζήτημα σε έντεκα δήμους της Θεσσαλονίκης.Με καταμετρημένο ποσοστό άνω των ψήφων, από τους 96.671 πολίτες που έλαβαν μέρος, οι 94.689 είπαν «όχι» στην ιδιωτικοποίηση (98,06%), ενώ «ναι» είπαν οι 1.876 (1,94%).
Τα ψηφοδέλτια έρχονται σε σφραγισμένους φακέλους από τα σημεία όπου είχαν στηθεί οι κάλπες του δημοψηφίσματος και ανοίγονται από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από νομικούς του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Παρουσία τους οι ψήφοι καταμετρώνται από εθελοντές. Τα αποτελέσματα αναρτώνται στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.vote4water.gr
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B7%CF%82
-
Είναι λάθος η αναγωγή σε ποσοστά, των πολιτών που έριξαν ΟΧΙ ....
Μπορεί όμως ο συνολικός αριθμός των (επωνύμως) υποστηριζοντων την μη ιδιωτικοποίηση να αποτελέσει σοβαρό ανάχωμα στη μεθόδευση εκποίησης ενός δημοσίου αγαθού... -
Γιατί είναι λάθος η αναγωγή σε ποσοστά, πως αλλιώς να εκφραστεί η συμφωνία/διαφωνία;
Πάντως το ΟΧΙ δεν πρόκειται να σταματήσει τίποτε γιατί όπως ξέρεις Άρη, τα λεφτά είναι πολλά.Ο χρήστης teris3 έγραψε:
98% Οχι στα αποτελεσματα του δημοψηφίσματος...γέλασε και ο κάθε πικραμένοςΕσύ τι ποσοστό εκτιμάς ότι θέλει ιδιωτική ύδρευση και τι ποσοστό δημόσια;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γνωστή μου έλεγε πως πέτυχε παππού που ψήφισε βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο στο δημοψήφισμα, και νομίζωντας πως είναι διαγωνισμός, ρωτούσε στο τέλος τι κερδίζει!!!
Να πεις τη γνωστή σου να περιοριστεί στις άλλες πίπες και όχι στις λεκτικές
Λυπάμαι για την απουσία παιδείας σου και την αγωγή που δεν έλαβες...
Να σε χαίρονται οι δικοί σου. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
98% Οχι στα αποτελεσματα του δημοψηφίσματος...γέλασε και ο κάθε πικραμένοςΕσύ τι ποσοστό εκτιμάς ότι θέλει ιδιωτική ύδρευση και τι ποσοστό δημόσια;
τα ποσοστά μου είναι αδιάφορα.
Γελάω με την υποβαλκάνια κατσιβελιά του δημοψηφίσματος. -
προσεγγιση:
Δημος Θεσσαλονικης, ψηφισαν:
134.050δημοψηφισμα με προβολη ποσοστου που δεν συμμετειχε στο ΝΑΙ:
79.190 ΟΧΙ, 54.728 ΝΑΙ -
Στο δημοψήφισμα του νερού το ότι 94000 στους 96000 απο τους εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους στα δημοτολογια είπαν όχι δεν λέει τίποτα στην σοβαρή στατιστική. Πόσο πιο απλή λογική χρειάζεται για να το αντιληφθεί κάποιος?! Ένα event έξω από τα εκλογικά τμήματα για τον θόρυβο και την αντίδραση και τίποτα παραπάνω!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
στους 11 δημους του πολεοδομικου ψηφισαν καπου 420.000 και στους ιδιους δημους πηγαν ριξαν ΟΧΙ 213.500.
κι αυτο δεν λεει τιποτα; -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
98% Οχι στα αποτελεσματα του δημοψηφίσματος...γέλασε και ο κάθε πικραμένος
Εσύ τι ποσοστό εκτιμάς ότι θέλει ιδιωτική ύδρευση και τι ποσοστό δημόσια;
τα ποσοστά μου είναι αδιάφορα.
Γελάω με την υποβαλκάνια κατσιβελιά του δημοψηφίσματος.Υποβαλκάνια κατσιβελιά η συλλογή υπογραφών για ένα ζήτημα ζωής και θανάτου; Γιατί περί συλλογής υπογραφών επρόκειτο και όχι για επίσημο δημοψήφισμα φυσικά. Παρόλα αυτά λέει πως 200.000 άνθρωποι δεν θέλουν να ιδιωτικοποιηθεί το νερό.
-
Το ποσοστό που ψήφισαν ΟΧΙ είναι πάνω από 50% ακόμα και αν μετρήσουμε όσους δεν πήγαν ή ψηφισαν ΝΑΙ στο ΝΑΙ. Σχεδόν 60% στο Δήμο Θεσσαλονίκης, που αν λάβουμε υπόψη μας πως όλο και κάποιος θα έριχνε λευκό, είμαστε κοντά στα 2/3 ΟΧΙ με όσο δυσμενή εκτίμηση και να κάνουμε. Τι δεν καταλαβαίνετε;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
στους 11 δημους του πολεοδομικου ψηφισαν καπου 420.000 και στους ιδιους δημους πηγαν ριξαν ΟΧΙ 213.500.
κι αυτο δεν λεει τιποτα;Γιάννη έστω! Και δεν αναφέρομαι στην 'αξία' του ναι και του όχι αλλά στο πόσο μετράνε αυτές οι πρωτοβουλίες/διαδικασίες στα ελληνικά 'καθεστώτα'.
Συλλογές υπογραφών και δημοψηφισματα έγιναν και για ταυτότητες, Μακεδονίες κλπ! Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα αριθμητικά αλλά ...
Ασχετου αποτελέσματος θα προτιμούσα την συμμετοχή μου στο 'ονειροπόλο' δημοψήφισμα της Ελβετίας για τον χαμηλότατο μισθό από την 'δεδομένη' ιδιωτικοποιηση του νερού. Τα λίγα λεπτά ψευδαίσθησης από την πραγματικότητα διαρκείας! Να ξέρουμε που ζούμε και με ποιους έχουμε να κάνουμε δηλαδή!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Να ενημερώσω οτι σε κάλπες που στήθηκαν σχετικά με την νομιμοποίηση του βιασμόυ και της παιδεραστίας οι πολίτες ψηφίσαν 100% ναι. Είχαμε και μεγάλη αποχή βέβαια αλλά η δημοκρατία είναι γι' αυτούς που συμμετέχουν.
Posts προς Θεσσαλονικείς